Excel

Excel

Son dakika Excel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Excel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Excel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Excel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan excel gelişmeleri de dahil olmak üzere 156 excel haberi bulunmuştur. Tüm excel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Excel'de En Çok Kullanılan Formüller Nelerdir?
Excel'de En Çok Kullanılan Formüller Nelerdir? Excel formülleri insanların tablolar üzerinde daha rahat bir şekilde çalışmasına olanak sağlamaktadır. Detaylı bir şekilde Excel kullanmak isteyenler için Excel formülleri mutlaka bilmesi gereken önemli detaylar arasında yer almaktadır. Excel formülleri kolay hesaplama yapabilme olanağı sunduğu gibi tabloları daha iyi anlamaya da yardımcı olmaktadır. Bundan dolayı Excel kullanmayı düşünen kişiler en azından Excel’de en sık kullanılan formüller hakkında bilgi sahibi olmalıdır. 
22.04.2024 Gündem
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor sahibinden.com, Cerebrum Teknoloji ile iş birliği yaparak geliştirdiği yapay zekâ tabanlı İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının deneyimini iyileştirmeye ve çalışma hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.
3.04.2024 Ekonomi
Kalp İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Kalp İşareti Nasıl Yapılır?
Kalp İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Kalp İşareti Nasıl Yapılır? Kalp işareti, özellikle sosyal iletişimin ilerlemesiyle popülerlik kazanmıştır. Sevgi, aşk, dostluk gibi duyguların pekiştirilmesi için oldukça sık kullanılmaktadır. Kalp işareti gerek bilgisayarda gerekse telefonlarda rahatlıkla yapılabilir.
31.01.2024 Yaşam
Küçüktür İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Küçüktür İşareti Nasıl Yapılır?
Küçüktür İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Küçüktür İşareti Nasıl Yapılır? Küçüktür işareti genel olarak sayısal değerlerin birbirlerine göre büyüklüklerini ve küçüklüklerini ifade etmek için kullanılmakta olan bir semboldür. 
24.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim Bankacı Seçil Erzan davasında Fatih Terim’in ifadesinde “Bu fonla alakalı Seçil Erzan’a hiç para vermedim. Bahsedilen fon ile yakından uzaktan ilgim yok” dediği öne sürüldü.
24.11.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop CNN TÜRK'e konuştu: 'Türkiye'de şaibeli seçim yok'
TBMM Başkanı Şentop CNN TÜRK'e konuştu: 'Türkiye'de şaibeli seçim yok' Meclis Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Şentop, "YSK verileri partilerle paylaşılıyor. Seçim yapılır ve sayılır tutanaklar oradaki siyasi partilere verilir. Takip edebilmek mümkün. Yanlış olur mu, yanlış olabilir. Ama sürecin kendisi yanlışlıkları düzeltebilecek alan savunuyor. Türkiye'de şaibeli seçim yok" ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem
AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan 'Doğru oy nasıl kullanılır?' sorusuna yanıt!
AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan 'Doğru oy nasıl kullanılır?' sorusuna yanıt! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını cevapladı. Yavuz, "Çünkü henüz daha illerde kullanılacak olan oy pusulaları basılmış değil. Niye bu zor? Çünkü yurt dışı daha kolay. Yurt dışında bir fiks pusula var. Yurt dışının her yerinde aynı pusula kullanılıyor." ifadelerini kullandı.
4.05.2023 Gündem
En Çok Kullanılan Ofis Programları Nelerdir? En Bilinen Bilgisayar Programları...
En Çok Kullanılan Ofis Programları Nelerdir? En Bilinen Bilgisayar Programları... Microsoft Office programları 1989 yılında tanıtılmış ve masaüstü uygulamalarla ilgili hizmetler sunan bir programdır. Uygulama ve hizmetleri arasında farklı programlar bulunmaktadır. Bu programlarda birbirinden farklı işlemler yapılmaktadır. Gerek iş dünyasında gerekse kişilerin bireysel dünyalarında sıklıkla kullandığı programlar arasında yer almaktadır. 
