Erdi Doğan

Erdi Doğan

Son dakika Erdi Doğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erdi Doğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erdi Doğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdi Doğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdi doğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 317 erdi doğan haberi bulunmuştur. Tüm erdi doğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Didem Soydan üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı!
Didem Soydan üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı! Ünlü manken Didem Soydan yine çok cesur. Soydan, Tayland'a gitti. Dünyaca ünlü Phi Phi adasında tatil yapan ünlü isme Erdi Doğan, Umut Yıldırım ve Ali Kalyoncu da eşlik etti. Ünlü manken iş ve tatili bir arada yaptı.
4.07.2023 Magazin
Didem Soydan eski ve yeni sevgilisiyle aynı anda...
Didem Soydan eski ve yeni sevgilisiyle aynı anda... Sosyal medyayı en çok kullanan isimlerin başında gelen manken Didem Soydan tatile eski ve yeni sevgilisiyle gitti.
23.08.2017 Magazin
Ateşli pozlar veren Didem Soydan, aynanın azizliğine uğradı
Ateşli pozlar veren Didem Soydan, aynanın azizliğine uğradı Kaldığı otel odalarında çektirdiği pozları sosyal medya hesabından paylaşan Didem Soydan, ayna detayını gözden kaçırınca olanlar oldu.
30.06.2017 Magazin
Evlilik yıldönümünde Bodrum’da
Evlilik yıldönümünde Bodrum’da Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti 1’inci evlilik yıldönümlerini Bodrum’da kutladı.
15.05.2017 Magazin
Dertleşme masası
Dertleşme masası Bir süredir fotoğrafçı Erdi Doğan’la aşk yaşayan Didem Soydan, önceki akşam Nişantaşı’nda yakın arkadaşı Umut Eker’le görüntülendi.
21.04.2017 Magazin
Şoke eden ihanet! İrem Sak'ı Didem Soydan ile aldattı...
Şoke eden ihanet! İrem Sak'ı Didem Soydan ile aldattı... Didem Soydan yeni sevgilisi Erdi Doğan ile görüntülenince ihanet de ortaya çıktı. Çünkü Erdi Doğan, İrem Sak ile birlikteydi. İşte Didem Soydan, İrem Sak ve Erdi Doğan aşk üçgeninde yaşananlar...
17.04.2017 Magazin
Elini bıraktı
Elini bıraktı Manken Didem Soydan, yeni sevgilisi Erdi Doğan ile önceki akşam Karaköy Mitte çıkışı görüntülendi.
8.04.2017 Magazin
Aslıhan Doğan Arda Turan'ı kaçırttı!
Aslıhan Doğan Arda Turan'ı kaçırttı! İspanya’nın Barcelona takımında forma giyen Arda Turan, birkaç günlüğüne İstanbul’a geldi.
27.12.2016 Magazin
Çetin Doğan'a tutuklama talebi!
Çetin Doğan'a tutuklama talebi! Emekli Org. Çetin Doğan'ın ifadesinin alınması sona erdi. Doğan sorgusunda 30 sayfa ifade verdi.
29.09.2021 Gündem
Türkiye Kupası'nda büyük sürpriz! Süper Lig ekibi elendi
Türkiye Kupası'nda büyük sürpriz! Süper Lig ekibi elendi Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Bandırmaspor, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’yı 1-0’lık skorla mağlup ederek, son 16 turuna yükseldi.
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER Adana'nın kurtuluşunun yıl dönümü, coşkuyla hatırlanmaya devam ediyor. Özellikle Adana şehri olmak üzere, 5 Ocak'ta kutlanan bu anlamlı gün, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunu onurlandırmak amacıyla coşkuyla karşılanıyor. Peki, Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu, nasıl gerçekleşti? 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri…
5.01.2024 Gündem
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu Dünyanın dört bir yanından girişimleri ve yatırımcıları bir araya getiren Take Off İstanbul Girişim Zirvesi sona erdi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen, ülkemizin yüksek teknoloji firmalarından değerli girişimlerine, uluslararası girişim merkezlerinden teknoparklara varan geniş bir partner ağına sahip olan zirve, girişim ekosisteminin büyük oyuncularını bir araya getirerek girişimciler için bir iş birliği zemini oluşturdu. İki gün süren ve 43 ülkeden 1252 girişimin başvuru yaptığı zirvede toplam 200 yerli ve yabancı girişim yer aldı. Azerbaycan ve Katar’ın ülke pavilyonlarının yer aldığı, 100'den fazla yatırımcının katıldığı zirve ziyaretçilerine de girişimci, paydaş ve sponsorların stantlarında farklı ürünleri deneyimleme, ilham veren konuşmacıları dinleme ve birçok önemli isimle tanışma şansı sundu.
