Erkek Arkadaş

Erkek Arkadaş

Son dakika erkek arkadaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erkek arkadaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erkek arkadaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkek Arkadaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkek arkadaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.058 erkek arkadaş haberi bulunmuştur. Tüm erkek arkadaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşine ve erkek arkadaşını öldürüp intihar etti! Sokak ortasında korkunç vahşet
Eşine ve erkek arkadaşını öldürüp intihar etti! Sokak ortasında korkunç vahşet Denizli'nin Pamukkale ilçesinde erkek arkadaşı Yusuf Cavlak (37) ile sokakta yürüyen Özlem Ülker (38), eşi Emin Ülker'in (38) silahlı saldırısına uğradı. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Cavlak ve Ülker, hayatını kaybederken, olay yerinden ayrılan Emin Ülker ise kısa süre sonra aynı siyahla intihar etti. Emin Ülker'in olaydan 4 saat önce sosyal medya hesabından, "Ölümümden Yusuf Cavlak ve eşim Özlem Ülker sorumludur. Hakkım varsa eşim ve Yusuf Cavlak haricinde herkese helal olsun" paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı.
14.11.2023 Yaşam
İstanbul'da makas kazası: 1 ölü, 3 ağır yaralı
İstanbul'da makas kazası: 1 ölü, 3 ağır yaralı Merter D-100 Karayolu'nda makas atarak ilerleyen cip bariyerlere çarparak alev aldı. Kazada cipin sürücü hayatını kaybederken yanında bulunan 3 kişi ise yaralandı. Kaza sonrası D-100 Karayolu Edirne istikameti bir süreliğine trafiğe kapatıldı.
14.10.2023 Yaşam
Erkek arkadaşını göğsünden bıçaklayıp öldüren kadın, tutuklandı! Kan donduran detaylar ortaya çıktı
Erkek arkadaşını göğsünden bıçaklayıp öldüren kadın, tutuklandı! Kan donduran detaylar ortaya çıktı Gaziantep'te, tartıştığı erkek arkadaşı İbrahim Patlar'ı (45) göğsünden bıçaklayıp öldüren Mevlüde Bulguroğlu (34), tutuklandı. Bulguroğlu ifadesinde Patlar’ın kendisini darp ettiğini, bu sırada bıçağı rastgele savurduğunu, öldürme kastının olmadığını öne sürdü.
26.08.2023 Yaşam
Çektiği video ile erkek arkadaşına 'Seni aldatmadım' diyen Bahar, kayalıklardan atladı
Çektiği video ile erkek arkadaşına 'Seni aldatmadım' diyen Bahar, kayalıklardan atladı Muğla'da erkek arkadaşı ile tartıştıktan sonra 'Seni hiçbir zaman aldatmadım' diyerek video çeken Bahar C. (21), Asar Dağı'ndaki kayalıklardan atladı.
7.04.2023 Gündem
Tavana asılı bulunmuştu; kızı, erkek arkadaşıyla plan yapıp öldürmüş
Tavana asılı bulunmuştu; kızı, erkek arkadaşıyla plan yapıp öldürmüş Muğla'nın Yatağan ilçesinde, geçen yıl iple tavana asılı halde cesedi bulunan ve intihar ettiği düşünülen Samet Bulut'un (49), kızı Ayşegül Bulut (20) ve erkek arkadaşı Mehmet Karadağ (30) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Bulut, jandarmadaki ifadesinde, kendisine 16 yaşından bu yana cinsel istismarda bulunduğunu iddia ettiği babasını ilaçla bayıltarak insülin iğnelerini vücuduna enjekte ettiğini ve erkek arkadaşıyla iple tavana asarak öldürdüklerini anlattı. Adliyeye sevk edilen Bulut, erkek arkadaşı Karadağ ve onun cinayete iştirak ettiği ileri sürülen ağabeyi Halil İbrahim Karadağ tutuklandı.
23.03.2023 Gündem
Kiracılar dikkat! Deprem sonrası ortaya çıktı, ek bedel talep edilebilir
Kiracılar dikkat! Deprem sonrası ortaya çıktı, ek bedel talep edilebilir Mülk sahipleri kendilerini 'alt kiracı'dan korumak için, kontratlara ek madde ilave etmeye başladı. Sözleşmeyi okumadan imzalayan kiracıların ise mağduriyet yaşaması söz konusu olabiliyor. Özellikle deprem sonrasında gündeme gelen misafir-alt kiracı bilmecesi ile ilgi dikkat çeken bir uyarı geldi.
1.03.2023 Ekonomi
Oğlunu Deccal, karısını Jezebel sanıp evde katliam yaptı! Yıllar sonra şok gelişme
Oğlunu Deccal, karısını Jezebel sanıp evde katliam yaptı! Yıllar sonra şok gelişme İblisler gören bir adam, ayrı yaşadığı eşi ve iki çocuğunu katletti. Eşinin kalp sanarak akciğerini, evdeki iki çocuğun da kalplerini çıkardı. Sonra da eşinin ailesine sesli mesaj attı. Kan donduran katliamdan yıllar sonra ise çok konuşulacak yeni bir gelişme yaşandı...
