Ernst & Young

Ernst & Young

Son dakika Ernst & Young haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ernst & Young ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ernst & Young haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ernst & Young

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ernst & young gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 ernst & young haberi bulunmuştur. Tüm ernst & young haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zirve 23 başladı! Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar: Muhabere tarihinde devrim yaratacak
Zirve 23 başladı! Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar: Muhabere tarihinde devrim yaratacak 23 Yetenek Derneği tarafından bu yıl ikincisi organize edilen Zirve 23 bugün gerçekleşiyor. 2 bin aşkın üniversite öğrencisinin katılımıyla gerçekleşen organizasyon Volkswagen Arena'da düzenleniyor. Zirve 23 kapsamında konuşma yapan BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "Biz 20 yıllık hayalimizi üretmek için devam ediyoruz. Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı olacak Kızılelma için geri sayım başladı. 2023'de ilk uçuşunu yapacak. Bu iki platform muhabere tarihinde devrim yaratacaklar." dedi. Togg CEO'su Gürcan Karakaş da "Cesaretinizi artırmak için esnek olun, değişimi kucaklayın. 'İnsanlar ne der'e bakmayın. Aksiyona geçin. 20 saat düşüneceğinize 3 kez deneyin. Büyük resmî görün" diye konuştu.
15.10.2022 Ekonomi
TÜSİAD başkanı Orhan Turan kimdir, TÜSİAD Başkanı ne dedi? Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
TÜSİAD başkanı Orhan Turan kimdir, TÜSİAD Başkanı ne dedi? Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'ın açıklamalarına tepki göstererek "Dış politikada sen bize ders veremezsin" dedi. Söz konusu açıklamaların ardından TÜSİAD başkanı kimdir, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ne dedi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
15.06.2022 Gündem
Araba kiralamada talep patladı! Yüzde 30 arttı
Araba kiralamada talep patladı! Yüzde 30 arttı Pandemi tüketicilerin mobilite tercihlerini önemli ölçüde etkiledi. Toplu ulaşımı tercih etmeyen bireyler, ulaşım ihtiyaçlarını özel araçları veya kiralama yöntemi ile çözüyor. Yüksek fiyatlar nedeniyle otomobil sahipliğinin zorlaşması günlük ve saatlik kiralama seçeneğini öne çıkarıyor.
2.05.2022 Ekonomi
Bankalardan flaş kredi hamlesi! Yeni dönem başlıyor, artık...
Bankalardan flaş kredi hamlesi! Yeni dönem başlıyor, artık... Bankalardan sorunlu krediler için önemli hamle! Yeni dönem başlıyor. Bankaların da şirketlerin de eli rahatlayacak. Bankalar sorunlu krediler için Varlık Yönetim Şirketi kuruyor. Yeni yapıyla bankalar donuk alacaklarını bilançodan çıkaracak. Şirketler ise tek bir varlık yönetimiyle muhatap olacak. Varlık Yönetim Şirketi'nin, donuk alacakların tahsilatının yanı sıra borcunun tahsil edilmesi zor şirketlere de destek vererek onları ekonomiye kazandırmayı planlıyor. Hızlı kararların alacağı yeni yapı sayesinde, bankalardaki sorunlu alacakların eritilmesi için menkul kıymetleştirme, tahvil ihracı gibi alternatif finansman kanallarına da başvurulabilecek.
25.06.2020 Ekonomi
Enver Yücel, en yüksek halk oyuyla ‘yılın girişimcisi´ oldu
Enver Yücel, en yüksek halk oyuyla ‘yılın girişimcisi´ oldu Dünyanın 100'e yakın ülkesinden, tıptan bilişime farklı iş kollarında başarı gösteren 50 girişimcinin katıldığı ‘EY Dünya Yılın Girişimcisi´ yarışmasında Türkiye´yi temsil eden BAU Global Başkanı ve Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, en yüksek halk oyunu alarak yarışmayı zirvede tamamladı. Yücel, bir köy çocuğu olarak başarısını, köy çocuklarına ve tüm çocuklara armağan ettiğini söyledi.
