Engin Hepileri

Engin Hepileri

Son dakika Engin Hepileri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Engin Hepileri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Engin Hepileri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engin Hepileri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engin hepileri gelişmeleri de dahil olmak üzere 168 engin hepileri haberi bulunmuştur. Tüm engin hepileri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir Derdim Var dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Bir Derdim Var konusu nedir, başrolde kimler var?
Bir Derdim Var dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Bir Derdim Var konusu nedir, başrolde kimler var? Bir Derdim Var dizisi hangi il, ilçede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Mert Fırat, Birce Akalay, Engin Hepileri gibi yıldız oyuncuların yer aldığı dizi bu akşam ilk bölümüyle seyircinin karşısına çıkıyor. Peki Bir Derdim Var konusu nedir, oyuncuları kimler? Bir Derdim Var hangi diziden uyarlamadır? İşte detaylar...
9.11.2023 Televizyon
'Bir Derdim Var' bugün başlıyor!
'Bir Derdim Var' bugün başlıyor! Kanal D’nin; Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrolünü paylaştığı, AyNA Yapım imzalı merakla beklenen dizisi ‘Bir Derdim Var’, bu akşam saat 20.00'de izleyiciyle buluşuyor. Dizinin oyuncuları, ilk bölüm öncesi projeyle ilgili duygularını dile getirdi.
9.11.2023 Televizyon
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Engin Hepileri: Çocuğa her gün yeni bir şey yükleniyor
Engin Hepileri: Çocuğa her gün yeni bir şey yükleniyor Engin Hepileri ve Beyza Şekerci, 'İntikam' dizisinin setinde başlayan aşklarını, Mayıs 2015'te Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen törenle nikâh masasına taşımıştı. Ekim 2018'de Can'ı kucaklarına alan oyuncu çift, ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü yapımcı Hilmi Topaloğlu’nun genç müzisyenleri keşfetme hikayesini konu alan ‘Prestij Meselesi’ filminde rol alan Hepileri, önceki gün oğlu ile alışveriş turundaydı.
26.11.2022 Magazin
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenf kanseri (lenfoma) nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü müzisyen, son olarak 1.5 ay önce "Gerekenler yapılmakta, tedavi iyi geçiyor" ifadelerini kullanmıştı. Athena Hakan'ın ikizi Gökhan Özoğuz, katıldığı film galasında, merak konusu olan kardeşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
8.11.2022 Magazin
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım! Takipçilerini eskiye götürdü...
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım! Takipçilerini eskiye götürdü... Son olarak 'Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yer alan Aylin Kontente, son paylaşımıyla nostalji yaptı. Güzel oyuncu, 'Kampüsistan' adlı dizideki rol arkadaşları; Elif Akşar, Mine Tugay, İpek Değer, Irmak Ünal, Tuğçe Kazaz, İstemihan Tuna, Ekim Mağden, Burak altay, Engin Hepileri ve Kaan Urgancıoğlu ile çekilen fotoğrafını paylaştı.
13.04.2022 Magazin
Okan Yalabık sevgilisi Ezgi Ayvalı'yla poz verdi
Okan Yalabık sevgilisi Ezgi Ayvalı'yla poz verdi Engin Hepileri, Defne Kayalar, Doğa Halis ve Sevda Erginci'nin rol aldığı ‘Anne’ tiyatro oyunu, önceki akşam Moda Sahnesi'nde prömiyeri ile sahnelendi. Fransız yazar Florian Zeller’in yazdığı oyunu izlemeye gelenler arasında Okan Yalabık ve sevgilisi Ezgi Ayvalı da vardı.
19.03.2022 Magazin
Serkan Çayoğlu: Ayrı kaldığımız süreç zor geçti
Serkan Çayoğlu: Ayrı kaldığımız süreç zor geçti Serkan Çayoğlu, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Özge Gürel ile 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' adlı dizisinin özel gösterimine katıldı. 'Kıbrıs Zafere Doğru' dizisi için uzun süre Kıbrıs’ta kalan yakışıklı oyuncu, bu nedenle Gürel'le ayrı kaldıklarını ve bu sürecin zor geçtiğini söyledi.
4.03.2022 Magazin
Engin Hepileri-Beyza Şekerci'nin heyecanlı günü!
Engin Hepileri-Beyza Şekerci'nin heyecanlı günü! Yaz tatilini İzmir'de bulunan evlerinde geçiren oyuncu çift Engin Hepileri ile Beyza Şekerci, önceki gün Bebek’te görüntülendi.
10.09.2021 Magazin
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in tatilde aile saadeti
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in tatilde aile saadeti Üçüncü kez bebek heyecanı yaşayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti, Bodrum ve Dalaman’dan sonra tatile Çeşme’de devam ediyor.