9.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye Petrolleri (TPAO) İŞKUR üzerinden 49 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Türkiye Petrolleri (TPAO) İŞKUR üzerinden 49 personel alacak! İşte başvuru şartları! Türkiye Petrolleri duyurdu! Müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı ve mühendis kadrolarına Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 49 personel alacak. Başvurular 31 Ekim’de sona erecek. Peki, Türkiye Petrolleri personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkiye Petrolleri (TPAO) personel alımı başvuru şartları!
26.10.2022 Personel Alımı
#### Excel hatası nedir, neden olur? Excel #### hatası nasıl düzeltilir?
#### Excel hatası nedir, neden olur? Excel #### hatası nasıl düzeltilir? Elektronik tablo programı ve iş uygulama programı olan Excel, tablodaki verileri biçimlendirmesine, düzenlemesine ve hesaplamasına olanak tanıyan programların başında geliyor. Veri analistleri ve diğer kullanıcıların veri düzenlemede kullandığı program zaman zaman hata verebiliyor. Kullanıcıların en sık karşılaştığı problemlerin başında gelen #### Excel hatasının ne olduğu ve nasıl düzeltileceği sıklıkla araştırılan konuların başında geliyor. Peki, #### Excel hatası nedir, neden olur? Excel #### hatası nasıl düzeltilir? İşte Excel hatası düzeltme ile ilgili bilmeniz gerekenler…
26.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Devlet Tiyatroları 10 ilde 53 sözleşmeli personel alacak!
Devlet Tiyatroları 10 ilde 53 sözleşmeli personel alacak! Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü personel alacak! Devlet Tiyatroları Merkez ve taşra teşkilatında Adana, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İzmir, Konya, Sivas, Trabzon ve Van Tiyatro Müdürlüklerinde görev yapmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca sahne üstü ve sahne gerisi hizmetlerde görev yapmak üzere 53 sözleşmeli personel alacak. Peki, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Devlet Tiyatroları personel alımı şartları!
8.03.2022 Personel Alımı
Zincir marketlerin zam ile ilgili konuşmaları ortaya çıktı! 'Fiyatı neden geri çektiniz? Sonra marjım düşük dersin'
Zincir marketlerin zam ile ilgili konuşmaları ortaya çıktı! 'Fiyatı neden geri çektiniz? Sonra marjım düşük dersin' Rekabet Kurulu, 5 zincir markete verilen toplam 2,7 milyar liralık idari para cezasının gerekçeli kararını yayımladı. Kararda 5 zincir marketin topla-dağıt özelliği sergileyen kartel niteliğinde anlaşma sağladıklarına kanaat getirilmesine karşın elde edilen satış gelirinin 5 zincir marketin cirolarının küçük bir kısmını kapsadığı gerekçesiyle hafifletici unsur olarak ele alınıp, idari para cezasının marketlerin yıllık gayri safi gelirinin yüzde 2’si ile yüzde 4’ü arasında verildiği kaydedildi. Rekabet Kurumu’ndan 2.7 milyar ceza alan 5 zincir marketle 1 tedarikçinin beraber hareket ettikleri yazışmalara yansıdı. Yazışmalarda bir tedarikçi, zam yapmayan marketleri uyarıyor.
19.01.2022 Ekonomi
FETÖ’nün ‘kod’ları çözüldü! 22 kategoriye ayrılmış şekilde...
FETÖ’nün ‘kod’ları çözüldü! 22 kategoriye ayrılmış şekilde... FETÖ iddianamesinde, 284 mahrem imamın 5 bin 696 Adalet Bakanlığı personeli ile irtibatının tespit edildiği, bakanlıkta işe girmek için müraacat eden örgüt mensuplarına 22 ayrı kod verildiği anlatıldı.
