Fehmi Koru

Fehmi Koru

Son dakika fehmi koru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fehmi koru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fehmi koru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fehmi Koru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fehmi koru gelişmeleri de dahil olmak üzere 281 fehmi koru haberi bulunmuştur. Tüm fehmi koru haberleri aşağıda listelenmiştir.
50+1 nedir? 50+1 seçim sistemi nedir? Seçimlerde 50 +1 kuralı!
50+1 nedir? 50+1 seçim sistemi nedir? Seçimlerde 50 +1 kuralı! Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi ve eski Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Bu sistem (yüzde 50+1) doğru olmamıştır, bugün de gelecekte de sıkıntı çıkarır. Şahıslardan ayrı söylüyorum. Hiç gerek yoktu. Daha farklı bir sistem olabilirdi. Vakit de geçti ama kimsenin kimseyle görüştüğü de yok" diyerek yeni bir tartışma başlatmıştı. Çiçek'in yüzde 50+1 sözlerine sert tepki ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den gelirken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de tartışmalara neden olan 50+1 tartışmalarıyla ilgili açıklamada bulundu. Çelik, "Önümüzdeki seçime bu sistemle gidilecek" dedi. Peki, 50+1 nedir? 50+1 seçim sistemi nedir? İşte 50 artı 1 sistemi hakkında merak edilenler…
17.11.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücret çıkışı!
MHP lideri Devlet Bahçeli'den EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücret çıkışı! Milliyetçi Harekete Partisi lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "24 Haziran seçimlerine girerken hazırlamış olduğumuz beyannamede neyi vaat ettiysek arkasındayız. Bütçe imkanları doğrultusunda, kademeli geçişle birlikte EYT sorunu Meclis'te görüşülecek bu sorun ortadan kaldırılacaktır. 3600 Ek Gösterge'nin verilmesi için hükümetimize her desteği vereceğiz. Asgari ücretle yaşayan vatandaşlarımızın enflasyona ezdirilmemesi, ücretlerin iyileştirilmesi temennimizdir." dedi.
16.11.2021 Siyaset
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak Uzun bir aradan sonra yeniden yayın hayatına başlayan Flash Tv, dikkat çeken atılımlar yapıyor. Şimdiye kadar anlaştığı çarpıcı isimlerle gündeme gelen Flash Tv, rakiplerinin karşısına bir magazin programı yayına almaya hazırlanıyor.
28.10.2021 Magazin
Flash TV açıldı mı? Flash TV'nin yeni logosu ve kadrosu belli oldu, “ne zaman açılacak” merak ediliyor!
Flash TV açıldı mı? Flash TV'nin yeni logosu ve kadrosu belli oldu, “ne zaman açılacak” merak ediliyor! 2019 yılında yayın hayatına son veren Flash TV billboardlardaki yerini aldı. Billboardda kanalın yeni logosu ve kadrosu belli oldu. Peki, Flash TV açıldı mı?
5.10.2021 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den önemli açıklamalar
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den önemli açıklamalar Partisinin Antalya kampında konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, "1389 belediyenin 987'si Cumhur İttifakı'nın siyasi sorumluluğuna teslim edilmiştir. Belediyelerin yüzde 72'si Cumhur İttifakı'na teslim edilmiştir. Samanlıkta iğne arayanlar, karanlıktan aydınlığa taş fırlatanlar bu gerçeği örtemezler, hakikatin ışığını perdeleyemezler." dedi.
20.04.2019 Siyaset
Sözcü muhabiri tahliye edildi
Sözcü muhabiri tahliye edildi 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın nerede olduğuna dair haber yapan Sözcü Gazetesi muhabiri Gökmen Ulu, FETÖ davasında tahliye edildi
29.09.2021 Gündem
‘Darbe öngörülüyordu’
‘Darbe öngörülüyordu’ Partisinin grup toplantısında muhalefet şerhini hatırlatan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “darbe öngürülüyordu, önlenmedi. Fırsat çıkarıp 20 Temmuz’da başka bir darbe yaptılar” dedi. Kılıçdaroğlu hem AYM’yi hem AİHM’i eleştirdi
13.06.2017 Siyaset
"Gülen'in ilk yurt dışı teması 1962'de Erzurum'da başladı"
"Gülen'in ilk yurt dışı teması 1962'de Erzurum'da başladı" FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu raporundan: "Gülen 1962-1963'te Erzurum Komünizmle Mücadele Derneğinin kurucuları arasında yer aldı. Yurt dışı bağlantılarla ilk temasının bu dernek vasıtasıyla gerçekleştiği ve örgütün temellerinin bu süreçte atıldığı kuvvetle muhtemel"
29.09.2021 Gündem
Fehmi Koru açıkladı! 'FETÖ evlerinde büyüdü'
Fehmi Koru açıkladı! 'FETÖ evlerinde büyüdü' FETÖ soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Burak Akbay ile ilgili ifade veren gazeteci Fehmi Koru “Burak İsviçre’de cemaate ait bir evde yetişti” dedi.
29.09.2021 Gündem
"Gülen'in Hitler ile çok benzer yanı var, bir bedende iki kişi!"
"Gülen'in Hitler ile çok benzer yanı var, bir bedende iki kişi!" FETÖ çatı davasından tanık olarak dinlenen Hüseyin Gülerce "Gülen'in Hitler ile çok benzer yanı var. Bir bedende iki kişi. Bu insan istihbarat hastası" dedi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'yle ilgili şok ifadeler!
