Erol Olçok

Erol Olçok

Son dakika erol olçok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erol olçok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erol olçok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erol Olçok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erol olçok gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 erol olçok haberi bulunmuştur. Tüm erol olçok haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esenyurt'ta kültür merkezinde yangın
Esenyurt'ta kültür merkezinde yangın Esenyurt'ta ehit Erol Olçok Kültür Merkezi'nde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çevre ilçelerden de görülen yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor
21.08.2023 Haber
Esenyurt'ta kültür merkezinde yangın
Esenyurt'ta kültür merkezinde yangın  Esenyurt'ta bulunan bir kültür merkezinde yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi.
21.08.2023 Gündem
KPSS’yi saniyelerle kaçırdı, "Sağlık olsun" diyerek geri döndü
KPSS’yi saniyelerle kaçırdı, "Sağlık olsun" diyerek geri döndü Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumu, tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da da başladı. Saat 10.00 itibarıyla kapıların kapandığı okula geç gelen bir aday, içeri alınmayınca "Sağlık olsun" diyerek geri döndü.
23.07.2023 Yaşam
Yazın büyük belası! Kene yine can aldı
Yazın büyük belası! Kene yine can aldı Çorum'da, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) şüphesiyle tedavi altına alınan vatandaş yaşamını yitirdi.
20.07.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Yolcu otobüsü kamyona çarptı: 1 ölü, 9 yaralı
Yolcu otobüsü kamyona çarptı: 1 ölü, 9 yaralı Çorum’un Osmancık ilçesinde yolcu otobüsünün kamyona çarpıştığı kazada 1 çocuk öldü, 9 kişi yaralandı.
23.06.2023 Gündem
Kooperatif bekçisi dehşet saçtı! Ağaçtan erik toplayan kişiyi vurdu
Kooperatif bekçisi dehşet saçtı! Ağaçtan erik toplayan kişiyi vurdu Çorum'da, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi bekçisi Hüseyin Arslan (64), araç park alanındaki erik ağacından izinsiz meyve topladığı gerekçesiyle tartıştığı Yaşar Toprak'ı (55) tabancayla vurup, ağır yaraladı.
21.06.2023 Yaşam
Çorum’da silahlı kavga: 2'si ağır 3 yaralı
Çorum’da silahlı kavga: 2'si ağır 3 yaralı Çorum’da iki grup arasındaki çıkan silahlı kavgada 2’si ağır 3 kişi yaralandı, 2 şüpheli gözaltına aldı Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramada ise çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
18.06.2023 Gündem
Çorum’da KKKA’dan ölüm
Çorum’da KKKA’dan ölüm Çorum’da Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) şüphesiyle tedavi altına alınan Çorum Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Gür’ün eşi Neriman Gür hayatını kaybetti.
8.06.2023 Yaşam
Elektriği kesip eve girdi! Yaşlı kadına cinsel saldırıda bulunmaya çalıştı, darp etti
Elektriği kesip eve girdi! Yaşlı kadına cinsel saldırıda bulunmaya çalıştı, darp etti Çorum'da 72 yaşındaki kadının evine giren bir kişi, yaşlı kadına önce cinsel saldırıda bulunmaya çalıştı, sonra darp etti.
15.04.2023 Yaşam
Tartıştığı kişiyi sokak ortasında silahla vurdu
Tartıştığı kişiyi sokak ortasında silahla vurdu Çorum’da sokak ortasında çıkan tartışmada kan aktı, bir kişi silahla vurularak yaralandı.
28.11.2022 Yaşam
Baldızını sokak ortasında öldürdü! Kendini şok sözlerle savundu
Baldızını sokak ortasında öldürdü! Kendini şok sözlerle savundu Çorum’da boşanma aşamasında olduğu eşinin kız kardeşini öldüren şahıs, geniş güvenlik önlemleri arasında getirildiği adliyede hakim karşısına çıkartıldı. Duruşmada savunma yapan sanık, "Olayın yaşandığı gün ben eşimle konuşurken Ezgi arabadan inerek bana aşağılayıcı sözler söyledi. Her şey bir anda oldu. Psikolojim iyi değildi” diyerek savunma yaptı.
7.10.2022 Yaşam
Eski eşini öldüren kadın, aynı silahla intihar etti
Eski eşini öldüren kadın, aynı silahla intihar etti Çorum’da tartıştığı eski eşini öldüren kadın, daha sonra aynı silahla kendisini vurarak intihar etti.