12.06.2020 Ekonomi
Borsa istanbul kâr dağıtımı yapılmasına karar verdi
Borsa istanbul kâr dağıtımı yapılmasına karar verdi Borsa İstanbul'un bugün yapılan genel kurulunda kâr dağıtımı yapılmasına karar verildi.
14.04.2020 Ekonomi
Finansal hizmetler sektörü yapay zeka ile büyüyecek
Finansal hizmetler sektörü yapay zeka ile büyüyecek Sektör liderlerinin yüzde 64’ü, yapay zekayı yeni gelir yaratma, süreç otomasyonu, risk yönetimi, müşteri hizmetleri ve yeni müşteri kazanımında kullanacaklarını öngörüyor
20.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Dijital ekonomi 'dijital hizmet vergisi' ile kayıt altına alınıyor
Dijital ekonomi 'dijital hizmet vergisi' ile kayıt altına alınıyor EY Türkiye Vergi Bölümü Ortağı Kahraman, "Küresel düzeyde kaynak veya dijital hizmet kullanıcılarının bulunduğu ülkeler, dijital şirketlerin gelirlerinden vergi almak için uğraşıyor." dedi.
28.11.2019 Bilim ve Teknoloji
At yarışlarıyla ilgili flaş karar! Süreç başladı
At yarışlarıyla ilgili flaş karar! Süreç başladı Türkiye Varlık Fonu (TVF), at yarışları düzenleme ve yurt içi ile yurt dışında düzenlenen at yarışları üzerine bahis kabul etme lisanslarına ilişkin hizmet alım sürecine başlandığını duyurdu.
7.11.2019 Ekonomi
Türkiye’nin yapay zekâ haritası çıkarıldı
Türkiye’nin yapay zekâ haritası çıkarıldı Microsoft ve EY (Ernst & Young), Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’ndeki şirketlerin yapay zekâ kullanımını değerlendirmek üzere hazırlanan geniş kapsamlı raporun sonuçlarını paylaştı.
20.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Elektrikte küresel işlem değeri 256,3 milyar dolar
Elektrikte küresel işlem değeri 256,3 milyar dolar Elektrik piyasasında küresel işlem değeri geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 28 artarak 256,3 milyar dolar oldu.
24.05.2019 Ekonomi
İngiltere’nin en büyük ikinci çelik üreticisi iflasa hazırlanıyor
İngiltere’nin en büyük ikinci çelik üreticisi iflasa hazırlanıyor İngiltere’nin ikinci en büyük çelik üreticisi British Steel’in iflasını açıklamaya hazırlandığı, şirkete alıcı bulunamaması durumunda yaklaşık 25 bin kişinin işini kaybedebileceği bildirildi.
22.05.2019 Dünya
Şirketten personele 3 aylık ‘yaşam izni’
Şirketten personele 3 aylık ‘yaşam izni’ Avustralya’daki bir danışmanlık şirketi, personeli için yılda 3 ay izin vermeyi planlıyor. Çalışanların bu sürede seyahat edebilmesi, hatta başka bir işte yarı zamanlı çalışabilmesi hedefleniyor
22.03.2019 Dünya
Ve izin çıktı! Barcalys müşteri paralarını İrlanda'ya aktaracak
Ve izin çıktı! Barcalys müşteri paralarını İrlanda'ya aktaracak İngiltere’nin önde gelen bankalarından Barclays, İngiliz Yüksek Mahkemesi`nin bankanın müşterilerine ait 160 milyar sterlin değerindeki mevduatı İrlanda’daki iştirakine aktarmasına izin verdiğini bildirdi.
1.02.2019 Ekonomi
Japon devi sektörü karıştırdı
Japon devi sektörü karıştırdı Japon ilaç şirketi Daiichi Sankyo’da işten çıkarılan çalışanlar şirketin geçmiş dönem uygulamalarını ortaya döktü. İddialara göre şirketin üst düzey yöneticileri, Daiichi’nin ilaçlarını daha çok yazan doktorları ödüllendirdi. Doktorlar, ceplerinden para çıkmadan kongrelere gönderildi. Ayrıca ilaç mümessilleri yasak olmasına rağmen doktorların yazdığı reçeteleri şirket yöneticileri ile paylaştı.
17.10.2018 Ekonomi
Dünyanın en yenilikçi ülkesi: İsviçre
Dünyanın en yenilikçi ülkesi: İsviçre Ernst & Young danışmanlık şirketi tarafından yeni yapılan küresel bir iş araştırmasına göre, İsviçre şirketleri dünya çapında araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) alanında liderliği üstleniyor.
16.08.2018 Dünya
Güney Amerika'da yolsuzluk depremi!
Güney Amerika'da yolsuzluk depremi! Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) yöneticilerinin 2000-2015 yıllarında yaklaşık 130 milyon dolar yolsuzluk yaptığı ortaya çıktı.
27.04.2017 Futbol
Dev Alman üreticiler 2016 yılına damga vurdu
Dev Alman üreticiler 2016 yılına damga vurdu Dünya çapında otomobil üreten 16 büyük şirket arasında 2016 yılı en çok karla kapatan şirketlerin ilk iki sırasını Alman otomobil firmaları aldı
3.04.2017 Ekonomi
IŞİD'in çöküşü yakın! Finansal kriz...
IŞİD'in çöküşü yakın! Finansal kriz... Topraklarının Irak'ta yüzde 62'sini, Suriye'de ise yüzde 30'unu kaybeden terör örgütünün gelirleri erozyona uğradı, Musul'un da düşmesi halinde tükeniş gerçekleşecek.
17.03.2017 Dünya
DEAŞ iflas ediyor!
DEAŞ iflas ediyor! Uluslararası Radikalleşme Araştırmaları Merkezi'yle (ICSR) dünyanın en saygın danışmanlık şirketlerinden Ernst & Young'un birlikte yayımladığı raporda, DEAŞ'ın mali olarak iflasa sürüklendiği ifade edildi.
17.06.2021 Dünya
Buz gibi manipülasyon
Buz gibi manipülasyon ‘Türkiye şoku atlattı’ mesajından 2 gün sonra kredi notunu düşüren Moody’s, manipülasyonla suçlanıyor. Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği Başkanı Ünver, “Yatırımcıyı yanıltıp zarara soktu, suç işledi. SPK’ya şikayet edin” dedi.
27.09.2016 Ekonomi
Bursaspor'da usulsüzlük iddiaları
Bursaspor'da usulsüzlük iddiaları Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulunun, bir önceki yönetimle ilgili iki bağımsız denetim şirketinin incelemelerinin ardından hazırladığı raporlar doğrultusunda savcılığa sunduğu suç duyurusu dilekçesinde, "kamu yararına dernek statüsünde bulunan Bursaspor Kulübü Derneğinin zarara uğratıldığı" iddia edildi
13.05.2016 Futbol
Kafe tuvaletine gizli kamere koyup...
Kafe tuvaletine gizli kamere koyup... İngiltere'de kafelerin ve işyerinin tuvaletlerine küçük, gizli kameralar koyarak 3000'den fazla kişinin görüntüsünü kaydeden bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
22.12.2015 Dünya
Adnan Polat'tan olay sözler!
Adnan Polat'tan olay sözler! Hürriyet’e röportaj veren Adnan Polat, eski başkan Ünal Aysal’dan şimdiki başkan Dursun Özbek’e, Galatasaray Lisesi’nden iadeyi itibara kadar çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
20.12.2015 Galatasaray
Bankacıları zor günler bekliyor
Bankacıları zor günler bekliyor Dünyanın önde gelen denetim ve danışmanlık şirketlerinden Ernst& Young (EY), 2015 yılına ilişkin “Avrupa Bankacılık Barometresi” araştırmasının sonuçlarını açıkladı...
16.04.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ernst & Young ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ernst & young haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.