Eski Koca

Eski Koca

Son dakika eski koca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eski koca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eski koca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eski Koca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eski koca gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.331 eski koca haberi bulunmuştur. Tüm eski koca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boşandığı eşini öldürmüştü, teslim oldu
Boşandığı eşini öldürmüştü, teslim oldu Kocaeli'nin Darıca ilçesinde eski eşine tabancayla boynundan vurarak öldüren daha sonrada kaçan zanlı polis ekiplerine teslim oldu.
5.01.2024 Gündem
Fransa’da, Trabzonlu anne ile 2 çocuğu bıçaklanmış halde ölü bulundu; eski eş gözaltında
Fransa’da, Trabzonlu anne ile 2 çocuğu bıçaklanmış halde ölü bulundu; eski eş gözaltında Fransa’da bir evde Trabzonlu Çağla Dereli (37) ile kızı Selinay (13) ve oğlu Ata (1,5), bıçaklanmış halde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili sosyal medyadan işaret diliyle video paylaşan kadının, bir süre önce ayrıldığı işitme ve konuşma engelli eşi Y. K. (47), gözaltına alındı.
28.05.2023 Gündem
'Eski kocamla buluşmaya gidiyorum' diyerek sığınma evinden çıktı, cesedi bulundu
'Eski kocamla buluşmaya gidiyorum' diyerek sığınma evinden çıktı, cesedi bulundu Tuzla'da çalılık alanda cesedi bulunan Dilek Kayacan (33)'ın, 4 ay önce boşandığı eski eşi tarafından öldürüldüğü tespit edildi. 4 çocuk annesi  Dilek Kayacan'ın olay günü yaşadığı sığınma evinden "Eski kocamla buluşmaya gidiyorum" diyerek ayrıldığı belirlenirken şüpheli eski koca Tuzla'da yakalandı. Cinayet Büro Amirliğinde suçlamaları kabul etmeyen Medeni Aydın adliyeye sevk edildi.
4.05.2023 Yaşam
Boşanan çiftleri ilgilendiren nafaka kararı!
Boşanan çiftleri ilgilendiren nafaka kararı! Evli milyonlarca çifti ilgilendiren son dakika gelişmesi! Yargıtay, boşanmış çiftleri yakından ilgilendiren bir karara imza attı. İşte çocuğun okul ve servis giderleri için yapılan harcamalarla ilgili dikkat çeken kararın detayları.
3.02.2023 Gündem
Eşini öldürüp cesedini dereye atmıştı! Mürüvet Özalp, dehşet veren detayları anlattı
Eşini öldürüp cesedini dereye atmıştı! Mürüvet Özalp, dehşet veren detayları anlattı Korkunç olay Bolu’nun Gerede ilçesinde yaşandı. 60 yaşındaki Mürüvet Özalp, eşi Metin Özalp'i öldürüp, cesedini dereye attı. Cinayetin ortaya çıkmasından sonra tutuklanan ve ağırlaştırılmış müebbet hapis ile yargılanan Mürüvet Özalp’in anlattıkları ise kan dondurdu. Evlilik hayatı boyunca yaşadıklarını detayları ile itiraf eden zanlının cinayet anlarına ilişkin sözleri ise şoke etti.
23.12.2022 Yaşam
Adıyaman'da tekne faciası! Suya düşen 3 kişiden 1'i öldü, 1 kişi kayıp
Adıyaman'da tekne faciası! Suya düşen 3 kişiden 1'i öldü, 1 kişi kayıp  Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Tabiat Parkı gölünde balık tutarken alabora olan tekneden denize düşen 3 kişiden 1'i yüzerek kıyıya ulaştı. Kayıp 2 kişi için arama çalışması başlatıldı.
22.12.2022 Yaşam
D-100’de feci kaza: Bariyerlere giren otomobil kağıt gibi ezildi
D-100’de feci kaza: Bariyerlere giren otomobil kağıt gibi ezildi Sakarya’nın Adapazarı ilçesi D-100 karayolunda kontrolden çıkan otomobil, bariyer ve aydınlatma direğine çarptı. Kazada adeta kağıt gibi ezilen otomobil içerisinde sıkışarak ağır yaralanan sürücü itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
22.12.2022 Yaşam
2 oğlunu öldürten anneye 48 yıl, cinayet sanığına 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
2 oğlunu öldürten anneye 48 yıl, cinayet sanığına 2 kez ağırlaştırılmış müebbet Ankara'da 10 yıl önce 2 kardeşin öldürülmesiyle ilgili azmettirici olduğu gerekçesiyle anne Fahriye Güler (51) ile cinayetleri işleyen sevgilisi İbrahim Terzioğlu (57) ve onun oğlu Arman Terzioğlu'nun yargılandığı davada karar çıktı. Sanık İbrahim Terzioğlu 2 kez ağırlaştırılmış müebbet, anne Fahriye Güler 48 yıl hapis ve Arman Terzioğu ise 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
22.12.2022 Yaşam
Eski koca dehşeti! Kadına ve yeni eşine evlerine gidip kurşun yağdırdı
Eski koca dehşeti! Kadına ve yeni eşine evlerine gidip kurşun yağdırdı Kocaeli’nin Körfez ilçesinde Levent Yelege (30), eski eşi Esma Nur Bakan (28) ile eşi Sezer Bakan’ı (26) tabancayla vurarak ağır yaraladı.
22.12.2022 Yaşam
Gece yarısı eski koca dehşeti; 2 ölü, 1 yaralı
Gece yarısı eski koca dehşeti; 2 ölü, 1 yaralı Denizli’nin Acıpayam ilçesinde boşandığı karısı ile evlilik hazırlığı yaptığı kişiyi öldüren ve bu kişinin annesini ise ağır yaralayan eski koca kayıplara karıştı.
12.07.2022 Yaşam
Nurgül Yeşilçay: Durduk yere eski kocayla görüşmek manasız
Nurgül Yeşilçay: Durduk yere eski kocayla görüşmek manasız Nurgül Yeşilçay, önceki gece Arnavutköy’de oğlu Osman Nejat Özer ve sevgilisi Necati Kocabay ile görüntülendi. Cem Özer’in, “Necati Bey, Nurgül’e çok iyi geliyor” açıklamasına Nurgül Yeşilçay’dan yanıt geldi. Nişanlısının Cem Özer’le tanışmak istediğini söyleyen oyuncu, “Fırsatımız olmadı, gerçi durduk yere görüşmenin de manası yok” dedi.
17.04.2022 Magazin
Eski koca dehşeti: Sokak ortasında 10 bıçak darbesi
Eski koca dehşeti: Sokak ortasında 10 bıçak darbesi Afyonkarahisar’da bir kişi boşandığı eski eşini kuaför dükkanından çıkarıp sokak ortasında 10 bıçak darbesiyle ağır yaraladı. Olayın ardından genç kadın ameliyata alınırken dehşeti yaşatan eski koca ise gözaltına alındı.
15.04.2022 Yaşam
Taciz mesajları ünlü ismin hayatını kabusa çevirdi!
Taciz mesajları ünlü ismin hayatını kabusa çevirdi! Yazar ve psikiyatr Cemal Dindar’ın başı, sevgilisinin eski kocasıyla derde girdi. Cemal Dindar, aldığı taciz mesajları nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu, uyuyamadığını, hastalarına yardımcı olmakta zorlandığını belirterek savcılığa başvurdu.
20.01.2022 Yaşam
Sokak ortasında eski koca dehşeti! Bacaklarından vurdu
Sokak ortasında eski koca dehşeti! Bacaklarından vurdu Adana'da Ayfer Y. (44), işe giderken eski eşi tarafından sokak ortasında iki bacağından tabancayla vurularak yaralandı.
21.10.2021 Gündem
Eski karısını canlı yayında yakarak öldürmüştü! Cani koca idam edilecek
Eski karısını canlı yayında yakarak öldürmüştü! Cani koca idam edilecek Çin'de geçtiğimiz yıl gerçekleşen korkunç cinayet dünya medyasında gündem olmuş, eski eşi tarafından canlı yayın yaparken yakılarak öldürülen sosyal medya fenomeni kadın günlerce konuşulmuştu. Her detayı dehşet dolu olayda mahkeme sonunda kararını verdi ve cani eski koca idam cezası aldı.
15.10.2021 Dünya
16 yerinden eski eşini bıçakladı! Kararı duyunca sinir krizi geçirdi
16 yerinden eski eşini bıçakladı! Kararı duyunca sinir krizi geçirdi Eskişehir boşanma aşamasındayken eşi Öznur Gülbaş'ı (46) 16 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan tutuklu sanık Harun Sazlar, 'kasten yaralama' suçundan yargılandığı Ankara Bölge Adliye Mahkemesi'nde iyi hal indirimiyle 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılarak tahliye edildi. Duruşmaya SEGBİS yöntemiyle Eskişehir Adliyesi'nden bağlanan Öznur Gülbaş, kararı duyunca sinir krizi geçirdi. Sağlık ekiplerince binadan çıkarılan Gülbaş, "Onu çıkaracaklar, çocuğumu nasıl koruyacağım?" diyerek gözyaşı döktü.
1.10.2021 Gündem
Kan donduran cinayet! Eski eşini atletle boğdu sonra...
Kan donduran cinayet! Eski eşini atletle boğdu sonra... İstanbul Büyükçekmece'de kan donduran olay! Fatma İnan eski eşi tarafından atletle boğularak öldürüldü. Görgü şahitlerinin anlattıkları ve katilin kameralara yansıyan görüntüleri tüyleri diken diken etti.