26.12.2022 Dünya
Yer: Erzurum... Kızlar birbirine girdi! Nedeni ise bakın ne çıktı?
Yer: Erzurum... Kızlar birbirine girdi! Nedeni ise bakın ne çıktı? Erzurum'un Yakutiye ilçesinde İrem D. (14), kendisi gibi ortaokul öğrencisi olan Çağla D.'yi (13), götürdüğü atıl haldeki binada erkek arkadaş meselesi yüzünden dövdü. Bir erkek öğrencinin cep telefonu ile çektiği görüntüler, sosyal medyadan paylaşıldı.
7.12.2022 Yaşam
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!"
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!" Önceki gün 'Bak Burası Çok Önemli' adlı bir YouTube programına katılan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, oyuncu eski sevgilisi İbrahim Çelikkol hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. Ünlü isimle ayrılık sebeplerini ilk kez açıklayan Ekinci, Çelikkol'un yakın dostu Birce Akalay'a da değinerek; eşi Mihre Mutlu'dan boşandığı için oyuncuya çok kızdığını söyledi.
1.11.2022 Magazin
Birce Akalay parkta görüntülendi! 'Fotoğraf karesiyle geçiştirsek?'
Birce Akalay parkta görüntülendi! 'Fotoğraf karesiyle geçiştirsek?' Dijital platformda yayınlanan birçok projesiyle adından söz ettiren oyuncu Birce Akalay, önceki gün Bebek Parkı'nda objektiflere yansıdı. Sabahın erken saatlerinde köpeğiyle parka gelen ünlü isim, gazetecileri fark edince “Fotoğraf karesiyle geçiştirsek, bu sefer soru almasam olur mu?” ricasında bulundu.
3.10.2022 Magazin
Erkek arkadaş dehşeti hayattan kopartıyordu! Mezarlığa götürüp dövmüşler
Erkek arkadaş dehşeti hayattan kopartıyordu! Mezarlığa götürüp dövmüşler Mersin'de, erkek arkadaşı Hasan Sevinçer tarafından öldüresiye dövülen Rahime Edis (23), 5 gündür tedavi gördüğü yoğun bakımdan çıktı. Yaşadıklarını anlatan Edis, "Döve döve mezarlığa götürdü. Orada kaçmaya çalıştım ancak başaramadım. Kafama taşla vurdu" dedi.
1.10.2022 Yaşam
Fadik Sevin Atasoy'un yabancı erkek arkadaşıyla panik anları! Kol kola görüntülendiler
Fadik Sevin Atasoy'un yabancı erkek arkadaşıyla panik anları! Kol kola görüntülendiler Daha önceki bir röportajında "Evlenmeyi ömür boyu düşünmüyorum" açıklamasını yapan Fadik Sevin Atasoy, önceki gün Nişantaşı'nda gizemli yabancı erkek arkadaşıyla objektiflere yansıdı. Bir anda basın mensuplarını karşısında görünce ne yapacağını şaşıran ünlü oyuncu, 'aşk' sorularından kaçmak için çözümü yakınlarda bulunan bir büfeye girmekte buldu.
24.09.2022 Magazin
Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e zehir zemberek sözler!
Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e zehir zemberek sözler! Özbekistan'da bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Uluslararası Taşkent Film Festivali’nde Türk sineması için özel bir gece düzenlendi. Geceye Türkiye'den Burak Özçivit, Serdar Gökhan, Nurgül Yeşilçay ve Azra Akın gibi ünlü isimler katıldı. Büyük ilgi gören festivalin perde arakasında yaşananlar çok konuşuldu. Serdar Gökhan Burak Özçivit'e ağır sözler söyledi.
21.09.2022 Magazin
Sevgilisi tarafından sokak ortasında sırtından vuruldu!
Sevgilisi tarafından sokak ortasında sırtından vuruldu! İzmir'de Gül İnan (38), erkek arkadaşı M.B. tarafından sokak ortasında tabancayla vurularak ağır yaralandı. Polis, kaçan M.B.'yi yakalayıp, gözaltına aldı.
11.08.2022 Yaşam
İstismarcı öğretmenden mahkemede iğrenç savunma! 14 yaşındaki kız çocuğunu...
İstismarcı öğretmenden mahkemede iğrenç savunma! 14 yaşındaki kız çocuğunu... Ankara'nın Keçiören ilçesinde, F.N.Ö. (14) adlı kıza cinsel istismar ve tacizde bulunduğu suçlamasıyla 83 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan öğretmen Münir Yükselmiş (62), öğrencisinin erkek arkadaş edinmesinden dolayı iffetini korumak için kendi hayalini kurdurarak tatmin olmasını sağladığını, amacının öğrencisini korumak olduğunu söyledi. Mahkeme başkanı, sanığa "Sen kimsin, iffet korumak gibi bir görevin mi var? Kaç öğrencinin iffetini korudun?" diyerek tepki gösterdi.
26.05.2022 Yaşam
Gülben Ergen'den "Bekarsınız, erkek ihtiyacınız olmuyor mu?" sorusuna yanıt!
