Eylem Planı

Eylem Planı

Son dakika eylem planı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eylem planı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eylem planı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eylem Planı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eylem planı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.401 eylem planı haberi bulunmuştur. Tüm eylem planı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında bir konuşma yaptı. Şimşek enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atılacağını söyledi. Öte yandan Şimşek "Tasarruf konusunda çalışmalarımızı nihai bir noktaya getirdik, yakında bazı hususları paylaşacağız ve gereken adımları atacağız" açıklamasında bulundu.
26.04.2024 Ekonomi
Göçleri dikkat çekti! Binlerce  kuş halkalandı
Göçleri dikkat çekti! Binlerce kuş halkalandı Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre; Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce (DKMP) kuşların göçleri, üremeleri ve hayatta kalma başarıları gibi verilerin elde edilmesine yönelik yürütülen halkalama çalışmaları kapsamında 190 türden 23 bin 794 kuş halkalandığı açıklandı.
10.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den iklim açıklaması!
Bakan Özhaseki'den iklim açıklaması! İklim değişikliği ile mücadelede 6 yıllık stratejisini belirleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, '2024-2030 İklim Değişikliği Azaltım Stratejisi ve Eylem Planı' ile 'İklim Değişikliğine Uyum Stratejisi ve Eylem Planı' hazırlandı. Özhaseki, "Ülkemizin iklim değişikliğiyle mücadelesinde bir dönüm noktası olarak görülmeli" dedi.
7.04.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum eylem planını açıkladı!
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum eylem planını açıkladı! AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda raylı sistem, tüneller ve taksi sorununun çözümü için projelerini açıkladı.
28.03.2024 Vatan TV
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkümüzden dönersek, yeni yüzyıla Türkiye'nin damgasını vurmazsak, bölücü teröristlere taviz verirsek gök girsin, kızıl çıksın" dedi.
17.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş: Türkiye'ye güç veren tüm kadınlarla gurur duyuyoruz
Bakan Göktaş: Türkiye'ye güç veren tüm kadınlarla gurur duyuyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Türkiye'ye güç veren tüm kadınlarla gurur duyuyoruz. O kadınlar ki emeği, eserleri ve fikirleriyle toplumu yeniden inşa ederler. O kadınlar ki vefası, inancı ve azmiyle medeniyetimizin taşıyıcı gücüdürler. Türkiye işte bu kadınlarla güçlenecek, 'Türkiye Yüzyılı'nı bu kadınlar inşa edecektir" dedi.
8.03.2024 Gündem
İran, 50 milyon dolar değerindeki ABD’ye ait petrole el koydu
İran, 50 milyon dolar değerindeki ABD’ye ait petrole el koydu İran, geçtiğimiz yıl el koyduğu ABD’li şirket tarafından işletilen "Advantage Sweet" adlı petrol tankerinde bulunan en az 50 milyon dolar değerindeki petrole mahkeme kararıyla el koydu.
6.03.2024 Dünya
Uzaktan çalışma için yeni yasa yolda! Kolaylık sağlanacak, işte yeni planın detayları...
Uzaktan çalışma için yeni yasa yolda! Kolaylık sağlanacak, işte yeni planın detayları... Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Yatırım ortamının iyileştirilmesi için önümüzdeki 2 yıl boyunca uygulanacak 57 maddelik eylem planı açıklandı. Buna göre esnek çalışmada yeni mevzuat hazırlanacak. Yabancı teknoloji uzmanına kolay çalışma izni sağlanacak. KDV istisnaları azaltılacak ve maden yatırımına tek noktadan izin verilecek. İşte yeni çalışmanın detayları...