19.08.2021 Gündem
Ev yandı, kundaklama iddiasıyla eski koca gözaltında!
Ev yandı, kundaklama iddiasıyla eski koca gözaltında! Muğla’nın Marmaris ilçesinde, F.Ö.'nün (30) 3 çocuğuyla birlikte yaşadığı ev, çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Olay öncesi F.Ö.’nün tartıştığı eski eşi H.U. (31), evi kundakladığı iddiasıyla yakalanıp gözaltına alındı.
23.07.2021 Gündem
İnekli paylaşıma ceza! 'Uzaklaştırma aldırdım, yine de burada'
İnekli paylaşıma ceza! 'Uzaklaştırma aldırdım, yine de burada' İzmir’de Serdar Kıyançiçek, kendisine uzaklaştırma cezası aldıran eski eşinin, sosyal medyada inek fotoğrafı paylaşarak altına ‘Uzaklaştırma aldırdım, yine de burada’ yazması üzerine şikayetçi oldu. Mahkeme Sevim Bozal’a bir ay ‘öfke kontrolü eğitimi’ cezası verdi
27.04.2021 Gündem
Miras kararı! Faizi ile ödenecek
Miras kararı! Faizi ile ödenecek Miras ile ilgili önemli karar! Faizi ile birlikte ödenmesine karar verildi. Pek çok kişiyi ilgilendiriyor. Yargıtay emsal oluşturacak bir karara imza attı. Kayınpederinden kalan mirası satıp ortak hesaba yatıran çift bir süre sonra boşandı. Çiftlerden biri evliyken ortak hesaptan paranın eşi tarafından çekildiğini ve hoyratça harcandığını ayrıldıkları için de babasının mirasını eşinden talep etti. Yargıtay ise damada tüm mirası faiziyle birlikte ödemesini hükmetti.
22.01.2021 Gündem
Eski eşi üniversiteli Gizem'i boğarak öldürdü
Eski eşi üniversiteli Gizem'i boğarak öldürdü İzmir'in Konak ilçesinde, 2 çocuk annesi Gizem Filiz (26), kendisine şiddet uygulayarak, tehdit ettiği gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırdığı eski eşi Aykut H., tarafından boğularak, öldürüldü. Cinayetin ardından polisi arayan Aykut H., gözaltına alındı.
13.08.2020 Gündem
Küçükçekmece'de dehşet; önce eski eşini silahla vurdu sonra intihar etti
Küçükçekmece'de dehşet; önce eski eşini silahla vurdu sonra intihar etti Küçükçekmece'de bir kişi, Sefaköy Metrobüs Durağı'nın yanında bulunan Atatürk Parkı'nda tabancayla eski eşini yaraladıktan sonra aynı tabancayla intihar etti.
5.07.2020 Yaşam
Eski eşini 9 yerinden bıçakladı, 2 ayda serbest kaldı!
Eski eşini 9 yerinden bıçakladı, 2 ayda serbest kaldı! Adana'da, boşanmalarına rağmen aynı evde yaşadığı Lütfiye Emre'yi (51) 9 yerinden bıçaklayarak yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan Ufuk S. (52), 2 ay sonra adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Tahliye kararına isyan eden Lütfiye Emre, gözyaşları içinde, "En ağır şekilde cezalandırılması için yardım istiyorum. Yoksa çocuğumu da beni de öldürecek. Şikayetimden vazgeçmem için üç kez cezaevinden haber göndererek, beni tehdit etti. Ama ben vazgeçmedim. Emine Bulut gibi Özgecan Aslan gibi olmak istemiyorum” dedi.
1.07.2020 Gündem
Çocuğunun gözü önünde eski karısını vurdu!
Çocuğunun gözü önünde eski karısını vurdu! Mersin'de 9 ay önce 2 çocuk annesi kadının, ayrıldığı eşi tarafından sokak ortasında pompalı tüfekle vurulma anına ilişkin kamera görüntüleri ortaya çıktı. 7 yaşındaki çocuğunun önünde eski eşini vuran zanlının, saldırının ardından hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden ayrılması dikkat çekerken, ikinci kez hakim karşısına çıkacak olan Hatun K., eski kocasının en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyor.
9.03.2020 Yaşam
Kahreden bir detay daha ortaya çıktı!
Kahreden bir detay daha ortaya çıktı! 23 ayrı suç duyurusuna rağmen eski kocasının satırlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Ayşe Tuba Arslan’ın dosyasında bir ayrıntı daha dikkat çekti. Eski koca Yalçın Özalpay’ın hakkında verilen uzaklaştırma kararını ihlal ettiği gerekçesiyle gözaltına alındığı, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı ortaya çıktı.
4.12.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Eski Koca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eski koca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.