Esra Eron

Esra Eron

Son dakika Esra Eron haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Esra Eron ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Esra Eron haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esra Eron

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esra eron gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 esra eron haberi bulunmuştur. Tüm esra eron haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selin Ciğerci: Gökhan'la bir daha evlenmem!
Selin Ciğerci: Gökhan'la bir daha evlenmem! Geçtiğimiz ay Gökhan Çıra ile tek celsede boşanan Selin Ciğerci, jüri üyeliği yaptığı 'Bir Başka Güzel' programında Gökhan Çıra hakkında konuştu. Evliliğinden bahseden Ciğerci, "Benimki aşk evliliğiydi. Severek ayrıldım" sözlerine yer verdi.
7.10.2021 Magazin
1 Başka Güzel yarışması formatı ne, jüri üyeleri kimler? Bir Başka Güzel programına başvuru nasıl yapılır?
1 Başka Güzel yarışması formatı ne, jüri üyeleri kimler? Bir Başka Güzel programına başvuru nasıl yapılır? Bir Başka Güzel isimli program bugünden itibaren evlere konu olacak. Türkiye'nin bir başka güzelini arayacağı programda 12 kadın, Türkiye'nin yeni yıldızı olmak için kıyasıya yarışacak. Bugünden itibaren hafta içi her gün saat 13'te Esra Eron'un sunumuyla yayınlanacak olan 'Bir Başka Güzel'in jürisi; Raşit Bağzıbağlı, Emina Jahoviç ve Bige Daruga Çalışkan'dan oluştu. Peki 1 Başka Güzel yarışma formatı nedir, jüri üyeleri kimler? Bir Başka Güzel programına başvuru nasıl yapılır?
13.09.2021 Gündem
Esra Eron'un motosikletini saniyeler içinde çaldılar!
Esra Eron'un motosikletini saniyeler içinde çaldılar! Hırsızların son hedefi Çeşme’de yaşayan Esra Eron oldu. Eski modelin, evinin otoparkındaki motosikleti sadece 36 saniye içinde çalındı.
15.08.2021 Magazin
Esra Eron tatilde böyle görüntülendi
Esra Eron tatilde böyle görüntülendi Esra Eron, önceki gün kızı Alya’yla Çeşme’ye gitti. Ünlü sunucunun, plaj pozları beğeni topladı.
4.07.2021 Magazin
Esra Eron: Tatil yapıyorum
Esra Eron: Tatil yapıyorum Esra Eron, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
30.09.2019 Magazin
Esra Eron ile Hakan Ural arasında sular durulmuyor
Esra Eron ile Hakan Ural arasında sular durulmuyor Esra Eron'dan, kendisine, 'İftira atıyor. Allah ıslah etsin' diyen Hakan Ural'a yanıt!
30.10.2018 Magazin
Hakan Ural o suçlamaları reddetti
Hakan Ural o suçlamaları reddetti Sunucu Esra Eron, TV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' programından Hakan Ural'ın yüzünden ayrıldığını isim vermeden açıklamıştı. Hakan Ural, eski partnerinin açıklamasıyla ilgili ilk kez konuştu.
29.10.2018 Magazin
Partnerine ateş püskürüp ekranlara veda etti
Partnerine ateş püskürüp ekranlara veda etti TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programında yorumculuk yapan Esra Eron, isim vermeden partneri Hakan Ural'ı hedef alarak programdan ayrıldığını açıkladı.
29.10.2018 Magazin
Acun'un iddiası kafa karıştırdı! "Barışacaklar"
Acun'un iddiası kafa karıştırdı! "Barışacaklar" TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, barışmaları merakla beklenen Aslı Enver ile Murat Boz’un yeniden bir araya geleceklerini iddia etti.
11.08.2018 Magazin
Acun Ilıcalı TV8 için bombaları patlattı!
Acun Ilıcalı TV8 için bombaları patlattı! TV8’de yayınlanan ‘Gel Konuşalım’a konuk olan Acun Ilıcalı, kanalın yeni sezonu hakkında bilgiler verdi. Jet Sosyete'nin yeni sezonda TV8'de olacağını söyleyen Acun Ilıcalı, bunun dışında bir baba kızın hikayesinin anlatılacağı iddialı bir dizinin daha yayınlanacağını açıkladı. Ilıcalı O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda da sürprizlerin olacağını söyledi.
31.07.2018 Televizyon
Evliliğe gerek yok
Evliliğe gerek yok Yaklaşık üç yıldır Efe Gürsoy ile birlikte olan sunucu Esra Eron, evlenmeyi düşünmediğini söyledi.
25.07.2018 Magazin
