Personel Alımı 2022

Personel Alımı 2022

Son dakika personel alımı 2022 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan personel alımı 2022 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını personel alımı 2022 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Personel Alımı 2022

haberleri sayfasında son dakika yaşanan personel alımı 2022 gelişmeleri de dahil olmak üzere 541 personel alımı 2022 haberi bulunmuştur. Tüm personel alımı 2022 haberleri aşağıda listelenmiştir.
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı’na personel alımı yapacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, giriş sınavı ile il göç uzman yardımcısı alınacak. Sınav için başvurular 30 Aralık’ta alınacak. Peki, Göç İdaresi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Göç İdaresi personel alımı şartları ne? Göç uzman yardımcısı alımı şartları!
27.12.2022 Personel Alımı
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü pek çok ilde personel alacak! En az lise mezunu olma şartı var!  İşte alım yapılacak iller ve kontenjanları!
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü pek çok ilde personel alacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte alım yapılacak iller ve kontenjanları! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü duyurdu! Pek çok ilde en az lise mezunu olmak üzere çok sayıda personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere, Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Tapu ve Kadastro personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü koruma ve güvenlik görevlisi alımı şartları ne? İşte detaylar…
12.12.2022 Personel Alımı
Maden Tetkik ve Arama (MTA) personel alacak! İşte MTA personel alımı şartları!
Maden Tetkik ve Arama (MTA) personel alacak! İşte MTA personel alımı şartları! Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) duyurdu. En az lise mezunu personel alacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü’ne (MTA) mühendis, tekniker ve teknisyen kadrolarına KPSS’den en az 70 puanla personel alınacak. Peki, MTA personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte MTA personel alımı şartları!
12.12.2022 Personel Alımı
Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları!
Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları! Türkiye Yazma Eserler Kurumu duyurdu! KPSS’den en az 55 puanla personel alınacak. 20 koruma ve güvenlik görevlisi, 14 destek personeli, ve 24 restoratör alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular elektronik ortamda 12/12/2022-/26/12/2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı şartları!
8.12.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 145 sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete’de ve Kariyer Kapısı kamu iş ilanları sayfasından yayınlandı. İlana göre, mühendis, şehir plancısı, mimar, diyetisyen, kütüphaneci, tekniker, teknisyen, büro personeli, destek personeli ile koruma ve güvenlik personeli alınacak. Başvurular 5 Aralık’ta başlıyor. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte kadro dağılımı ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
Ziraat Bankası sonuçları ne zaman açıklanacak 2022, saat kaçta? Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı, kaç günde açıklanır? Sonuç sorgulama ekranı
Ziraat Bankası sonuçları ne zaman açıklanacak 2022, saat kaçta? Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı, kaç günde açıklanır? Sonuç sorgulama ekranı Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı, 2022 Ziraat Bankası personel alımı yazılı sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Ziraat Bankası personel alımı için yazılı sınav 5 Kasım'da yapıldı. Kasım ayının bitmesine az bir süre kala İstanbul'daki Genel Müdürlük Birimleri Şubelerinde görevlendirilmek üzere yapılacak personel alımlarına ilişkin gelişmeler yoğun bir şekilde takip ediliyor. İşte Ziraat Bankası sınav sonuçları hakkında merak edilenler ve Ziraat Bankası sınav sonucu sorgulama ekranı...
25.11.2022 Personel Alımı
Hazine ve Maliye Bakanlığı İç denetçi alımı başvuruları başladı! İşte ÖSYM 2022-İç Denetçi alımı başvuru kılavuzu!
Hazine ve Maliye Bakanlığı İç denetçi alımı başvuruları başladı! İşte ÖSYM 2022-İç Denetçi alımı başvuru kılavuzu! ÖSYM duyurdu. Hazine ve Maliye Bakanlığı İç denetçi alımı için başvurular başladı. Başvuru kılavuzu ÖSYM’in internet sitesinden yayınlandı. Yapılan duyuruya göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu İç Denetçi Aday Belirleme Sınavı 24 Aralık 2022 tarihinde uygulanacak. Sınav başvuruları ise 24 Kasım’da sona erecek. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İç denetçi alımı ÖSYM başvuru kılavuzu ve başvuru linki!
