Güncel evde bakım parası yatan iller! Evde bakım parası yattı mı? İşte evde bakım parası ödemeleri sorgulaması ve 15 Ekim 2022 evde bakım parası yatan iller!
Güncel evde bakım parası yatan iller! Evde bakım parası yattı mı? İşte evde bakım parası ödemeleri sorgulaması ve 15 Ekim 2022 evde bakım parası yatan iller! Bakıma muhtaç engellilerin bakımını üstelenen engelli yakınlarına ödenen evde bakım parası hesaplara yatırılmaya başlandı. Açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıkladı. Bakan Yanık, bu ay toplam 1 milyar 867 milyon lira evde bakım yardımını hesaplara yatırıldığını duyurdu. Peki, Evde bakım parası yattı mı? Güncel evde bakım parası yatan iller belli oldu mu? İşte 15 Ekim 2022 evde bakım parası yatan iller!
15.10.2022 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılıyor! Zam geldi, aylık ödeme miktarı...
Paralar hesaplara yatırılıyor! Zam geldi, aylık ödeme miktarı... Yüz binlerce kişi alıyor. O paraya zam geldi. İlk zamlı aylıklar şubat ayında vatandaşların banka hesaplarına yatırıldı. Yapılan zam ile birlikte ödeme miktarı bin 657 TL oldu. Bu imkandan yararlanılabilmesi için başvuru yapılması gerekiyor. Başvuranlar arasından gerekli şartları taşıyanlara aylık olarak nakit desteği veriliyor.
22.02.2021 Ekonomi
Evde bakım parası 2020 | Engelli bakım parası için nereye başvurulur?
Evde bakım parası 2020 | Engelli bakım parası için nereye başvurulur? Evde bakım parası hasta ve yaşlı kişilere aynı çatı altında bakan kişilere verilir. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hesaplara yatırılır. Peki, engelli bakım parası için nereye başvurulur? İşte evde bakım parası hakkında merak edilenler…
30.12.2019 Gündem
Engelliye ve ona bakana yılda 21 bin lira
Engelliye ve ona bakana yılda 21 bin lira Bakıma muhtaç engelliye ve ailesine belli şartlarda maaş bağlanıyor. Her ay ödenen bakım maaşı 1305 lira, üç ayda bir ödenen engelli maaşı da engel derecesine göre en az 1269 lira. İki ödemeyi alan aileye yılda toplamda 21 bin liraya yakın ödeme yapılıyor
9.04.2019 Ekonomi