Ezidi

Ezidi

Son dakika ezidi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ezidi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ezidi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ezidi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ezidi gelişmeleri de dahil olmak üzere 471 ezidi haberi bulunmuştur. Tüm ezidi haberleri aşağıda listelenmiştir.
En Hamarat Benim neden yok, bitti mi? Kadir Ezildi En Hamarat Benim yayın saati mi değişti? Yayın akışı…
En Hamarat Benim neden yok, bitti mi? Kadir Ezildi En Hamarat Benim yayın saati mi değişti? Yayın akışı… Gündüz kuşağının sevilen TV programlarından En Hamarat Benim hafta içi her gün izleyiciyle buluşuyor. Kadir Ezildi’nin sunuculuğunu üstlendiği yarışmada adaylar yemekleriyle yarışıyor. Yayın saatinde programı görmeyenler “En Hamarat Benim neden yok, bitti mi?” sorularına yanıt arıyor.
28.03.2023 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete 'helalleşme' tepkisi: Bu millet artık bunları yutmaz ve 2023 bunun cevabı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete 'helalleşme' tepkisi: Bu millet artık bunları yutmaz ve 2023 bunun cevabı olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Tek parti faşizminden başlayarak 27 Mayıs’tan 28 Şubat’ta kadar toplum hafızamızda derin yaralar açan acıları iyileştirmenin çabasında olduk. Eski Türkiye’nin inkarcı, dışlayıcı, kısıtlayıcı o nobran yaklaşımını tüm izleriyle ortadan kaldırmak için çalıştık” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sen helalleşmeye gideceksen önce gel Diyarbakır anneleriyle helalleş." dedi ve "Bu millet artık bunları yutmaz ve 2023 bunun cevabı olacak” şeklinde konuştu.
18.12.2022 Gündem
Midyat'ta 'bayram' bereketi! 4 günde 40 bin turist ağırlandı
Midyat'ta 'bayram' bereketi! 4 günde 40 bin turist ağırlandı Farklı din, dil ve ırktan insanları buluşan ve hoşgörü iklimi ile dikkati çeken Mardin'in Midyat ilçesi, Kurban Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğradı. 4 gün boyunca 40 bin yerli ve yabancı turisti ağırlayan ilçede, özellikle dizi ve filmlerin çekildiği Mor Gabriel Manastırı, Mor Barsavmo Kilisesi, Cevat Paşa Camii, Midyat Devlet Konukevi gibi mekanlar büyük ilgi gördü.
13.07.2022 Ekonomi
Terör örgütü PKK'dan iğrenç taktik!
Terör örgütü PKK'dan iğrenç taktik! Birleşmiş Milletler, "2021 Çocuklar ve Silahlı Çatışmalar" raporuna göre geçen yıl 250'ye yakın çocuğu silah altına aldı. Bu resmi olarak da kayıtlara geçti. Peki terör örgütü çocukları neden kaçırıyor? Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar önemli değerlendirmelerde bulundu.
12.07.2022 Gündem
Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi konusu nedir, Kaçış oyuncuları kimler?
Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi konusu nedir, Kaçış oyuncuları kimler? Kaçış dizisi konusu ve oyuncuları için aramalar arttı. DİSNEY + (DİSNEY PLUS)’nın yeni dizisi Kaçış dizisinde birbirinden önemli oyuncular yer almaktadır. Peki, Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi konusu nedir, Kaçış oyuncuları kimler?
14.06.2022 Televizyon
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a rahip tokadı: DEAŞ, sizin gibi gece değil gündüz geldi...
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a rahip tokadı: DEAŞ, sizin gibi gece değil gündüz geldi... Son dakika haberi... Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Irak ziyaretinde Hristiyanların verdiği tepkiyle neye uğradığını şaşırdı. Musul’daki Saa Kilisesi’nde din adamı, Macron’a “DEAŞ, sizin gibi Musul’a gece değil gündüz geldi. Tüm dünya bunu izledi” dedi. Terör örgütü DEAŞ’ın kente girişi ile Macron’un gelişini birbirine benzeten din adamı Macron’u işgale sessiz kalmakla suçladı.
31.08.2021 Dünya
En Hamarat Benim formatı nedir, nasıl başvuru yapılır? En Hamarat Benim programı ve sunucusu!
En Hamarat Benim formatı nedir, nasıl başvuru yapılır? En Hamarat Benim programı ve sunucusu! En Hamarat Benim yarışma programı Fox TV’de başlıyor. Talya Prodüksiyon'un yapımı üstlendiği En Hamarat Benim'in yönetmen koltuğunda Mehmet Şengün otururken, programın sunuculuğunu Kadir Ezidi üstleniyor. Peki, En Hamarat Benim formatı nedir, büyük ödül ne?
