Engelli Memur

Engelli Memur

Son dakika Engelli memur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Engelli memur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Engelli memur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engelli Memur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engelli memur gelişmeleri de dahil olmak üzere 704 engelli memur haberi bulunmuştur. Tüm engelli memur haberleri aşağıda listelenmiştir.
2.392 memur atama müjdesi! Bakan Göktaş detayları açıkladı
2.392 memur atama müjdesi! Bakan Göktaş detayları açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Pazartesi günü 2 bin 392 engelli vatandaşımızı daha kamu kurumlarımıza yerleştiriyoruz. Böylelikle kamudaki engelli memur sayımızı 68 bin 396'ya çıkarmış olacağız" dedi.
17.02.2024 Çalışma Hayatı
Atama müjdesi! Bakanlık duyurdu: 2 bin 392 engelli ataması yapılacak
Atama müjdesi! Bakanlık duyurdu: 2 bin 392 engelli ataması yapılacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 392 engellinin kamu kurumlarına atanacağını açıkladı. Atamalar EKPSS puanı ve kura yöntemiyle gerçekleştirilecek.
10.01.2024 Gündem
Bakan Göktaş açıkladı! Engelli atamaları için müjdeli haber
Bakan Göktaş açıkladı! Engelli atamaları için müjdeli haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Son 21 yılda kamuda engelli memur sayısını tam 12 kat artırdık. 68 bin 108 engelli vatandaşımızı kendileri için uygun olan kadrolara atadık. Bu yıl Şubat ayında 2 bin 323 engelli vatandaşımızın atamalarını gerçekleştirmiştik. Yeni yılın ilk ayında 2 bin 392 engelli atamasını da gerçekleştireceğimizin müjdesini milletimizle paylaşmak isterim." dedi.
17.12.2023 Çalışma Hayatı
Engelli memur ataması yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu
Engelli memur ataması yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Yeni yıl ile birlikte 2 bin 392 engelli vatandaşımızın atamasını daha gerçekleştireceğiz" dedi.
17.12.2023 Çalışma Hayatı
2 bin 323 engelli birey kamuya memur olarak yerleştirilecek
2 bin 323 engelli birey kamuya memur olarak yerleştirilecek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Şubat ayı sonunda 2 bin 323 engelli bireyin kamuya memur olarak yerleştirilmesini gerçekleştireceğiz. Böylelikle kamuda çalışan engelli memur sayımızı 67 bin 985’e çıkarmış olacağız” dedi.
5.02.2023 Personel Alımı
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili açıklama: Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili açıklama: Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili canlı yayında konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Dava açıldı. Biz hemen davaya müdahil olduk. Duruşma tarihinin öne alınmasını istemiştik. Ayrıca sanıkların tutuklanmalarını talep etmiştik. Her ikisi de mahkeme tarafından kabul gördü. Duruşma tarihi 30 Ocak'a çekildi. Şimdi yapacağımız ise 30 Ocak'ı beklemek. Maddi gerçeği artık mahkemelerimiz ortaya çıkaracak. Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız” dedi.
24.12.2022 Gündem
Engelli memura tokat atan müdür hakkında soruşturma açıldı
Engelli memura tokat atan müdür hakkında soruşturma açıldı Denizli’de bir meslek lisesinde görev yapan engelli memura tokat attığı iddia edilen okul müdürü hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.
24.05.2022 Yaşam
EKPSS kura başvuruları başladı mı, ÖSYM giriş kura ile engelli memur alımı 2022 başvuruları ne zaman? EKPSS kura başvuru şartları ve kılavuzu!
EKPSS kura başvuruları başladı mı, ÖSYM giriş kura ile engelli memur alımı 2022 başvuruları ne zaman? EKPSS kura başvuru şartları ve kılavuzu! EKPSS kura başvuruları başladı mı, EKPSS kura başvuruları ne zaman 2022? Soruları yanıt buldu. 07 Şubat 2014 tarihli ve 28906 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik” uyarınca kura usulüyle yapılacak yerleştirmeler için adaylardan başvuru alınacak. Kuraya; ilkokul/ortaokul/ilköğretim ile özel eğitim iş uygulama merkezi veya okulu mezunu olan veya bu okullardan EKPSS’nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar başvurabilecek. Bu adaylar sınava girmeyecek, sadece kuraya katılmak için başvuru yapacaklar. İşte EKPSS kura başvuru 2022 süreci ile ilgili merak edilenler…
28.04.2022 Personel Alımı
Engelliler ücretsiz kurslarla topluma kazandırılıyor
Engelliler ücretsiz kurslarla topluma kazandırılıyor Şanlıurfa Siverek Halk Eğitimi Merkezi tarafından Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) hazırlanan engelli bireyler için ücretsiz kurs açıldı.
11.03.2022 Yaşam
EKPSS sonuçları! ÖSYM EKPSS kura sonuçları nasıl sorgulanır, EKPSS tercih sonuçları öğrenme linki?
EKPSS sonuçları! ÖSYM EKPSS kura sonuçları nasıl sorgulanır, EKPSS tercih sonuçları öğrenme linki? EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak, EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? sorusu yanıt buldu. EKPSS kura sonuçları için aramalar başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla engelli memur ataması kura çekimi bugün başladı. Kura çekiminin tamamlanmasının ardından sonuçlar ÖSYM tarafından ilan edilecek. Peki, EKPSS kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte EKPSS sonuçları 2022 sorgulama ekranı…
17.02.2022 Memur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Faiz, döviz kuru, enflasyon açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Faiz, döviz kuru, enflasyon açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Engelli Memur Ataması programına katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Vatandaşlarımızı bugünkü sıkıntıların pençesinden Allah'ın izniyle kurtaracağız. Faiz, döviz kuru, enflasyon prangasını da parçalayıp atacağız" dedi.
17.02.2022 Siyaset
EKPSS kura çekimi canlı izle! Engelli ataması (EKPSS) kura çekimi saat kaçta, EKPSS kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Atama töreni linki!
EKPSS kura çekimi canlı izle! Engelli ataması (EKPSS) kura çekimi saat kaçta, EKPSS kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Atama töreni linki! EKPSS kura çekimi saat kaçta, engelli memur ataması sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS kapsamında gerçekleştirilen engelli memur atamasına yönelik yapılan araştırmalar arttı. 5-14 Ocak'ta gerçekleştirilen tercihlerin ardından gözler kura çekimine çevrilmişti. Ertelen kura çekimi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak. Peki, EKPSS kura çekimi canlı nasıl izlenecek, engelli ataması saat kaçta yapılacak? EKPSS kura çekimi hakkında merak edilenler…
17.02.2022 Memur
EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS sonuçları saat kaçta açıklanacak? Gözler EKPSS sonuçları için ÖSYM’de!
EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS sonuçları saat kaçta açıklanacak? Gözler EKPSS sonuçları için ÖSYM’de! EKPSS tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açılacak? EKPSS tercih sonuçları memur olmak isteyenler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na giren adaylar için EKPSS tercihleri Ocak ayında alındı. 2022 EKPSS sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruşlarının boş kadrolarına yapılacak yerleştirmeler için ÖSYM’nin açıklayacağı tercih sonuçları sorgulanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre engelli atamaları 17 Şubat tarihinde yapılacak. Peki, EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak?
17.02.2022 Memur
2022 EKPSS başvuruları nasıl yapılır, başvuru ücreti nasıl yatırılır? EKPSS 2022 geç başvuru tarihi
2022 EKPSS başvuruları nasıl yapılır, başvuru ücreti nasıl yatırılır? EKPSS 2022 geç başvuru tarihi EKPSS başvurusu, ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılıyor. Kamuda engelli memur kontenjanıyla girilen EKPSS başvurusu bugün sona eriyor. EKPSS başvurusu 27 Ocak-15 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. Peki, EKPSS başvuru ücreti ne kadar, EKPSS başvurusu nasıl yapılır?
15.02.2022 Eğitim
EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS sonuçları nasıl ve nereden sorgulanır?
EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS sonuçları nasıl ve nereden sorgulanır? ÖSYM tarafından yapılan EKPSS'nin sonuçları ve kura usulüyle kamu kurum ve kuruşlarının boş kadrolarına yerleştirme süreci yakından takip ediliyor. Peki, EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte tüm detaylar...
11.02.2022 Eğitim
Engelli memur ataması ne zaman yapılacak? EKPSS kura çekimi hangi gün olacak?
Engelli memur ataması ne zaman yapılacak? EKPSS kura çekimi hangi gün olacak? Engelli memur ataması ne zaman yapılacak? AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Son 20 yılda engelli memur sayısını yaklaşık 10 kat, işçi sayısını ise 3 kat artırdık. 17 Şubat'ta bir engelli memur ataması daha yapacağız" dedi.
8.02.2022 Memur
Engelli atamaları ne zaman yapılacak, ertelendi mi? 2022 yeni engelli atama tarihi!
Engelli atamaları ne zaman yapılacak, ertelendi mi? 2022 yeni engelli atama tarihi! Kamuda memur olarak istihdam edilen engelli bireylerin atamaları yarın yapılacaktı ancak, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni bir açıklama yaptı ve atamaların erteleneceğini duyurdu. Peki, Engelli atamaları ne zaman yapılacak?
7.02.2022 Memur
Engelli memur ataması ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Engelli memur ataması ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kapsamında kamuya engelli memur ataması için tercihler alınmıştı. Adayların heyecanlı bekleyişi devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, engelli memur atamaları ile ilgili konuştu. Peki, Engelli memur atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
31.01.2022 Personel Alımı
Kredi, fatura, destek ödemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri tek tek açıkladı...
Kredi, fatura, destek ödemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri tek tek açıkladı... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanlığı görevindeki değişim, ülke gündemindeki konular ve ekonomik gelişmelere ilişkin konuştu. Erdoğan, konuşmasında bazı müjdeler de verdi. Erdoğan elektrik faturalarıyla ilgili yeni bir düzenlemeye gidildiğini belirterek, "Vatandaşlarımızın 2-3 kat faturalarının arttığı yönündeki şikayetleri sonrası elektik kurumlarımıza tarifelerin düzenlemeye gitmesi talimatını verdik. Elektrik faturalarında aylık tüketimi, 150 kilovattan 210 kilovata çıkarıyoruz" dedi.
31.01.2022 Gündem
Engelli maaşlarıyla ilgili flaş açıklama! 1.298 lira ödeniyor
Engelli maaşlarıyla ilgili flaş açıklama! 1.298 lira ödeniyor Engelli maaşlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. 18 yaş üstü ve yüzde 40 engelli raporu bulunan vatandaşlara engelli aylığı veriliyor. Yüzde 40 ve yüzde 69 engelli vatandaşlara 865 lira ödenirken yüzde 70 ve üzeri engeli bulanan vatandaşlara ise 1.298 lira engelli aylığı ödeniyor. Evde bakım yardımından yararlanan kişi sayısı 2007 yılında 28 bin 583 iken bu sayı 2021 yılında yaklaşık 18 kat artarak 535 bin 700'e ulaştı. Engelli bireylere hizmet vermekte olan resmi yatılı bakım ve rehabilitasyon merkezi sayısı 2002 yılında 21 iken bu sayı 2021 itibarıyla 104'e ulaştı. Gelir vergisi indiriminden faydalanan engelli sayılarında 2012'den beri artış olduğu görüldü. Gelir vergisi indiriminden faydalanan engelli bireyler içerisinde çalışma gücü kayıp oranları yüzde 40-59 arasında olanlar daha fazla.
29.01.2022 Ekonomi
ÖSYM duyurdu! Engelli kamu personeli alımı tercihleri başladı! İşte 2022-EKPSS Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu!
ÖSYM duyurdu! Engelli kamu personeli alımı tercihleri başladı! İşte 2022-EKPSS Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu! ÖSYM duyurdu! Engelli kamu personeli alımı için tercihler başladı. ÖSYM, engelli personel alımı tercihleri için 2022-EKPSS Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu’nu yayınladı. Peki, Engelli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Engelli memur alımı tercihleri ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor? İşte 2022-EKPSS Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu!
5.01.2022 Personel Alımı
Memur adaylarına atama müjdesi! Bakan duyurdu
Memur adaylarına atama müjdesi! Bakan duyurdu Son dakika haberi... Milyonlarca memur adayına müjdeli haber geldi. Atama yapılıyor. Sınav ücretleri karşılanacak, tercihler ocak ayında yapılacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “2022 yılı ocak ayı sonunda 2 bin 927 engelli memurumuzun kamuya atamasını gerçekleştireceğiz. Böylelikle kamuda çalışan engelli memur sayımızı 66 bin 14'e çıkarmış olacağız” dedi.
22.12.2021 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan engelli ataması açıklaması: Rekor üstüne rekor kırdık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan engelli ataması açıklaması: Rekor üstüne rekor kırdık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Engelli kardeşlerimizle ilgili ön yargıları kırdığımız ölçüde onların önündeki engelleri kaldırabiliriz. Türkiye Cumhurbaşkanı olarak milletimden engellilerimiz konusunda daha fazla hassasiyeti ve dayanışma bekliyorum” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Şimdiye kadar 62 bin 337 engelli ataması yaparak bu alanda rekor üstüne rekor kırdık. Halihazırda toplam kamu çalışanları içinde engellilerin oranı yüzde 2’ye yaklaşmıştır. İnşallah önümüzdeki dönemde bu sayının aratacağına inanıyorum” diye konuştu.
28.11.2021 Siyaset
Silivri'de 25 yaşındaki engelli memur ortadan kayboldu! Son görüntüsü...
Silivri'de 25 yaşındaki engelli memur ortadan kayboldu! Son görüntüsü... İstanbul Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü memurlarından 25 yaşındaki Bircan Öden, dün akşamdan beri ortadan kayboldu. Polis, Öden'i bulmak için çalışma başlattı. 
25.11.2021 Gündem
Bakan müjdeyi verdi! Kamuda resmen başlıyor, tarih belli oldu, atama ve...
Bakan müjdeyi verdi! Kamuda resmen başlıyor, tarih belli oldu, atama ve... Atama müjdesi verildi. Engelli vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Resmen başlıyor. Tarih belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Engellilerimizden, en son Ocak 2020de kamuda engelli istihdamını, atamalarını yapmıştık. Araya maalesef uzun bir pandemi dönemi girdi. Şimdi tekrar kamu kurum ve kuruluşlarımızdan engelli ihtiyacı için ihtiyaç kotalarını topluyor ve eğer yeterli sayıya ulaşırsak 2021 yılının sonunda veya 2022 yılı başında engelli atamalarını da yapmak istiyoruz" dedi.
13.11.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Engelli Memur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engelli memur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.