Facebook Live

Facebook Live

Son dakika Facebook Live haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Facebook Live ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Facebook Live haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Facebook Live

haberleri sayfasında son dakika yaşanan facebook live gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 facebook live haberi bulunmuştur. Tüm facebook live haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyal medya platformlarının yaptığı yenilikler
Sosyal medya platformlarının yaptığı yenilikler Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik, Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkez Bilim Kurulu, Kovid-19 salgını döneminde en çok kullanılan sosyal medya platformlarının yaptığı yenilikleri mercek altına aldı.
6.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Mark Zuckerberg’e: "Facebook sayfanı canlı yayında sileceğim"
Mark Zuckerberg’e: "Facebook sayfanı canlı yayında sileceğim" Tayvanlı bir “beyaz hacker” grubu, Facebook’un kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg’e meydan okudu. Tayvanlı ödül avcısı Chang Chi-yuan, ‘Facebook sayfanı canlı yayında sileceğim’ dedi.
28.09.2018 Dünya
Instagram hikayeler yeni özellik!
Instagram hikayeler yeni özellik! Instagram, canlı yayınlarla ilgili önemli bir eksiğini kapattı; artık sosyal ağda bunu yapmanız da mümkün!
22.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook Live'e güncelleme geldi!
Facebook Live'e güncelleme geldi! Facebook Live için iki önemli özellik test edilmek üzere kullanıcılara sunuldu. Yeni eklenecek olan bu iki özellik sayesinde Facebook Live daha kullanışlı hale gelecek!
24.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook Live'e yeni özellik!
Facebook Live'e yeni özellik! Facebook, canlı yayın yapanları sevindirecek yeniliğini duyurdu!
30.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Yapay zekayla intihar önlemi
Yapay zekayla intihar önlemi Facebook, kullanıcıları arasında intihara meyilli bireyleri tespit etmek üzere yeni yapay zeka araçları kullanmaya başlayacağını duyurdu
2.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook intihara meyilli olanları tespit edecek
Facebook intihara meyilli olanları tespit edecek Facebook duyurdu! Yapay zeka araçlarıyla intihara meyilli olan kişiler artık tespit edilecek
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Beklenen Facebook uygulaması hazır!
Beklenen Facebook uygulaması hazır! Facebook, Samsung Smart TV için geliştirdiği yeni video uygulamasını indirmeye sundu!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Instagram'a canlı yayın özelliği geldi!
Instagram'a canlı yayın özelliği geldi! Instagram, kısa süre önce duyurduğu canlı yayın özelliğini, Türkiye'de de kullanıma sundu. Instagram canlı yayın özelliği artık Türkiye'de. Peki canlı yayın nasıl kullanılıyor?
25.01.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook Live, Prisma desteğini çekti!
Facebook Live, Prisma desteğini çekti! Fotoğraflarınıza sanatsal bir görünüm veren popüler uygulama Prisma, Facebook'un sunduğu önemli bir desteğini yitirdi!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Vine'ın yerine geliyor!
Vine'ın yerine geliyor! Twitter’ın bir türlü satılamaması sonrası küçülmeye gitmesi, Vine uygulamasının sonunu getirmişti. Vine’ı yapan ekip ise yepyeni bir uygulamayı yayınladı.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook'un yeni özelliği ile yaratıcılığınızı gösterin!
Facebook'un yeni özelliği ile yaratıcılığınızı gösterin! Popüler sosyal medya uygulaması Facebook yeni bir özellik daha geliştiriyor. Facebook'un bu yeni özelliği sayesinde canlı videolar çok güzel bir görünüme kavuşacak. Facebook'un yeni özelliğiyle ilgili detaylar haberimizde...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook Messenger'da yeni özellik
Facebook Messenger'da yeni özellik Sosyal paylaşım sitesi Facebook, sohbet uygulaması Facebook Messenger üzerinde geliştirdiği yeni özellikleri açıkladı...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Fransa'da IŞİD’li terörist dehşet saçtı
