Eşref Gani

Eşref Gani

Son dakika Eşref Gani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eşref Gani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eşref Gani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eşref Gani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eşref gani gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 eşref gani haberi bulunmuştur. Tüm eşref gani haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taliban, memurların geriye dönük 3 aylık maaşlarının ödeneceğini açıkladı
Taliban, memurların geriye dönük 3 aylık maaşlarının ödeneceğini açıkladı Afganistan'da Taliban yönetimi, geriye dönük 3 aylık memur maaşlarının bugünden itibaren bir ay içinde ödeneceğini bildirdi.
20.11.2021 Dünya
Taliban ile ABD ilişkilerde "yeni bir sayfa açmak" için görüştü
Taliban ile ABD ilişkilerde "yeni bir sayfa açmak" için görüştü Afganistan'da Taliban geçici hükümetinin "Dışişleri Bakan Vekili" Emirhan Muttaki, ABD ile yapılan görüşmelerde ikili ilişkilerde "yeni bir sayfa açma" konusunun ele alındığını belirtti.
9.10.2021 Dünya
Taliban hırsızlara vereceği cezayı duyurdu! ‘Artık stadyumda olmayacak’
Taliban hırsızlara vereceği cezayı duyurdu! ‘Artık stadyumda olmayacak’ Taliban’ın Afganistan’daki yönetimi ele geçirmesinin ardından tüm dünya ülkedeki gelişmeleri yakından takip ediyor. Özellikle kadınlara yönelik baskının ve şiddetin arttığı ülkede, yeni yasalar çıkarılmaya başlandı. Taliban'ın kurucularından Molla Nooruddin Turabi, hırsızlara uygulanacak cezayı açıkladı.
24.09.2021 Dünya
Taliban'ın kurduğu hükümet Avrupa Parlamentosu'nda tanınmadı
Taliban'ın kurduğu hükümet Avrupa Parlamentosu'nda tanınmadı Avrupa Parlamentosu, Afganistan'da Taliban'ın kurduğu hükümetin tanınmaması ancak insani durumlar için operasyonel ilişki kurulmasını öngören karar tasarını kabul etti.
16.09.2021 Dünya
Eşref Gani'den yeni açıklama! Eğer kaçmasaydım...
Eşref Gani'den yeni açıklama! Eğer kaçmasaydım... Taliban’ın Kabil’i de ele geçirmesiyle Afganistan’dan görevdeyken kaçan eski Cumhurbaşkanı Eşref Gani, sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu. Gani, Afganistan’ı neden aniden terk ettiğine ilişkin açıklama yaptı.
8.09.2021 Dünya
Taliban’ın ele geçirdiği ABD üssü Bagram, ilk kez görüntülendi
Taliban’ın ele geçirdiği ABD üssü Bagram, ilk kez görüntülendi Taliban’ın yönetimi ele geçirdiği Afganistan’da ABD, bölgedeki en büyük askeri üssünü acil bir şekilde terk etmişti. Washington yönetiminin bu üstten çekilmesiyle; 5 bin DEAŞ, El Kailde ve Taliban üyesi burada bulunan şehir büyüklüğündeki hapishaneden çıktı. CNN TÜRK'ten Enver Kaptanoğlu ve Hilmi Yaşa o hapishaneye girereki, çarpıcı detaylar paylaştı.
5.09.2021 Dünya
İtalya'dan flaş Taliban açıklaması: Tanıma pek olası değil
İtalya'dan flaş Taliban açıklaması: Tanıma pek olası değil İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio, Afganistan'da Taliban'ın kuracağı hükümetin tanımasının pek olası olmadığını söyledi.
4.09.2021 Dünya
BM'den Afganistan için insani yardım konferansı
BM'den Afganistan için insani yardım konferansı Birleşmiş Milletler 13 Eylül'de İsviçre'nin Cenevre kentinde Afganistan için bakanlar düzeyinde insani yardım konferansı düzenleyecek.
3.09.2021 Dünya
Taliban, Pençşir'de bir ilçeyi kontrol altına aldı
Taliban, Pençşir'de bir ilçeyi kontrol altına aldı Taliban’ın, Pencşir vilayetinin Peryan ilçesini ele geçirdiği bilgilerinin ardından, Taliban güçleri başkent Kabil’de havaya ateş açarak kutlama yaptı.