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler İliç’te kayıp işçileri arama çalışmalarında dün bazı noktalarda metal yoğunluğu tespit edildi. Bakan Bayraktar “Kardeşlerimizin 3’ünün bir lokasyonda 6’sının diğer lokasyonda olduğunu tespit ettik” dedi. Soruşturma kapsamında Kanadalı yönetici dahil 6 kişi tutuklandı. Öte yandan altın madenindeki faciadan 5.5 saat önce alanda çatlaklar tespit edildiği, bunun üzerine bölgede çalışan 100 işçinin tahliye edildiği ortaya çıkmıştı. Toprak altında kalan madencilerden 3’ünün, çatlağı kontrol için sonradan görevlendirildiği ve daha araçlarından inemeden faciaya yakalandıkları öğrenildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'daki maden kazası hakkında düzenlediği basın toplantısında "Heyelan iki yönlü gerçekleşti, işçilerin olabileceği yerlere yoğunlaşıyoruz. Yoğun bir çalışma devam ediyor. 9 lokasyonun hiçbirinde suda halk sağlığına zarar verecek olumsuzluk yok." dedi. Bakan Bayraktar "Bu olay esnasında 9 kardeşimiz şu anda kayıp. 6'sının dere yatağına gelen toprak yığınının içinde olduğunu düşünüyoruz. 3 kardeşimizin de manganez ocağının içinde olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Gündem
Narenciyede tehlike kapıda! ''Acil önlem alınmalı''
Narenciyede tehlike kapıda! ''Acil önlem alınmalı'' Milletvekili Barut, narenciye üretimini bitirecek Yeşillenme Hastalığı'nı yayan zararlıya karşı acil, kapsamlı ve topyekün mücadele çağrısı yaptı
7.02.2024 Adana
'Siber korumayı ulusal güvenliğin bir parçası olarak görüyoruz'
'Siber korumayı ulusal güvenliğin bir parçası olarak görüyoruz' Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, 28 Ocak Veri Koruma Günü’ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Artık dünyanın en kıymetli ham maddesinin veri olduğunun altını çizen Dr. Koç, “Verinin korunması için farkındalık sağlayan bugünün kutlanmasını çok kıymetli buluyorum. Şirket olarak siber güvenlik ve kişisel mahremiyetin korunmasını ulusal güvenliğin, toplum güvenliğinin bir parçası olarak görüyoruz” dedi.
28.01.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: İstanbul afetlere hazır hale gelmiş olacak
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: İstanbul afetlere hazır hale gelmiş olacak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı 3 bin 550 Ada Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret etti. Kurum, "Biz afetlere hazır dirençli bir İstanbul'umuz için çalışmalarımızı üç temel madde üzerinde toparlamış olduk ve burada birincisi İstanbul'u öncelikle afet öncesi ve afet anına hazırlayacağız öncesi için hem de afet anında yapacaklarımız için 39 ilçemizde 964 mahallemizde ama toplanma alanlarıyla ama helikopter pistleriyle ama itfaiyenin güçlendirilmesiyle ama arama kurtarma ekiplerimizin arttırılmasıyla milletimizi bir kere olası afetlere hazır hale getireceğiz" dedi.
18.01.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizi şantiyelerde milletimizin sorunlarının çözüldüğü alanlarda göreceksiniz
Murat Kurum: Bizi şantiyelerde milletimizin sorunlarının çözüldüğü alanlarda göreceksiniz  AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı 3 BİN 550 Ada Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret etti. Kurum, "Bizi şantiyelerde göreceksiniz. Milletimizin sorunlarının çözüldüğü alanlarda göreceksiniz ve inşallah ben bu motivasyonla, bu huzurla, bu mutlulukla görevimi İstanbullular adına yapmış olacağım" dedi.
18.01.2024 Gündem
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı Bu hafta ABD'de Bitcoin tarafından desteklenen borsa yatırım fonlarını başlaması için geri sayımlarda heyecan dorukta. Yatırımcılar, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot bitcoin ETF'sine ilişkin kararını sabırsızlıkla bekliyor. Yatırımcıların ETF'lerin onaylanacağına dair iddiaları sonucu Bitcoin (BTC-USD) fiyatları son birkaç hafta içinde sıçradı.
8.01.2024 Ekonomi
Murat Kurum seçim startını verdi: Trafik çilesi bitecek
Murat Kurum seçim startını verdi: Trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Eyüpsultan Camii’ndeki sabah namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, 'Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, herkes için çalışacağız.' mesajında bulundu. Kurum, "Tarihi Yarım Ada için yatırımlar yapacağız. Fatih Sultan Mehmet Han'ın emanetine sahip çıkacağız. Yaşamayı eziyet olmaktan çıkaracağız. Trafik çilesi bitecek." dedi.
