Erdoğan Trump

Erdoğan Trump

Son dakika erdoğan trump haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erdoğan trump ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erdoğan trump haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdoğan Trump

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdoğan trump gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.231 erdoğan trump haberi bulunmuştur. Tüm erdoğan trump haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'a mesaj gönderdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'a mesaj gönderdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'a mesaj gönderdi.
10.11.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump telefonda görüştü.
27.08.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü.
14.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump arasında gülümseten diyalog
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump arasında gülümseten diyalog Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında gerçekleşen telefon görüşmesinin detayları ortaya çıktı. Görüşmeye o diyalog damga vurdu.
12.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda  görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü.
23.05.2020 Siyaset
Trump istedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan onay verdi. ABD’ye ventilatör parçası gönderiyoruz
Trump istedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan onay verdi. ABD’ye ventilatör parçası gönderiyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump’ın talebi üzerine ventilatör (solunum destek) cihazı yapımında kullanılan bir parçanın tedarikine onay verdi.
22.04.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü.
19.04.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump telefonda görüştü.
31.03.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Donald Trump ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Donald Trump ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü. Erdoğan-Trump görüşmesinde, ikili meselelerin yanı sıra İdlib'de yaşanan son gelişmeler başta olmak üzere bölgesel konular ele alındı. Erdoğan, görüşmede, Türkiye'nin İdlib'de Soçi Muhtırası ile belirlenen alanın rejim unsurlarından temizlenmesi kararlılığını teyit etti.
28.02.2020 Gündem
Beyaz Saray'dan Erdoğan-Trump görüşmesine ilişkin açıklama
Beyaz Saray'dan Erdoğan-Trump görüşmesine ilişkin açıklama Beyaz Saray'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump arasındaki telefon görüşmesine ilişkin yapılan açıklamada, 'Trump, Erdoğan'a Türkiye'nin insani bir felaketi önlemek için gösterdiği çabalardan ötürü teşekkür etti." bilgisi paylaşıldı.
17.02.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile görüştü.
15.02.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Sabrımız tükeniyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Sabrımız tükeniyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın Filistin-İsrail meselesine yönelik sözde barış planına ilişkin "Bizim bu konudaki tavrımız belli. Kudüs Müslümanların kutsalıdır. Kudüs’ün İsrail’e verilme planı asla kabul edilemez. Açıklanan plan, barışa ve çözüme hizmet etmeyecektir. Bu plan Filistin ve Kudüs için yeni oldubittiler oluşturma gayretidir. Bu, Filistinlilerin haklarını yok sayma ve İsrail’in işgalini meşrulaştırma planıdır. Hangi girişim olursa olsun, bazı Arap ülkeleri sırtını dönse de biz Filistin’in ve Kudüs-ü Şerif’in hukukunu korumak için uluslararası kurumları harekete geçirmeye ve dünyaya bu meseleyi anlatmaya devam edeceğiz." dedi. Erdoğan, "Şu an itibarıyla maalesef Rusya, Astana'ya da, Soçi'ye de sadık değil. Arkadaşlarımız muhataplarıyla görüşmeler yapıyorlar. Bu görüşmelerde de kendilerine 'İdlib'de bu bombalamaları vesaire durdurdunuz durdurdunuz, durdurmadığınız takdirde bizim artık sabrımız tükeniyor" açıklamasını yaptı.
29.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü Beyaz Saray, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump'ın telefonda görüştüğünü ve iki liderin Libya ile İdlib konularını ele aldığını açıkladı.
28.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü.
15.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü. Görüşmede Libya ve Suriye konuları ele alındı.
