Faks

Faks

Son dakika faks haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan faks ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını faks haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Faks

haberleri sayfasında son dakika yaşanan faks gelişmeleri de dahil olmak üzere 935 faks haberi bulunmuştur. Tüm faks haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
TOKİ müşteri hizmetleri numarası! TOKİ müşteri hizmetleri telefonu kaç?
TOKİ müşteri hizmetleri numarası! TOKİ müşteri hizmetleri telefonu kaç? TOKİ müşteri hizmetleri telefon numarası nedir? 2022 TOKİ telefon numarası TOKİ arsa başvurularının başlamasıyla arttı. İlk Evim Arsa başvuru sürecinin başlamasıyla konu hakkında bilgi almak isteyenler arama motorları üzerinden müşteri hizmetlerini aramaya çalışıyor. İşte TOKİ müşteri hizmetleri numarası…
10.10.2022 Ekonomi
Destek personeli nedir, ne demek? GSB destek personeli ne iş yapar, memur mu, KPSS P94 puanıyla mı alınıyor?
Destek personeli nedir, ne demek? GSB destek personeli ne iş yapar, memur mu, KPSS P94 puanıyla mı alınıyor? Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 4 bin 147 sözleşmeli personel alınacağını açıkladı. Bakan Kasapoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "GSB Ailemiz Büyüyor! 300 büro personeli, 866 koruma ve güvenlik görevlisi ile 2 bin 981 destek personeli alımımıza ilişkin başvurular 10-15 Eylül 2022'de e-devlet kapısından gerçekleştirilecek. Hayırlı olsun!" ifadelerini kullandı. Söz konusu ilanın ardından “Destek personeli nedir, ne iş yapar?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, GSB destek personeli ne demek, memur mu, KPSS P94 puanıyla mı alınıyor?
9.09.2022 Çalışma Hayatı
2022 Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili’nde ne oldu, önemi ne? Diyanet dini günler takvimi ve 2022 Mevlid kandili tarihi!
2022 Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili’nde ne oldu, önemi ne? Diyanet dini günler takvimi ve 2022 Mevlid kandili tarihi! Müslüman alemi için büyük öneme sahip dini günlerin başında Mevlid Kandili geliyor. Hz. Peygamber’in doğumu vesilesiyle Mevlid Kandili’nin denk geldiği hafta Mevlid-i Nebi yani kutlu doğu haftası haftası olarak kutlanıyor. Peki, 2022 Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili’nde ne oldu, önemi ne? Mevlid Kandili'nin anlamı ve önemi!
21.08.2022 Dini Bilgiler
BİLSEM itirazları ne zaman, nereye yapılır, son gün ne? BİLSEM nereden yapılır, itiraz süresi ne?
BİLSEM itirazları ne zaman, nereye yapılır, son gün ne? BİLSEM nereden yapılır, itiraz süresi ne? BİLSEM itirazları hakkında arama yapan öğrenciler ve veliler BİLSEM sınav sonuçlarıyla başladı. bulunuyor. Grup tarama yöntemiyle belirlenen sınavın değerlendirmesiyle gözler de BİLSEM itirazlarına çevrildi. Peki, BİLSEM itiraz nasıl, nereden yapılır? BİLSEM itirazı son gün ne zaman?
19.08.2022 Eğitim
TÜİK KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
TÜİK KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 4B sözleşmeli personel alacak. Başvurular 3-12 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Peki, TÜİK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TÜİK personel alımı başvuru şartları ne? İşte başvuru şartları!
3.08.2022 Personel Alımı
Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi uzman yardımcısı alacak! Giriş sınavı duyurusu yayınlandı!
Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi uzman yardımcısı alacak! Giriş sınavı duyurusu yayınlandı! Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na personel alınacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na alınacak personel için uzman yardımcılığı sınavı yapacak. Başvuru yapanlar arasından 160 kişi sınava çağrılacak. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Özelleştirme İdaresi personel alımı şartları!
19.07.2022 Personel Alımı
Kurban bağışında vekalet nasıl verilir? İnternetten kurban bağışında vekalet nasıl verilir, alınır?
Kurban bağışında vekalet nasıl verilir? İnternetten kurban bağışında vekalet nasıl verilir, alınır? Kurban Bayramı yaklaşırken kurban bağışı ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Kurban ibadetini bağışlamak isteyenler sıklıkla vekalat konusunda araştırma yapıyor. Dini hükümlere göre, Kişi, kurbanını bizzat kesebileceği gibi vekâlet yoluyla başkasına da kestirebilir. Peki, Kurban bağışında vekalet nasıl verilir? İnternetten kurban bağışında vekalet nasıl verilir, alınır? İşte detaylar…
5.07.2022 Dini Bilgiler
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu 50 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu 50 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Karabük Üniversitesi duyurdu! 50 personel alınacak! İlan Resmî Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, 30 büro personeli, 1 mühendis, 12 teknisyen, 7 destek personeli alınacak. Başvurular 14 Temmuz’da sona erecek. Peki, Karabük Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Karabük Üniversitesi personel alımı şartları!
27.06.2022 Personel Alımı
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 4/B sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 4/B sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi duyurdu! Üniversite birimlerine 49 sözleşmeli personel alınacak. Yayınlanan ilana göre, büro personeli, destek personeli (temizlik), destek personeli (şoför), koruma ve güvenlik görevlisi, sağlık teknikeri, tekniker ve teknisyen alınacak. Peki, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
22.06.2022 Personel Alımı
Bakan Muş: 7,3'lük büyüme gerçekten büyük bir başarı
Bakan Muş: 7,3'lük büyüme gerçekten büyük bir başarı Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TÜİK tarafından açıklanan yılın ilk çeyreğindeki büyüme rakamlarını değerlendirdi. Pandemi şartları, Rusya-Ukrayna savaşı gibi olayların dünya ekonomisinin büyüme oranlarını etkilediğini belirten Bakan Muş, "Bu şartlar içinde 7,3'lük büyüme gerçekten aslında Türk ekonomisinin ileriye dönük de nerelere geleceğinin en önemli göstergelerinden. O açıdan çok sevindirici bir haber. Tüm bu gelişmelerin içinde gerçekten büyük bir başarı" dedi.
31.05.2022 Ekonomi
Jandarma uzman erbaş alımı 2022! JGK 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir?
Jandarma uzman erbaş alımı 2022! JGK 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? Jandarma Genel Komutanlığı 250 sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacak. JGK uzman erbaş alımı başvuruları 24 Nisan sona erecek. Peki, Jandarma 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir?
8.04.2022 Personel Alımı
Para iadesi ile ilgili flaş detay! Zorunlu değil ancak...
Para iadesi ile ilgili flaş detay! Zorunlu değil ancak... Para iadesi ile ilgili flaş açıklama! Tüm tüketicileri çok yakından ilgilendiriyor. Herkesin başına gelebilir. Hemen para iadesi talebinde bulunun. Zorunlu değil ancak tüketicilerin yapması gerekenler var. Bir mağazadan alışveriş yaptıktan sonra aldığınız ürün kusurlu olmasa bile satın almaktan vazgeçebilirsiniz. Bazı firmalar bu tür durumlarda para iadesi yerine değişim çeki vermeyi tercih ediyor. Peki tüketicilerin hakları neler? İşte para iadesi talebi ile ilgili detaylar...
24.02.2022 Ekonomi
F harfi ile başlayan eşya isimleri neler?
F harfi ile başlayan eşya isimleri neler? F harfi ile başlayan eşyalar merak edilen konular içerisinde yer alıyor. Hem evlerde hem de iş yerlerinde kullanılan günümüzde birçok değişik F harfi ile başlamış eşya isimleri bulunuyor. Peki, F harfi ile başlayan eşya isimleri neler? İşte F ile başlayan eşyalar…
18.02.2022 Gündem
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Karabük Üniversitesi personel alacak. Yayımlanan ilana göre, üniversiteye, çok sayıda destek personeli, şoför, temzilik personeli, teknisyen, tekniker koruma ve güvenlik görevlisi ile büro personeli alacak. Başvurular, 28 Şubat’ta sona erecek. Peki, Karabük Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Karabük Üniversitesi personel alımı şartları neler? İşte personel alımı ilanının detayları…
15.02.2022 Personel Alımı
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler...
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler... Kamu çalışanlarını çok yakından ilgilendiriyor. Bugünden itibaren tamamen değişiyor. Ödemeler artıyor. Tek tek açıklandı. Yıl boyunca yeni ödemeler geçerli olacak. Eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi pek çok alanı kapsıyor. Kamu sosyal tesislerinde bu yıl uygulanacak hizmet bedelleri bugünden itibaren geçerli olmak üzere değişti. Konaklama, yemek, kreş ücretleri değişti. Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinin yemek ücreti 24,80 liradan, konaklama bedeli ise 11,10 liradan başlıyor. Konaklama ücreti ücret 1 Temmuz ile 15 Ağustos arasında 18,90 lira olacak.
1.02.2022 Memur
AÖL kayıt yenileme tarihi uzatıldı mı? MEB AÖL 2. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme ne zaman bitecek?
AÖL kayıt yenileme tarihi uzatıldı mı? MEB AÖL 2. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme ne zaman bitecek? AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme ne zaman bitecek? MEB bünyesindeki Açık Öğretim Lisesi için 2. dönem kayıtları hakkındaki aramalar devam ediyor. Eğitimine örgün olarak devam edemeyen öğrencilerin okuduğu AÖL 2. Dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 27 Aralık'ta, 1. dönem sınavları açıklandıktan bir hafta sonra başladı. Peki, AÖL 2. dönem kayıt yenileme tarihi uzatıldı mı, AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme ne zaman bitecek?
29.01.2022 Eğitim
İnternet hızının sağlanamaması halinde sözleşme feshedilebilir mi? Telefon ve internet abonelikleri nasıl yapılacak?
İnternet hızının sağlanamaması halinde sözleşme feshedilebilir mi? Telefon ve internet abonelikleri nasıl yapılacak? Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) duyurdu! Elektronik haberleşme sektörüne yönetmelik yayınlandı. Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni yönetmeliğe göre, internet hızından, aboneliğe, kampanya ve tarifelerin duyurulmasından, taahhütname süresine kadar pek çok konuda değişiklik yapıldı. Peki, İnternet hızının sağlanamaması halinde sözleşme feshedilebilir mi? Kampanya ve tarifelerde üyelik nasıl olacak? Telefon ve internet abonelikleri nasıl yapılacak? İşte detaylar...
18.01.2022 Gündem
Elektrik faturası itirazı nereye yapılır, itiraz dilekçesi nasıl yazılır? EPDK şikayet hattı numarası kaç? İşte EPDK fatura itirazı!
Elektrik faturası itirazı nereye yapılır, itiraz dilekçesi nasıl yazılır? EPDK şikayet hattı numarası kaç? İşte EPDK fatura itirazı! Elektrik faturasına itiraz nasıl yapılır, Elektrik faturası itiraz dilekçesi nasıl yazılır? EPDK elektrik faturası şikayet hakkında yapılan aramalar, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz’ın 1 Ocak'tan itibaren geçerli olan elektrik tarifelerinin aralık faturalarına yansıtıldığı yönünde kuruma iletilen şikayetlerin değerlendirildiğini, vatandaşların en ufak bir tereddüdü olması halinde internet sitesindeki fatura hesaplama modülünü kullanarak, herhangi bir hata tespit etmeleri durumunda kuruma başvuru yapabileceklerini açıklaması üzerine arttı. Peki, Elektrik faturası itirazı nereye yapılır, itiraz dilekçesi nasıl yazılır? EPDK şikayet hattı numarası kaç?
