Estetik Operasyonlar

Estetik Operasyonlar

Son dakika estetik operasyonlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan estetik operasyonlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını estetik operasyonlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Estetik Operasyonlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan estetik operasyonlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 233 estetik operasyonlar haberi bulunmuştur. Tüm estetik operasyonlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seda Sayan kocasını öve öve bitiremedi: Prens gibi adamdır
Seda Sayan kocasını öve öve bitiremedi: Prens gibi adamdır Estetik haberleriyle gündemden düşmeyen şarkıcı Seda Sayan, meslektaşı Çağlar Ökten ile Nisan 2022'de dünyaevine girmişti. Ünlü sanatçı; özel hayatı, estetik operasyonlar ve kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
19.05.2024 Magazin
50 yaşındaki kadının inanılmaz değişimi! Gören 20 yaşında sanıyor
50 yaşındaki kadının inanılmaz değişimi! Gören 20 yaşında sanıyor Popüler kültür ile birlikte estetik operasyonlar da fazlalaştı. Sosyal medya ise bu estetik operasyonların en çok göründüğü mecralardan. 49 yaşındaki Ekaterina'nın yüzündeki değişim görenleri hayrete düşürüyor.
7.05.2024 Yaşam
Safiye Soyman'dan Seda Sayan paylaşımı: Bol filtreli fotoğraflarla güldürdü
Safiye Soyman'dan Seda Sayan paylaşımı: Bol filtreli fotoğraflarla güldürdü Son dönemde estetik operasyonlar sonrası yeni görüntüsüyle adından söz ettiren Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman, son olarak 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.
6.09.2023 Magazin
Safiye Soyman sosyal medyanın diline düştü!
Safiye Soyman sosyal medyanın diline düştü! Son dönemde estetik operasyonlar sonrası yeni görüntüsüyle adından söz ettiren Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman, son olarak 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Fotoğrafında abartılı bir filtre kullanan ünlü isim, sosyal medyanın diline düştü.
14.05.2023 Magazin
Safiye Soyman: Estetikler Faik'in hoşuna gidiyor
Safiye Soyman: Estetikler Faik'in hoşuna gidiyor Yaptırdığı estetiklerle adından söz ettirne Safiye Soyman, 23 yıldır Faik Öztürk ile birlikte. '2. Sayfa' canlı yayınına katılan şarkıcı, hayat arkadaşı ile yıllar önce aralarında geçen kıskançlık olayını anlattı. Safiye Soyman, yaptırdığı estetik işlemleri de sıraladı.
3.05.2023 Magazin
Artık estetik yaptırmayacak! "Bu konuda çok ileri gittim"
Artık estetik yaptırmayacak! "Bu konuda çok ileri gittim" Rock yıldızı Ozzy Osbourne’la 1982’de evlenen ve 3 de çocuğu olan Sharon Osbourne, en az kocası kadar ünlendi. Sharon Osbourne, geçirdiği estetik operasyonlar hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Osbourne, 'Bu konuda çok ileri gittim' diye konuştu.
26.04.2023 Magazin
Estetik işlem yaptıranlar dikkat! Onay formlarını okumadan imzalamayın
Estetik işlem yaptıranlar dikkat! Onay formlarını okumadan imzalamayın Estetik operasyonlar ülkemizde oldukça yaygınlaşmış durumda. Öncesinde doktorla yapılan görüşmelerin ardından işlem belirlenen tarihte gerçekleştiriliyor. Ancak sonrasında kişiler ortaya çıkan sonuçtan memnun kalmayabiliyor, işlem sağlıksal anlamda daha kötü sonuçlara sebep olabiliyor ve bu durumlar hukuki sorunları da beraberinde getirebiliyor. Peki sonuçtan memnun kalmayan kişiler nasıl bir yol izleyebilir? İşte uzman isimlerden önemli detaylar...
20.04.2023 Gündem
Melek Mosso bıçak altına yattı! Kalçasına silikon taktırdı
Melek Mosso bıçak altına yattı! Kalçasına silikon taktırdı Ufak tefek estetik operasyonlar geçirdiğini gizlemeyen Melek Mosso, bu kez de kalçasını yaptırdı. Silikon taktıran Mosso'nun son hali merak edildi.
5.02.2023 Magazin
Avatar uygulaması çılgınlığı sürüyor! Uzmanlar uyardı sakın bunu yapmayın
Avatar uygulaması çılgınlığı sürüyor! Uzmanlar uyardı sakın bunu yapmayın Sosyal medyada yeni bir akım daha başladı. Yüklediğiniz selfieleri avatarlara dönüştüren uygulama Lensa, son haftalarda sosyal medyada yeni bir trend haline geldi. Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI'ı kısa sürede milyonlarca kişi telefonuna indirdi. Peki bu yapay zeka uygulamaları ne kadar güvenli? Paylaşım rekoru kıran uygulamada kişisel bilgileriniz sızabilir mi? Tehlike çanları çalıyor mu? İşte detaylar...
