Ethem Sancak

Ethem Sancak

Son dakika ethem sancak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ethem sancak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ethem sancak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ethem Sancak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ethem sancak gelişmeleri de dahil olmak üzere 177 ethem sancak haberi bulunmuştur. Tüm ethem sancak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başkan Sancak, sosyal medyada bize yakıştığı gibi hareket edelim
Başkan Sancak, sosyal medyada bize yakıştığı gibi hareket edelim Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesaplarının yorum özelliğinin yeniden açılacağını taraftarlara duyurdu.
9.02.2024 Adana
Gökhan Çıra hakeme saldırdı! Hırsını alamadı sonra...
Gökhan Çıra hakeme saldırdı! Hırsını alamadı sonra... Misli.com 3. Lig 4. Grup maçında Bayrampaşa Asbaşkanı Gökhan Çıra, hakem Necati Selçuk Şahin'i tehdit ederek, darp etti. Hakem yönetiminden memnun olmayan Çıra'nın bir hayli sinirli olduğu gözlendi.
12.02.2021 Futbol
Bakan Akar, 'Gurur kaynağı' diyerek duyurdu
Bakan Akar, 'Gurur kaynağı' diyerek duyurdu BMC tarafından üretimi tamamlanan yerli ve milli yeni nesil 3 Fırtına obüsü, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın katıldığı törenle Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) teslim edildi. Bakan Akar, "83 milyonluk asil Türk milletinin güvenliğini ve savunmasını birilerinin vicdanına, kararına bırakamayız. Bizim için yerli ve milli savunma sanayi olmazsa olmaz bir ihtiyaç. Fırtınalar kendini kanıtlamış silahlardır. Geliştirilmiş ikinci versiyonu ile Mehmetçiğin çok daha önemli işler yapacağından şimdiden emin olabilirsiniz. Bu bizim için de sizin için de gerçekten önemli bir gurur kaynağıdır" dedi.
23.01.2021 Gündem
Ahmet Kekeç son yolculuğuna uğurlandı
Ahmet Kekeç son yolculuğuna uğurlandı Gazeteci yazar Ahmet Kekeç son yolculuğuna uğurlandı. Yakalandığı koronavirüse nedeniyle yaşamını yitiren Kekeç için Eyüpsultan Camii'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Cenazede taziyeleri Kekeç'in ağabeyi Nusret Kekeç, kardeşi Hüseyin Kekeç ve amcası Derviş Kekeç kabul etti.
16.11.2020 Yaşam
Rüşvet iddiası... Kemal Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu
Rüşvet iddiası... Kemal Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki rüşvet iddiasıyla ilgili olarak “Mansur Yavaş’la görüştüm. Kendisi zaten yapısı gereği haksızlıklara, ranta karşı çıkan bir isim. Kendisine onu söyledik. Yasa, hukuk neyi öngörüyorsa gereğini yapın. Gereği de yapılıyor” dedi.
23.12.2019 Siyaset
Son dakika! 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Meclis'te kabul edildi
Son dakika! 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Meclis'te kabul edildi 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2018 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
20.12.2019 Gündem
Ethem Sancak, 4 yıl sonra özür diledi
Ethem Sancak, 4 yıl sonra özür diledi İş adamı Ethem Sancak, 4 yıl önce söylediği "Konyalılar 360 derece döner." sözü için Konyalılardan özür diledi. Sancak, "Ben haddimi bilirim, yanlış anlaşıldım, özür dilerim." dedi.
21.11.2019 Gündem
Elneny taraftara hayran kaldı!
Elneny taraftara hayran kaldı! Beşiktaş’ın Arsenal’den yeni transferi Mohamed Elneny, izlediği Çaykur Rizespor maçında taraftarların görüntüsünden oldukça memnun kaldı.
2.09.2019 Beşiktaş
Yerli otomobille ilgili flaş paylaşım!
Yerli otomobille ilgili flaş paylaşım! Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu "Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank ve değerli yönetim kurulu üyelerimizin katılımıyla TOGG Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. Yıl sonunda halkımızın beğenisine sunacağımız prototipimizin ilk modelini inceledik" dedi.
5.08.2019 Ekonomi
Emine Erdoğan, hayırsever iş insanlarıyla iftarda buluştu
Emine Erdoğan, hayırsever iş insanlarıyla iftarda buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan,"Geleceğin arzu ettiğimiz şekilde inşası ise, yalnızca kurumların değil, bir toplumu oluşturan tüm fertlerin sorumluluğundadır. İnanıyorum ki, iş adamlarımız, iş kadınlarımız, bu gerçeğin farkındalar. Ben bu nedenle, özel sektörümüzü Tasarım ve Beceri Atölyeleri'ne katkıda bulunmaya davet ediyorum" dedi.
28.05.2019 Kültür Sanat
Bugün açıklandı! 100 bin kişiye istihdam
Bugün açıklandı! 100 bin kişiye istihdam Altay tankının yapımında stratejik partnerlerin yanında 200'e yakın milli firmanın görev alacağını ve söz konusu firmaların alt yüklenici olarak bine yakın KOBİ'nin çalışacağını belirten BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, bu süreçte 100 bine yakın insanın istihdam edileceğini kaydetti.
1.05.2019 Ekonomi
'Altay' için sözleşme imzalandı!
'Altay' için sözleşme imzalandı! Altay Seri Üretim Projesi Ana Alt Yükleniciler Sözleşme İmza Töreni, tankın üretiminde yer alacak paydaşların katılımıyla gerçekleştirildi.
