Emniyet Teşkilatı

Emniyet Teşkilatı

Son dakika emniyet teşkilatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emniyet teşkilatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emniyet teşkilatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emniyet Teşkilatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emniyet teşkilatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.150 emniyet teşkilatı haberi bulunmuştur. Tüm emniyet teşkilatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
İstanbul Havalimanı'nın gözü yükseklerde! Avrupa'nın en fazla uçuşu gerçekleştirildi
İstanbul Havalimanı'nın gözü yükseklerde! Avrupa'nın en fazla uçuşu gerçekleştirildi Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (EUROCONTROL) 25-31 Mart dönemini kapsayan hava trafik istatistiklerine göre İstanbul Havalimanı günlük 1328 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.
4.04.2024 Ekonomi
591 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı
591 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, kamu kurum ve kuruluşlarına 591 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi.
22.03.2024 Çalışma Hayatı
EGM Şubat mazeret ataması 2024! EGM mazeret atamaları ne zaman açıklanacak 2024? Polis mazeret atama sonuçları açıklandı mı?
EGM Şubat mazeret ataması 2024! EGM mazeret atamaları ne zaman açıklanacak 2024? Polis mazeret atama sonuçları açıklandı mı? EGM mazeret atamaları ne zaman açıklanacak 2024? EGM şubat ayı mazeret atamaları ile ilgili aramalar artıyor. Şubat ayı bitti, mart ayına geçiş yapıldı. Polisler mazeret atama sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki, EGM mazeret tayinleri ne zaman açıklanacak?
2.03.2024 Çalışma Hayatı
İstanbul Havalimanı 2024'e zirvede girdi
İstanbul Havalimanı 2024'e zirvede girdi Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (EUROCONTROL)'nın, yeni yılın ilk haftası verilerine göre İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 329 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
9.01.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı düşmanlığı üzerinden oyun sergilemeye çalışıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı düşmanlığı üzerinden oyun sergilemeye çalışıyorlar Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen 6992 Polisin Göreve Başlaması ve 1573 Aracın Hizmete Alım Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizde geri kalmışlığı, alt yapı ve hizmet eksikliğini nasıl ortadan kaldırdıysak, çöp, çamur, çukur, bu pisliklerden, bu İstanbulumuzu nasıl temizlediysek, Allah'ın izniyle 31 Mart itibariyle yeniden adımları atacak ve İstanbullu'nun vereceği emaneti inşallah merkezi yönetimle beraber yeniden ayağa kaldıracağız. Kendini bu şehrin hadimi değil, hakimi gibi görenler ne İstanbul'u anlamış ne de hak etmiş olur. Biz, İstanbul'a hakim olmadık, İstanbul'a hadim olduk" dedi.
5.01.2024 Gündem
İstanbul'da yılbaşı mesaisi! Vali Gül: Bütün tedbirler alındı
İstanbul'da yılbaşı mesaisi! Vali Gül: Bütün tedbirler alındı İstanbul Valisi Davut Gül, yılbaşı tedbirleri kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde denetim yapan polis ekiplerini ziyaret etti.
31.12.2023 Gündem
Kazada ölen polis memuru ile eşi son yolculuklarına uğurlandı
Kazada ölen polis memuru ile eşi son yolculuklarına uğurlandı Nevşehir'de otomobilin TIR'a çarptığı kazada hayatını kaybeden polis memuru Ertuğrul Dede (52) ile eşi Misket Dede (55), toprağa verildi.
1.10.2023 Yaşam
Genç fenomenin gizemli ölümünü yetkililer gizli tuttu! Ailesinden kan donduran iddialar...
Genç fenomenin gizemli ölümünü yetkililer gizli tuttu! Ailesinden kan donduran iddialar... Popüler sosyal medya fenomenin ölümü ABD'de gündem oldu. Birden hayatını kaybettiği açıklanan 22 yaşındaki sosyal medya fenomeninin ölüm sebebi ile ilgili yetkililer açıklamada bulunmazken, genç fenomenin ailesi ölüm sebebini duyurdu. Bazı kaynaklar ise genç kız ile ilgili kan donduran iddialarda bulundu.