22.11.2021 Gündem
Milyarder iş adamından ilişki skandalı! 5 bin kadınla birlikte oldu
Milyarder iş adamından ilişki skandalı! 5 bin kadınla birlikte oldu ABD basınına yansıyan bir cinsel ilişki skandalı adeta ülke gündemine bomba gibi düştü. Michael Goguen adındaki teknoloji milyarderi iş insanına yöneltilen suçlamalar arasında kendisine bir harem kurmak, cinsel ilişki yaşadığı kadınların listesini yapmak ve reşit olmayan kızları rızaları dışında ilişkiye zorlamak gibi akılalmaz iddialar var.
21.11.2021 Dünya
İl ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonuna nasıl başvurulur? Öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonu nedir, LGS nakil komisyonu kimlerden oluşur?
İl ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonuna nasıl başvurulur? Öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonu nedir, LGS nakil komisyonu kimlerden oluşur? LGS nakil sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonu başvurusu hakkında araştırma yapmaya başladı. Yerleştirmeye esas nakil döneminde bir okula yerleşemeyen öğrenciler MEB tarafından belirlenen tarihler arasında il-ilçe nakil komisyonlarına başvurmaları gerekecek. Peki, İl ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonuna nasıl başvurulur? Öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonu nerede? LGS nakil komisyonu nedir, kimlerden oluşur?
9.08.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 6 aylık olacak 7 Haziran...
MEB resmen duyurdu! 6 aylık olacak 7 Haziran... Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile resmen duyurdu. Tarih belli oldu ve 6 aylık hazırlanacak. 01 Haziran 2021 tarihinden itibaren sonlandırılacak, 7 Haziran'a kadar MEB'e bildirilecek. MEB Talim ve Terbiye Kurulu, 6 ay süreli geçerliliği bulunan "Geçici Denklik Belgesi" düzenlenmesini istedi. Öte yandan MEB ve İSO iş birliğinde açılan yazılım ve kaynakçılık bölümlerini seçenlere burs ve istihdam müjdesi geldi. Milli Eğitim Bakanlığı ile İstanbul Sanayi Odasının, mesleki eğitimi güçlendirmek için İstanbul'da başlattığı çalışmalar kapsamında, kaynakçılık ve yazılım alanlarında altyapısı güçlü mükemmeliyet merkezleri kuruldu. Bu merkezlerin kurulduğu 6 farklı lisedeki ilgili alanları seçen öğrencilere burs sağlanacak, mezunlarına ise istihdam önceliği verilecek.
25.05.2021 Eğitim
MEB harekete geçti, imzalar atıldı, ücretsiz...
MEB harekete geçti, imzalar atıldı, ücretsiz... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar! 18-30 yaş arasındaki gençleri kapsıyor. Ücretsiz olacak. 81 ilden başvurular alınıyor. Microsoft Türkiye, MEB ve İŞKUR iş birliğiyle başlatılan “21. Yüzyıl Dijital ve Kariyer Yetkinlikleri Programı” ile 25 bin gence ücretsiz dijital yetkinlik eğitimi verilecek. Microsoft Türkiye’nin MEB ve İŞKUR ile iş birliği içinde hayata geçirdiği “21. Yüzyıl Dijital ve Kariyer Yetkinlikleri Programı” ile 18-30 yaş arası gençlerin dijital yetkinliklerinin artırılması ve böylece istihdam edilmelerinin kolaylaştırılması hedefleniyor. 6 modülden oluşan 30 saatlik ücretsiz eğitim programıyla 81 ilde 25 bin gence ulaşılacak. Peki, MEB ve İŞKUR ücretsiz eğitim programı başvurusu nasıl yapılır? İşte 21. Yüzyıl Dijital ve Kariyer Yetkinlikleri Programı başvurusu şartları!
