Fani Aysal

Fani Aysal

Son dakika Fani Aysal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fani Aysal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fani Aysal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fani Aysal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fani aysal gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 fani aysal haberi bulunmuştur. Tüm fani aysal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü isimler alışverişte!
Ünlü isimler alışverişte! Beren Saat ve Fani Aysal alışveriş yaparken görüntülendi...
3.06.2017 Magazin
Mutlu aile tablosu
Mutlu aile tablosu Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal, boşanma davası açan Yunan eşi Fani Aysal ile barıştı.
2.05.2017 Magazin
Aysal çiftinin mutlu ailesi
Aysal çiftinin mutlu ailesi Galatasaray Eski Başkanı Ünal Aysal ve eşi Fani Aysal, Mikonos tatillerinin ardından Bodrum’da görüntülendi.
24.09.2021 Galatasaray
Aysal hakkında şok iddia!
Aysal hakkında şok iddia! Galatasaray’ın eski Başkanı Ünal Aysal’ın eşinden boşanacağı iddia edildi.
5.10.2015 Galatasaray
Dostlar buluştu
Dostlar buluştu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören ve işadamı Ünal Aysal’ın eşi Fani Aysal, Akmerkez’de görüntülendi...
2.10.2015 Magazin
Fani Aysal
27.10.2015 Magazin
Başbaşa alışveriş
Başbaşa alışveriş Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Ünal Aysal ve eşi Fani Aysal, geçtiğimiz gün Akmerkez’de görüntülendi...
18.12.2014 Magazin
G.Saray'dan çok sert! "Aşağılık bir yalan"
G.Saray'dan çok sert! "Aşağılık bir yalan" Galatasaray Kulübü, resmi sitesinde yaptığı açıklamayla Arsenal maçı öcesi yenen akşam yemeğinin hesabının Fani Aysal'a ödetildiği iddialarına yanıt verdi.
7.10.2014 Galatasaray
G.Saray'da yengeler toplandı
G.Saray'da yengeler toplandı Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın eşi Fani Aysal, sarı-kırmızılı futbolcuların eşlerine yemek verdi.
23.09.2014 Galatasaray
'O adam nerede?'
'O adam nerede?' Fani Aysal, ailesi hakkında çıkan asılsız haberlerin Bülent Tulun tarafından servis edildiği bilgisini aldı ve sinirlendi.
18.09.2014 Galatasaray
Ünal Aysal'dan o iddialara açıklama
16.09.2014 Magazin
Ünal Aysal böyle meydan okudu
Ünal Aysal böyle meydan okudu Galatasaray başkanı Ünal Aysal da ALS hastalığına farkındalık için Ice Bucket Challenge yapanlar kervanına katıldı.
24.08.2014 Galatasaray
Ünal Aysal elini cebine attı!
Ünal Aysal elini cebine attı! Galatasaray transferde Olympiakos'tan Spanoulis ve Real Madrid'den Bourousis için düğmeye bastı.
24.06.2014 Galatasaray
G.Saray'dan İtalya seferi!
G.Saray'dan İtalya seferi! İşte kulislerde dolaşan o isim
20.06.2014 Galatasaray
Ünal Aysal kapıdan döndü!
Ünal Aysal kapıdan döndü! PFDk tarafından 30 günlük hak mağrumiyeti cezası alan Ünal Aysal, Türk Telekom Arena'nın kapısından döndü.
3.05.2014 Futbol
'Allah yardımcısı olsun'
'Allah yardımcısı olsun' Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Aziz Yıldırım'ın tekrar cezaevine girme durumuyla ilgili soruları yanıtladı.
21.04.2014 Futbol
İngiltere'de Aslan alarmı!
İngiltere'de Aslan alarmı! Cim-Bom'u 30 kadar Türk taraftar karşıladı. Ancak taraftarlar futbolculara yaklaşamadı bile. 20 metre uzaklıkta bir bölgede tutulan taraftarlar büyük hayalkırıklığı yaşadı. Londra'da taraftar çok polisin olması dikkatlerden kaçmadı. 50'inin üzerinde İngiliz polisi geniş güvenlik önlemi aldı
17.03.2014 Futbol
Soluğu Reina'da aldılar
Soluğu Reina'da aldılar Spor Toto Bayanlar Türkiye Kupası final karşılaşmasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi mağlup ederek kupayı kaldıran Galatasaray Bayan Basketbol takımı soluğu Boğaz’ın görkemli mekanı Reina’da aldı.
13.01.2014 Basketbol
"Real Madrid'e fark atarız"
"Real Madrid'e fark atarız" Ünal Aysal'ın eşinden iddialı açıklamalar geldi
22.03.2013 Futbol
First Lady’den birlik yemeği
First Lady’den birlik yemeği Galatasaray'da futbolcu ve teknik kadronun eşleri yemekte buluştu.
22.03.2013 Futbol
First Lady’den birlik yemeği
First Lady’den birlik yemeği Başkan Ünal Aysal’ın eşi Fani Aysal yarın vereceği davette yönetici, teknik kadro ve futbolcuların eşlerini bir araya getirecek
19.03.2013 Futbol
Üzgün döndüler
Üzgün döndüler Yeni yılı yurt dışında karşılayan ünlüler önceki gün İstanbul’a dönmeye başladı. Hepsi çok üzgün olduğunu söyledi.
3.01.2017 Magazin
Başkanın aşk kaçamağı!
Başkanın aşk kaçamağı! Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal (74) uğruna ikinci eşi Fanny Aysal’a boşanma davası açtığı spiker sevgilisi Birsu Eren’le (35) gece gezmesinde yakalandı
14.12.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fani Aysal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fani aysal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.