19.07.2023 Dünya
Ankara'da  MKE fabrikasında patlama
Ankara'da MKE fabrikasında patlama Ankara'nın Mamak ilçesindeki Kayaş MKE kapsül fabrikasında patlama meydana geldi. Patlamada 4 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç patlamayla ilgili adli soruşturma başlatıldığını açıkladı.
18.07.2023 Gündem
POMEM 10 katı kuralı kalkacak mı? 10 katı kuralı nedir, 10 katına takılan polis adayları mülakata çağrılacak mı?
POMEM 10 katı kuralı kalkacak mı? 10 katı kuralı nedir, 10 katına takılan polis adayları mülakata çağrılacak mı? Polis adaylarının 30. Dönem POMEM müracaat kabul, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı yerleri ve tarihleri açıklandı. POMEM mülakat yerlerinin belli olmasının ardından “POMEM 10 katı kuralı” gündeme geldi. Peki, POMEM 10 katı kuralı kalkacak mı, 10 katına takılan polis adayları mülakata çağrılacak mı?
6.07.2023 Personel Alımı
Bakan Yerlikaya duyurdu! 28 bin 62 polisin atama ve yer değiştirme işlemleri sonuçlandı
Bakan Yerlikaya duyurdu! 28 bin 62 polisin atama ve yer değiştirme işlemleri sonuçlandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından polis atamalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
8.06.2023 Çalışma Hayatı
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (Eurocontrol), 15-21 Mayıs tarihlerine ilişkin Hava trafik verilerini açıkladı. Buna göre İstanbul Havalimanı bu dönemde günlük ortalama bin 401 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
24.05.2023 Ekonomi
Hatay’da depremde yıkılan binanın fen işleri sorumlusu kaçtığı Tacikistan’dan Türkiye’ye getirildi
Hatay’da depremde yıkılan binanın fen işleri sorumlusu kaçtığı Tacikistan’dan Türkiye’ye getirildi Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay’ın Belen ilçesinde yıkılan Kartopu Apartmanı’nın fen işleri sorumlusu Murat Göksel Dalkılıç, Tacikistan’a kaçtı. Dalkılıç, Tacikistan’da görevliler tarafından uçaktan indirilmedi ve Türkiye’ye geri gönderildi. Dalkılıç İstanbul Havalimanı’nda yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Dalkılıç tutuklandı.
2.03.2023 Gündem
Bekçi alımı başvuru yap! Hangi illerde bekçi alımı yapılacak, bekçi alımı başvuru şartları neler, KPSS şartı var mı, askerlik şartı aranıyor mu?
Bekçi alımı başvuru yap! Hangi illerde bekçi alımı yapılacak, bekçi alımı başvuru şartları neler, KPSS şartı var mı, askerlik şartı aranıyor mu? 2023 bekçi alımı merakla bekleniyordu, Polis Akademisi Başkanlığı 26 ilde istihdam edilmek üzere 1250 çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan 2023/1. dönem çarşı ve mahalle bekçiliği giriş sınavı ilanına göre başvuru süreci başladı. Peki, Bekçi alımı başvuru şartları nelerdir, bekçi maaşı ne kadar? Çarşı mahalle bekçi alımı hangi illerde olacak 2023? İşte www.pa.edu.tr bekçi alımı başvuru e-devlet ekranı…
18.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayetinde 3 kişi tutuklandı
Sinan Ateş cinayetinde 3 kişi tutuklandı Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayeti soruşturması çerçevesinde gözaltına alınan şüpheliler Vedat B., Hakan S. ve Zekeriya A. 'tasarlayarak kasten öldürme" suçundan tutuklandı.
3.01.2023 Gündem
Erken seçim tartışması! AK Partili Çelik: Seçim tarihine ilişkin değerlendirme yapılıyor
Erken seçim tartışması! AK Partili Çelik: Seçim tarihine ilişkin değerlendirme yapılıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''Bizim irademiz seçimin 18 Haziran'da zamanında yapılması yönünde. Fakat 18 Haziran’la ilgili çıkabilecek bazı sıkıntılar; yani vatandaşlarımızın yurt içinde bir seyahat dönemi olması ve çeşitli şekillerde ülkemizde büyük bir hareketliliğin yaşandığı bir dönem olması sebebiyle bir değerlendirme yapılıyor'' dedi.