Fransa'da IŞİD’li terörist dehşet saçtı Fransa’da IŞİD’li terörist Larossi Abballa (25) bir başkomiser ve eşini öldürüp, çiftin 3 yaşındaki oğlunu rehin aldı. Yaptığı katliamı Facebook’ta canlı yayınlayan terörist, eve operasyon düzenleyen polisler tarafından öldürüldü. Abbala’nın bir soruşturmada, “Euro 2016 mezar olacak” dediği ileri sürüldü
17.06.2021 Dünya
Periscope'ta yeni dönem
Periscope'ta yeni dönem Twitter'ın sahip olduğu Periscope, kullanıcılara artık yayınlarını diledikleri kadar saklama imkanı da veren bir dizi yenilik yaptı.
10.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Periscope'tan sürpriz yayın süresi güncellemesi!
Periscope'tan sürpriz yayın süresi güncellemesi! İnternet üzerinden canlı yayının öncülerinden olan Periscope tarihi bir güncellemeye imza attı. Kullanıcılarına kolaylıklar sunmaya devam eden Periscope'un yeni uygulaması nedir? İşte tüm detaylarıyla Periscope'un yeni gücncellemesi...
9.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Facebook'un F8'de duyurduğu sürprizler!
Facebook'un F8'de duyurduğu sürprizler! Facebook, F8 konferansında çok sayıda yeniliği ardı ardına tanıttı. Hepsi, haberimizde...
13.04.2016 Bilim ve Teknoloji
YouTube'a yeni özellik!
YouTube'a yeni özellik! YouTube'a Periscope ve Facebook Live gibi kişisel canlı yayın özelliği Stream geliyor.
24.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Memur, işçi milyonları ilgilendiriyor! Bakan duyurdu, yeni tedbirler yolda
Memur, işçi milyonları ilgilendiriyor! Bakan duyurdu, yeni tedbirler yolda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Vatandaşımızın rahat etmesi lazım onun içinde dar gelirlileri, işçileri, memurları rahatlatacak tedbirleri aldık yeni tedbirlerimizde yolda. Paketlerle dar gelirlileri rahatlatacak tedbirleri alıyoruz” dedi.
9.09.2022 Ekonomi
Yerli video konferans uygulaması "BizBize" 1 milyonu geçti!
Yerli video konferans uygulaması "BizBize" 1 milyonu geçti! Yerli video konferans uygulaması BizBize, 50 binden fazla kişi tarafından kullanıldı, 1,2 milyon dakikadan fazla görüşme gerçekleştirildi. BİTES Genel Müdür Yardımcısı Ebru Coşkun yaptığı açıklamada "WhatsApp, Facebook, Instagram'da başımıza gelen, yerli ve milli olmayan diğer video konferans sistemlerinde de başımıza gelebilir. Ürünümüze güveniyoruz. Gerekli pazarlama çalışmaları ve yatırımların yapılmasıyla birlikte 2022, BizBize özelinde biraz daha globale baktığımız bir yıl olacak" ifadelerini kullandı.
9.10.2021 Bilim ve Teknoloji
İlk web sitesi 30 yaşına girdi
İlk web sitesi 30 yaşına girdi İngiliz bilim insanı Tim Berners-Lee, "World Wide Web" projesini tanıtan bir metnin yer aldığı ilk web sitesini 30 yıl önce 6 Ağustos 1991'de dışarıdan erişime açtı.
6.08.2021 Bilim ve Teknoloji
İndirirken iki kez düşünün!
İndirirken iki kez düşünün! Google Play Store'da yer alan bazı uygulamalar, güvenlik söz konusu olduğunda sınıfta kalıyor ve kullanıcıların bilmedikleri bir uygulamayı indirirken iki kez düşünmeleri gerekiyor. İşte kullanıcıların Facebook bilgilerini çaldığı ortaya çıkan o uygulamalar...
7.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Twitch'e girenler 5 milyar saat ekrana kilitlendi
Twitch'e girenler 5 milyar saat ekrana kilitlendi Dünyanın önde gelen video platformlarından biri olan Twitch, yeni bir rekora imza attı. Bu yılın ikinci çeyreğinde toplamda 5 milyar saat izlenmeye ulaşan platform, böylece geçen yıla göre izlenme oranlarını yüzde 83.1 oranında artırmış oldu.
5.07.2020 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a müthiş bir özellik geliyor!
WhatsApp'a müthiş bir özellik geliyor! Yeni gelecek özellik sayesinde GPS üzerinden WhatsApp kişilerinizin nerede olduğunu görebileceksiniz.
30.01.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Facebook Live ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki facebook live haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.