Erkan Kolçak Köstengil

Erkan Kolçak Köstengil

Son dakika erkan kolçak köstengil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erkan kolçak köstengil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erkan kolçak köstengil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkan Kolçak Köstengil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkan kolçak köstengil gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 erkan kolçak köstengil haberi bulunmuştur. Tüm erkan kolçak köstengil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ceyda Düvenci ile boşanma sürecinde olan Bülent Şakrak karavan tatilinde!
Ceyda Düvenci ile boşanma sürecinde olan Bülent Şakrak karavan tatilinde! Eşi Ceyda Düvenci ile boşanma haberleriyle gündeme gelen Bülent Şakrak oyuncu arkadaşı Erkan Kolçak Köstendil ve oğullarıyla birlikte karavan tatiline çıktı. Şakrak'a bu zorlu günlerde arkadaşı Köstendil destek oluyor.
4.06.2023 Magazin
Erkan Kolçak Köstendil'den sevenlerini üzecek gelişme!
Erkan Kolçak Köstendil'den sevenlerini üzecek gelişme! Erkan Kolçak Köstendil, 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk oldu. Köstendil, sevenlerini üzen gelişmeyi katıldığı programda duyurdu.
21.08.2022 Magazin
Cansu Tosun'dan konuşulacak itiraf: 'Mutlu evliliğin sırrı bol kavga'
Cansu Tosun'dan konuşulacak itiraf: 'Mutlu evliliğin sırrı bol kavga' Ünlü oyuncu Cansu Tosun bir süredir ekranlardan uzaktı. Tosun geçtiğimiz günlerde kendi oluşturduğu markanın lansmanını gerçekleştirdi. Tosun'u bu önemli gününde eşi Erkan Kolçak Köstendil de yalnız bırakmadı. Sanat camiasının örnek çiftleri arasında gösterilen ve Marsel adında bir oğulları olan ikili, gecede samimi açıklamalarda bulundu. Cansu Tosun, "Mutlu evliliğin sırrı nedir?" sorusuna verdiği yanıtla sosyal medyayı ikiye böldü! İşte Cansu Tosun ile Erkan Kolçak Köstendil'in dikkat çeken açıklamaları...
20.07.2022 Magazin
Güzel oyuncu Cansu Tosun bombayı patlattı!
Güzel oyuncu Cansu Tosun bombayı patlattı! Erkan Koçak Köstendil'in oyuncu eşi Cansu Tosun, oğlu Marsel ile City's Nişantaşı'nda görüntülendi. Tosun, "Marsel'e dadı tutacak mısınız?" sorusuna ilk kez cevap verdi.
21.02.2021 Magazin
Mutlu aile fotoğrafına yorum yağdı!
Mutlu aile fotoğrafına yorum yağdı! Erkan Kolçak Köstendil, dün sosyal medya hesabından paylaştığı aile fotoğrafıyla takipçilerinin gönlünü fethetti.
15.11.2020 Magazin
Erkan Kolçak Köstengil: Canına kurban Cansu!
Erkan Kolçak Köstengil: Canına kurban Cansu! Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, 2018 yılında meslektaşı Cansu Tosun ile nikah masasına oturmuştu.
16.07.2020 Magazin
'İlk sezonda biter demiştim'
'İlk sezonda biter demiştim' Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, üç sezondur devam eden 'Çukur' dizisiyle ilginç bir itirafta bulundu.
17.02.2020 Magazin
Bebeklerinin ismi belli oldu
Bebeklerinin ismi belli oldu Cansu Tosun ve eşi Erkan Kolçak Köstendil bebeklerine 'Marsel' adını verecek.
22.01.2020 Magazin
Çukur 81. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı? | Cumali ölüyor mu?
Çukur 81. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı? | Cumali ölüyor mu? Çukur son sahnesiyle izleyicileri ekrana kilitledi. Cumali Koçovalı’nın vurulması akıllara Kemal’den sonra Cumali de mi ölecek sorularını getirdi. Peki, Çukur 81. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı?
17.12.2019 Gündem
İşte 'Müslüm' filminin fragmanı...
İşte 'Müslüm' filminin fragmanı... 3 Mart 2013’te vefat eden arabesk müziğin efsane ismi Müslüm Gürses’in hayatını anlatan Müslüm filminin ilk fragmanı yayınlandı.
4.01.2018 Televizyon
Podolski özür dilemeli
Podolski özür dilemeli ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinde ‘Şahin Giray’ karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstengil, Bebek’te objektiflere yansıdı...
24.12.2015 Magazin
'Çok fazla manyak var'
'Çok fazla manyak var' Sevilen oyuncudan samimi açıklamalar...
28.12.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Erkan Kolçak Köstengil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkan kolçak köstengil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.