Engin Dinç

Engin Dinç

Son dakika ENGİN DİNÇ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ENGİN DİNÇ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ENGİN DİNÇ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engin Dinç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engin dinç gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 engin dinç haberi bulunmuştur. Tüm engin dinç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehit pilotlar, son yolculuklarına uğurlandı
Şehit pilotlar, son yolculuklarına uğurlandı Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen (33) ile Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk'in (54) cenazesi, Ankara'da toprağa verildi.
5.02.2024 Gündem
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde 6 asker şehit olmuştu. Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24), Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in (30) son yolculuklarına uğurlandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale'nin (27) cenazesi memleketi Sivas'a, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in cenazesi memleketi Zonguldak'a, İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in (26) cenazesi Denizli'ye getirildi.
11.08.2023 Gündem
Yeni Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç kimdir, nereli, kaç yaşında? Engin Dinç hangi görevlerde yer aldı? İşte Emniyet Müdürü Engin Dinç'in hayatı ve daha önceki görevleri
Yeni Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç kimdir, nereli, kaç yaşında? Engin Dinç hangi görevlerde yer aldı? İşte Emniyet Müdürü Engin Dinç'in hayatı ve daha önceki görevleri Emniyet Müdürlerinin atanmasına ilişkin kararın Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla birlikte 52 ilin emniyet müdürü değişti. Ankara Emniyet Müdürlüğüne, Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç, atandı. Peki, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç kimdir, kaç yaşında, nereli?
2.08.2023 Gündem
52 ilin emniyet müdürü değişti
52 ilin emniyet müdürü değişti Emniyet Müdürlerinin atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile; Emniyet Genel Müdür Yardımcılıklarına, Mahmut Çorumlu, Ömer Urhal, Selami Yıldız ve Caner Tayfur atandı.
2.08.2023 Gündem
Konya'da 'Güvenli Okul Yolları Projesi' hayata geçirildi
Konya'da 'Güvenli Okul Yolları Projesi' hayata geçirildi Konya'da ‘Güvenli Okul Yolları Projesi’ ile öğrenciler bisikletleri ile okullarına motorize polis ve zabıta eşliğinde güvenli bir şekilde gidebilecek.
20.05.2022 Gündem
Hrant Dink davasında yeni gelişme! İstinaf Mahkemesi kararını verdi
Hrant Dink davasında yeni gelişme! İstinaf Mahkemesi kararını verdi İstinaf Mahkemesi, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesinde ihmali olan kamu görevlileriyle ilgili 11'i tutuklu 61 sanık hakkında yapılan istinaf başvurularını karara bağladı. Üst mahkeme, mahkumiyet kararlarını ve bazı sanıkların beraatini hukuka uygun buldu.
5.05.2022 Gündem
7 kişinin öldüğü Konya katliamı ile ilgili flaş gelişme! 10 kişi gözaltında
7 kişinin öldüğü Konya katliamı ile ilgili flaş gelişme! 10 kişi gözaltında Konya'da 2010 yılından bu yana aralarında 'kedi' nedeniyle husumet bulunan K. ailesinden bir kişinin silahlı saldırısı sonucu 7 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 10 kişi gözaltına alındı.
31.07.2021 Gündem
Konya Katliamı nedeni belli mi? Konya 7 kişi neden öldü, Dedeoğlu ailesi nereli, kimdir, isimleri?
Konya Katliamı nedeni belli mi? Konya 7 kişi neden öldü, Dedeoğlu ailesi nereli, kimdir, isimleri? Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti. Saldırının ardından ateşe verildiği belirtilen ev ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olayın faillerinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili konuşan Bakan Soylu, "Bunun Kürt-Türk meselesiyle ilgili herhangi bir alakası yoktur" dedi. Söz konusu gelişmelerin ardından Konya Katliamı nedeni belli mi? Konya 7 kişi neden öldü, Dedeoğlu ailesi nereli, kimdir?
31.07.2021 Gündem
Konya'da eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi öldü
Konya'da eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi öldü Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti. Saldırının ardından ateşe verildiği belirtilen ev ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olayın faillerinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili konuşan Bakan Soylu, "Bunun Kürt-Türk meselesiyle ilgili herhangi bir alakası yoktur" dedi.
30.07.2021 Yaşam
10 ilin emniyet müdürü merkeze alındı 33 ile yeni emniyet müdürü atandı
10 ilin emniyet müdürü merkeze alındı 33 ile yeni emniyet müdürü atandı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 10 ilin emniyet müdürü merkeze alınırken 33 ile yeni emniyet müdürü atandı. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı onayıyla 26 emniyet hizmetleri sınıfında ve bir mülki idare amiri hizmetleri sınıfı olmak üzere 27 yurt dışı misyonuna İçişleri Müşaviri ataması yapıldı.
