Facetime

Facetime

Son dakika FaceTime haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FaceTime ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FaceTime haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Facetime

haberleri sayfasında son dakika yaşanan facetime gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 facetime haberi bulunmuştur. Tüm facetime haberleri aşağıda listelenmiştir.
iPhone kullananlar tehlike altında! Bakanlık harekete geçti, sakın bunu yapmayın
iPhone kullananlar tehlike altında! Bakanlık harekete geçti, sakın bunu yapmayın iphone kullanan milyonları yakından ilgilendiriyor. İOS işletim sistemiyle ilgili tehlike ortaya çıktı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) konuyla ilgili Apple'dan açıklama talep etti ve aynı zamanda soruşturma başlattı. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, İOS mobil işletim sistemindeki tehlikeyi açıklayarak kullanıcılara kritik uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
29.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Wanda Nara'dan Mauro Icardi itirafı: Hiç parası yoktu
Wanda Nara'dan Mauro Icardi itirafı: Hiç parası yoktu Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara suskunluğunu bozdu. Wanda Nara, Arjantin basınına verdiği röportajda Mauro Icardi'yle ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
26.10.2023 Galatasaray
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Ceyda Düvenci'nin sunduğu TV programında samimi itiraflarda bulundu. Babasının 73 yaşında tüp bebekle yeniden evlat sahibi olduğunu söyleyen şarkıcı, Burcu Kıratlı ile olan ilişkisini, evliliğini ve ilişkisinde yaşadıklarını da ilk kez anlattı.
13.09.2023 Magazin
15 Temmuz gecesi darbecilerin CNN Türk'ü basma anı! Kameraman Şefi Ahmet Akpolat anlattı...
15 Temmuz gecesi darbecilerin CNN Türk'ü basma anı! Kameraman Şefi Ahmet Akpolat anlattı... 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişiminde darbecilerin CNN Türk'ü basma anını Kameraman Şefi Ahmet Akpolat anlattı CNN Türk Kameraman Şefi Ahmet Akpolat, 15 Temmuz'da CNN Türk İstanbul binasını basan darbeci askerlerle yaşadıklarını anlattı. Olayın her anında kamerayla kayıtta olan Akpolat, "Kendimin ve muhabir arkadaşımın güvenliği esas alırım ama görüntüde de iyi görüntüyü almak için de giderim. Pişman olmadım. Neden öyle bir şey yaptım demedim. Mesleki olarak arkadaşlarla çok konuşuruz ama benim için en önemli görüntü CNN Türk'e giriş anını kaydetmekti" dedi.
15.07.2023 Gündem
Hande Fırat 15 Temmuz gecesine damga vuran tarihi görüşmeyi anlattı! CNN Türk'teki o facetime görüşmesi nasıl yapıldı?
Hande Fırat 15 Temmuz gecesine damga vuran tarihi görüşmeyi anlattı! CNN Türk'teki o facetime görüşmesi nasıl yapıldı? 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi gecesi yaşanan tarihi yayının perde arkasını gazeteci Hande Fırat, CNN Türk ekranlarında anlattı.
15.07.2023 Gündem
Apple'dan ucuz iPad hamlesi
Apple'dan ucuz iPad hamlesi Apple'ın geçtiğimiz gün duyurulan ikinci nesil HomePod'u, teknoloji devinin yeni "akıllı ev gereçlerinin" başlangıcı olabilir.
22.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Kuruçeşme Açıkhava'da Süperstar izdihamı!
Kuruçeşme Açıkhava'da Süperstar izdihamı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Süperstar Ajda Pekkan’ın sahnesiyle ışıldadı.
21.07.2022 Televizyon
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
İOS 16 ne zaman gelecek, İOS 16 güncellemesi alan telefonlar hangileri olacak?
İOS 16 ne zaman gelecek, İOS 16 güncellemesi alan telefonlar hangileri olacak? Apple, WWDC etkinliğinde bir sonraki büyük iOS sürümü olan iOS 16'yı resmi olarak tanıttı. Peki, İOS 16 ne zaman gelecek, İOS 16 güncellemesi alan telefonlar hangileri olacak?
7.06.2022 Bilim ve Teknoloji
iPhone'larda yeni dönem! Tamamen değişti, güncelleme geldi! Dikkat çeken özellik...
iPhone'larda yeni dönem! Tamamen değişti, güncelleme geldi! Dikkat çeken özellik... iPhone kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişti. Yeni güncellemeyle birlikte yeni özellikler resmen duyuruldu. Dördüncü büyük güncelleme yayınlandı. iOS 15.4 ve iPadOS 15.4 kullanıcılara sunuldu. iPhone'larda birçok özellikte iyileştirmeye gidildi. Face ID, emojiler, kamera, FaceTime, Siri dahil olmak üzere birçok yenilik yapıldı. Bunlardan en dikkat çekeni ise kilit açmadaki özellik oldu. İşte Apple iOS 15.4 güncellemesiyle gelen tüm yenilikler...
15.03.2022 Bilim ve Teknoloji
IOS 15 ne zaman çıkacak? iOS 15 ile gelen yenilikler ve özellikler, kullanılacak Iphone modelleri…
IOS 15 ne zaman çıkacak? iOS 15 ile gelen yenilikler ve özellikler, kullanılacak Iphone modelleri… Apple, WWDC 2021'de başta iOS 15 olmak üzere birçok değişiklik tanıttı. iOS 15'e bir dizi yeni özellik geldi. İşte iOS 15'e gelen güncellemeler, sistemin geleceği iPhone modelleri ve çıkış tarihine dair merak edilenler…
8.06.2021 Gündem
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir? iPad Pro 2021 tanıtıldı. Teknoloji devi Apple devrim yaratacak iPad Pro serisinin yeni üyesini tanıttı. iPad Pro 2021, özellikler ile PC’nin yerini almayı hedefliyor. Güçlü işlemcisi, şık tasarımı ve efektif kullanımı ile dikkatleri üzerine çeken iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
21.04.2021 Gündem
Apple yeni ürünleri! Yeni iMac, iPad Pro, mor iPhone 13, AirTag ve Apple TV 4K fiyatları ve özellikleri…
Apple yeni ürünleri! Yeni iMac, iPad Pro, mor iPhone 13, AirTag ve Apple TV 4K fiyatları ve özellikleri… Teknoloji devi Apple yeni ürünlerini tanıttı. AirTag‘den iPhone 12 ve 12 mini’nin yeni renk seçeneğine, yeni iMac modellerinden M1 işlemcili iPad Pro‘ya kadar birçok ürünün tanıtımı yapıldı. ABD'li teknoloji devi Apple'ın, Kovid-19 salgını nedeniyle çevrim içi olarak gerçekleştirdiği lansman, şirket CEO'su Tim Cook'un sunumu ile başladı. Apple yeni ürünleri…
21.04.2021 Gündem
Apple yeni ürünlerini tanıttı! Renkli iMac süprizi
Apple yeni ürünlerini tanıttı! Renkli iMac süprizi Teknoloji devi Apple, yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdiği lansman törenini düzenledi. Teknoloji devi Apple yeni ürünlerini tanıttı. Apple'ın pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirdiği lansman CEO Tim Cook'un konuşması ile başladı. Tanıtımda en dikkat çeken ürün ise yeni renk ve özellileri ile İMac oldu. Lansmanda farklı renk seçenekleri olan iMac modellerini tanıtan Apple, masaüstü bilgisayar özellikleri taşıyan ve piyasadaki en güçlü tablet olarak nitelendirdiği iPad Pro modellerini ve AirTag adlı uzun zamandır beklenen kayıp eşya izleyicisini duyurdu.
20.04.2021 Gündem
Apple bir patent davasıyla daha karşı karşıya!
Apple bir patent davasıyla daha karşı karşıya! Apple daha önce de Maxell tarafından açılan patent davalarıyla karşı karşıya kalmıştı. iPhone ve iPad tarafında bazı patentler sebebiyle Apple'ın başı yine derde giriyor.
21.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni MacBook Pro tanıtıldı: Apple M1 işlemci ile geliyor
Yeni MacBook Pro tanıtıldı: Apple M1 işlemci ile geliyor Apple, dün gece gerçekleştirdiği etkinlikte yeni cihazlarını tanıttı. Dikkat çeken ürünlerden biri de Apple M1 işlemciden gücünü alan yeni nesil MacBook Pro oldu. Peki yeni MacBook Pro hangi özelliklere sahip? Türkiye fiyatları nasıl?
11.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Bomba açıklama! 'Duştan üstsüz bir şekilde çıkıp...'
Bomba açıklama! 'Duştan üstsüz bir şekilde çıkıp...' Paylaştığı cesur pozlarla ve canlı yayında frikik kazaları ile gündemden düşmeyen Britain's Got Talent yarışmasının jüri üyesi Amanda Holden, evde üstsüz gezdiği için iki kızı ile kavga etti.
20.10.2020 Magazin
Simpsons dizisi Beyrut patlamasını bildi mi? Simpson kenaheti yine gerçek oldu!
Simpsons dizisi Beyrut patlamasını bildi mi? Simpson kenaheti yine gerçek oldu! Dünyaca ünlü kült çizgi film Simpsons kehanetleriyLe olay yaratmaya devam ediyor. Beyrut patlamasının ardından binlerce kişi sosyal medyada dizideki patlama görüntülerini paylaşmaya başladı. Peki, Simpsons dizisi Beyrut patlamasını da bildi mi? Simpson kehanetleri gerçek mi oldu? Simpsons neleri bildi? İşte Simpsons gelecek tahminleri...
5.08.2020 Gündem
Hande Fırat kimdir? İşte Gazeteci Hande Fırat ve 15 Temmuz gecesi
Hande Fırat kimdir? İşte Gazeteci Hande Fırat ve 15 Temmuz gecesi 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme ile hafızalara kazınan Hande Fırat 15 Temmuz darbe girişiminin 4. yılında merak edilen isimlerin başında geliyor. Peki, Hande Fırat kimdir? Hande Fırat kaç yaşında ve nereli? Hande Fırat'ın telefonu nerede? 15 Temmuz gecesi ve Hande Fırat hakkında merak edilenler...
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı?
15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? FETÖ'nün hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan edildi. Bu yıl Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle 15 Temmuz'da tatil olup olmadığı ve aynı zamanda corona virüs nedeniyle sokağa çıkma yasağının gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki, 15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? İşte 15 Temmuz tatili ile ilgili merak edilenler...
14.07.2020 Gündem
Apple'a 1 trilyon dolarlık dava açıldı!
Apple'a 1 trilyon dolarlık dava açıldı! Zaman zaman büyük şirketlere açılan davaları duyuyoruz. Şimdi de ABD'nin Missouri eyaletinde yaşayan Terrell Parker, Apple'a 1 trilyon dolarlık dava açtı. Peki, bu davanın nedeni ne?
11.06.2020 Bilim ve Teknoloji
iOS 13.4.1 güncellemesi yayında! Neler değişiyor?
iOS 13.4.1 güncellemesi yayında! Neler değişiyor? Apple, dün akşam saatlerinde iOS 13.4.1 güncellemesini kullanıcılarına sundu. Güncelleme ile birlikte bakın neler değişiyor...
8.04.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Facetime ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki facetime haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.