'Eve geri döneceğim hiç aklıma gelmezdi'
'Eve geri döneceğim hiç aklıma gelmezdi' Düzce'nin Gölyaka ilçesi Kemeryanı köyünde yaşayan 86 yaşındaki Ümmü Çevik tedavi gördüğü hastanede yeni tip koronavirüsle verdiği mücadeleyi 9 gün sonra kazanarak taburcu edilmenin sevincini yaşıyor.
6.11.2020 Sağlık
Jessica Chastain'ın yeni filmi 'Eve'den ilk kare
Jessica Chastain'ın yeni filmi 'Eve'den ilk kare ABD'li aktris Jessica Chastain’ın başrolde yer aldığı yeni filmi 'Eve'den ilk kare yayınlandı.
3.11.2018 Televizyon
'Kocam eve sevgilisini getirip...'
'Kocam eve sevgilisini getirip...' Gelin adayının açıklaması şaşkınlık yarattı. Kemal Bey'e talip olan Asiye Hanım herkesi şoke eden bir açıklamada bulundu Seda Sayan ile Uğur Arslan bu durum karşısında ne yapacaklarını şaşırdı.
10.04.2015 Sinema-Dizi
'Oğlumu eve nasıl çağırırsın?' dedi stüdyo karıştı
'Oğlumu eve nasıl çağırırsın?' dedi stüdyo karıştı Fox Tv'de yayınlanan Esra Erol'la programında gelin adayı ile tartışan damat adayının annesi, 'Oğlumu ablanın evine nasıl çağırırsın?' deyince stüdyoda gergin anlar yaşandı. Kendi damat adayının sözleri karşısında savunmak isteyen gelin adayı, 'Benim yanıma gelip yatacak diye bir şey yok ki' şeklinde konuşunca bakın neler oldu...
10.03.2015 Sinema-Dizi
Sarhoş kızı eve atmak istediler!
Sarhoş kızı eve atmak istediler! Güpegündüz sokak ortasında sarhoş taklidi yapan güzel kızı eve atmak istemesi gizli kameraya böyle yansıdı.
12.11.2014 Dünya
Evden 100'den fazla yılan çıktı
Evden 100'den fazla yılan çıktı Kanada'da bir evden toplam 102 adet irili ufaklı yılan çıktı...
22.10.2014 Yaşam
2 yaşında ama büyük iş başardı
2 yaşında ama büyük iş başardı Annesinin akıllı telefonunda bulunan sesli komut sistemini kullanarak ambulans çağırmayı başaran Eve Neaton annesinin hayatını kurtardı.
30.06.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri