Emniyet Müdürü

Emniyet Müdürü

Son dakika emniyet müdürü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emniyet müdürü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emniyet müdürü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emniyet Müdürü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emniyet müdürü gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.578 emniyet müdürü haberi bulunmuştur. Tüm emniyet müdürü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar Adana’nın Kozan ilçesinde Atatürk Parkında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan çocukları Kozan Ülkü Ocakları Türk Bayrakları ve pamuk şekerler ile karşıladı.
23.04.2024 Adana
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü Kozan’da törenle kutlandı
Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü Kozan’da törenle kutlandı Türk Polis Teşkilatının 179'uncu yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Kozan Hükümet Konağında tören düzenlendi.
10.04.2024 Adana
Polisten bayramda çocuklara sürpriz! Gezdirip oyun oynadılar
Polisten bayramda çocuklara sürpriz! Gezdirip oyun oynadılar Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı nedeniyle çocuklara sürpriz yapıp, gölde tekne ile gezdirip onlarla oyun oynadı.
10.04.2024 Adana
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.
10.04.2024 Gündem
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı!
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı! Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü nedeniyle kendi yazdığı şiiri seslendirdiği duygusal bir video klip yayınlayan Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan şiirli klibi ilgi gördü.
8.04.2024 Vatan TV
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı!
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı! Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü nedeniyle kendi yazdığı şiiri seslendirdiği duygusal bir video klip yayınlayan Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan şiirli klibi ilgi gördü.
8.04.2024 Gündem
İğneyle kazanırken dolandırıldı! 1 TL parası kalmadı
İğneyle kazanırken dolandırıldı! 1 TL parası kalmadı İstanbul'un Zeytinburnu İlçesinde yaşayan 65 yaşındaki Sabiha İhtiyar'ı arayan dolandırıcılar, 'Adınız FETÖ soruşturmasına karıştı' diyerek yaklaşık 1 buçuk milyon lira altın ve nakit parasını alıp kayıplara karıştı. İhtiyar, "Evimde 1 kuruş haram para yok" dedi.
5.04.2024 Gündem
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi Kayseri’de meydana gelen kazada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu memleketi Adana’da toprağa verildi.
4.04.2024 Adana
Saman balyalarının arasında 305 kilo uyuşturucu çıktı! Tutuklandı
Saman balyalarının arasında 305 kilo uyuşturucu çıktı! Tutuklandı Adana’da şüphe üzerine durdurulan saman balyaları yüklü tırın içerisinden 305 kilogram skunk ele geçilirken olayla ilgili yakalanan bir şüpheli tutuklandı.
2.04.2024 Adana
Bakan Tekin açıkladı: Fiziki altyapıda dünya ortalamalarını yakaladık
Bakan Tekin açıkladı: Fiziki altyapıda dünya ortalamalarını yakaladık Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İl Eğitim Yöneticileri Toplantısı'nda Eğitim-öğretime ilişkin fiziki altyapı itibariyle dünya ortalamalarına ilişkin konuştu. Bakan Tekin. "“Yaptıklarımızı başka ülke yapsa ‘eğitim devrimi’ yapılan bir ülke başlığında duyurulur” dedi.
20.03.2024 Gündem
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel ile birlikte asayiş toplantısı düzenlediler. Organize suç örgütlerine 9 operasyon yapıldığını vurgulayan Köşger,"Suç örgütlerinin üzerine en şiddetli şekilde gideceğiz" dedi.
13.03.2024 Adana
Adana polisinden tarlada çalışan kadınlara karanfilli kutlama! "İlk defa polis abilerden çiçek alıyorum"
Adana polisinden tarlada çalışan kadınlara karanfilli kutlama! "İlk defa polis abilerden çiçek alıyorum" Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, tarlada çalışan kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde karanfil dağıttı.
8.03.2024 Adana
İş adamı Abdurrahim Albayrak: Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyordum
İş adamı Abdurrahim Albayrak: Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyordum Bayrampaşa'da, iş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kopyalayarak aradıkları vatandaşları, banka görevlisi olduklarını söyleyerek dolandıran 5 şüpheli operasyonla yakalandı. Olayı anlatan Abdurrahim Albayrak, "Cuma günü telefonum durmadan çalmaya başladı. Telefonu her açtığımda inanılmaz hakaretler duydum. Ne olduğunu anlayamadım. Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyorum. Beni dolandırmaya çalıştıklarını düşündüm. Onlar da benim onları dolandırdığımı söylüyor. Ben onları aramadığımı onların beni aradıklarını söyledim. 50-60 kişiyle böyle konuştuk" dedi. Albayrak, "Bu numara bana rahmetli Mesut Yılmaz'ın hatırası. Başbakan olduğu dönemde bu numarayı bana VIP olarak vermişti. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Kara kara düşünüyorum" diye konuştu.