2.01.2023 Gündem
TBMM Genel Kurulu'nda, İstanbul'daki terör saldırısı kınandı
TBMM Genel Kurulu'nda, İstanbul'daki terör saldırısı kınandı TBMM Genel Kurulu'nda grubu bulunan tüm partilerin grup başkanvekilleri İstanbul'da meydana gelen terör saldırısını kınadı.
15.11.2022 Gündem
İstanbul Havalimanı uçuş trafiğinde Avrupa'nın lideri
İstanbul Havalimanı uçuş trafiğinde Avrupa'nın lideri Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (EUROCONTROL) kapsamlı değerlendirme raporuna göre 3-9 Kasım 2022 dönemine İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 232 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.  
11.11.2022 Ekonomi
Yüzlerce Avustralyalının kişisel verileri internette yayınlandı
Yüzlerce Avustralyalının kişisel verileri internette yayınlandı Bilgisayar korsanları, fidye yazılımla Avustralya’nın en büyük sağlık sigortası firması Medibank’tan geçen ay 9.7 milyon müşterinin kişisel verilerini çalmış ve karşılığında fidye istemişti. Fidye ödenmeyince bugün korsanlar, verilerin küçük bir bölümü olan yüzlerce kişinin sağlık ve kişisel verilerini internet üzerinden yayınladı.
9.11.2022 Dünya
29. Dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman, POMEM 29. dönem başvuru şartları nelerdir?
29. Dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman, POMEM 29. dönem başvuru şartları nelerdir? Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 9.600 lisans (8.160 erkek ve 1.440 kadın), 2.400 önlisans (2.040 erkek ve 360 kadın) olmak üzere toplam 12.000 öğrenci alımı yapılacağını açıkladı. Peki, POMEM 29. dönem başvuru şartları nelerdir? 29. Dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman?
9.11.2022 Personel Alımı
Bursa'da Kökünü Kurutma Operasyonu! 95 gözaltı
Bursa'da Kökünü Kurutma Operasyonu! 95 gözaltı Bursa’da, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yönetiminde ‘Kökünü Kurutma Operasyonu’ gerçekleştirildi. Bin 700 polisin katıldığı, 3 İHA ile 1 helikopterin destek verdiği narkotik operasyonunda, 70 adrese baskın düzenlendi. 
7.11.2022 Gündem
Polis Akademisi akademik personel alacak! İşte başvuru şartları!
Polis Akademisi akademik personel alacak! İşte başvuru şartları! Polis Akademisi Başkanlığı duyurdu! Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü, Adli Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ve Trafik Enstitüsüne doktor öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi öğretim elamanı alınacak. Peki, Polis Akademisi akademik personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi personel alımı başvuru şartları!
14.09.2022 Personel Alımı
PAEM fiziki parkur ve sözlü mülakat sınavları ne zaman? 2022 PAEM sınav giriş belgesi nasıl alınır?
PAEM fiziki parkur ve sözlü mülakat sınavları ne zaman? 2022 PAEM sınav giriş belgesi nasıl alınır? PAEM sınav giriş yerleri erişime açıldı. 7. Dönem İlk Derece Amirlik Eğitimi Sınavı ön başvuruları 04-12 Nisan 2022 tarihleri arasında yapıldı. 1000 komiser yardımcısı alımı için gözler PAEM sözlü mülakat ve fiziki yeterlilik sınavlarına çevrildi. Peki, PAEM fiziki parkur ve sözlü mülakat sınavları 2022 ne zaman?
27.07.2022 Personel Alımı
POLSAN nedir? POLSAN’ın avantajları nelerdir? POLSAN’dan ikinci emeklilik imkanı var mı?
POLSAN nedir? POLSAN’ın avantajları nelerdir? POLSAN’dan ikinci emeklilik imkanı var mı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polis Bakım ve Yardım Sandığı'nın (POLSAN) artık güçlü olduğunu ve gelecek vadettiğini belirterek, polislere POLSAN ve emekliliklerine sahip çıkmaları çağrısında bulundu. Üye olmayan polisleri Polis Sandığı'na davet eden Bakan Soylu’nun açıklamalarının ardından POLSAN ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, POLSAN nedir? POLSAN’ın avantajları nelerdir? POLSAN’dan ikinci emeklilik imkanı var mı? İşte POLSAN hakkında bilmeniz gerekenler…
23.07.2022 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Emniyet Teşkilatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emniyet teşkilatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.