Gülben Ergen'den "Bekarsınız, erkek ihtiyacınız olmuyor mu?" sorusuna yanıt! Instagram'ın hikaye kısmından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan başarılı şarkıcı Gülben Ergen, "Bekarsınız, erkek ihtiyacı hissetmiyor musunuz?" sorusuna "Aşk, sevgi, şefkat ve hayatı paylaşmaktır ihtiyaç" cevabını verdi.
20.05.2022 Magazin
Melis Sezen gizemli erkek arkadaşıyla yakalandı! Şaşkınlığını gizleyemedi...
Melis Sezen gizemli erkek arkadaşıyla yakalandı! Şaşkınlığını gizleyemedi... Sadakatsiz dizisinde Derin karakteriyle adını duyuran Melis Sezen, dün bir erkek arkadaşıyla Etiler'de objektiflere yansıdı. Bir mekanda baş başa yemek yiyen ikili samimi halleriyle dikkat çekti.
13.04.2022 Magazin
Kızların 'erkek' kavgası kameralarda
Kızların 'erkek' kavgası kameralarda Bursa'da kızların ''erkek'' yüzünden saç saça baş başa kavga etme anları cep telefon kameralarına yansıdı.
12.12.2021 Gündem
Cinsel ilişkiye zorlama ve kaynar su ile işkence sonrası cinayet! Erkek arkadaş dehşeti
Cinsel ilişkiye zorlama ve kaynar su ile işkence sonrası cinayet! Erkek arkadaş dehşeti Eski erkek arkadaş dehşet saçtı. İzmir'de, 3 sene önce öldürülen Özler Yörük'ün (33) cinayet şüphelisinin, kendisine fuhuş yaptırdığı ileri sürülen, eski erkek arkadaşı Olcay Altundağ (31) olduğu belirlendi. Altundağ ve beraberindekilerin, Yörük'ün üzerine kaynar su dökerek, 3 gün boyunca işkence yaptığı tespit edildi. Boğularak öldürüldükten sonra ormanda yakıldığı saptanan Yörük cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 13 şüpheliden, başka suçtan cezaevinde bulunan Altundağ ile 4 kişi tutuklandı.
16.10.2021 Yaşam
Lüks otelde kan donduran cinayet! Sır perdesi aralandı...
Lüks otelde kan donduran cinayet! Sır perdesi aralandı... Son dakika haberine göre; 2019 yılında İsviçre'deki otel odasının banyosunda ölü bulunan 22 yaşındaki İngiliz kadının davasında yeni gelişmeler yaşandı. İngiliz basını savcılığın elde ettiği yeni kanıtları sayfalarına taşıdı ve katilin erkek arkadaş olduğunu yazdı.
21.09.2021 Dünya
Uyuşturucuya alıştırıp istismar etti! Genç kızdan kan donduran iddialar
Uyuşturucuya alıştırıp istismar etti! Genç kızdan kan donduran iddialar Sultangazi'de 18 yaşındaki Melike Y., eski erkek arkadaşı Kenan D. tarafından alıkonularak, 3 gün boyuncu şiddet gördüğünü iddia etti. Melike Y., eski erkek arkadaşının kendisini uyuşturucuya alıştırdığını, 1,5 yıl kendisini şiddet uyguladığını söyleyerek, en büyük cezanın verilmesini istediğini söyledi. Gözaltına alınan Kenan D. de ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
16.08.2021 Yaşam
Tiktok fenomeni Destina Masal Güler öldürüldü
Tiktok fenomeni Destina Masal Güler öldürüldü Sosyal medya fenomeni Destina Masal Güler, erkek arkadaşı Halil Mert’le birlikte pompalı tüfekle uğradığı saldırıda hayatını kaybetti. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan Mert, Kemal Çalık’ın kendilerine ateş açtığını iddia etti. Çalık tutuklandı.
29.06.2021 Yaşam
Duygu Delen'in tahliye edilen erkek arkadaşı yeniden gözaltında
Duygu Delen'in tahliye edilen erkek arkadaşı yeniden gözaltında Gaziantep'te Duygu Delen’in (17) balkondan düşüp öldüğü olaya ilişkin tutuklu yargılanırken geçen hafta 'ev hapsi' şartıyla tahliye edilen erkek arkadaşı Mehmet Kaplan (21), başsavcılığın itirazının ardından yeniden gözaltına alındı. Kaplan'ın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği ve mahkeme kararının yüzüne okunmasının ardından cezaevine teslim edileceği belirtildi.
23.06.2021 Yaşam
Genç kıza çıplak fotoğraf şantajı! Serbest bırakıldı
Genç kıza çıplak fotoğraf şantajı! Serbest bırakıldı Antalya'da, eski erkek arkadaşıyla özel görüntülerinin elinde olduğunu söyleyip S.B.'den (25) 10 bin TL isteyen Mesut A. (23), yakalandı. S.B.'yi, 50'ye yakın ankesörlü telefondan aradığı belirlenen Mesut A., polisteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
20.06.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Erkek Arkadaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkek arkadaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.