Ertuğrul Kürkçü

Ertuğrul Kürkçü

Son dakika ertuğrul kürkçü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ertuğrul kürkçü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ertuğrul kürkçü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ertuğrul Kürkçü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ertuğrul kürkçü gelişmeleri de dahil olmak üzere 441 ertuğrul kürkçü haberi bulunmuştur. Tüm ertuğrul kürkçü haberleri aşağıda listelenmiştir.
HDP'li vekillerin seçimini Kandil'de yapmışlar! PKK'lı terörist itiraf etti
HDP'li vekillerin seçimini Kandil'de yapmışlar! PKK'lı terörist itiraf etti Gri listede aranırken PKK’dan kaçan Merdan Rüştü Ovalıoğlu, ifadesinde, 7 Haziran 2015 seçimlerinde HDP’nin milletvekili listesinin Kandil’de hazırlandığını, adaylarla burada tek tek görüşüldüğünü söyledi. Ovalıoğlu, 12’si halen milletvekili 17 kişiyle ilgili tanıklıklarını ayrıntılarıyla anlattı.
22.07.2022 Gündem
Selahattin Demirtaş yargılanacak! Kobani İddianamesi kabul edildi!
Selahattin Demirtaş yargılanacak! Kobani İddianamesi kabul edildi! Kamuoyunda 'Kobani olayları' olarak bilinen, 6-8 Ekim 2014’de ülke genelinde yaşanan olaylara ilişkin, aralarından eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın da bulunduğu 27’si tutuklu 108 kişi hakkında hazırlanan iddianame, Ankara 22’nci Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Sanıkların tamamı 29 ayrı suçtan 38'er kez ağırlaştırılmış müebbet ve 19 bin 680'er yıl hapis istemiyle yargılanacak.
7.01.2021 Gündem
CHP Antalya'da, Öcalan sempatizanı bir aday daha
CHP Antalya'da, Öcalan sempatizanı bir aday daha Yerel seçimde CHP'nin Antalya'daki adayları arasında, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a özgürlük talep eden BDP Antalya eski İl Başkanı Abdülbaki Karaağaç'tan sonra HDP kontenjanından bir kişinin daha Kepez ilçesi belediye meclis üyesi adayları arasında olduğu ortaya çıktı.
20.03.2019 Siyaset
Ertuğrul Kürkçü hakkında 'zorla getirme' kararı
Ertuğrul Kürkçü hakkında 'zorla getirme' kararı Eski HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü hakkında, terör soruşturması kapsamında 3 ayrı suçtan 23 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada "zorla getirme" kararı çıkartıldı.
29.08.2018 Gündem
HDP'de milletvekillerinden 25'i liste dışı kaldı
HDP'de milletvekillerinden 25'i liste dışı kaldı HDP'de 24 Haziran'daki seçim için mevcut 48 milletvekilinden 25'i aday gösterilmezken, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın iki avukatı ile yeğeni Ömer Öcalan'a aday listesinde yer verildi.
21.05.2018 Siyaset
Türkiye'den AKPM'ye tepki
Türkiye'den AKPM'ye tepki Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nin (AKPM) Türk Heyeti Başkanı Akif Çağatay Kılıç, eski PYD eş başkanı Salih Müslim'i konuşmacı olarak davet eden AKPM'ye tepki gösterdi.
23.04.2018 Dünya
Şifre böyle çözüldü! 'Çay içmeye gel'
Şifre böyle çözüldü! 'Çay içmeye gel' Manisa'da bölücü terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK ve Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi operasyonlarında gözaltına alınıp, haklarında adli işlem başlatılan 57'si tutuklu 138 kişinin yargılanmasına başlandı. İddianamede, örgüt yöneticilerinin üyeleri eyleme "Çay içmeye gel" şifresini kullanarak çağırdıkları ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
HDP'li 19 vekil hakkında fezleke
HDP'li 19 vekil hakkında fezleke HDP'li 19 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi.
4.12.2017 Siyaset
TBMM'ye silahla girmek yasaklanıyor!
TBMM'ye silahla girmek yasaklanıyor! "TBMM'nin bina ve arazisine silahla girmek" ile "Genel Kurulun çalışma düzenini bozucu döviz, pankart getirmek ve kullanmak" hükümlerini içeren madde TBMM'de kabul edildi
29.09.2021 Gündem
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları gönderildi
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları gönderildi 31 milletvekiline ait 43 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunuldu. Böylece Meclise gelen dosya sayısı 246'ya ulaştı.
29.09.2021 Gündem
‘Bizi suçlamasınlar, dinlesinler’
‘Bizi suçlamasınlar, dinlesinler’ ‘Adalet Yürüyüşü’nün 18’inci gününde iktidara kendilerine kulak kabartmaları mesajı veren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “1 günlük adaletle yönetim, 60 yıl ibadet etmekten daha üstündür” hadisini hatırlattı
29.09.2021 Gündem
Gökçek'ten Asbestle ilgili mahkeme kakarına tepki
Gökçek'ten Asbestle ilgili mahkeme kakarına tepki Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Maltepe Havagazı Fabrikası'ndaki asbest söküm çalışmalarının; Ankara Tabip Odası, Kimya Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası'nın Ankara Bölge İdare Mahkemesi'ne başvurusu üzerene verilen yürütmeyi durdurma kararına, Twitter adresinden tepki gösterdi.