8.01.2024 Gündem
Gümrüklerde, 11 ayda 57 bin 15 cep telefonu ele geçirildi! Değeri 21 milyar lira
Gümrüklerde, 11 ayda 57 bin 15 cep telefonu ele geçirildi! Değeri 21 milyar lira Ticaret Bakanlığı'na bağlı Gümrük Muhafaza ekipleri, geçen yılın ocak- kasım döneminde, 3 milyar 178 milyon 937 bin 61 değerinde elektronik eşya ele geçirdi. 11 ayda değeri 272 milyon 658 bin 854 lira olan 57 bin 15 cep telefonuna el konuldu.
4.01.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Eylem planı yapan Sadık Şeyh Ahmet etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Eylem planı yapan Sadık Şeyh Ahmet etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Türkiye'ye yönelik eylem planları tespit edilen 'Eriş Berxwedan' kod adlı PKK/KCK’lı terörist Sadık Şeyh Ahmet'i, Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirdi.
4.01.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan net mesaj: Vekiller terörü desteklerse konu yargıya gelir
Bakan Tunç'tan net mesaj: Vekiller terörü desteklerse konu yargıya gelir Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Terörle mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecek. Vekiller terörü desteklerse konu yargıya gelir.' dedi.
26.12.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem
369 tesisin açılış töreni! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun ateşi düşmeye başladı
369 tesisin açılış töreni! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun ateşi düşmeye başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Su İşleri'nce (DSİ) yapımı tamamlanan 369 tesisin açılışında, Türkiye’nin boşa harcanacak bir damla dahi suyunun olmadığını söyledi. Erdoğan, "85 milyonun her bir ferdini ‘bir damla da sen ol’ parolasıyla yürüttüğümüz su verimliliği seferberliğimize destek olmaya, katkı vermeye çağırıyorum" dedi.
11.12.2023 Gündem
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Türkiye-Yunanistan olarak dünyaya örnek olmak arzusundayız
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Türkiye-Yunanistan olarak dünyaya örnek olmak arzusundayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Atina’da Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile görüştü. Erdoğan, Miçotakis ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye-Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla tüm dünyaya örnek olalım arzusundayız. Açık söylüyorum. Bizim aramızda çözülemeyecek kadar hiçbir sorun yok” dedi.
7.12.2023 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, demir yolunda yapılan 'Erişilebilir Ulaşım' çalışmaları ile 2023 yılının başından bugüne kadar yüksek hızlı tren ve ana hat trenlerinde 1 milyon 142 bin 142 engelli yolcunun seyahat ettiğini duyurdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada, 'Temin çalışmaları devam eden Milli Tren Projesi ve yeni imal edilecek araçlar engelli yolcuların erişimine uygun olarak projelendirildi.' ifadeleri kullanıldı.
3.12.2023 Gündem
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedir? Kadına yönelik şiddetle mücadele günü tarihçesi
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedir? Kadına yönelik şiddetle mücadele günü tarihçesi Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Kadına yönelik şiddetin önlenmesi; çok yönlü, bütüncül bir yaklaşım ve toplumun tüm kesimlerinin ortak ve kararlı mücadelesini gerektirdiği belirtilen genelgede, gerçekleştirilecek çalışmalara kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, özel sektör ve vatandaşlarımızın katılımların büyük önem arz ettiği vurgulandı. Bu kapsamda, kadına yönelik şiddetle mücadelede öncelikli politikaların belirlendiği üç ulusal eylem planının hayata geçirildiği, 2021-2025 yıllarını kapsayan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele IV. Ulusal Eylem Planı'nın, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın koordinasyonunda ilgili tüm tarafların katkı ve katılımlarıyla hazırlanarak yürürlüğe konulduğu anımsatıldı. Söz konusu gelişmenin ardından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedir? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Kadına yönelik şiddetle mücadele günü tarihçesi…
25.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarıyla ilgili konuşarak, "Gazze’de masum siviller, ayrım göz etmeyen ağır bombardıman altında hayatlarını kaybediyor, kendi topraklarında ayrıca göçe zorlanıyor. İsrail, hastaneleri, okulları, ibadethaneleri, cami, kilise ayırt ekmeksizin hatta hasta, ölü taşıyan ambulanslara varıncaya kadar, mülteci kamplarını hedef almak suretiyle bütün dünyanın gözleri önünde savaş suçu işliyor." ifadelerini kullandı.
12.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eylem Planı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eylem planı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.