Milliyet Executive ile teknoloji liderleri
Milliyet Executive ile teknoloji liderleri İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 28. sayısı, 5 Nisan tarihinde çıktı.
5.04.2024 Ekonomi
Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı
Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 27. sayısı, 6 Mart tarihinde raflarda yerini alıyor. Sayı; Girişimcilik ve Yenilik kavramları ile geniş konu seçkisine yer veriyor.
6.03.2024 Vitrin
CFO Summit 2022 sona erdi
CFO Summit 2022 sona erdi Türkiye'nin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri ve CFO'ları, CFO Summit 2022’de bir araya geldi. İş dünyasının dönüşümüne öncülük eden zirvede buluşan liderler finansal büyümenin yol haritasına ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Pandeminin öngörülemeyen etkilerine vurgu yapılan etkinlikte yeni dönemde büyümenin yolunun sürdürülebilirlik ve dijitalleşmeden geçtiğine dikkat çekildi.
23.02.2022 Ekonomi
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi