Eruh

Eruh

Son dakika eruh haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eruh ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eruh haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eruh

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eruh gelişmeleri de dahil olmak üzere 635 eruh haberi bulunmuştur. Tüm eruh haberleri aşağıda listelenmiştir.
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 7 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-47' operasyonlarında; 28 barınma alanının imha edildiğini ve çok sayıda roketatar, el bombası ile 159 kilo patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı.
29.01.2024 Gündem
56 Plaka Neresi? 56 Hangi Şehrin Plakası? 56 Hangi İlin Plaka Kodu?
56 Plaka Neresi? 56 Hangi Şehrin Plakası? 56 Hangi İlin Plaka Kodu? Türkiye’de bulunan 81 ilin her birinin özel bir plaka kodu vardır. Bu kodlar belirli bir ili temsil etmektedir. Araç plakalarındaki ilk 2 hane ile kodlar tanımlanmaktadır. Plaka kodları arasında yer alan 56 numaralı plaka Siirt şehrine tanımlı olmaktadır. Toplamda 7 ilçesi olan Siirt, KGM kayıtlarına bakıldığında ortalama uzunluğu 394 kilometre olmakta ve 21 il yolu bulunmaktadır. 
28.08.2023 Yaşam
Siirt canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları.. Siirt hangi parti kazandı?
Siirt canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları.. Siirt hangi parti kazandı? Siirt seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili genel seçim sonuçlarıyla birlikte açıklanıyor. Kritik seçime giden Türkiye'de 64 milyondan fazla seçmen oy kullanacak. Siirt seçim sonuçlarında en çok Eruh seçim sonuçları, Baykan seçim sonuçları, Pervari seçim sonuçları etkili olacak. Bu kapsamda Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı oy sayıları, açılan sandık sayısı ve partilen oy oranları gazetevatan.com seçim sayfasında canlı olarak takip edilecek. Peki Siirt hangi parti kazandı? Siirt Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu? İşte Siirt canlı seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
Siirt'te iki trafik kazası: 13 yaralı
Siirt'te iki trafik kazası: 13 yaralı Siirt- Baykan kara yolunda ve Eruh ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 13 kişi yaralandı.
21.04.2023 Yaşam
Gabar Dağı nerede? Gabar Dağı hangi ilde? Gabar Dağı’nda petrol bulundu mu?
Gabar Dağı nerede? Gabar Dağı hangi ilde? Gabar Dağı’nda petrol bulundu mu? Gabar Dağı'nda 150 milyon net petrol rezervine sahip yeni bir saha keşfedildi. Şehit jandarma Esma Çevik'in adının verildiği alandan günlük 5 bin varillik üretim yapılıyor. Peki, Gabar Dağı nerede? Gabar Dağı hangi ilde? Gabar Dağı’nda petrol bulundu mu? Gabar Dağı’nın harita üzerindeki yeri nerede? Gabar’ın toplam petrol rezervi ne? İşte detaylar…
13.12.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Turuncu kategoride aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi
Turuncu kategoride aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Van Çatak Gürpınar'da etkisiz hale getirilen 3️ teröristten 2'sinin turuncu kategoride arandığını açıkladı.
6.07.2022 Gündem
Bakan Kurum: Attığımız her adımda geri dönüşümü önceliklendireceğiz
Bakan Kurum: Attığımız her adımda geri dönüşümü önceliklendireceğiz Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sıfır atık projelerinin önemine vurgu yaparak, "Kaynaklarımız sınırsız değil. Ağaçlarımızı, suyumuzu, ormanlarımızı hep birlikte korumak zorundayız. O yüzden attığımız her adımda yaptığımız her işte geri dönüşümü önceliklendireceğiz" dedi.
27.04.2022 Siyaset
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Karayolları son dakika duyurdu! Birçok noktada ulaşım tamamen durdu
Karayolları son dakika duyurdu! Birçok noktada ulaşım tamamen durdu Karayolları Genel Müdürlüğü, ülkenin bazı bölgelerinde etkili olan kar yağışı sonrası yol durumuna yeni ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 12 noktada ulaşımın durduğu belirtildi. Öte yandan Tarsus - Adana - Gaziantep Otoyolu ve İstanbul - Ankara Otoyolu her iki yönde kontrollü olarak ulaşıma açıldı.
19.01.2022 Gündem
Kırmızı listede bulunuyorlar! O ilde görüntülendi
Kırmızı listede bulunuyorlar! O ilde görüntülendi Siirt’in Eruh ilçe kırsalında, nesli tükenme tehlikesi altında olduğu için koruma altına alınan ve avlanması yasak olan dağ keçileri, yüksek kesimlerdeki sarp kayalıklarda beslenirken görüntülendi.
17.01.2022 Yaşam
Veysel Akkuş adlı terörist Siirt’te etkisiz hale getirildi!
Veysel Akkuş adlı terörist Siirt’te etkisiz hale getirildi! Eren Operasyonları kapsamında, kırmızı bültenle aranan ve terörden arananlarda gri listede yer alan Herdem Amed kod adlı Veysel Akkuş 21 Ekim tarihinde Siirt’te etkisiz hale getirildi
18.12.2021 Gündem
Emine Erdoğan giydi, 'şal şepik' kumaşına ilgi arttı