2.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüştü! Peş peşe açıklamalar geldi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüştü! Peş peşe açıklamalar geldi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında ABD Başkanı Trump ile bir araya geldi. Görüşmeye ilişkin açıklama yapan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Cumhurbaşkanımız, ABD Başkanı ile NATO Zirvesi marjında son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdi" dedi. Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmesinde ikili ilişkilerin ve bölgesel konuların ele alındığını bildirdi. ABD Başkanı Trump da yaptığı açıklamada Türkiye için "Oldukça iyi bir iş çıkarıyor" ifadelerini kullandı.
4.12.2019 Siyaset
CHP'den Erdoğan-Trump görüşmesine ilişkin açıklama!
CHP'den Erdoğan-Trump görüşmesine ilişkin açıklama! CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyaretine ilişkin, "Trump ve Erdoğan'ın görüşmesinden iki ülke arasındaki sorunların çözümüne yönelik somut sonuç çıkmamıştır. Trump ve Erdoğan'ın görüşmesi hiçbir konuda anlaşamayan ama birbirinden de kopamayan iki ismin toplantısı görünümünde geçmiştir" dedi.
14.11.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Trump görüşmesi sonrası flaş 'Ermeni tasarısı' kararı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Trump görüşmesi sonrası flaş 'Ermeni tasarısı' kararı! ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, 1915 Ermeni olaylarının Senato tarafından "soykırım" olarak tanınmasını öngören bir karar tasarısının oylanmasını bloke etti.
14.11.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstikbalimiz söz konusu olunca diğer her şey ikinci planda kalır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstikbalimiz söz konusu olunca diğer her şey ikinci planda kalır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yurt dışında yaşayan hiçbir kardeşimizi gözünü kin ve nefret bürümüş ırkçı fanatiklerin veya terör örgütü destekçilerinin insafına terk edemeyiz." dedi.
14.11.2019 Siyaset
Beyaz Saray'da Türkiye-ABD zirvesi! Kritik görüşmenin ardından iki liderden önemli açıklamalar
Beyaz Saray'da Türkiye-ABD zirvesi! Kritik görüşmenin ardından iki liderden önemli açıklamalar umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump, ikili ve heyetler arası görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Trump ikili ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüşmesine ilişkin, "ABD ile köklü müttefiklik bağımıza uygun bir şekilde ilişkilerimizde yeni bir sayfa açmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın gönderdiği mektupla ilgili de 'Mektupları bugün Sayın Başkan'a tekrar takdim ettim' açıklamasında bulundu.
14.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın Beyaz Saray'daki görüşmesi sona erdi. Görüşme, 1 saat 15 dakika sürdü. Görüşmenin başlangıcında Trump, Türkiye-Suriye sınırında yaptıklarından dolayı Erdoğan’a teşekkür ettiğini söyledi.
13.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye sert tepki! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AB'ye karşı sert tepki gösterdi. Erdoğan; "Müzakereler bir anda da bitebilir. Takındığınız tavrı iyi bilin" dedi.
12.11.2019 Siyaset
ABD ziyareti öncesi Cumhurbaşkanlığı'ndan flaş açıklama
ABD ziyareti öncesi Cumhurbaşkanlığı'ndan flaş açıklama Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyareti öncesi önemli açıklamalarda bulunarak, "Temaslar kapsamında, Suriye başta olmak üzere, bölgesel ve küresel meselelerin istişare edilmesi, ayrıca terörizmin her türlüsüyle mücadelede dayanışma, işbirliği ve eşgüdümün güçlendirilmesi için atılabilecek somut adımlar üzerinde durulacaktır." dedi.
11.11.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşme sonrası Erdoğan ve Trump Twitter'dan açıklamada bulundu.
6.11.2019 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan Barış Pınarı Harekatı açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan Barış Pınarı Harekatı açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldığı bir programda Barış Pınar Harekatı hakkında, "120 saat sonra burada bir tane bile YPG/PKK teröristi kalmayacak. Sahada her şeyi görüyoruz, gerekeni yaparız. Bu harekatla hedefimiz Irak'ın sınırına kadar 444 km'de güvenlik endişelerimizi ortadan kaldırmaktır." dedi.
20.10.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Erdoğan Trump ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdoğan trump haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.