FETÖ'yle ilgili şok ifadeler! 15 Temmuz darbe girişiminden önce açılan ve aralarında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in de yer aldığı 73 kişinin yargılandığı FETÖ çatı davasında, FETÖ'den daha önce ayrılan Selim Çoraklı'nın "tanık" olarak ifadesi alındı
29.09.2021 Gündem
"Örgütün en tehlikelisi Ekrem Dumanlı, Beyaz Saray'la bile..."
"Örgütün en tehlikelisi Ekrem Dumanlı, Beyaz Saray'la bile..." Nurettin Veren: "Ekrem Dumanlı, en tehlikeli elemanlardan birisi. Diyarbakır'a gidip HDP'lilerle toplantı yapacak kadar gözü kara ve aktif. FETÖ'nün ulağı ve kuryesi. Beyaz Saray ile bile temasa geçebilir"
29.09.2021 Gündem
Son Dakika: Abdullah Gül'den Darbe Komisyonu'na yanıt
Son Dakika: Abdullah Gül'den Darbe Komisyonu'na yanıt Abdullah Gül Darbe Komisyonu'na, "İfadeye çağrılan MİT Müsteşarı'na tek sahip çıkan bendim. Ne bu terör örgütüyle ne lideriyle bir ilişkim olmadı" dedi.
29.09.2021 Gündem
Şamil Tayyar'dan Rus Büyükelçi suikastıyla ilgili 'NATO' iddiası
Şamil Tayyar'dan Rus Büyükelçi suikastıyla ilgili 'NATO' iddiası AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Rus Büyükelçisi Andrey Karlov'un öldürülmesini "NATO'nun operasyonu" olarak değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
Alaaddin Kaya FETÖ'ye sempatisini gizlemedi: Vaaz dinlemeye gittim
Alaaddin Kaya FETÖ'ye sempatisini gizlemedi: Vaaz dinlemeye gittim Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yapılan soruşturma kapsamında açılan FETÖ Çatı Davası'nın ikinci duruşmasında, Avukat Ali Çelik, Özbek asıllı iş adamı Dilaver Azim ve Zaman Gazetesi'nin kurucularından Alaaddin Kaya'nın ifadesi alındı. Kaya, cemaate sempatisini gizlemediğini belirterek, "Ben vaaz dinlemeye gittim, başka bir ilişkim" yok dedi.
29.09.2021 Gündem
Darbe Komisyonu kilit isimleri dinleyecek
Darbe Komisyonu kilit isimleri dinleyecek Meclis, hem yasama hem de denetim konularında yoğun gündemle çalışacağı yeni bir haftaya giriyor...
29.09.2021 Gündem
TBMM Ohal görüşmelerine devam edecek
TBMM Ohal görüşmelerine devam edecek Meclis, hem yasama hem de denetim konularında yoğun gündemle çalışacağı yeni bir haftaya giriyor.
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz'la ilgili Erdoğan'ın eniştesi dinlenecek
15 Temmuz'la ilgili Erdoğan'ın eniştesi dinlenecek TBMM Darbe Araştırma Komisyonu'nun Ekim ayı takvimi belli oldu...
29.09.2021 Gündem
Ahmet Emre Bilgili ile Kemal Kılıçdaroğlu benzerliği şaşırttı
Ahmet Emre Bilgili ile Kemal Kılıçdaroğlu benzerliği şaşırttı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na benzerliğiyle dikkat çeken Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, İstanbul'da gerçekleşen eğitim-öğretim yılı açılış töreninde Esenler'deki Atışalanı Ortaokulu'nu ziyaret etti. Törene katılanlar bu benzerlik karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.
29.09.2021 Gündem
Gülen'in eski sağ kolu: Akşener'i Çiller'e cemaat tavsiye etti
Gülen'in eski sağ kolu: Akşener'i Çiller'e cemaat tavsiye etti Bir dönem Gülen'in sağ kolu olan Nurettin Veren, Meral Akşener'i Çiller'e cemaatin tavsiyesi ettiğini söyledi, "Gülen'le beraber FEM Dershanesi Genel Müdürü'nü falakaya yatırdık." dedi.
29.09.2021 Gündem
Abdullah Gül: Alnıma silah dayadılar
Abdullah Gül: Alnıma silah dayadılar TRT Belgesel kanalında bugün başlayacak “Büyük Doğu’nun Atlıları” belgeselinde Gül, üniversitede okurken kantinde sıkıştırılıp alnına silah dayandığını söyledi...
29.09.2021 Gündem
Şamil Tayyar: Partimize el bombası atmak istiyor
Şamil Tayyar: Partimize el bombası atmak istiyor AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, "Vakit kaybetmeden seçime gidilmeli...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan büyük müjdeyi açıklayacak!
Erdoğan büyük müjdeyi açıklayacak! 2015 genel seçimlerine sayılı günler kala Erdoğan, tüm dünyada ses getirecek bir sürprize imza atabilir...
29.09.2021 Gündem
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklamalar
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklamalar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de Gazete Habertürk yazarı Yavuz Semerci moderatörlüğünde Gazete Habertürk yazarı Fehmi Koru, Gazete Habertürk yazarı Soli Özel, Cumhurhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Arif Erdem, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu, Gazete Habertürk ekonomi Yazarı Abdurrahman Yıldırım'ın sorularını yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
Abdullah Gül, Davutoğlu'na neden kızdı
Abdullah Gül, Davutoğlu'na neden kızdı Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dışişleri Bakanı olduğu dönemde Pensilvanya’da Fethullah Gülen’le görüşmesiyle ilgili “Ben oraya dönemin Cumhurbaşkanı ve Başbakanı’nın onayıyla gittim” demişti...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fehmi Koru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fehmi koru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.