2.03.2017 Siyaset
HDP, Demirtaş ve Yüksekdağ için AİHM'e başvurdu
HDP, Demirtaş ve Yüksekdağ için AİHM'e başvurdu Talepte, referandum sürecinde eş genel başkanların tutukluluk haline son verilmesi gerektiği öne sürüldü
20.02.2017 Siyaset
Kürkçü ve Tanal hakkında iddianame hazırlandı
Kürkçü ve Tanal hakkında iddianame hazırlandı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, HDP Milletvekili Ertuğrul Kürkcü ve CHP Milletvekili Mahmut Tanal hakkında, Şişli'de 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör kazasının meydana geldiği şantiyenin önündeki protesto gösterisinde "Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet etme" ve "görevi yaptırmamak için direnme" suçlarını işledikleri iddiasıyla yedişer yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı...
29.09.2021 Gündem
HDP'li Ertuğrul Kürkçü'den PKK'ya tepki
HDP'li Ertuğrul Kürkçü'den PKK'ya tepki Valilik, Diyarbakır'daki terör saldırısını terör örgütü PKK'nın düzenlediğini açıklamıştı. Dün de terör örgütü uzantısı TAK açıklama yaptı, hain saldırıyı üstlendi. HDP milletvekili Ertuğrul Kürkçü'den ise tepki geldi.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'deki dokunulmazlık konusu Venedik Komisyonu’na havale
Türkiye'deki dokunulmazlık konusu Venedik Komisyonu’na havale Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Türkiye’de milletvekillerinin yasama dokunulmazlığı konusunu Venedik Komisyonu gündemine taşıyor.
17.06.2021 Dünya
Son anda reddedildi!
Son anda reddedildi! Ankara ile Avrupa arasında Avrupa Konseyi cephesinde siyasi bir krizin eşiğinden dönüldü. Avrupa Konseyi'nde Türkiye’nin siyasi denetime alınması için verilen bir önerge son anda reddedildi.
17.06.2021 Dünya
HDP’nin İzmir mitingine Valilik izin vermedi
HDP’nin İzmir mitingine Valilik izin vermedi HDP’nin İzmir’de 4 Haziran Cumartesi günü saat 17...
29.09.2021 Gündem
Dokunulmazlıklar için bireysel başvuru vizesi
Dokunulmazlıklar için bireysel başvuru vizesi HDP’nin AYM’ye yapmak istediği başvuruya imza verecek vekillere engel olan CHP lideri, “Bizim vekillerimiz arzu ederse kendisi bireysel başvuru yapar” dedi
29.09.2021 Gündem
Yavuz Bingöl'den Davutoğlu'da: Muhteşemdi, muhteşemdi, muhteşemdi
Yavuz Bingöl'den Davutoğlu'da: Muhteşemdi, muhteşemdi, muhteşemdi Dün sanatçılarla bir araya gelen Başbakan Davutoğlu'nun yanına gelen Yavuz Bingöl, "Strazburg'daki konuşmanız muhteşemdi, muhteşemdi, muhteşemdi" dedi.
29.09.2021 Gündem
Demirtaş, Kandil’e çıkacağı sırada hava operasyonu düzenlenmiş
Demirtaş, Kandil’e çıkacağı sırada hava operasyonu düzenlenmiş HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın, "Yakın zamanda daha birkaç ay önce bir kez daha diyalog için, bir kez daha masaya dönüş için Kandil ile temasa geçtiğimizi hükümet biliyor...
29.09.2021 Gündem
AK Parti'den Kürkçü'ye sert tepki
AK Parti'den Kürkçü'ye sert tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Avrupa Konseyi'nde Başbakan Davutoğlu'na 'İngilizce' olarak provokatif bir soru yönelten HDP'li Kürkçü'ye sert tepki gösterdi. Çelik, HDP'li vekilin davranışını "Türkiye düşmanlığı" olarak tanımladı
29.09.2021 Gündem
‘PYD de DEAŞ gibi bir vahşi terör örgütüdür’
‘PYD de DEAŞ gibi bir vahşi terör örgütüdür’ AKPM’ye Türkçe hitap eden Başbakan Davutoğlu, “DEAŞ terör örgütüne karşı başka bir terör örgütü olan PKK destekli PYD’yi desteklemek de sorunları çözmeyeceği gibi terörizmin yaygınlaşmasına ve meşruiyet kazanmasına yol açmaktadır” dedi
29.09.2021 Gündem
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek AK Parti'nin hazırladığı CHP ve MHP'nin destek verdiği dokunulmazlık teklifi terörü destekleyen HDP'lileri yargının karşısına çıkaracak.
29.09.2021 Gündem
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor!
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor! Hakkında dosya bulunan milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören anayasa değişikliği teklifi 21 Nisan’da Anayasa Komisyonu’nda görüşülecek
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ertuğrul Kürkçü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ertuğrul kürkçü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.