Enerjisa

Enerjisa

Son dakika enerjisa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan enerjisa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını enerjisa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enerjisa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enerjisa gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 enerjisa haberi bulunmuştur. Tüm enerjisa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara Valiliği duyurdu! 30 Eylül'e kadar yasaklandı
Ankara Valiliği duyurdu! 30 Eylül'e kadar yasaklandı Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, orman yangınlarının önlenmesi amacıyla, bazı piknik ve mesire alanları dışında ormanlık alanlara girişlerin 30 Eylül'e kadar yasaklandığını duyurdu.
3.07.2023 Gündem
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Şirketlerin deprem bölgesine yardım çalışmaları sürüyor
Şirketlerin deprem bölgesine yardım çalışmaları sürüyor 6 Şubat’ta meydana gelen ve Türkiye’nin 11 ilinde büyük yıkıma neden olan depremlerin ardından bölgeye yönelik yardım çalışmaları devam ediyor.
17.03.2023 Ekonomi
Sabancı Holding'in kârı 27,2 milyar TL oldu
Sabancı Holding'in kârı 27,2 milyar TL oldu 2022 yılının ilk 9 aylık dönemine ilişkin finansal sonuçlarını açıklayan Sabancı Holding, söz konusu dönemde kombine satışlarını yüzde 175 artışla 275,4 milyar TL seviyesine yükseltti. Sabancı Holding’in dokuz aylık konsolide net kârı ise 27,2 milyar TL oldu.
4.11.2022 Ekonomi
2022 temettü verecek hisseler ve tarihleri belli oldu! Hangi şirket ne kadar kâr payı ödeyecek?
2022 temettü verecek hisseler ve tarihleri belli oldu! Hangi şirket ne kadar kâr payı ödeyecek? Borsa şirketlerinden temettü dağıtımı! Borsada işlem gören 122 şirketin geçen yılki kârından yatırımcısına toplamda 71 milyar lirayı aşkın rekor nakit temettü verecek. Nisan ayında 42 şirket nakit temettü dağıtacak. Peki, Temettü ödemeleri ne zaman? Hangi şirket ne kadar temettü ödeyecek? İşte 2022 temettü verecek hisseler ve tarihleri!
13.04.2022 Ekonomi
Guinness Rekorlar Kitabı'na giren rekor sponsorluk anlaşması!
Guinness Rekorlar Kitabı'na giren rekor sponsorluk anlaşması! Galatasaray ile Enerjisa Enerji arasında sponsorluk anlaşması gerçekleşti. Törende sarı-kırmızılıların resmi olarak Guinness Rekorlar kitabına girdiği açıklandı. Anlaşmanın Galatasaray'a kazandıracağı dev rakam belli oldu.
22.03.2022 Galatasaray
CFO Summit 2022 sona erdi
CFO Summit 2022 sona erdi Türkiye'nin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri ve CFO'ları, CFO Summit 2022’de bir araya geldi. İş dünyasının dönüşümüne öncülük eden zirvede buluşan liderler finansal büyümenin yol haritasına ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Pandeminin öngörülemeyen etkilerine vurgu yapılan etkinlikte yeni dönemde büyümenin yolunun sürdürülebilirlik ve dijitalleşmeden geçtiğine dikkat çekildi.
23.02.2022 Ekonomi
Isparta’daki elektrik kesintisine ilişkin Bakan Dönmez'den açıklama!
Isparta’daki elektrik kesintisine ilişkin Bakan Dönmez'den açıklama! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Dün gece itibariyle Isparta’nın kalan 7 köyüne de elektrik verildi. Münferit kontrol ve bakım çalışmaları devam ediyor. İlk etapta Isparta’nın il ve ilçe merkezlerinin tamamını enerjilendirdik. Kırsal kesimlere ağır hava koşulları nedeniyle ulaşımda zaman zaman sıkıntı yaşadık. Buna rağmen kırsal kesimlerin büyük bir kısmına hızlı bir şekilde ulaştık ve zarar gören altyapıyı onardık." dedi. Öte yandan Akdeniz Elektrik Dağıtım A. Ş.'den de (AEDAŞ) Isparta’da olumsuz hava koşulları sonrası yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin açıklama geldi.