21.07.2021 Magazin
Sürpriz ayrılık! Demet Özdemir rol arkadaşına böyle veda etti!
Sürpriz ayrılık! Demet Özdemir rol arkadaşına böyle veda etti! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. Sürpriz ayrılığı dizinin başrol oyuncusu Demet Özdemir sosyal medya hesabından duyurdu.
20.11.2020 Magazin
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi başlıyor! Yeni sezonun ilk bölümünde Kırmızı Oda sürprizi!
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi başlıyor! Yeni sezonun ilk bölümünde Kırmızı Oda sürprizi! Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni sezona Kırmızı Oda dizisiyle başlıyor. İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in başrollerini üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir'in 13. yeni bölümünde Binnur Kaya sürprizi de yaşanacak. Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Zeynep'in terapisti rol alıyor. Peki, Doğduğun Ev Kaderindir ne zaman? Doğduğun Ev Kaderindir konusu ne? Doğduğun Ev Kaderindir oyuncuları kim? Doğduğun Ev Kaderindir hangi kitaptan uyarlandı? Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bugün neler olacak? İşte Doğduğun Ev Kaderindir hakkında detaylar...
30.09.2020 Gündem
Doğduğun Ev Kaderindir'de sezon finali!
Doğduğun Ev Kaderindir'de sezon finali! Doğduğun Ev Kaderindir fragmanında, Mehdi ve Zeynep'in tatile gitmesi akıllara bir yakınlaşma olacak mı sorusunu getirdi.
30.06.2020 Televizyon
Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam yayınlanacak mı? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman? İşte 4. Bölüm fragmanları…
Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam yayınlanacak mı? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman? İşte 4. Bölüm fragmanları… TV8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından araştırılıyor. Bugün yayınlanması beklenen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam yayınlanacak mı? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman? İşte 4. Bölüm fragmanları…
29.01.2020 Gündem
Beyza Şekerci: Çok romantiktir
Beyza Şekerci: Çok romantiktir Eşi Beyza Şekerci’nin doğum gününde romantik bir paylaşım yapan Engin Hepileri, iltifatlar aldı.
26.01.2020 Magazin
Kimse Bilmez 25. bölüm fragmanı!
Kimse Bilmez 25. bölüm fragmanı! ATV ekranlarının sevilen dizisi Kimse Bilmez'in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.
2.12.2019 Televizyon
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı?
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı? Pazar günü yaşamını yitiren tiyatronun duayen ismi Yıldız Kenter dün son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçı için ilk tören Kenter Tiyatrosu’nda düzenlendi. Yakınları, öğrencileri ve sevenlerinin konuşma yaptığı törende gözyaşları sel oldu.
20.11.2019 Gündem
Kimse Bilmez 17. Bölüm tanıtımı
Kimse Bilmez 17. Bölüm tanıtımı ATV'nin sevilen dizisi Kimse Bilmez'in 17. bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar...
10.10.2019 Televizyon
Kimse Bilmez 17. bölüm fragmanı
Kimse Bilmez 17. bölüm fragmanı ATV ekranlarının sevilen dizisi Kimse Bilmez'in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. İşte tüm detaylar...
7.10.2019 Televizyon
Kimse Bilmez 15. bölüm fragmanı
Kimse Bilmez 15. bölüm fragmanı ATV'nin sevilen dizisi Kimse Bilmez'den 15. bölüm fragmanı geldi. İşte tüm detaylar...
18.09.2019 Televizyon
Çağatay Ulusoy’u duyunca kaçtı!
Çağatay Ulusoy’u duyunca kaçtı! Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, marka yüzü olduğu bir tekstil firmasının ev sahipliğinde parti düzenledi. Hangarist adlı mekanda düzenlenen özel partiye; Feridun Düzağaç, Alperen Duymaz, Duygu Sarışın ve Engin Hepileri başta olmak üzere birçok ünlü katıldı.
18.09.2019 Magazin
Beyza Şekerci: Her anne güzeldir
Beyza Şekerci: Her anne güzeldir Beyza Şekerci ve Engin Hepileri, önceki gün 10 aylık oğulları Can ile Bebek’te objektiflere takıldı.
22.08.2019 Magazin
Kimse Bilmez 10. bölüm Önizleme
Kimse Bilmez 10. bölüm Önizleme ATV ekranlarının sevilen dizisi Kimse Bilmez'in yeni bölüm önizlemesi yayınlandı. İşte detaylar...
7.08.2019 Televizyon
Ali, Sevda'yı kurtarabilecek mi?
Ali, Sevda'yı kurtarabilecek mi? ATV'nin sevilen dizisi Kimse Bilmez'in 9. bölüm fragmanı yayınlandı! İşte tüm detaylar...
1.08.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Engin Hepileri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engin hepileri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.