Ersin Arslan

Ersin Arslan

Son dakika ersin arslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ersin arslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ersin arslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ersin Arslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ersin arslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 312 ersin arslan haberi bulunmuştur. Tüm ersin arslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evi basıp kurşun yağdırmıştı! Eşinin silahlı saldırısına uğrayan kadın kurtarılamadı
Evi basıp kurşun yağdırmıştı! Eşinin silahlı saldırısına uğrayan kadın kurtarılamadı Gaziantep'te ayrılmak isteyen dini nikahlı eşi tarafından vurularak ağır yaralanan Hamide Şeyh Müslim, hastanede verdiği 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Aynı saldırıda Hamide Şeyh Müslim'in engelli kardeşi Cemil Şeyh Müslim de ölmüş, annesi Zehra Faraç ise ağır yaralanmıştı.
3.08.2022 Yaşam
Ayrılmak isteyen eşinin evini basan koca dehşet saçtı
Ayrılmak isteyen eşinin evini basan koca dehşet saçtı Gaziantep’te cani koca, ayrılmak isteyen dini nikahlı eşinin evini bastı. Eşi ve eşinin annesini ağır yaralayan adam, eşinin 23 yaşındaki engelli kardeşini öldürdü. Korkunç cinayetin tek tanığı olan 4 yaşındaki Merva Bozan, dehşete düşüren anları “Ben çok korktum. Sadece bir kişiydi. O Ümit’ti” diyerek anlattı.
28.07.2022 Yaşam
“Ambulans niye gecikti” deyip güvenlik görevlilerini böyle darp ettiler
“Ambulans niye gecikti” deyip güvenlik görevlilerini böyle darp ettiler Gaziantep’te hastanede tedavi gören yakınını bekleyen hasta yakınları ambulansın geciktiğini iddia ederek Acil Servis’i birbirine kattı. Sağlıkçılarla tartışan saldırganlar güvenlik görevlilerini darp ederken o anlar bir vatandaşın telefon kamerasına yansıdı. Sağlıkçılara korku dolu anlar yaşatan saldırgan hasta yakınlarını polis güçlükle durdurdu.
28.01.2022 Yaşam
Bir yılda 360 hasta biyonik kulakla ilk kez duydu
Bir yılda 360 hasta biyonik kulakla ilk kez duydu Gaziantep'te, Kulak Burun Boğaz (KKB) ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Secaattin Gülşen, halk arasında biyonik kulak olarak bilinen ‘koklear implant’ tedavisinde kentin önemli bir merkez haline geldiğini söyledi. Doç. Dr. Gülşen, "Bu tedavi ile yılda 360 hastamız ilk defa sese kavuşuyor" diye konuştu.
26.11.2021 Sağlık
Hacze gelen avukatı öldürdü! 'Savunma yapacak psikolojide değilim'
Hacze gelen avukatı öldürdü! 'Savunma yapacak psikolojide değilim' Kocaeli'nin Gebze ilçesinde evine hacze gelen Avukat Ersin Arslan’ı tabancayla vurarak öldüren Yavuz Yazıcı, savunma yapacak psikolojide olmadığını, kendisine yeni bir avukat tayin edilene kadar savunma vermeyeceğini söyledi.
9.11.2021 Yaşam
Sevgilisini zorla araca bindirmek istedi! Polise ateş açtı
Sevgilisini zorla araca bindirmek istedi! Polise ateş açtı Gaziantep’te, 'dur' ihtarına uymayarak, tabancayla ateş açıp, kaçan Ömer Faruk H., polis tarafından kolundan vurularak, etkisiz hale getirildi. Ömer Faruk H.'nin, olaydan hemen önce kız arkadaşıyla tartıştığı ve zorla araca bindirmek istediği öğrenildi.
24.09.2021 Gündem
Polise ateş açıp kaçan 3 şüpheliden biri vurularak yakalandı
Polise ateş açıp kaçan 3 şüpheliden biri vurularak yakalandı Gaziantep'te uygulama noktasında 'dur' ihtarına uymayarak kaçan araç içindeki 3 kişi, polislere tabanca ile ateş açtı. Yaşanan kovalamaca sırasında aracı bırakarak yaya olarak kaçmaya çalışan şüphelilerden Ömer Faruk H., polis tarafından kolundan vurularak etkisiz hale getirildi. Kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.
23.09.2021 Gündem
Kadın hasta hemşireyi darbedip, saçlarını yoldu!