7.07.2021 Gündem
Dede ve torunun mavi kapaklarını çalan şüpheli yakalandı
Dede ve torunun mavi kapaklarını çalan şüpheli yakalandı Eskişehir'de, topladıkları mavi kapaklarla engellilere tekerlekli sandalye sağlayan işçi emeklisi Halit Aydoğan (74) ile üniversite öğrencisi torunu Melike Sarıtaş’ın (18) evlerinin önünden 30 çuval mavi kapak çalan M.T.A. (20), yakalandı. M.T.A.'nın evinde bulunan kapaklar dede ve torununa teslim edildi. Sevinçte gözyaşlarına hakim olamayan Halit Aydoğan, "Kaybolduğunda engelli kardeşlerim için üzülmüştüm. Şimdi ondan seviniyorum” dedi.
14.06.2021 Yaşam
Şehit İkmal Onbaşı Caner Ülüğ son yolculuğuna uğurlandı
Şehit İkmal Onbaşı Caner Ülüğ son yolculuğuna uğurlandı TCG Akın Komutanlığında rahatsızlanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan İkmal Sözleşmeli Onbaşı Caner Ülüğ'ün naaşı, Eskişehir'de düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
26.05.2021 Gündem
Yaya ölümleri 1 yılda yüzde 22 oranında azaldı
Yaya ölümleri 1 yılda yüzde 22 oranında azaldı İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, 2017 yılında trafik kazalarında 7 bin 400 kişinin hayatını kaybettiğini ve bakanlık olarak yürütülen proje ve çalışmalarla bu rakamın 2020 yılında 4 bin 866’ya kadar gerilediğini ifade etti. Ersoy, 2019 yılının şubat ayında başlattıkları " öncelik yayanın" kampanyasıyla yaya ölümlerinde 1 yıl içinde yüzde 22 oranında azalma sağlandığını söyledi
30.03.2021 Yaşam
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, Ekrem Dumanlı, Adem Yavuz Arslan'ın da bulunduğu 13 firari sanığın dosyasının ayrılmasina karar verildi.
26.03.2021 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Çin'e giden ilk ihracat treni önümüzdeki hafta varacak
Bakan Karaismailoğlu: Çin'e giden ilk ihracat treni önümüzdeki hafta varacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'den Çin'e giden ilk ihracat treniyle ilgili, "Yapılan iftira ve saldırgan tavırlara rağmen trenimiz yoluna devam ediyor. Trenimiz, Azerbaycan'a ulaştı ve bugün Hazar Denizini geçerek Kazakistan'a ulaşarak normal Çin yolculuğuna devam etmektedir. Önümüzdeki hafta Çin'e varacak." dedi.
10.12.2020 Ekonomi
Mavi bebek oyunu nedir? Blue Baby oyunu neden tehlikeli, çocukları nasıl etkiliyor? Jonathan Galindo Mavi bebek oyununa nasıl ulaşılıyor?
Mavi bebek oyunu nedir? Blue Baby oyunu neden tehlikeli, çocukları nasıl etkiliyor? Jonathan Galindo Mavi bebek oyununa nasıl ulaşılıyor? Momo ve mavi balina adlı çocuklar için tehlikeli oyunların ardından şimdi de mavi bebek adında yeni bir oyun ortaya çıktı. Yazışma ile çeşitli talimatların verildiği oyun, oyunu oynayan kişinin zihnini ele geçiriyor. Çocuklar için büyük tehditler teşkil eden "Mavi Bebek" oyunu çocukların psikolojisini bozacak şekilde korku veriliyor. Peki, Mavi bebek oyunu nedir? Mavi Bebek oyunu nasıl oynanıyor, neden zararlı? Blue Baby oyunu hakkında uzmanlar uyarıda bulunuyor!
7.07.2020 Gündem
Eskişehir’de, kayıp Yusuf’un cansız bedenine ulaşıldı
Eskişehir’de, kayıp Yusuf’un cansız bedenine ulaşıldı Eskişehir'de kayıp olarak aranan, Irak uyruklu otizmli Yusuf Gurubi’nin (10), 41 saatlik arama çalışması sonucu sulama kanalına düştüğü belirlenen noktadan 1,5 kilometre uzaklıkta cansız bedeni bulundu.
2.07.2020 Yaşam
Dehşeti yaşamışlardı! Sarar Grubu'ndan açıklama geldi
Dehşeti yaşamışlardı! Sarar Grubu'ndan açıklama geldi Eskişehirli iş insanı Cemalettin Sarar ve eşi Zehra Sarar'ın konutlarında uğradıkları saldırı sonrası Sarar Grubu'ndan açıklama yapıldı. Şüphelilerden ikisi yakalandı.