TV8 yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi TV8’de hafta sonunun ilk günü 30 Eylül Cumartesi Günü sabah yayın akışı, eğlenceli içeriklerle dolu program Oynat Bakalım’ın saat 07.00’de ekrana gelmesi ile birlikte başlayacak. TV8 sabah yayın kuşağı 1 Alp 3 Çocuk adlı programın ekrana gelmesi ile devam edecek. Maşa ile Koca Ayı adlı çizgi film tekrar bölümüyle ve Magazin 8 adlı magazin programı canlı olarak ekrana gelecek. Emlak Avcıları adlı yeni program ve Deliormanlı adlı sinemadan sonra TV8 akşam kuşağında Recep İvedik 4 adlı yerli sinema ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi TV8’in 23 Eylül’de hafta sonunun ilk günü yayın akışı eğlenceli içeriklerle dolu program Oynat Bakalım’ın 07.00’de yayınlanmasıyla başlayacak. Daha sonra 1 Alp 3 Çocuk adlı program ve Yaşamdan Hikayeler programı yayınlanacak. Aşk-ı Roman’ın yeni bölümü ve Magazin 8 canlı olarak TV8 ekranlarında olacak. Gençlik Başımda Duman adlı yeni dizi sonrasında akşam kuşağında İnsanlar Alemi adlı program ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı adlı yerli film ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem
Şampiyonlar Ligi!
Şampiyonlar Ligi! Burcu Esmersoy, Deniz Akkaya, Ebru Destan, Özlem Yıldız, Esra Eron ve Günay Museyeva Osmanbey’de bir abiye mağazasının açılışında boy gösterdi.
14.09.2017 Magazin
Tv8 yayın akışında bugün neler var? 9 Eylül Cumartesi
Tv8 yayın akışında bugün neler var? 9 Eylül Cumartesi Tv8’de, 9 eylül tarihli yayın akışı, Oynat Bakalım adlı eğlence programının sabah saat 07.00’de ekrana gelmesi ile başlayacak. Tv8’de eğlenceli yayın akışı, 1 Alp 3 Çocuk adlı program ve Maşa ile Koca Ayı adlı Çizgi filmin ekrana gelmesiyle devam edecek. Sabah kuşağı Tv8’de Magazin 8 ve Bilginiz Olsun adlı programın yeni bölümü ile devam edecek. Yemekteyiz ve 5’er Beşer adlı programlardan sonra, Tv8 akşam kuşağında A.R.O.G ve Kaybedenler Kulübü adlı sinema programlarını izleyebileceksiniz.
29.09.2021 Gündem
Tv8 yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül Cumartesi
Tv8 yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül Cumartesi Tv8 2 Eylül tarihli yayın akışı, Oynat Bakalım adlı sevilen program ile başlayacak. Tv8 sabah kuşağı yayın akışında daha sonra 1 Alp 3 Çocuk adlı program ve Maşa ile Koca Ayı adlı çizgi filmi izleyebileceksiniz. Sabah kuşağı Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Magazin 8 adlı programlar ile devam ederken akşam yayın kuşağında yabancı sinema, 5’er Beşer adlı program, Ukrayna Türkiye A milli futbol maçı ve bir program ile sona erecek.
29.09.2021 Gündem
Damada can simidi
Damada can simidi Acun Ilıcalı’nın ortağı Esat Yontuç’un Göcek’teki düğününe katılan davetliler eğlenceye sabahtan başladı. İskeleye gelen gelin ve damat da eğlenceye katıldı
25.08.2017 Magazin
Evlenmeyi düşünmüyorum!
Evlenmeyi düşünmüyorum! Bebek’te görüntülenen sunucu Esra Eron, geçen hafta görüntülendiği işletmeci sevgilisi Efe Gürsoy’la ilişkisi hakkında konuştu
24.05.2017 Magazin
Özel hediye verdi!..
Özel hediye verdi!.. Uzun zamandır Esra Eron’un eski eşi Murat Aşık’la aşk yaşayan işletmeci Gökçen Paprika önceki akşam 31’inci yaş gününü kutladı...
22.10.2015 Magazin
Sadece yemekteyiz!
Sadece yemekteyiz! Eşi Esra Eron’la olan evliliğini bitirdikten sonra Gökçen Paprika’yla aşk yaşamaya başlayan Murat Aşık, önceki akşam sevgilisiyle Nişantaşı’ndaydı...
9.09.2015 Magazin
Esra deniz kızı oldu!
Esra deniz kızı oldu! Tatilini Çeşme’de Aya Yorgi koyunda devam eden eski Miss Turkey ve sunucu Esra Eron, su altından fotoğrafını Instagram’dan takipçileriyle paylaştı...
14.08.2015 Magazin
‘Evliliği başaramadım tekrar denemem’
‘Evliliği başaramadım tekrar denemem’ Esra Eron’dan geçen yıl boşanan Murat Aşık önceki gün kızı Alya ile Nişantaşı’ndaydı...
10.05.2015 Magazin
Kadınların ‘erkek’ kavgası
Kadınların ‘erkek’ kavgası Ünlüler dünyasında kadınlar arasında yaşanan ‘erkek’ kavgalarının dozu gittikçe artıyor
26.02.2015 Magazin
'Utanıyorum! Yazıklar olsun...'
'Utanıyorum! Yazıklar olsun...' Murat Aşık'tan geçen yıl boşanan Esra Eron ile ayrılığa sebep gösterilen Gökçen Paprika sosyal medyada birbirine girdi. Eron, "Çocuğunun annesi için bunları yazdıran bir adamdan çocuk doğurduğum için utanıyorum" dedi.
13.01.2015 Magazin
Soğuk vız gelir!
Soğuk vız gelir! Esra Eron’dan boşandıktan sonra Gökçen Paprika’yla aşk yaşamaya başlayan Murat Aşık, önceki gece Nişantaşı’nda görüntülendi...
26.11.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Esra Eron ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esra eron haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.