22.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Tuğçe Özbudak çıkan estetik haberlerine isyan etti!
Tuğçe Özbudak çıkan estetik haberlerine isyan etti! Bir dönem 'Adanalı' dizisinde Pınar karakterini canlandırarak şöhreti yakalayan oyuncu Tuğçe Özbudak, yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme geliyordu. Geçtiğimiz günlerde tekrar yüzündeki değişimle medyaya yansıyan ünlü isim, Instagram hesabından yaptığı bir açıklamayla duruma isyan etti. "Her seferinde yeni bir şey yaptırmışım gibi yazılması komik" ifadelerini kullanan oyuncunun açıklaması dikkat çekti.
10.11.2022 Magazin
Çarkıfelek'in hostesi Emel Özkızıltaş estetikle bambaşka biri oldu!
Çarkıfelek'in hostesi Emel Özkızıltaş estetikle bambaşka biri oldu! 'İşte Benim Stilim' ve 'Çarkıfelek' programlarıyla adını duyuran Emel Özkızıltaş, estetik operasyonlar geçirmesinin ardından bambaşka biri oldu. Özkızıltaş'ın son hali, takipçilerinin hoşuna gitmedi.
10.10.2022 Magazin
Survivor Elif'ten flaş hamle! Sevgilisinin kucağında poz verdi...
Survivor Elif'ten flaş hamle! Sevgilisinin kucağında poz verdi... Survivor'ın eski yarışmacılarından Elif Şadoğlu, geçirdiği estetik operasyonların ardından bambaşka birine dönüşmüştü. Şadoğlu, evliliğe ilk adımı attı. Nişanlısının kucağında poz veren ünlü isim, "İstemeye geldi. Aldı. Böyle götürdü" dedi.
18.05.2022 Magazin
Genital estetik farkındalığı arttı
Genital estetik farkındalığı arttı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Kerime Nazlı Salihoğlu kadının güzelliğini bir bütün olarak gördüğünü ve bu nedenle her geçen gün genital estetik farkındalığının arttığını söyledi.
19.04.2022 Sağlık
Katie Price son hali için dudak uçuklatan bir rakam ödedi!
Katie Price son hali için dudak uçuklatan bir rakam ödedi! Estetik operasyonlar için sık sık Türkiye'ye ziyarete gelen İngiliz şarkıcı ve manken Katie Price'ın, son görüntüsüne sahip olabilmek için 10 bin sterlin (190 bin TL) ödediği ileri sürüldü. Price, ameliyat sonrası son halini ilk kez nişanlısı Carl Wood'un doğum gününde gözler önüne serdi.
21.02.2022 Magazin
Danla Bilic'in bikini üstüne yorum yağdı!
Danla Bilic'in bikini üstüne yorum yağdı! Geçtiğimiz günlerde pembe bikinili pozlarıyla olay yaratan Danla Bilic'ten yeni paylaşım geldi. Tatiline hız kesmeden devam eden Bilic'in bikini üstüne yorum yağdı.
14.02.2022 Magazin
Selami Şahin'in kızı Meryem İrem Şahin de estetikliymiş!
Selami Şahin'in kızı Meryem İrem Şahin de estetikliymiş! Bir süredir popçu Edis ile öpüşürken çekilen görüntüleriyle konuşulan Meryem İrem Şahin'in büyük değişiminin arkasında estetik operasyonlar çıktı.
26.01.2022 Magazin
3 ameliyat geçirdi, estetik operasyonlar sonrası hayatı kabusa döndü!
3 ameliyat geçirdi, estetik operasyonlar sonrası hayatı kabusa döndü! İngiltere'de yaşayan Selda Gümüş (50), 6 yıl önce geldiği İzmir'de geçirdiği obezite ameliyatı sonrası, estetik operasyon için de 3 kez bıçak altına yattı. Gümüş, germe operasyonlarında vücudunda deformasyon meydana geldiğini ileri sürerek operasyonları yapan doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. Gümüş, "Vücuduma korku filmi sahnesi için makyaj yapılmış gibi hissediyorum. Bu süreci yaşadığım için uykularım kaçıyor. Rüyalarımda doktor gözlerimi oyuyor ya da beni parçalayıp doğruyor" dedi.
17.12.2021 Gündem
Estetik operasyonlar için en uygun mevsim kış!
Estetik operasyonlar için en uygun mevsim kış! Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Oğuzhan Aydoğdu, estetik operasyonlar için en uygun mevsimin kış olduğunu belirterek, "Estetik ameliyatlar günümüzde her mevsimde başarıyla yapılabiliyor. Ancak sonbahar, özellikle de kış mevsimi, iyileşme süreci açısından çok daha avantajlı" dedi.