14.01.2022 Ekonomi
Kamuda yeni dönem! 1 Şubat'ta başlıyor, asgari tutarlar netleşti, tüm memurlar...
Kamuda yeni dönem! 1 Şubat'ta başlıyor, asgari tutarlar netleşti, tüm memurlar... Asgari ödeme tutarları belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı. 1 Şubat itibarı ile başlıyor. Eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi pek çok alanı kapsıyor. Yeni ücretler 2022 yılı boyunca geçerli olacak. Bakanlık harekete geçti ve tek tek açıklandı. Milyonlarca kamu çalışanını ilgilendiriyor. Kamu sosyal tesislerinde bu yıl uygulanacak hizmet bedelleri belirlendi. Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinin yemek ücreti 24,80 liradan, konaklama bedeli ise 11,10 liradan başlıyor. Konaklama ücreti ücret 1 Temmuz ile 15 Ağustos arasında 18,90 lira olacak.
7.01.2022 Memur
Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu?
Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu? Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Devlete ait eğitim ve dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ve benzeri sosyal ve destek amaçlı tesislerden dinlenme amacıyla veya diğer amaçlarla yararlanacaklardan alınacak yemek, konaklama ve diğer hizmet bedellerinin tespiti için tebliğ yayınlandı. Peki, Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri ne kadar oldu? Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu? İşte kamu dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ücretleri!
7.01.2022 Memur
AFAD sonuçları açıklandı mı, AFAD 1749 personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşe alım kariyer kapısı ile sonuç sorgulama!
AFAD sonuçları açıklandı mı, AFAD 1749 personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşe alım kariyer kapısı ile sonuç sorgulama! AFAD sonuçları ne zaman açıklanır, AFAD başvuru sonuçları açıklandı mı? AFAD 1749 personel alımı sonuçları merakla takip ediliyor. AFAD söz konusu sonuçlara ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar…
6.01.2022 Personel Alımı
MEB harekete geçti ve resmen açıkladı! 27 Aralık'ta başlıyor...
MEB harekete geçti ve resmen açıkladı! 27 Aralık'ta başlıyor... Yüz binlerce kişi bekliyordu ve Milli Eğitim Bakanlığı resmen açıkladı. Tarihleri belirleyen bakanlık duyurusunda öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvurularının 27 Aralık 2021-3 Ocak 2022 tarihlerinde alınacağı belirtildi. Atamalar 14 Ocak 2022'de, tebligat ve ilişik kesme işlemleri ise 21 Ocak 2022'den itibaren yapılacak.
17.12.2021 Eğitim
Kültür ve Turizm Bakanlığı en az lise mezunu sözleşmeli personel alacak!
Kültür ve Turizm Bakanlığı en az lise mezunu sözleşmeli personel alacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı sözleşmeli personel alacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, temizlik görevlisi, koruma ve güvenlik görevlisi, mütercim-tercüman, programcı ve tekniker alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı personel alımı şartları!
25.10.2021 Personel Alımı
5000 uzman erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? Jandarma 5000 jandarma uzman erbaş alımı 2021 başvuru formu ve koşulları…
5000 uzman erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? Jandarma 5000 jandarma uzman erbaş alımı 2021 başvuru formu ve koşulları… Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli 5000 uzman erbaş alacak. Jandarma Genel Komutanlığına 3.901'i jandarma, 804'ü lojistik alt branşlı (mesleki nitelikli), 250'si muhabere, 12'si at bakıcısı, 23'ü bot serdümeni ve 10'u havacılık branşlarında olmak üzere toplam 5.000 sözleşmeli jandarma uzman erbaş (erkek) temin edilecektir. Başvurular 1 ila 10 ekim arası yapılacak.
1.10.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Faks ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki faks haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.