22.11.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte kütüphaneci alımı başvuru şartları ve e-Devlet başvuru ekranı!
Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte kütüphaneci alımı başvuru şartları ve e-Devlet başvuru ekranı! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Kütüphaneci pozisyonuna 110 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 5 – 19 Aralık tarihleri arasında alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı kütüphaneci alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları ve e-Devlet başvuru ekranı!
17.11.2022 Personel Alımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sözlü, uygulamalı sınav sonucu başarı sırasına göre sözleşmeli personel alınacak. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı şartları…
16.11.2022 Personel Alımı
TMSF KPSS’den en az 75 puanla 47 personel alacak! İşte başvuru şartları!
TMSF KPSS’den en az 75 puanla 47 personel alacak! İşte başvuru şartları! Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İstanbul Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere, 7 fon denetçi yardımcısı, 20 fon uzman yardımcısı ve 20 fon avukatı kadrosuna atama yapılacak. Atama için yazılı ve sözlü giriş sınavı için başvuru alınacak. Peki, TMSF personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TMSF personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
14.11.2022 Personel Alımı
Devlet Hava Meydanları (DHMİ) KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte DHMİ başvuru şartları!
Devlet Hava Meydanları (DHMİ) KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte DHMİ başvuru şartları! Devlet Hava Meydanları (DHMİ) duyurdu! Taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere asistan hava trafik kontrolörü ve stajyer hava trafik kontrolörü alınacak. Başvurular 14 Kasım’da online olarak alınmaya başlayacak. Peki, Devlet Hava Meydanları (DHMİ) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte DHMİ personel alımı başvuru şartları!
13.11.2022 Personel Alımı
Kamu personel alımı 2022! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kamu personel alımı 2022! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Aile ve Sosyal Hizmetler müfettiş yardımcısı alınacak. Yayımlanan ilana göre, hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunları arasından 17, sosyal hizmet, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, çocuk gelişimi, psikoloji ve sosyoloji alanlarında en az dört yıl eğitim veren bölüm mezunları arasından 3 olmak üzere giriş sınavı ile personel alınacak. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte müfettiş yardımcısı alımı sınavı başvuru şartları!
11.11.2022 Personel Alımı
Milli Saraylar İdaresi personel alımı yapacak! 74 sözleşmeli personel alınacak!
Milli Saraylar İdaresi personel alımı yapacak! 74 sözleşmeli personel alınacak! Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’na personel alınacak. Yayımlanana ilana göre, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’nın İstanbul ve Edirne teşkilatlarında boş bulunan kadrolara büro personeli, müze görevlisi, koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Peki, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Milli Saraylar memur alımı başvuru şartları!
11.11.2022 Personel Alımı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alacak! İşte başvuru şartları! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere 10 sözleşmeli bilişim uzmanı ile 34 sözleşmeli programcı ve 11 sözleşmeli çözümleyici alınacak. Peki, SGK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? SGK personel alımı başvuru şartları ne? İşte SGK personel alımı başvuru şartları!
10.11.2022 Personel Alımı
Türk Patent ve Marka Kurumu uzman yardımcısı alacak! Personel alımı sınavı ne zaman? İşte başvuru şartları!
Türk Patent ve Marka Kurumu uzman yardımcısı alacak! Personel alımı sınavı ne zaman? İşte başvuru şartları! Türk Patent ve Marka Kurumu duyurdu! Sınai Mülkiyet Uzmanı olarak yetiştirilmek üzere, sözlü giriş sınavı ile personel alınacak. Peki, Türk Patent ve Marka Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sınai Mülkiyet Uzmanlığı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
7.11.2022 Personel Alımı
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Darphane ve Damga Matbaası’na personel alınacak! İşte başvuru şartları!
