Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi? 29 Aralık Süper Kupa maçı oynanacak mı, Fenerbahçe Galatasaray maça çıkacak mı? Süper Kupa maçı iptal mi oldu?
Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi? 29 Aralık Süper Kupa maçı oynanacak mı, Fenerbahçe Galatasaray maça çıkacak mı? Süper Kupa maçı iptal mi oldu? 2022-23 sezonunda Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe, bu akşam Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanacak Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali öncesi pankart krizi iddiası sonrası TFF açıklama yaptı. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi oldu? Fenerbahçe maça çıkacak mı, FB GS maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ertelendi mi?
29.12.2023 Şampiy10
Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman?
Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? Spor Toto Süper Lig maçları devam ediyor. Gözler bu haftasonu oynanacak Fenerbahçe Galatasaray derbisine çevrildi. Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 32. haftasında Fenerbahçe Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. İki ezeli rakip, Ülker Stadı’nda kozalarını paylaşacak. Fenerbahçe hem UEFA Şampiyonlar Ligi biletini cebine koymak hem ligde yakaladığı çıkışı sürdürüp galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Futbolseverler FB GS derbisi ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? İşte detaylar…
6.04.2022 Gündem
Fenerbahçe Galatasaray maçı saat kaçta başlıyor, ne zaman, hani kanalda yayınlanacak? FB GS derbisi detayları…
Fenerbahçe Galatasaray maçı saat kaçta başlıyor, ne zaman, hani kanalda yayınlanacak? FB GS derbisi detayları… Fenerbahçe ile Galatasaray, Ülker Stadyumu’nda mücadele edecek. Sarı-kırmızılı ekip averaj üstünlüğüyle mücadeleyi kazanırsa ligin zirvesine yerleşecek. Maç Cüneyt Çakır tarafından yönetilecek. Öte yandan futbolseverler FB GS derbi maçının yayın saatini, yayınlanacağı kanalı ve muhtemel 11’leri merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?
6.02.2021 Gündem