1.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Yüzde yüz yerli motorun prototipi çalıştı
Yüzde yüz yerli motorun prototipi çalıştı Türk bilim insanları yüzde yüz yerli motorun prototipini üretmeyi başardı. Ünivesite heyetinin önünde test edilen 600 beygirlik motor başarılı bir şekilde çalıştı.
29.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu!
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu! Ak Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu. 50 kişilik listede 29 yeni isim var. Listede 42 milletvekili 15 kadın üye yer alıyor.Listedeki en genç isim 21 yaşındaki Hatice Merve Tatar oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 1380 oyla yeniden Genel Başkan seçildi. AK Parti'de yeni seçilen MKYK'nin ilk toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde bugün yapılacak. Öte yandan, AK Parti'nin 6. Olağan Büyük Kongresi'ndeki tüzük değişikliği ile 24 Haziran seçimlerinde yapılan siyasi parti seçim ittifakı tüzüğe girdi.
18.08.2018 Siyaset
Yerli otoda şirketin adı belli oldu
Yerli otoda şirketin adı belli oldu “Yerli Otomobil” projesinde tarihi bir adım atıldı. Kuruluş ve ortaklık sözleşmeleri imzalanan şirketin adı “Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş.” oldu. Projenin başına dünyanın en başarılı Türk yöneticilerinden Mehmet Gürcan Karakaş getirildi.
3.06.2018 Ekonomi
Bir otomobilden daha fazlasını yapacağız
Bir otomobilden daha fazlasını yapacağız Türkiye’nin Otomobili’nin başına getirilen Mehmet Gürcan Karakaş, küresel pazarlarda edindiği bilgi ve tecrübeyi ülkesine aktaracağı için mutlu olduğunu söyledi. Karakaş, “Türkiye, küresel ortamda rekabet edebilen bir marka ve otomobilden daha fazlasını yapacak” dedi.
2.06.2018 Ekonomi
Yerli otomobilde bir ayrıntı daha netleşti!
Yerli otomobilde bir ayrıntı daha netleşti! Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam canlı yayında açıklamıştı. Bugün ise projede yer alan şirketlerin payları belirlendi. Türkiye'nin Otomobili için kurulan şirkette Anadolu Grubu, BMC, Kök Grubu, Turkcell ve Zorlu Holding'in payları yüzde 19'ar, TOBB'un payı yüzde 5 oldu.
2.06.2018 Ekonomi
Milli savaş uçağı, zırhlı araç ve dizel motora teşvik
Milli savaş uçağı, zırhlı araç ve dizel motora teşvik Savunma sanayisinde Milli Muharip Uçak, tekerlekli ve paletli zırhlı araç, lazer silahı, insansız kara aracı ve dizel motor projelerine yönelik 7 milyar 741 milyon liralık yatırım teşviklerle desteklenecek.
9.04.2018 Ekonomi
Beşiktaş Katarlılara mı satılıyor? Flaş iddia...
Beşiktaş Katarlılara mı satılıyor? Flaş iddia... Habertürk Gazetesi yazarı Serdar Ali Çelikler, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Katar ziyaretine dair çarpıcı bir iddia ortaya attı.
5.04.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'a piyango! Katar sermayesi...
Beşiktaş'a piyango! Katar sermayesi... Beşiktaş'ın Başkanı Fikret Orman, Katar'da Savunma Bakanı Khalid Bin Mohammed Al Attiyh'i ziyaret etti ve birçok temasta bulundu. Orman’ın, Katar Havayolları ile kapsamlı bir sponsorluk anlaşması için ilk adımı attığı öğrenildi.
23.03.2018 Beşiktaş
Türkiye ile Katar arasında imzalandı!
Türkiye ile Katar arasında imzalandı! Türkiye'nin önde gelen zırhlı araç üreticilerinden BMC, Katar ordusunun ihtiyaçları için 50 Kirpi, 35 de Amazon aracı ihraç edecek.
13.03.2018 Dünya
Eniştesini öldürdükten sonra intihar etti
Eniştesini öldürdükten sonra intihar etti Siirt'in Kurtalan ilçesinde bir kişi, eniştesini pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.
8.03.2018 Yaşam
Taşın altına elini koyan 5 babayiğit!
Taşın altına elini koyan 5 babayiğit! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Artık yerli aracımızı üretelim. Babayiğit arıyorum’ çağrısından 82 ay sonra ilk somut adım atıldı. Anadolu Grubu, BMC, Kıraça Holding, Turkcell ve Zorlu Holding ‘Türkiye’nin Otomobili’ için yola çıktı. Otomobilin prototipinin 2019’da çıkması, 2021’de satışın başlaması hedefleniyor. Hibrit mi elektrikli mi olacağına 5 babayiğitin karar vereceği aracın sedan, hatcback ve SUV versiyonu olacak. Karsan’ın V1 modeli aracın iskeleti olabilir.
2.11.2017 Ekonomi
İddianame hazır! Aralarında BDDK yöneticileri de var
İddianame hazır! Aralarında BDDK yöneticileri de var İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile bazı BDDK yönetici ve çalışanlarının da bulunduğu 33 şüpheli hakkında iddianame hazırladı.
29.09.2021 Gündem
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'A takımı'
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'A takımı' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'A Takımı' belli oldu...
21.05.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ethem Sancak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ethem sancak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.