Emre İzer

Emre İzer

Son dakika emre izer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emre izer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emre izer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emre İzer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emre izer gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 emre izer haberi bulunmuştur. Tüm emre izer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncunun acı günü! Ayakta duramadı...
Ünlü oyuncunun acı günü! Ayakta duramadı... Şebnem Bozoklu’nun 71 yaşındaki babası Ahmet Candaş Bozoklu tedavi gördüğü Haydarpaşa Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.
6.06.2018 Magazin
Aşıklar gezmede
Aşıklar gezmede Emre İzer ile 6 yıllık evliliğini geçen Ağustos’ta bitiren Şebnem Bozoklu, sevgilisi gazeteci Kanat Atkaya ile ilk kez el ele görüntülendi.
20.10.2017 Magazin
Şebnem Bozoklu aşkını ilan etti!
Şebnem Bozoklu aşkını ilan etti! Kanat Atkaya'nın Şebnem Bozoklu ile çektirip Instagram hesabına koyduğu fotoğraf "Aralarında aşk var" yorumlarına neden olmuştu. Şimdi de Şebnem Bozoklu Kanat Atkaya ile fotoğraf paylaştı.
5.09.2017 Magazin
Beyaz Show'un konukları hangi ünlüler olacak?
Beyaz Show'un konukları hangi ünlüler olacak? Beyaz Show Cuma gecelerine ambargo koymaya devam ediyor. Yılların eskitemediği Beyaz Show, Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile 23:30'da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. İşte Beyaz Show'un merakla beklenen konukları...
29.09.2021 Gündem
“Of bu iyi olmadı”
“Of bu iyi olmadı” Eylül ayında yeni erkek arkadaşıyla Bodrum'da görüntülenen Şebnem Bozoklu, olayın hemen ardından eşi Emre İzer'den boşanmıştı. Bozoklu, önceki gece de oyuncu Kerem Fırtına’yla birlikte görüldü.
7.10.2016 Magazin
Ve boşandılar!
Ve boşandılar! Geçen hafta Bodrum’da genç bir erkekle öpüşürken görüntülenen Şebnem Bozoklu, 6 yıllık eşi Emre İzer’den boşandı...
5.09.2016 Magazin
Şebnem Bozoklu boşandı
Şebnem Bozoklu boşandı

Geçen salı Bodrum Gündoğan'da 6 yıllık eşi Emre İzer'i aldattığı haberleriyle gündeme gelen Şe...

5.09.2016 Magazin
Şebnem Bozoklu'yla ilgili bomba bir iddia daha
Şebnem Bozoklu'yla ilgili bomba bir iddia daha Bodrum'da bir gençle öpüşürken görüntülenen Şebnem Bozoklu'nun daha önce rol arkadaşıyla yakınlaşıp, eşi Emre İzer'le kriz yaşadığı iddia edildi!
5.09.2016 Magazin
Yüreklerine indi!
Yüreklerine indi! 6 yıllık eşi Emre İzer’le boşanma haberlerini “Annemizin babamızın yüreğine indireceksiniz, ayıp!” diyerek yalanlayan Şebnem Bozoklu, Bodrum’da bir gençle dudak dudağa yakalanınca “Eşimle 10 aydır ayrıyız zaten” dedi.
1.09.2016 Magazin
Şebnem Bozoklu'nun avukatından o fotoğraflara açıklama
Şebnem Bozoklu'nun avukatından o fotoğraflara açıklama Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu'nun avukatı, bugün çıkan görüntüler üzerine, ünlü ismin eşinden ayrılmak için geçen hafta talimat verdiğini açıkladı.
1.09.2016 Magazin
Öyle mutluyuz ki...
Öyle mutluyuz ki... Şebnem Bozoklu, önceki gün Bebek’te kuaföründen çıkarken görüntülendi...
13.08.2016 Magazin
'Gördüğünüz gibi mutluyuz'
'Gördüğünüz gibi mutluyuz' Haklarında boşanacakları haberleri çıkan Şebnem Bozoklu ile Emre İzer, Kenan Doğulu konserini izleyeme gelenler arasındaydı...
31.07.2016 Magazin
Şebnem Bozoklu'nun 6 yıllık evliliğinden kötü haber!
Şebnem Bozoklu'nun 6 yıllık evliliğinden kötü haber! Şebnem Bozoklu’nun 2010 yılında evlendiği mimar Emre İzer’le ayrılık kararı aldığı konuluşuyor. Kısa bir süre önce evlerini ayıran çiftin, sorunlarını aşmak için çaba sarf ettiği öğrenildi.
24.06.2016 Magazin
Eğlenecek mekan kalmadı
Eğlenecek mekan kalmadı Oyuncu Ozan Güven, Şebnem Bozoklu ve eşi Emre İzer’le birlikte Arnavutköy’deydi...
28.10.2015 Magazin
Filmlerini beğenmedi
Filmlerini beğenmedi Yapımcı ve oyuncu Şebnem Bozoklu önceki akşam eşi Emre İzer’le Arnavutköy’deydi...
22.10.2015 Magazin
'Şok geçirdim'
'Şok geçirdim' Ünlü oyuncunun zor anları
14.07.2013 Magazin
Meliha muradına erdi
Meliha muradına erdi Boğazın eşsiz manzarasında gerçekleşen düğününe birçok değerli isim katıldı
23.09.2010 Magazin
Ünlü oyuncu dünya evine giriyor
Ünlü oyuncu dünya evine giriyor Sevilen oyuncu Eylül ayı içinde evleneceğini duyurdu...
8.09.2010 Magazin
Meliha kendinden geçti
Meliha kendinden geçti 'Canım Ailem’ dizisinde başroldeki Meliha karakterini canlandıran Şebnem Bozoklu böyle eğlendi
19.04.2010 Magazin
Meliha evleniyor!
Meliha evleniyor! "Canım Ailem" dizisinin sevilen oyuncusu Şebnem Bozoklu dünyaevine girme hazırlığında
25.03.2010 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emre İzer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emre izer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.