9.02.2022 Gündem
Isparta'daki enerji verme çalışmasına ilişkin Bakanlıktan açıklama
Isparta'daki enerji verme çalışmasına ilişkin Bakanlıktan açıklama Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Isparta'da kar yağışından etkilenen bölgelere enerji verilmesi için sahada yaklaşık 600 personel ve 200'den fazla araç bulunduğunu açıkladı.
6.02.2022 Gündem
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Türkiye rekor kırdı! İlk 10 ülke arasına girdi! 31 bin 436 megavat...
Türkiye rekor kırdı! İlk 10 ülke arasına girdi! 31 bin 436 megavat... Son dakika haberi... Türkiye’nin ekonomisiyle ilgili sevindiren haberler art arda geliyor. TÜİK’in ikinci çeyrekteki büyümeyi yüzde 21.7 olarak duyurmasının ardından, hidroelektrik üretiminde de flaş bir gelişme yaşandı. Türkiye, geçen yıl devreye alınan 2 bin 500 megavatlık hidroelektrik kapasitesiyle dünyada bu alanda en yüksek kapasiteye sahip ilk 10 ülke arasına girdi. Ülkenin hidroelektrik kurulu gücü, temmuz sonu itibarıyla rekor seviyeye ulaştı.
1.09.2021 Ekonomi
Dolar, altın ve faiz çıkışı! O tarihe dikkat...
Dolar, altın ve faiz çıkışı! O tarihe dikkat... Dolar, altın ve bankada parası olan herkes merak ediyor. Kurların ne yönde hareket edeceği konuşuluyor. İşte bunun için 15 Nisan toplantısı yatırımcılar açısından referans alınacak. Ölçülü ve takvimlendirilmiş faiz indirimi, enflasyonla mücadele vurgusu ve fiyat istikrarını sağlama yönündeki kararlılığın devamı hem yabancı hem de yerli yatırımcı nezdinde daha sakin ve gerçek değerlere yakın fiyatlamaları getirebilir.
28.03.2021 Ekonomi
Elektrik ile ilgili flaş karar! Artırılacak, aboneler...
Elektrik ile ilgili flaş karar! Artırılacak, aboneler... Yüz binlerce aboneyi ilgilendiriyor. Açıklama geldi. Uzun süredir vatandaşlardan şikayetler geliyordu. Harekete geçildi. Artırılmasına karar verildi. Artık daha hızlı olacak. Başkent Elektrik Dağıtım AŞ (Başkent EDAŞ) elektrik arızalarının tespitinin hızlandırmak amacıyla daha fazla İnsansız Hava Aracı (İHA) kullanacak.
15.03.2021 Ekonomi
Fenerbahçe'ye Marcao yanıtı! 'Ben o acizliğe düşmem'
Fenerbahçe'ye Marcao yanıtı! 'Ben o acizliğe düşmem' Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Selahattin Baki'nin yaptığı Marcao açıklamaları üzerine 'Ben o acizliğe düşmem" dedi.
9.03.2021 Galatasaray
Elektrik faturası düşüyor! Yüzde 40...
Elektrik faturası düşüyor! Yüzde 40... Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturası düşüyor. Tüm aboneler için geçerli. Fiyatlar değişiyor. Elektrik faturasını düşürmek isteyenler için çeşitli seçenekler sunuluyor. Kendinize en uygun olanı seçerek faturalarınızda indirim sağlayabilirsiniz. Öncelikle yapmanız gereken sizin için uygun olan tarifeyi bulmak ve ona geçmek.
24.01.2021 Ekonomi
Türkiye'nin ilk rüzgar türbin fabrikası Kasım sonunda üretime hazır
Türkiye'nin ilk rüzgar türbin fabrikası Kasım sonunda üretime hazır Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresinde (TÜREK) konuşan Siemens Gamesa Yenilenebilir Enerji CEO'su Ebru Çiçekliyurt, Türkiye'nin ilk ve tek rüzgar türbin fabrikasının Kasım sonunda üretime hazır hale geleceğini belirtti.
6.11.2019 Ekonomi
Türkiye'nin en değerli markası belli oldu!
Türkiye'nin en değerli markası belli oldu! Marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'in araştırmasına göre 1,7 milyar dolarlık marka değeriyle Türk Hava Yolları "Türkiye'nin en değerli markası" oldu. Araştırmada ikinci sırayı marka değeri 1,6 milyar dolar olan Ziraat Bankası, üçüncü sırayı 1,3 milyar dolarla Garanti Bankası aldı.
11.06.2019 Ekonomi
YEKA ihalesinde kazananlar belli oldu
YEKA ihalesinde kazananlar belli oldu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı`nın rüzgar enerjisine dayalı Yenilebilir Enerji Kaynak Alanlar (YEKA) ve bağlantı kapasitelerinin tahsisine ilişkin ihaleleri Enerjisa ve Enercon kazandı.
30.05.2019 Ekonomi
Emine Erdoğan: Cinsiyet değil inanç meselesi olduğunu anlatın
Emine Erdoğan: Cinsiyet değil inanç meselesi olduğunu anlatın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Anne baba olarak çocuklarımıza yapabileceğimiz en büyük katkı, onların hayallerine yatırım yapmak ve onları yüreklendirmektir. Bu nedenle onlara, dünyanın dertlerine çözüm üretecek işleri başarmanın, cinsiyet değil, inanç meselesini olduğunu anlatın" dedi.
14.03.2019 Siyaset
Bakan Albayrak: Yatırımcılar Türkiye'nin potansiyelini görüyor
Bakan Albayrak: Yatırımcılar Türkiye'nin potansiyelini görüyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Ekonominin yarısı finansal göstergeler diğer yarısı da psikolojik göstergelerdir. Yatırımcılar her türlü çarpıtmaya, her türlü tezvirata rağmen Türkiye’nin potansiyelini görüyor. Bu potansiyele inanıyor. Bugün Türkiye'de faaliyet gösteren yabancı firmalar mevcut işlerini daha da derinleştirmek için yatırımlarını artırıyor" dedi.
10.05.2018 Gündem
Çubuk'taki kazada aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
Çubuk'taki kazada aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı ANKARA'nın Çubuk ilçesinde meydana gelen kazada aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
18.03.2018 Yaşam
Sabancı: Yüksek faize önlem alınmalı
Sabancı: Yüksek faize önlem alınmalı 2017’nin enflasyonda ve yüksek reel faizde artış görülen bir yıl olduğunu belirten Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, “Yüksek faizle ilgili önlemlerin alınması gerekiyor” dedi
26.02.2018 Ekonomi
Sabancı: OECD ülkeleri arasında en hızlı büyümeyi yakaladık
Sabancı: OECD ülkeleri arasında en hızlı büyümeyi yakaladık Sabancı Holding 2017 yılı finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre 2017 yılı kombine net satışları yüzde 22 artışla 65 Milyar 600 Milyon TL, konsolide net karı ise yüzde 31 artışla 3 Milyar 481 Milyon TL olarak gerçekleşti. Kombine EBITDA ise, yüzde 34 artışla 15 Milyar TL oldu.
26.02.2018 Ekonomi
Güvenli limana davet
Güvenli limana davet Enerjisa’nın borsadaki gong töreninde konuşan Enerji Bakanı Berat Albayrak, diğer büyük enerji şirketlerini de halka arza çağırdı. Albayrak, “Türkiye güvenilir liman olmaya devam edecek” dedi
8.02.2018 Ekonomi
Türkiye’nin enerjisine ABD’li fonlardan güven
Türkiye’nin enerjisine ABD’li fonlardan güven ABD yönetimi YPG/PYD’ye olan desteğini esirgemezken, ABD sermayesi ise Türkiye’nin enerjisine inandı. EnerjiSa’nın arzında 2 ABD’li fon Moon Capital ve Fidelity toplamda % 13 hisse aldı. İngiliz Blackrock da % 8.23 hissenin sahibi oldu
5.02.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Enerjisa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enerjisa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.