20.05.2019 Gündem
Darbeci danışman savunma yerine karalama yaptı
Darbeci danışman savunma yerine karalama yaptı FETÖ'nün darbe girişimini sivil imamlarla yöneten sözde yurtta sulh konseyi üyelerinden eski Genelkurmay Başkanı başdanışmanı albay Orhan Yıkılkan, iki gün süren savunmasında, dönemin Türk Silahlı Kuvvetleri komutasındaki isimleri hedef aldı. Savunmasında darbe girişimindeki rolüne değinmeyen Yıkılkan, danışmanlığını yaptığı Akar'ın derdest edilmesine, Adil Öksüz'ün başkanlığındaki darbe toplantılarına katılmasına, günler öncesinde darbe girişimini eski yarbay Levent Türkkan'a bildirmesine ve darbe girişiminden bir buçuk ay önce Akıncı Üssü'nde keşif yapmasına açıklık getiremedi.
23.04.2019 Gündem
Bekir Bozdağ'ın alıkonulma planına ilişkin davada karar
Bekir Bozdağ'ın alıkonulma planına ilişkin davada karar Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında, Jandarma Okullar Komutanlığındaki darbe faaliyetlerine ilişkin, dönemin Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın da arasında bulunduğu bazı idarecilerin alıkonulması planıyla ilgili 13 sanıklı davada karar açıklandı.
17.01.2019 Gündem
Batman şehitlerine veda...
Batman şehitlerine veda... Türkiye dün Batman'dan gelen haberle acıya boğuldu. Teröristlerin yola tuzakladıkları patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 8 asker şehit oldu, 1 asker ise yaralandı. Şehit askerler Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus, Uzman Çavuş Neşet Gök, Uzman Çavuş Okan Dinçer, Uzman Çavuş Özgür Can İnce, Uzman Çavuş Ali Hekim, Uzman Çavuş Süleyman Aydın, Uzman Çavuş Uğur Göksu, Uzman Çavuş Yahya Şen son yolculuklarına uğurlandı. Şehitler için Amasya, Ankara, Balıkesir, Eskişehir, Isparta, İzmir, Kırıkkale ve Samsun'da cenaze törenleri düzenlendi. Şehit askerlerden Amasyalı Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Aydın, PKK terör örgütünün 34 yıl önce şehit ettiği ilk asker olarak kayıtlara geçen aynı adı ve soyadı taşıdığı şehit er Süleyman Aydın ile aynı kaderi paylaştı. Samsunlu Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu’nun tabutuna sarılan nişanlısı Nesrin Atağ "Sana söz vermiştim ağlamayacağım" sözleri herkesi duygulandırdı.
5.10.2018 Gündem
Eskişehir Atatürk Stadyumu'na veda
Eskişehir Atatürk Stadyumu'na veda Önümüzdeki günlerde yıkılıp yerine 'Millet Bahçesi' yapılacak olan Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda veda etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Eskişehirspor'un eski efsane futbolcuları ile basın mensupları maç yaptı.
4.07.2018 TFF 1.Lig
Uzman çavuşun annesinden yürek yakan son sesleniş!
Uzman çavuşun annesinden yürek yakan son sesleniş! Şırnak’ın Karsik Karakol Komutanlığında görev yaparken, arkadaşının silahının kazaen ateş alması sonucu hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Önder Arslan Eskişehir’de son yolculuğuna uğurlandı
15.05.2018 Yaşam
İstihbaratçı oğlu Bayar muhbir mi?
İstihbaratçı oğlu Bayar muhbir mi? Osmangazi Üniversitesi’nde 4 arkadaşını katleden akademisyen Volkan Bayar, aile yapısı nedeniyle Emniyet İstihbarat’a oldukça yakın bir isim. Babası eski bir polis olan Bayar’la ilgili en dikkati çeken bilgi ise Eskişehir Emniyeti ile sık sık iletişime geçtiği...
14.04.2018 Gündem
Eskişehir Emniyeti'nden duyarlı davranış! İmha edilmedi...
Eskişehir Emniyeti'nden duyarlı davranış! İmha edilmedi... Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şubesi, sürücü belgesi işlemlerinin Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne devredilmesi çalışmaları kapsamında, dosyası kapatılacaklardan hayatta olmayan 26 kişinin evrakını ve eski fotoğraflarını anı olarak kalması için yakınlarına verdi. İl Emniyet Müdürü Dinç: "Sürücü belgesi dosyalarının bir kısmını imha etmektense tatlı bir anı olarak, yaşamını yitiren kişilerin yakınlarına verelim dedik"
13.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Engin Dinç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engin dinç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.