5.05.2021 Eğitim
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir? iPad Pro 2021 tanıtıldı. Teknoloji devi Apple devrim yaratacak iPad Pro serisinin yeni üyesini tanıttı. iPad Pro 2021, özellikler ile PC’nin yerini almayı hedefliyor. Güçlü işlemcisi, şık tasarımı ve efektif kullanımı ile dikkatleri üzerine çeken iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
21.04.2021 Gündem
Memurlar ile ilgili flaş karar! Değişti, uzaktan yapılacak
Memurlar ile ilgili flaş karar! Değişti, uzaktan yapılacak Memurları ilgilendiren önemli bir adım atıldı. Kamu çalışanlarının talepleri doğrultusunda değiştirildi. Artık uzaktan yapılacak. 862 bin 833 kamu çalışanına soruldu. Kamu kurum ve kuruluşlarından gelen öneri, görüş ve talepler doğrultusunda güncelleme yapıldı. İlk defa devlet memurluğuna atananlar için uygulanan aday memur temel ve hazırlayıcı eğitimleri, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığınca hazırlanan Uzaktan Eğitim Kapısı platformundan tüm kamu kurum ve kuruluşlarının kullanımına açıldı.
3.02.2021 Çalışma Hayatı
Afyon Emirdağ SYDV personel alımı yapacak! Afyon Emirdağ SYDV personel alımı şartları nelerdir?
Afyon Emirdağ SYDV personel alımı yapacak! Afyon Emirdağ SYDV personel alımı şartları nelerdir? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Afyon’da personel alımı yapacağını duyurdu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde memur ve personel alımı yapılacak. İlan Aile Bakanlığı ve İŞKUR üzerinde duyuruldu.
9.09.2020 Personel Alımı
2020 Asgari geçim indirimi (AGİ) tablosu! Temmuz ayı aile yardımı ve AGİ ne kadar olacak? Asgari geçim indirimi (AGİ) nasıl hesaplanır?
2020 Asgari geçim indirimi (AGİ) tablosu! Temmuz ayı aile yardımı ve AGİ ne kadar olacak? Asgari geçim indirimi (AGİ) nasıl hesaplanır? Devlet memurlarına, eş ve çocuklarından dolayı her ay maaşlarıyla birlikte aile yardımı da ödenmektedir. Eş ve çocuk için ödenen aile yardımı miktarlarının artması, memurun aylık net maaşına da artış şeklinde yansıyor. 2020 yılının ilk altı aylık döneminde geçerli olan aile yardımı ödeneğinin miktarı yılın ikinci yarısında artacak. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mayıs ayı enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından Temmuz ayı aile yardımı ve AGİ ne kadar olacak? Asgari geçim indirimi (AGİ) nasıl hesaplanır? soruları araştırılıyor. İşte 2020 aile yardımı ve Asgari geçim indirimi (AGİ) tablosu...
4.06.2020 Memur
İŞKUR üzerinden İstanbul için en az ilköğretim mezunu 12 bin personel alımı yapılacak!
İŞKUR üzerinden İstanbul için en az ilköğretim mezunu 12 bin personel alımı yapılacak! İŞKUR üzerinden İstanbul için 12 bin personel alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 541’i engelleri için toplam 4 bin 257 yeni iş alanı yayınlandı. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlara göre, en az okuryazar, ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden 12 bin personel alımı yapılacak. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlara İŞKUR’a kayıtlı işsiz olan adaylar başvuru yapabilecek.
22.01.2020 Personel Alımı
"ByLockçu kayınbirader"e 15 yıla kadar hapis istemi
"ByLockçu kayınbirader"e 15 yıla kadar hapis istemi FETÖ sanığı komedyen Atalay Demirci'nin Eskişehir'de tutuklu bulunan kayınbiraderi Ömer Örs hakkında "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan hazırlanan iddianame kabul edildi.
30.05.2019 Gündem
Emine Erdoğan'a ‘Fark Yaratan’ ödülü
Emine Erdoğan'a ‘Fark Yaratan’ ödülü Dünya İnsaniyet Forumu'nca (World Humanitarian Forum) Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a, insani yardımlara ilham verici çalışmalarından dolayı "Changemaker" (Fark Yaratan) ödülü verildi.
17.04.2019 Siyaset
YSK kararı Resmi Gazete'de
YSK kararı Resmi Gazete'de Yüksek Seçim Kurulunun, 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, sandık ölçekli sonuçların, siyasi parti genel merkezlerinden eş zamanlı izlenebilme ve saklanabilmesine olanak sağlayan genelgenin yürürlüğe konulması hakkında kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
9.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Excel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki excel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.