21.09.2022 Yaşam
Çorum'da otomobil elektrik direğine çarptı: 1'i bebek 2 ölü, 3 yaralı
Çorum'da otomobil elektrik direğine çarptı: 1'i bebek 2 ölü, 3 yaralı Çorum'da, kontrolden çıkarak otomobilin beton elektrik direğine çarpması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1'i bebek 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişide yaralandı.
10.09.2022 Yaşam
Önce kardeşini vurdu, sonra aynı silahla hayatına son verdi
Önce kardeşini vurdu, sonra aynı silahla hayatına son verdi Çorum’un İskilip ilçesinde bunalıma giren bir kişi önce kardeşini vurdu, sonra aynı silahla hayatına son verdi.
23.08.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erol Olçok ve oğlu için kürsüde dua etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erol Olçok ve oğlu için kürsüde dua etti Çorum’daki konuşması sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, posterini gördüğü 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip için kürsüde dua etti.
13.08.2022 Siyaset
Bakan Özer resmen duyurdu: Eylül ayı içerisinde...
Bakan Özer resmen duyurdu: Eylül ayı içerisinde... Sakarya’da 2022-2023 eğitim öğretim hazırlık toplantısına katılan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, uzman ve başöğretmenlik eğitimleri bittikten sonra örnek kitapçıklar yayınlayacaklarını söyledi. Bakan Özer, “İlk defa sınav yapılacak, belki öğretmenlerimiz tedirgin, sınavların sorularının nasıl olacağını kestiremiyorlar. Gereksiz şekilde kaygılanıyorlar, eğitimler bittikten sonra örnek kitapçıklar yayınlamaya karar verdik ki nasıl bir çerçeve içerisinde uzman ve başöğretmenlik sınavlarının yapılacağını sizlere göstermiş olacağız” dedi.
11.08.2022 Eğitim
Ayna Grubu Çorum'da rüzgar gibi esti
Ayna Grubu Çorum'da rüzgar gibi esti Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali etkinlikleri çerçevesinde Ayna grubu Çorum’da konser verdi.
24.07.2022 Magazin
Freni boşalan vinç, otomobil ve yayalara çarptı: 2 ölü, 1 yaralı
Freni boşalan vinç, otomobil ve yayalara çarptı: 2 ölü, 1 yaralı Çorum’da freni boşalan vincin kavşakta otomobil ve yayalara çarptığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
22.07.2022 Yaşam
Darbe girişiminin ölümsüz kahramanları!
Darbe girişiminin ölümsüz kahramanları! Darbe girişiminde korkusuzca sokağa çıkarak direnen İstanbul, Ankara ve Marmaris’te 251 kişi darbeciler tarafından şehit edildi. Şehitlik mertebesine ulaşanlar arasında her yaştan her meslekten insan var. İşte o şehitlerimizden bazılarının kahramanlık hikayeleri...
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi 15 Temmuz darbe şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yılında 15 Temmuz şehitleri anılıyor. Fetullah Gülen tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün düzenlediği hain darbe girişiminde 6 yıl geride kaldı.
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Çorum'da iki gencin feci ölümü!
Çorum'da iki gencin feci ölümü! Çorum'da kaldırıma çarparak devrilen motosikletten savrulan Abdullah Partici (24) ve Serdar Cömert (25) hayatını kaybetti 
3.07.2022 Yaşam
27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı... Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında tarihi belgeyi gösterdi: Bay Kemal’in söylediklerinden farkı var mı?
27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı... Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında tarihi belgeyi gösterdi: Bay Kemal’in söylediklerinden farkı var mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'ndaki Adnan Menderes Kongre Merkezi'nde 27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı vesilesiyle düzenlenen "Yassıada Mahkemesi Yargılanıyor" temalı anma programında konuştu. Konuşmasında tarihi belgeyi gösteren ve "'Beraberinde 17 uçak dolusu altın ve parayı kaçırmaktayken yakalandılar' yazıyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Kemal'in geçen akşam söylediğinden farkı var mı? Aynı değil mi?" diyerek tepki gösterdi.
27.05.2022 Siyaset
Yola çıkan köpek, kazaya neden oldu: Hilal öldü, nişanlısı yaralandı
Yola çıkan köpek, kazaya neden oldu: Hilal öldü, nişanlısı yaralandı Çorum'da köpeğe çarpmamak için Alparslan Tırpancı’nın direksiyon kırdığı otomobil takla attı. Kazada Tırpancı yaralandı, nişanlısı Hilal Göyhan (22) ise yaşamını yitirdi.
22.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erol Olçok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erol olçok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.