7.03.2024 Gündem
Dedektif gibi 69 gün iz sürdüler! Sahibine teslim ettiler
Dedektif gibi 69 gün iz sürdüler! Sahibine teslim ettiler Giresun’un Bulancak ilçesinde bir market çalışanları, markette bir müşterinin düşürdüü altın kolyeyi 69 gün iz sürerek sahibine ulaştırdı. Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, market çalışanlarını teşekkür belgesi takdim etti.
7.03.2024 Gündem
Hamza Turhan Ayberk kimdir, aslen nereli? MOSSAD'dan gözaltına alınan eski emniyet müdürü Hamza Turhan Ayberk'in biyografisi
Hamza Turhan Ayberk kimdir, aslen nereli? MOSSAD'dan gözaltına alınan eski emniyet müdürü Hamza Turhan Ayberk'in biyografisi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği ortak operasyonla, edindikleri bilgileri İsrail istihbarat servisi MOSSAD’a satan 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden birinin televizyonlarda sabah programlarına katılan ve eski bir kamu personeli olan Hamza Turhan Ayberk olduğu tespit edildi. Peki, Hamza Turhan Ayberk kimdir?
5.03.2024 Gündem
Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli?
Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Emniye atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın oldu. Peki, Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir?
2.03.2024 Gündem
Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı
Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı Emniyet Müdürlüklerine yapılan yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarında Mersin, Kayseri, Van ve Batman İl Emniyet Müdürlükleri’ne yeni atamalar gerçekleştirildi.
2.03.2024 Gündem
Kalp krizinden vefat eden babaları için gözyaşı döktüler! Acı veda
Kalp krizinden vefat eden babaları için gözyaşı döktüler! Acı veda Adana’da evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aksoy için tören düzenlendi. Aksoy’un evlatları 'Babam, sensiz ne yapacağız' diyerek gözyaşı döktü.
16.02.2024 Adana
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde, istiflenen tonlarca siyanürlü toprak sel olup aktı. İlk tespitlere göre 9 kişi toprak altında kaldı. 400 kişiyle arama kurtarma çalışması başlatılırken bölgede çevre felaketi yaşanmasından endişesi ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’dan toprak kaymasıyla ilgili bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da “Toprak kayması sırasında akan malzemenin Fırat Nehri’ne ulaşmasının engellenmesi amacıyla Sabırlı Deresi’nin Fırat Nehri’ne ulaştığı menfezin kapaklarını kapattırdık” açıklamasını yaptı. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. Bakanı Yılmaz Tunç ise olayla ilgili 4 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini bildirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da gerekli incelemeleri yapmak üzere 3 başmüfettiş ile 1 müfettişin görevlendirildiğini söyledi.
14.02.2024 Gündem
Polis kapı kapı gezip hırsızlığa karşı vatandaşları uyardı! 'Komşu Kollama Projesi'
Polis kapı kapı gezip hırsızlığa karşı vatandaşları uyardı! 'Komşu Kollama Projesi' Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri hırsızlık olaylarına karşı vatandaşlara uyarılarda bulundu.
11.02.2024 Adana
Bakan Tunç: Adliyedeki saldırıyla ilgili 34 şüpheli gözaltına alındı
Bakan Tunç: Adliyedeki saldırıyla ilgili 34 şüpheli gözaltına alındı İstanbul Adalet Sarayı'nda polis noktasına silahlı saldırı girişiminde bulunulmuş ve saldırganlar polis ekiplerince etkisiz hale getirilmişti. Çağlayan Adliyesi'ni ziyaret eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, "Teröristleri lanetliyorum. Milletimize geçmiş olsun. GBT kontrolü sırasında polislerden kaçmak istiyorlar. D noktasından kaçıp C noktasına geliyorlar. Çatışmada iki terörist öldürüldü. Kahraman polisimizin özellikle kararlılığı ile hain terör saldırısı önlenmiş oldu." dedi.
6.02.2024 Gündem
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin yıl dönümünde Antalya'da anma etkinliği düzenlendi. Dönemin Malatya Valisiyken depreme yakalanan ve zor günler geçiren Antalya Valisi Hulusi Şahin yaşadıklarını güçlükle anlattı. Duygusal anlar yaşayan Vali Şahin, "Trafik kazası geçiren bir kişi kaza anının bir kısmını unutur ya ben de bazı bölümleri hatırlayamıyorum. Depremde 14 milyon insanın da bir parçası öldü. Bizlerin de bir parçası öldü. Bizim yaralarımız asla iyileşmiyor, bir araba yoldan geçtiğinde, bina sallandığında yine o anı yaşıyorsunuz" dedi.
6.02.2024 Gündem
Eller semaya depremde hayatını kaybedenler için açıldı
Eller semaya depremde hayatını kaybedenler için açıldı Adana'da depremin yıl dönümünde hayatını kaybedenler için camilerde Mevlid-i Şerif okundu.
6.02.2024 Adana
Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler anıldı
Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler anıldı Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler için kentin simgesi olan Balıklıgöl’deki Dergah Camii’nde dua edildi. Ardından cami çıkışında cemaate çorba dağıtıldı.
6.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emniyet Müdürü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emniyet müdürü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.