Emine Erdoğan giydi, 'şal şepik' kumaşına ilgi arttı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Siirt'te tercih ettiği kıyafetler, Eruh ilçesinde doğal tiftikle yapılan ve kök boyayla renklendirilen 'şal şepik' kumaşına ilgiyi arttırdı.
17.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında döviz ve faiz çıkışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında döviz ve faiz çıkışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Siirt'te toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Son 3 yıldır ekonomimizle saldırıyorlar. Milletimizin yaşadığı sıkıntıları takip ediyoruz. Çözecek adımları atıyoruz. Tayyip Erdoğan dün de düşük faiz diyordu, bugün de. Bu Nas'tır Nas. Faiz zengini zengin fakiri fakir yapar. Çalışanlarımızı enflasyona karşı koruyacağız. Özel sektöre kamudaki fiyat artışları yol gösterici olacak. Asgari ücreti kayıpları telafi edecek düzeyde belirleyerek dar gelirli insanlarımızı biraz daha ferahlatacağız. Öğretmenlerimiz için ilave imkanlar getiriyoruz. Özel sektörün de istihdamı yükseltme yolunda ücret politikası yürüteceğine inanıyoruz." dedi.
4.12.2021 Siyaset
Türkiye ihtiyacının yüzde 40'ını karşılayacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün açılışını yapacak
Türkiye ihtiyacının yüzde 40'ını karşılayacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün açılışını yapacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Siirt'te Türkiye'nin ilk cevherden çinko izabe tesisinin açılışını yapacak. Tesis, ülke ihtiyacının yüzde 40'ını karşılayacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Bakan Varank, “Yıllardır maden olarak yurtdışını satılan Hakkarimizin çinko cevheri artık katma değerli ürüne dönüşecek” dedi.
4.12.2021 Ekonomi
İçişleri duyurdu! Eren-13'te 4 terörist öldürüldü
İçişleri duyurdu! Eren-13'te 4 terörist öldürüldü İçişleri Bakanlığı, Eren-13 Operasyonlarında, Siirt-Eruh ilçesi kırsalında tespit edilen 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
22.10.2021 Gündem
PKK’dan hain pusu! Operasyon başlatıldı
PKK’dan hain pusu! Operasyon başlatıldı Son dakika haberi... Siirt'te askeri aracın geçişi sırasında PKK tarafından yola önceden döşenen el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlamada, askeri araçta hasar oluşurken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.
5.07.2021 Gündem
Şehitliklerde hüzünlü bayram arifesi
Şehitliklerde hüzünlü bayram arifesi Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan 17 günlük tam kapanmada geçirilecek olan Ramazan Bayramı'nın arifesinde, şehit yakınları, şehitliklere akın etti. Acılı aileler, şehit mezarlarının başlarında Kur'an-ı Kerim okuyup, dua etti. Kimi şehit yakını mezar taşlarını yıkadı, kimi ise çiçek dikti. Şehit yakınları, bir bayramı daha buruk geçirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
12.05.2021 Gündem
MHP lideri Bahçeli: PKK acı içinde çırpınmakta, her yerinden dağılmaktadır
MHP lideri Bahçeli: PKK acı içinde çırpınmakta, her yerinden dağılmaktadır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bölücü terör örgütünün sonu nihayet gelmiştir. PKK can çekişmekte, acı içinde çırpınmakta, her yerinden dağılmaktadır." dedi.
13.04.2021 Siyaset
Siirt'te çatışma çıktı acı haber geldi
Siirt'te çatışma çıktı acı haber geldi Siirt'in Eruh ilçesinde terör örgütü PKK ile çatışma çıktı. Çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu.
9.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki! 'Bal gibi PKK'nın yanındasınız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki! 'Bal gibi PKK'nın yanındasınız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize 7. olağan kongresinde önemli açıklamalarda bulunarak, "İşte ABD'nin yaptığı bir açıklama var. Evlere şenlik. Hani siz PKK'nın yanında değildiniz? Hani siz YPG'nin yanında değildiniz? Bal gibi yanındasınız ve arkasındasınız. Bunlar binlerce TIR mühimmat getirdiler, teröristlere teslim ettiler." ifadelerini kullandı.
15.02.2021 Gündem
Bakan müjdeyi verdi! Kuzey Marmara otoyolu 19 Aralık'ta açılıyor
Bakan müjdeyi verdi! Kuzey Marmara otoyolu 19 Aralık'ta açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bakanlığının 2021 yılı bütçesinin TBMM Genel Kurulundaki sunumunda açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu, Kuzey Marmara otoyolunda sona gelindiğini belirterek, "321 kilometresi trafiğe açılan Kuzey Marmara otoyolunun son kesimini 19 Aralık 2020'de işletmeye açacaklarını" açıkladı
13.12.2020 Gündem
Siirt'te güvenlik korucusuna el yapımı patlayıcılı saldırı
Siirt'te güvenlik korucusuna el yapımı patlayıcılı saldırı Siirt'in Eruh ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı el yapımı patlayıcı güvenlik korucusunun otomobilinin geçişi sırasında infilak ettirildi.
20.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eruh ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eruh haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.