Emre Sertkaya

Emre Sertkaya

Son dakika emre sertkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emre sertkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emre sertkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emre Sertkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emre sertkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 emre sertkaya haberi bulunmuştur. Tüm emre sertkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ümit Özat'tan 'Canım kurban olsun' performansı!
Ümit Özat'tan 'Canım kurban olsun' performansı! Teknik direktör Ümit Özat, şarkıcı Emre Sertkaya ile yaptığı 'Canım kurban olsun' düetini paylaştı.
3.01.2019 Spor
En renkli jüri O Ses Türkiye'den ayrılıyor!
En renkli jüri O Ses Türkiye'den ayrılıyor! O Ses Türkiye programının jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz hayranlarını üzecek bir açıklama yaptı.
27.02.2018 Magazin
O Ses Türkiye'de bir ilk! Şampiyon...
O Ses Türkiye'de bir ilk! Şampiyon... O Ses Türkiye'de şampiyon belli oldu. Dün akşam canlı olarak yayınlanan O Ses Türkiye final gecesinde bir ilk yaşandı. Şampiyon Gökhan Özoğuz'un takımından çıktı. Lütfiye Özipek oldu. Özipek aynı zamanda O Ses Türkiye'nin şampiyon olan ilk kadın yarışmacısı oldu.
5.02.2018 Magazin
'O Ses Türkiye' birincisi Emre Sertkaya özür diledi!
'O Ses Türkiye' birincisi Emre Sertkaya özür diledi! Batman Belediyesi kültürel etkinlikleri kapsamında 'O Ses Türkiye' yarışmasının 2015 yılı birincisi Batmanlı Emre Sertkaya konser verdi. Kürtçe ve Türkçe şarkılarla ilk kez hemşehrilerinin karşısına çıkan Sertkaya, ilk konserini Batman'da vermediği için özür diledi.
14.10.2017 Magazin
'Batman'ı hiçbir zaman ikinci plana atmadım'
'Batman'ı hiçbir zaman ikinci plana atmadım' 'O Ses Türkiye' şampiyonu Emre Sertkaya, memleketi Batman'ı unutmadığını belirterek, "Ocak ayının ilk haftasında klibim çıkacak. Ardından da Batman'da ücretsiz bir konser vereceğim" dedi.
9.12.2016 Magazin
O Ses Türkiye birincisi ödülüne kavuştu!
O Ses Türkiye birincisi ödülüne kavuştu! Büyük bir heyecana sahne olan yarışmanın finalinde birinci olan Emre Sertkaya, ödülüne kavuştu.
6.05.2016 Magazin
Gökhan'dan 'cemaat' açıklaması
Gökhan'dan 'cemaat' açıklaması Athena grubunun ikizleri Gökhan ve Hakan Özoğuz, önceki akşam jüri üyeliği yaptıkları “O Ses Türkiye”nin yeni birincisi Emre Sertkaya ile Nişantaşı’nda objektife takıldı...
25.02.2016 Magazin
Emre Sertkaya bilinmeyenlerini anlattı
Emre Sertkaya bilinmeyenlerini anlattı O Ses Türkiye'nin yeni şampiyonu 20 yaşındaki Batmanlı Emre Sertkaya yarışmayı, kararlarını ve hayallerini anlattı
29.09.2021 Gündem
Emre Sertkaya: Siyasi provokasyon yapılıyor
Emre Sertkaya: Siyasi provokasyon yapılıyor O Ses Türkiye'de birinci olan Emre Sertkaya, adına açılan sahte hesapların oyununa gelinmemesi gerektiğini söyledi...
3.02.2016 Magazin
O Ses Türkiye'de Emre Sertkaya'nın final performansı
O Ses Türkiye'de Emre Sertkaya'nın final performansı O Ses Türkiye'de Emre Sertkaya'nın final performansı
2.02.2016 Sinema-Dizi
O Ses Türkiye birincisi belli oldu!
O Ses Türkiye birincisi belli oldu! O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu. O Ses Türkiye'de Emre Sertkaya, Türkan Kürşad, Tankurt Manas ve Aziz Kiraz finale kalan isimler olmuştu. Emre Sertkaya ve Aziz Kiraz yapılan elemeler sonucunda ikili finale kaldı. Yapılan son eleme sonuncunda Emre Sertkaya O Ses Türkiye şampiyonu oldu
2.02.2016 Televizyon
Hadise sonunda başardı!
Hadise sonunda başardı! O Ses Türkiye'de bu yılın finalistleri belli oldu. Hadise'nin takımında Aziz Kiraz finale kaldı.
2.02.2016 Magazin
O Ses Türkiye'de inanılmaz olay!
O Ses Türkiye'de inanılmaz olay! Emre Sertkaya ve Busegül Yalçın çapraz eşleşmeler sonucunda karşı karşıya geldiler.
27.01.2016 Sinema-Dizi
Üç komandodan acı haber
Üç komandodan acı haber Kastamonu'daki trafik kazasında 3 komando uzman erbaş hayatını kaybetti.
23.03.2019 Gündem
FLAŞ!.. FLAŞ!..   Saadet Partisi'nde Erbakan yok
FLAŞ!.. FLAŞ!.. Saadet Partisi'nde Erbakan yok Saadet Partisinin 12 Haziran’da yapılacak milletvekili genel seçimlerine yönelik adayları belli oldu...
11.04.2011 Siyaset
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem
Saadet Partisi'nin vekil adayları   TAM LİSTE
Saadet Partisi'nin vekil adayları TAM LİSTE Saadet Partisi'nin, 22 Temmuz milletvekili genel seçimlerine ilişkin Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) verdiği aday listesi belli oldu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emre Sertkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emre sertkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.