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Darphane ve Damga Matbaası’na personel alınacak! İşte başvuru şartları! Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, Darphane ve Damga Matbaası’na sözleşmeli personel alınacak. Adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Darphane personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
7.11.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! KPSS’den en az 70 puanla personel alınacak!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! KPSS’den en az 70 puanla personel alınacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, merkez teşkilatındaki kadrolara atama yapılmak üzere sözlü sınavla Aile ve Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı alınacak. Başvurular, 18 Kasım’da sona erecek. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı şartları ne? İşte personel alımı ilanı ve detayları…
3.11.2022 Personel Alımı
Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu personel alacak! İşte başvuru şartları! Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Kuruma, uzman yardımcısı kadrolarında görevlendirilmek üzere personel seçimi için giriş sınavı yapılacak. Başvurular 13 Kasım’da sona erecek. Peki, Kamu Gözetimi Kurumu (KGK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
31.10.2022 Personel Alımı
En az lise mezunu 4/B sözleşmeli temizlik personeli alacak! İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
En az lise mezunu 4/B sözleşmeli temizlik personeli alacak! İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı başvuru şartları! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı duyurdu. Personel alımı yapılacak. Yayımlanan ilana göre, Bakanlık 4/B sözleşmeli temizlik personeli alacak. İlan, Kariyer Kapısı Platformunda yayımlandı. Peki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte temizlik personeli alımı başvuru şartları!
28.10.2022 Personel Alımı
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! İç denetçi aday belirleme sınavı başvuru şartları belli oldu!
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! İç denetçi aday belirleme sınavı başvuru şartları belli oldu! Hazine ve Maliye Bakanlığı iç denetçi aday belirleme sınav ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu’na alınacak iç denetçiler için “iç denetçi aday belirleme sınavı” yapılacak. Başvuru şartları ve sınava ilişkin detaylar belli oldu. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı iç denetçi alımı şartları ne? İç denetçi aday belirleme sınavı ne zaman? İşte detaylar…
24.10.2022 Personel Alımı
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu duyurdu! Sözleşmeli personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’na yazılım geliştirme ve ağ uzmanı kadrolarına bilişim personeli alınacak. Peki, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
16.10.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı yapacak! KPSS’den 70 puan almak yetiyor!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı yapacak! KPSS’den 70 puan almak yetiyor! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular 31 Ekim 2022 tarihine kadar online olarak yapılabilecek. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı şartları!
14.10.2022 Personel Alımı
Kızılay personel alımı 2022! Kızılay iş başvurusu nasıl yapılır? Kızılay personel alımı hangi illerde?
Kızılay personel alımı 2022! Kızılay iş başvurusu nasıl yapılır? Kızılay personel alımı hangi illerde? Kızılay personel alımı ilanı yayımlandı. İlana göre, Türkiye Kızılay Derneği Toplum Temelli Göç Programları Koordinatörlüğü’ne 141 personel alınacak. Kızılay personel alımı, Avrupa Birliği ve Dünya Bankası tarafından finanse edilen İşgücü Piyasasına Geçişin Desteklenmesi Projesi kapsamında yapılacak. Peki, Kızılay personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kızılay personel alımı hangi illerde? Kızılay iş başvuru şartları ve ilanın detayları…
12.10.2022 Personel Alımı
TCDD personel alımı 2022! TCDD 102 işçi alımı (16 Eski Hükümlü, 4 Engelli, 82 normal) şartları neler, nasıl başvuru yapılır?
TCDD personel alımı 2022! TCDD 102 işçi alımı (16 Eski Hükümlü, 4 Engelli, 82 normal) şartları neler, nasıl başvuru yapılır? TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, 16 Eski Hükümlü, 4 Engelli, 82 normal olmak üzere toplam 102 İşçi Alacak. Son başvuru tarihi 17 Ekim 2022. TCDD personel alımı şartları nelerdir, TCDD işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
11.10.2022 Personel Alımı
GSB personel alımı 2022 başvuru ekranı! GSB 1200 yurt yönetimi personel alımı başvuru şartları nelerdir, e devlet başvurusu nasıl yapılır?
GSB personel alımı 2022 başvuru ekranı! GSB 1200 yurt yönetimi personel alımı başvuru şartları nelerdir, e devlet başvurusu nasıl yapılır? Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 sözleşmeli yurt yönetim personeli alımı için başvurular başladı. Başvuru şartlarını karşılayan adaylar, GSB sözleşmeli personel alımı mülakat sınavlarına katılacak. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır, GSB 1200 yurt yönetimi personel alımı başvuru şartları nelerdir? İşte, GSB personel alımı başvuruları hakkında merak edilenler…
10.10.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Personel Alımı 2022 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki personel alımı 2022 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.