7.12.2023 Bilim ve Teknoloji
19 Mayıs kutlu olsun... Cumhuriyet'e atılan ilk adım
19 Mayıs kutlu olsun... Cumhuriyet'e atılan ilk adım Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlatılan Milli Mücadele ile 100. yılını kutladığımız Cumhuriyet’in ilk adımı atıldı... İşgal ile Cumhuriyet’in ilan edildiği 5 yıllık dönemde; kurtuluş, kuruluş ve Cumhuriyet’e geçiş, iç içe verilen destan gibi bir mücadele ile sağlandı...
19.05.2023 Gündem
Aristokratın kızı ve istismarcı sevgilisi yakalandı! Bebekle ilgili dehşete düşüren keşif
Aristokratın kızı ve istismarcı sevgilisi yakalandı! Bebekle ilgili dehşete düşüren keşif İngiltere'nin en zengin ve aristokrat ailelerinden birine mensup Constance Marten ve sevgilisi Mark Gordon’ın yeni doğan bebekleriyle kayıplara karışması sonrası haftalar süren aramalar, korkunç bir keşifle sona erdi.
3.03.2023 Dünya
Zaniolo geldi olan Barış Alper Yılmaz ve Rashica'ya oldu
Zaniolo geldi olan Barış Alper Yılmaz ve Rashica'ya oldu Galatasaray'ın yeni transferi Zaniolo için yoğun mesai harcayan Okan Buruk, genç İtalyan'ı Rashica'ya oynadığı bölgede görev verecek.
22.02.2023 Galatasaray
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022 Gündem
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray Ofspor'la, Beşiktaş Serik Belediyespor'la eşleşti
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray Ofspor'la, Beşiktaş Serik Belediyespor'la eşleşti Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Kura Çekiminde Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu.
Giresunspor-Beşiktaş (Maç özeti)
Giresunspor-Beşiktaş (Maç özeti) Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş, rakibini 1-0 mağlup etti.
8.10.2022 Beşiktaş
Bursa’da eşini 21 bıçak darbesiyle öldüren şahsa ağırlaştırılmış müebbet
Bursa’da eşini 21 bıçak darbesiyle öldüren şahsa ağırlaştırılmış müebbet Bursa’da eşini çalıştığı okulda 21 bıçak darbesiyle bıçaklayarak öldüren şahıs, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edildi.
2.09.2022 Yaşam
Eşini 21 yerinden bıçaklayıp, boğarak öldürmüştü! Cezası belli oldu
Eşini 21 yerinden bıçaklayıp, boğarak öldürmüştü! Cezası belli oldu Bursa’da ayrı yaşadığı eşi Bircan Doğan'ı (29) temizlik görevlisi olarak çalıştığı okulda 21 yerinden bıçaklayıp, başörtüsüyle boğarak öldüren Atalay Doğan’ın (30) yargılandığı davada karar verildi. Mahkeme heyeti, "Olayı benim açımdan da değerlendirerek karar verin diyen" sanığa, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.
2.09.2022 Yaşam
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni’ne telefonla bağlanarak, “Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım” dedi. Öte yandan Sarıyer-Kireçburnu Balıkçı Barınağı'ndaki 2022-2023 Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta, bakanlık tarafından üretilen kalkan, levrek ve mersin balığı yavruları denize bırakıldı, törene katılanlara balık dağıtıldı.
31.08.2022 Gündem
Tıpkı Nuri Şahin gibi futbolcu olarak geldi bir anda teknik direktör oldu!
Tıpkı Nuri Şahin gibi futbolcu olarak geldi bir anda teknik direktör oldu! Sjors Ultee'nin görevden alınmasıyla bir anda antrenör olan Burak Yılmaz, Fortuna Sittard'da antrenmanlarını yönetmeye başladı.
28.08.2022 Futbol
Spor Toto 1'inci Lig'de fikstür çekildi! İşte eşleşmeler
Spor Toto 1'inci Lig'de fikstür çekildi! İşte eşleşmeler Spor Toto 1'inci Lig 2022-2023 sezonunun fikstür çekimi, bugün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
5.07.2022 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Erdi Doğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdi doğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.