Kadın hasta hemşireyi darbedip, saçlarını yoldu! Gaziantep'te Necla Y., kendisini el işareti ile yönlendirdiği iddia edilen hemşire Nurcan Kütük'e saldırdı. Necla Y.'nin hemşireyi darbedip, saçlarını yolduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
10.09.2021 Gündem
Tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü!
Tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü! Gaziantep'te oğlu tarafından bıçaklanan Suriye uyruklu Ali Hamed (58) 9 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Polis olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
4.08.2021 Gündem
Koronavirüsü atlatanlar bunlardan şikayet ediyor
Koronavirüsü atlatanlar bunlardan şikayet ediyor Gaziantep Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Koronavirüs Yoğun Bakım Ünitesi sorumlusu Doktor Mehmet Tuncay, koronavirüsü atlatan hastaların saç dökülmesi ve ciltlerinde renk değişikliğinden şikayet ettiğini söyledi. Tuncay, bu kişilerin sağlıklı beslenmeleri ve B, C ile D vitamini almaları gerektiğini söyledi.
3.06.2021 Sağlık
Bu enfeksiyonlara dikkat! Çocuklarda işitme kaybına neden oluyor!
Bu enfeksiyonlara dikkat! Çocuklarda işitme kaybına neden oluyor! Türkiye’de her 1000 doğumda ortalama 1-3 arasında işitme kaybı gözlemlendiğini dikkat çeken Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve KBB Uzmanı Doç. Dr. Secaattin Gülşen, çocuklarda işitme kaybının en sık görülen nedeni olarak bilinen orta kulak enfeksiyonları hakkında bilgi verdi.
14.05.2021 Sağlık
Evine hacze gelen avukatı öldürmüştü! Tutuklandı
Evine hacze gelen avukatı öldürmüştü! Tutuklandı Kocaeli’nin Gebze ilçesinde icra memurlarıyla birlikte evine gelen avukat Ersin Arslan’ı (26) tabancayla vurarak öldüren Yavuz Yazıcı, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
17.03.2021 Gündem
Evine hacze gelen avukatı öldürdü!
Evine hacze gelen avukatı öldürdü! Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Y.Y., icra memurlarıyla birlikte hacze gelen Avukat Ersin Arslan'ı tabancayla vurarak öldürdü.
16.03.2021 Gündem
Genç hemşirenin feci sonu! 'Bir süredir...'
Genç hemşirenin feci sonu! 'Bir süredir...' Gaziantep'te yoğun bakım ünitesinde görevli hemşire Dila Yıldırım, tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdi.
15.03.2021 Yaşam
Eve götürüp saatlerce işkence ve istismarda bulundu!
Eve götürüp saatlerce işkence ve istismarda bulundu! Gaziantep'te hastanede tanışıp kendisi gibi hükümlü olan adamla aşk yaşamaya başlan talihsiz kadın sevgilisi tarafından metruk bir binaya götürülerek saatlerce tecavüze ve işkenceye maruz kaldı.
16.09.2020 Yaşam
Düğünde takılar cansız mankenlere takıldı
Düğünde takılar cansız mankenlere takıldı Karabük'te, bir düğün salonunda corona virüs tedbirleri kapsamında gelin ve damadın yanına konulan cansız mankenlere takı takıldı. Düğün salonu işletmecisi Ersin Arslan, Türk gelenek ve göreneklerine göre takının gelin ve damada takıldığını, kendilerinin de takıların gelin ve damada takılıyormuş gibi bir ortam yarattıklarını söyledi.
5.07.2020 Gündem
Geçmiş bayram kutlamasına gitti, 12 ev karantinaya alındı
Geçmiş bayram kutlamasına gitti, 12 ev karantinaya alındı Gaziantep’in Şahinbey ilçesinden İslahiye ilçesindeki baba evine geçmiş bayram kutlaması için giden kişinin corona virüs testi pozitif çıkınca 12 ev karantinaya alındı.
1.06.2020 Gündem
Gaziantep İş-Kur İl Müdür Yardımcısı corona virüsten öldü
Gaziantep İş-Kur İl Müdür Yardımcısı corona virüsten öldü Gaziantep'te, corona virüs tedavisi gören İş-Kur İl Müdür Yardımcısı Rıza Alper (54), yaşamını yitirdi.