3.09.2021 Dünya
ABD, Afganistan'dan çekilme sürecini tamamladı
ABD, Afganistan'dan çekilme sürecini tamamladı ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı Orgeneral Kenneth McKenzie, ABD güçlerinin Afganistan'dan çekilme sürecinin tamamlandığını açıkladı.
30.08.2021 Dünya
Afganistan'da Taliban'dan dünyayı dehşete düşüren infaz!
Afganistan'da Taliban'dan dünyayı dehşete düşüren infaz! Ülkede kontrolü 20 yıl sonra yeniden ele geçiren Taliban'ın 'genel af' ilan etmesine rağmen ülkeden infaz görüntüleri gelmeye devam ediyor. Taliban militanlarının çocukları da öldürdüğünü belirten Afganistan eski İçişleri Bakanı, Twitter hesabından bu olaya dair fotoğraf paylaştı.
25.08.2021 Dünya
Afganistan'da film gibi operasyon! Ünlü muhabir dehşeti yaşadı...
Afganistan'da film gibi operasyon! Ünlü muhabir dehşeti yaşadı... Son dakika haberine göre; Afganistan'ın başkenti Kabil'de mahsur kalan ABD'li muhabir, filmleri aratmayacak bir operasyon ile kurtarıldı. Washington Post muhabiri yaşadıklarını ilk defa anlattı.
23.08.2021 Dünya
Taliban'a şok! Kontrolü kaybetti!
Taliban'a şok! Kontrolü kaybetti! Afganistan'ın Bağlan vilayetinde 3 ilçenin kontrolü Taliban'dan eski yönetime bağlı güçler ve yerel gruplara geçti.
22.08.2021 Dünya
Taliban'dan korkunç infaz! 'Yemek kötü' deyip kadına bunu yaptı
Taliban'dan korkunç infaz! 'Yemek kötü' deyip kadına bunu yaptı Taliban’ın yönetimi ele geçirdiği Afganistan’dan dehşet veren haberler gelmeye devam ediyor. Özellikle kadınla yönelik acımasız politikaları ile tüm dünyayı tedirgin eden Taliban’ın korkunç bir infazı daha ortaya çıktı. 2015'te ABD'ye sığınan kadın hakları savunucusu Necla Eyyubi’nin ortaya attığı iddia kan dondurdu.
22.08.2021 Dünya
Biden'dan flaş Afganistan kararı!
Biden'dan flaş Afganistan kararı! ABD'de Joe Biden yönetiminin, Afganistan'ın başkenti Kabil'den tahliye edilenlerin bölgedeki üslerden naklinin hızlandırılması için ABD'li özel hava yolu şirketlerinden yardım istemeyi değerlendirdiği bildirildi.
22.08.2021 Dünya
Pentagon: Kabil'den 17 bin kişi tahliye  edildi
Pentagon: Kabil'den 17 bin kişi tahliye edildi ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Afganistan'ın başkenti Kabil'den 14 Ağustos'tan beri 17 bin kişinin tahliye edildiğini ve bunların 2 bin 500'ünün Amerikan vatandaşı olduğunu bildirdi.
21.08.2021 Gündem
ABD'den Kabil'deki tahliyeler için flaş itiraf: Kaynağımız yok
ABD'den Kabil'deki tahliyeler için flaş itiraf: Kaynağımız yok ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Afganistan'ın başkenti Kabil'den tahliyelere ilişkin, "Havalimanı ötesine geçecek kaynağımız yok." dedi.
19.08.2021 Dünya
Afganistan'da Taliban dehşeti! Pashtana Dorani'den yardım çığlığı: Beni bulurlarsa kurşunlayacaklar!