14.12.2021 Sağlık
Safiye Soyman'ın 'Hangi saç modelini kullanmalıyım' sorusuna Seda Sayan'dan flaş yorum!
Safiye Soyman'ın 'Hangi saç modelini kullanmalıyım' sorusuna Seda Sayan'dan flaş yorum! Son zamanlarda yaptığı değişimlerle adından söz ettiren Safiye Soyman, sosyal medya hesabından yıllar önce kullandığı dört farklı saç modelini paylaşarak "Sizce hangisini kullanmalıyım?" diye sordu. Soyman'ın yakın arkadaşı Seda Sayan ise yaptığı yorumla olay oldu.
4.12.2021 Magazin
Estetik kaygılar erkekleri de operasyonlara yöneltti
Estetik kaygılar erkekleri de operasyonlara yöneltti Pandemide çokça alınan kilolar, depresyona kapı araladı. Estetik operasyonların sadece güzelleştirici ya da gençleştirici değil, ruhsal sağlığını iyileştirici etkisi de olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Alper Çelik, “Pandemide vücudumuz, özellikle karın, alt göbek ve bel bölgesini çok seven inatçı yağların saldırısına uğradı. Artan estetik kaygılar, yaş ve cinsiyet ayırt etmeksizin her kesim için estetik operasyonlara kapı araladı. Artık kadınlar kadar erkekler de ve yaşlılar kadar gençler de estetik operasyonlara yöneliyor” dedi.
2.12.2021 Sağlık
Pandemi, erkeklerin burnunu küçülttü!
Pandemi, erkeklerin burnunu küçülttü! Salgın sonrası estetik operasyonlarda yüzde 40’a yakın artış gözlemlenirken, özellikle burun estetiğinde erkeklerin sayısının kadınlardan daha fazla olduğu belirtildi. Dr. Oğuzhan Oğuz, “Pandemi döneminde estetik kaygılarla burun ameliyat oranlarına baktığımızda erkek hastalarımızın sayısının kadınlardan fazla olduğunu gözlemledik” diye konuştu.
21.11.2021 Sağlık
Türkücü Ceylan’ın kızı Melodi Bozkurt da estetik harikası çıktı!
Türkücü Ceylan’ın kızı Melodi Bozkurt da estetik harikası çıktı! Bir döneme “Küçük Ceylan” olarak damga vuran türkücü Ceylan, geçirdiği estetik operasyonlar ile sık sık gündeme geliyor. Bambaşka biri haline gelen Ceylan’ın kızı da kendisi gibi estetik konusunda çok cesur davranıyor.
17.11.2021 Magazin
Genital estetik operasyonla çözüme ulaşacak 4 sorun
Genital estetik operasyonla çözüme ulaşacak 4 sorun Kadınların en sık ihtiyaç duyduğu genital bölge operasyonları son yıllarda oldukça popüler uygulamalar arasında gösteriliyor. Kadınların en çok tercih ettiği operayonlar arasında iç dudak estetiği, klitoris estetiği, vajina daraltma, genital gençleştirme ve beyazlatma yer alıyor. Jinekolog, Cinsel Terapist, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Esra Demir Yüzer genital estetik konusunda merak edilenleri anlattı.
2.11.2021 Sağlık
Olumlu deneyim estetik bağımlısı yapıyor!
Olumlu deneyim estetik bağımlısı yapıyor! Görünüşündeki gerçek veya hayali kusurlar kişide saplantı haline gelebiliyor. Ortaya çıkan bu beden algı bozukluğu ile kişi estetik cerrahinin yolunu tutabiliyor. Nasıl göründüğüyle ilgili hissedilen güvensizlik ise zamanla takıntı haline dönebiliyor. Uzmanlar ise uyarıyor! Kimi estetik cerrahi bağımlılarının hayran oldukları bir ünlü gibi görünmek için kendilerini değiştirmeye çalışmalarının altında psikiyatrik sorunların yatabileceğine dikkat çekiliyor.
25.10.2021 Sağlık
Kontrollü normalleşme ameliyatsız cilt germe operasyonlarını artırdı
Kontrollü normalleşme ameliyatsız cilt germe operasyonlarını artırdı Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle ertelenen estetik operasyonlar, sosyal hayatın yeniden canlanmasıyla hareketlendi. Kapanmaların sona ermesiyle özellikle ameliyatsız cilt gençleştirme ve sıkılaştırma operasyonlarına yönelik yoğun bir talep olduğuna dikkat çeken Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, “Yaşımızı ele veren yüz, gıdı, diz kapağı ile üst kol bölgelerinde oluşan dezenformasyonların giderilmesine yönelik girişimler hız kazandı” dedi.
7.10.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Estetik Operasyonlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki estetik operasyonlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.