27.04.2020 Corona Virüsü
Online corona virüsü testi nasıl ve nereden yapılır? Online virüs tarama testi sırasında sorulan sorular nelerdir? Online corona virüsü linki)
Online corona virüsü testi nasıl ve nereden yapılır? Online virüs tarama testi sırasında sorulan sorular nelerdir? Online corona virüsü linki) Online corona testi geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından duyuruldu. Corona virüsü salgını sayısı arttıkça kişilerin online corona virüsü araştırma sayısı da arttı. Sağlık Bakanlığı “online corona testi” yapılabilmesi için bir site yayına aldı. Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamada, corona virüsü önlemleri kapsamında online test uygulamasının devreye sokulduğu, corona virüsü testi yaptırmış vatandaşların da test sonuçlarına e-Nabız uygulamasından ulaşabileceğini” ifade etti. Peki, Online corona virüsü testi nasıl ve nereden yapılır? Online virüs tarama testi sırasında sorulan sorular nelerdir?
25.03.2020 Corona Virüsü
Online da corona virüsü testi yapılacak! Corona virüsü testi nasıl yapılır? Corona virüsü testi yapan hastaneler hangileri?
Online da corona virüsü testi yapılacak! Corona virüsü testi nasıl yapılır? Corona virüsü testi yapan hastaneler hangileri? Corona virüsü vaka sayısı arttıkça corona virüsü testi hakkında yapılan araştırmalar da artıyor. Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamaya göre, Corona virüs salgını vakası Türkiye’de 359’a yükseldi. Corona virüsü salgında sayının artma ihtimaline karşı Sağlık Bakanı zaten geçtiğimiz günlerde corona virüsü testi yapılan hastaneleri açıklamıştı. Sağlık Bakanlığı tarafından son yapılan açıklamada, corona virüsü önlemleri kapsamında online test uygulamasını devreye sokulduğu, corona virüsü testi yaptırmış vatandaşlarımız test sonuçlarına e-Nabız uygulamasından ulaşabilir” ifadeleri yer aldı.
20.03.2020 Corona Virüsü
Corona testi hangi hastanelerde yapılıyor? Corona testi (laboratuvar) nasıl yapılır, Sağlık Kurumu corona testi yaparken nasıl bir yol izliyor?
Corona testi hangi hastanelerde yapılıyor? Corona testi (laboratuvar) nasıl yapılır, Sağlık Kurumu corona testi yaparken nasıl bir yol izliyor? Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamaya göre, dün gece yaptığı açıklamayla Corona virüs salgını vakası Türkiye’de 2’ye yükseldi. Corona virüsü salgında sayının artma ihtimaline karşı Sağlık Bakanı corona virüsü testi yapılan hastaneleri açıkladı. Corona virüsü testi hangi hastanede yapılır? Corona virüsü testi nasıl yapılır? Sağlık Kurumu corona testi yaparken nasıl bir yol izliyor?
13.03.2020 Gündem
Gaziantep'te 14 yaşındaki çocuk arkadaşını öldürdü!
Gaziantep'te 14 yaşındaki çocuk arkadaşını öldürdü! Gaziantep'te 14 yaşındaki çocuk, tartıştığı 17 yaşındaki arkadaşını bıçakladı. Hastanede tedavi gören Şahin Arslan yaşamını yitirdi.
5.12.2019 Yaşam
Askeri araç şarampole devrildi: 2 asker yaralı
Askeri araç şarampole devrildi: 2 asker yaralı Gaziantep'te şarampole devrilen askeri araçtaki 2 asker yaralandı.
1.10.2019 Gündem
Parkta 'yüksek sesli müzik' kavgası: 1 ölü, 1 yaralı
Parkta 'yüksek sesli müzik' kavgası: 1 ölü, 1 yaralı Gaziantep'te, 2 çocuğu parkta oynadığı sırada, otomobilde müzik dinleyen Aynur (23) ve Ersin Öznişastacı (33) çifti, çok ses yaptıkları iddiasıyla Ahmet Ç. ile tartıştı. Ahmet Ç. tarafından tabancayla vurulan Ersin Öznişantaşı yaşamını yitirdi, Aynur Öznişastacı ise ayağından yaralandı.
3.09.2019 Yaşam
Eşi tarafından bıçaklanan kadın, bebeğini kucağına aldı
Eşi tarafından bıçaklanan kadın, bebeğini kucağına aldı Gaziantep’te doğum yaptıktan sonra eşi tarafından hasta yatağında bıçaklanan kadın, çocuğunu kucağına aldı. Sağlık durumu iyi olan anne, “O şahıs en ağır şekilde yargılansın. Kadınlar ölmesin” dedi.
26.08.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ersin Arslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ersin arslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.