Afganistan'da Taliban dehşeti! Pashtana Dorani'den yardım çığlığı: Beni bulurlarsa kurşunlayacaklar! Son dakika haberi... Pazar günü başkent Kabil' girerek ülkenin yönetimini ele geçiren Taliban'ın ılımlı açıklamalarına rağmen pek çok kişi çareyi kaçmak veya saklanmakta buldu. O isimlerden birisi olan kadınların eğitim hakkı için savaşan 'Learn' isimli STK'yı kuran ve yöneten Pashtana Dorani, 'Beni bulurlarsa kurşunlayacaklar' sözleri ile ülkedeki son durumu gözler önüne serdi
19.08.2021 Dünya
Türk Hava Yolları'nın kozmik yolcuları! Türkiye Afgan devlet adamlarını Taliban’dan kurtardı
Türk Hava Yolları'nın kozmik yolcuları! Türkiye Afgan devlet adamlarını Taliban’dan kurtardı Türkiye'den Afganistan'da nefes kesen operasyon. Kabil Havalimanı’nda Taliban’dan kaçmak için insanların tekerleklerine tırmandığı Amerikan uçağının yanındaki pistte heyecanlı bir bekleyiş vardı. Bu pistteki TK707 sefer sayılı THY uçağının içinde Türklerin yanı sıra Afganistan’ın Dışişleri Bakanı, Milli İstihbarat Başkanı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı, bakanlar ve milletvekillerinin de bulunduğu ‘kozmik’ yolcular nefeslerini tutmuş Türkiye’ye gelmeyi bekliyorlardı. Taliban’ın hedefindeki bu Afgan yetkililerin film gibi hikâyesine Hürriyet ulaştı.
19.08.2021 Dünya
Biden'a göre Afganistan'dan "kaos olmaksızın" ayrılmanın yolu  yoktu
Biden'a göre Afganistan'dan "kaos olmaksızın" ayrılmanın yolu yoktu ABD Başkanı Joe Biden, Afganistan'dan "kaos olmaksızın" ayrılmalarının bir yolunun olmadığını ve ayrılma sürecinin daha iyi yönetilemeyeceğini savundu.
18.08.2021 Dünya
IMF'den flaş Afganistan kararı! Tamamen engellendi
IMF'den flaş Afganistan kararı! Tamamen engellendi Uluslararası Para Fonu (IMF), Afganistan'ın özel çekme hakkı (SDR) olarak adlandırılan rezerv para birimi ile diğer IMF kaynaklarına erişemeyeceğini duyurdu.
18.08.2021 Dünya
Afganistan'dan kaçan Eşref Gani: Eğer ülkeden ayrılmasaydım...
Afganistan'dan kaçan Eşref Gani: Eğer ülkeden ayrılmasaydım... Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani ülkeden ayrılmasından sonra ilk kez mesaj yayınladı. Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan Cumhurbaşkanı Gani Afganistan'ı kan dökülmesini engellemek için terk ettiğini söyledi.
18.08.2021 Dünya
Dünyanın konuştuğu isim açıkladı: Keşke Atatürk'ü daha çok dinleseydiler
Dünyanın konuştuğu isim açıkladı: Keşke Atatürk'ü daha çok dinleseydiler Pentagon sözcüsüne 'Cumhurbaşkanım nerede?' diye sorarak dünya gündemine oturan Afgan Gazeteci Nazira Karimi'nin CNN Türk'e verdiği çarpıcı röportajda bir kez daha gündeme oturacak şeyler söyledi. Afgan halkının ve Afgan kadınlarının sesini duyurmaya devam edeceğini söyleyen Karimi'nin Atatürk vurgusu ise röportajın en dikkat çekici yanı oldu.
18.08.2021 Dünya
Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani'nin kaçtığı ülke belli oldu
Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani'nin kaçtığı ülke belli oldu Son dakika haberi... Taliban’ın Kabil’i ele geçirmesinin ardından ülkeden kaçan Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani hakkında son dakika açıklaması geldi. Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanlığı, Gani ve ailesinin "insani gerekçelerle" ülkeye kabul edildiğini duyurdu.
18.08.2021 Dünya
Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani'nin ülkeden nasıl kaçtığı ortaya çıktı
Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani'nin ülkeden nasıl kaçtığı ortaya çıktı Taliban'ın başkent Kabil’in dış mahallelerine dayandığı 15 Ağustos günü ülkesini terk eden Cumhurbaşkanı Eşref Gani’nin kaçışıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.
18.08.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Eşref Gani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eşref gani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.