16.08.2021 Gündem
HDP'den skandal sözde soykırım bildirisi!
HDP'den skandal sözde soykırım bildirisi! HDP 1915 olaylarıyla ilgili skandal bir bildiri yayımladı. Sosyal medya üzerinden yayımlanan bildiride Türkiye'ye karşı yalan ve haddi aşan ifadeler kullanıldı.
24.04.2021 Siyaset
PKK'nın işkence görüntüleri ortaya çıktı!
PKK'nın işkence görüntüleri ortaya çıktı! Terör örgütü PKK Irak’ın Sincar kentinde bölge halkı üzerinde tehdit ve işkenceyle baskı kurmaya devam ederken, örgütün zorla kaçırdığı iki Ezidi’ye yönelik uyguladığı işkence görüntülerine DHA ulaştı. Örgütün sivillere uyguladığı zulme tepki gösteren Ezidiler’in sözcüsü İbrahim Hüdeyda, “Bir kez daha PKK’nın Sincar’dan çıkartılmasını istiyoruz. Eğer Irak ordusu, terörist PKK’ya baş gelemezse Türkiye gelip bizleri kurtarsın” diye konuştu.
30.03.2021 Gündem
Irak'tan 7 yaşındaki kız çocuğunu kaçıran DEAŞ'lı terörist tutuklandı!
Irak'tan 7 yaşındaki kız çocuğunu kaçıran DEAŞ'lı terörist tutuklandı! Ankara'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan ve Irak'tan kaçırdığı 7 yaşındaki Ezidi kız çocuğunu evinde alıkoyan DEAŞ'lı terörist S.A.H.O, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. S.A.H.O., çocuğu ağabeyinin 'savaş ganimeti' olarak aldığını, ağabeyi ölünce de çocğun kendisine kaldığını iddia etti.
1.03.2021 Gündem
Emniyet ve MİT'ten ortak DEAŞ operasyonu
Emniyet ve MİT'ten ortak DEAŞ operasyonu Ankara Emniyet Müdürlüğü ve MİT'in ortak operasyonuyla terör örgütü DEAŞ içinde sorumlu düzeyde faaliyet gösterdiği belirlenen şüpheli yakalandı.
24.02.2021 Gündem
İbrahim Parım yakalanarak Türkiye'ye getirildi
İbrahim Parım yakalanarak Türkiye'ye getirildi MİT'in operasyonuyla Irak'ın Sincar bölgesinde yakalanan terör örgütü PKK'nın sözde lojistik sorumlusu İbrahim Parım, Türkiye'ye getirildi.
10.02.2021 Gündem
Alman devlet kanalı ZDF'de rezalet! Skandal haritayı gösterdiler...
Alman devlet kanalı ZDF'de rezalet! Skandal haritayı gösterdiler... Alman devlet televizyonu ZDF skandal bir belgesel yayınladı. Milyonlarca izleyicisine terör örgütü PKK propagandası yapan kanal, Almanya'da terörist elbisesi giydirilmiş çocuklara Kürtçe eğitim verildiği anlara ait görüntüleri yayınladı. Belgeselde ayrıca topraklarımızın sözde Kürt bölgesi haritasına dahil edilmesi de yer aldı.
18.12.2020 Dünya
AA görüntüledi! İşte terör örgütü PKK'nın Sincar'daki kampları
AA görüntüledi! İşte terör örgütü PKK'nın Sincar'daki kampları Bağdat-Erbil anlaşmasında Irak'ın Musul kentine bağlı Sincar ilçesindeki varlığının sonlandırılması öngörülen terör örgütü PKK, bölgedeki faaliyetlerine devam ediyor. AA muhabirinin çektiği görüntülere göre PKK ve ona bağlı yerel milislerin konuşlandığı Sincar'da örgüte ait eğitim kampları, sözde halk meclisleri ve kontrol noktaları yer alıyor. PKK'nın Sincar'da herhangi bir engelle karşılaşmadan hareket ettiği görülüyor.
13.10.2020 Gündem
Kritik anlaşma imzalandı! 'PKK'nın varlığı son bulacak'
Kritik anlaşma imzalandı! 'PKK'nın varlığı son bulacak' Irak’ın Musul kentine bağlı Sincar'la ilgili merkezi yönetim ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) arasında imzalanan anlaşmaya göre, terör örgütü PKK’nın bölgedeki varlığına son verilecek.
10.10.2020 Dünya
Terör örgütünden kaçan genç, PKK'nın kirli yüzünü anlattı
Terör örgütünden kaçan genç, PKK'nın kirli yüzünü anlattı Diyarbakır'da 5 yıl önce 13 yaşındayken dağa götürülen ve terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan E.Ç, PKK'nın kirli yüzünü anlattı.
