Gazete Vatan Logo

Beyaz Show'un konukları hangi ünlüler olacak?

Beyaz Show Cuma gecelerine ambargo koymaya devam ediyor. Yılların eskitemediği Beyaz Show, Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile 23:30'da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. İşte Beyaz Show'un merakla beklenen konukları...

Beyaz Show'un konukları hangi ünlüler olacak?

Beyaz Show izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Kanal D ekranlarının fenomen talk show programı Beyaz Show gümbür gümbür bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Beyaz Show’a bu hafta; Hayko Cepkin, Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Aylin Kontente ve Fatih Artman konuk oluyor. İşte Beyaz Show yeni bölüm fragmanı ve konukların bilinmeyenleri...

BEYAZ SHOW YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; Türk rock müziğinin sevilen ismi Hayko Cepkin, “Tatlım Tatlım” filmiyle Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Aylin Kontente ve Fatih Artman konuk oluyor.

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta yine şahane!

HAYKO CEPKİN KİMDİR?

Baba tarafından Yozgat Ermenisi olan Hayko, Özel Getronagan Ermeni Lisesi'ni bitirdikten iki sene sonra Mimar Sinan Üniversitesi'nde şan, solfej ve piyano dersleri aldı. Çeşitli yerlerde de piyano ve armoni dersleri gördükten sonra da 1997 yılında profesyonel müzik kariyerine başladı. İlk albümü Sakin Olmam Lazım ile iyi bir çıkış yapan Hayko ikinci albümü Tanışma Bitti ile de hayran kitlesini arttırdı. 3. albümü Sandık ile daha geniş alanlara yayıldı.
İlk albümü olan "Sakin Olmam Lazım"'ı albümleri arasında saymayan Hayko Cepkin, demo olarak nitelendirdiği albümünün konusunu kendi ile alakalı olarak açıklıyor.[kaynak belirtilmeli] İkinci albümü Tanışma Bitti daha profesyonel bir yapıya sahip. Hayko Cepkin Tanışma Bitti'nin konusunu "korku" olarak belirledi ve insanların korkuları ile yüzleşmeleri gerektiğini işledi. Üçüncü albümü Sandık'ın konusu ise "ölüm," yani kaçınılmaz gerçek. Hayko Cepkin'in son albümü ise 'Aşk' konulu 13 Kasım 2012 çıkışlı "Aşkın Izdırabını..." albümüdür. 2016'da çocukluğunda dinlediği şarkıları kendine has tarzıyla yorumladığı Beni Büyüten Şarkılar Vol.1 isimli albümünü yayımladı.
ŞEBNEM BOZOKLU KİMDİR?
Şebnem Bozoklu İzer (d. 25 Ağustos 1979; İstanbul), Türk oyuncu.
Baba tarafından Ispartalı; anne tarafından Mısır kökenli Siirtli bir ailenin çocuğudur. Anneannesinin, annesinin, teyzesinin bir araya geldiklerinde hep Arapça konuştuğunu bir röportajda belirtmiştir. Çift Moda'da tanışmıştır. Çocukluğu Suadiye'de geçmiştir.
1996'da Kadıköy Kız Lisesi'ni bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu. 2001 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü'ne başlayan Bozoklu, 2004'te oradan mezun oldu. 2005-2006 yılları arasında Çisenti Tiyatro'da Sanat Dansı ile Mondi'nin yönetmenliğini yaptı. 2006-2007 yılları arasında TRT'nin Hazır Mısınız? yapımında canlı yayın sunuculuğu yaptı. Aynı yıllar arasında TRT'nin Elma Kurdu yapımında hem solistlik hem de kukla oynatıcılığı yaptı. Bozoklu, Canım Ailem'deki Meliha rolüyle göstermiş olduğu başarıdan ötürü 36. Hürriyet Altın Kelebek'in (2009) En İyi Kadın Komedi Oyuncu ödülüne lâyık görülmüştür. 32. Radyo-Televizyon Gazetecileri Derneği Oskarları (2010) En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.
22 Eylül 2010'da Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda iç mimar Emre İzer ile evlendi.

Haberin Devamı