Gazete Vatan Logo

EGM Şubat mazeret ataması 2024! EGM mazeret atamaları ne zaman açıklanacak 2024? Polis mazeret atama sonuçları açıklandı mı?

EGM mazeret atamaları ne zaman açıklanacak 2024? EGM şubat ayı mazeret atamaları ile ilgili aramalar artıyor. Şubat ayı bitti, mart ayına geçiş yapıldı. Polisler mazeret atama sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki, EGM mazeret tayinleri ne zaman açıklanacak?

EGM Şubat mazeret ataması 2024! EGM mazeret atamaları ne zaman açıklanacak 2024? Polis mazeret atama sonuçları açıklandı mı?

Eş görevi, çocuklarının eğitim öğrenim durumu, engellilik durumu, ailesel durumlar, şehit ve gazi yakını, yaş haddi, sağlık sorunları gibi mazeretleri olan Emniyet Teşkilatı mensupları “EGM mazeret atamaları ne zaman açıklanacak 2024?” sorusuna yanıt arıyor.

EGM Şubat mazeret ataması ne zaman açıklanacak 2024?

EGM şubat ayı mazeret ataması hala açıklanmadı. 2023 yılı mazeret tayinleri nisan ayında açıklandı. 

Polis mazeret ataması şartları nedir?

Polislerin sadece kendisi, eşi veya çocuklarının sağlık durumları nedeniyle talep edebildiği mazeret atamasının da kapsamı genişletilecek. Bu çerçevede de mahkeme kararıyla vasi tayin edilmesi şartıyla evin tek çocuğu olan polis, anne ve babasının sağlık durumu nedeniyle atama talep edebilecek. Aynı şartla tek kardeşi olan polis de kardeşinin sağlık durumu nedeniyle atama isteyebilecek.