12.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekiyorsa İncirlik ve Kürecik'i kapatırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekiyorsa İncirlik ve Kürecik'i kapatırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber, Atv- A Para, ANews, A2, A Haber Radyo ortak yayınında soruları yanıtladı. Erdoğan: "İncirlik üssünün kapatma gibi bir karar söz konusu olursa bu bize aittir. Yeri geldiği zaman otururuz bütün heyetlerimizle beraber, kapatılması gerekiyorsa İncirlik'i de kapatırız, Kürecik'i de kapatırız" ifadelerini kullandı.
15.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gözü olanlar terk etsin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gözü olanlar terk etsin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere'de yaşayan Türklerle buluşmasında konuştu. Erdoğan, "Suriye'nin topraklarında gözümüz yok ama gözü olanlar lütfen terk etsin" dedi.
5.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Beştepe'ye giden CHP'li" açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Beştepe'ye giden CHP'li" açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istihbarat birimlerinin CHP'nin içini karıştırdığı iddiasıyla ilgili, "İstihbaratın öyle büyük işleri var ki böyle basit işlerle uğraşacak vakti mi var? Muharrem Bey senin içini gayet iyi anlatıyor. İstihbaratımıza gerek yok, Muharrem Bey yeter zaten" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Görüldüğü gibi bu CHP, siyaset değil yalan üretiyor. Çözüm değil, sorun üretiyor. Bay Kemal CHP’yi yalan üretme merkezi haline getirdi. Şu anda kendi kumpasları çok açık ve net ortada. Bir gün söylediğini ertesi gün inkar ediyor. Kemal Bey'in kalmasında fayda var" diye konuştu.
26.11.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstikbalimiz söz konusu olunca diğer her şey ikinci planda kalır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstikbalimiz söz konusu olunca diğer her şey ikinci planda kalır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yurt dışında yaşayan hiçbir kardeşimizi gözünü kin ve nefret bürümüş ırkçı fanatiklerin veya terör örgütü destekçilerinin insafına terk edemeyiz." dedi.
14.11.2019 Siyaset
Beyaz Saray'da Türkiye-ABD zirvesi! Kritik görüşmenin ardından iki liderden önemli açıklamalar
Beyaz Saray'da Türkiye-ABD zirvesi! Kritik görüşmenin ardından iki liderden önemli açıklamalar umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump, ikili ve heyetler arası görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Trump ikili ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüşmesine ilişkin, "ABD ile köklü müttefiklik bağımıza uygun bir şekilde ilişkilerimizde yeni bir sayfa açmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın gönderdiği mektupla ilgili de 'Mektupları bugün Sayın Başkan'a tekrar takdim ettim' açıklamasında bulundu.
14.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ndan ABD ziyaretiyle ilgili açıklama!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ndan ABD ziyaretiyle ilgili açıklama! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Kasım'da yapacağı ABD ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ın görüşmeyle ilgili "İyi bir hazırlık yapıyoruz" dediğini aktardı. Macaristan dönüşünde gazetecilerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Barış Pınarı Harekatı devam edecek diyebilir miyiz?" sorusuna, "Kesinlikle. Burada son terörist bölgeyi terk etmedikten sonra biz bu işi bırakmayız. Bu işin bir boyutu. İkinci olarak, diğer ülkeler buradan çıkmadıktan sonra biz buradan çıkmayız. Biz Suriye’nin birliğine, beraberliğine ve bütünlüğüne taraftarız. Asla parçalanmasını da istemeyiz" yanıtını verdi.
8.11.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 13 kişiyi yakaladık! Elimizdeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 13 kişiyi yakaladık! Elimizdeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile ortak basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Bağdadi'nin 13 tane yakın çevresini yakaladık, onlar da elimizde" ifadelerini kullandı.
7.11.2019 Siyaset
AK Parti sözcüsü Çelik'ten ek gösterge açıklaması
AK Parti sözcüsü Çelik'ten ek gösterge açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, "3600 ek gösterge konusu ile ilgili yaklaşımımız pozitif bir yaklaşımdır. Negatif ele aldığımız bir konu yok arkadaşlarımız çalışıyor." dedi.
28.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Barış Pınarı Harekatı açıklaması: Terör koridoruna bir darbe daha vurduk
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Barış Pınarı Harekatı açıklaması: Terör koridoruna bir darbe daha vurduk Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Sayın Putin’in daveti üzerine geldiğimiz Soçi’de önemli bir anlaşmayı gerçekleştirmiş olduk. Bu anlaşma ile terör koridoruna bir darbe daha vurduk." dedi.
23.10.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ezidi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ezidi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.