Emniyet Müdür

Emniyet Müdür

Son dakika emniyet müdür haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emniyet müdür ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emniyet müdür haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emniyet Müdür

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emniyet müdür gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.913 emniyet müdür haberi bulunmuştur. Tüm emniyet müdür haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalp krizinden vefat eden babaları için gözyaşı döktüler! Acı veda
Kalp krizinden vefat eden babaları için gözyaşı döktüler! Acı veda Adana’da evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aksoy için tören düzenlendi. Aksoy’un evlatları 'Babam, sensiz ne yapacağız' diyerek gözyaşı döktü.
16.02.2024 Adana
Adana Emniyetinde devir teslim yapıldı
Adana Emniyetinde devir teslim yapıldı Yeni Adana Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan göreve başladı.
2.02.2024 Adana
Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli? İşte Okkan’ın biyografisi ile Gaffar Okkan sözleri
Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli? İşte Okkan’ın biyografisi ile Gaffar Okkan sözleri Kentte görev yaptığı 4 yıl boyunca Diyarbakırlıların gönlünde yer edinen şehit emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan, ölümünün 23. yılında anılıyor. Peki, Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli?
24.01.2024 Gündem
Ayasofya Camii'nde 15 Temmuz şehitleri için hatim indirildi
Ayasofya Camii'nde 15 Temmuz şehitleri için hatim indirildi 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yılında şehitler için Ayasofya Camii'nde Kur'an-ı Kerim okunarak 252 hatim indirildi.
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri için Ayasofya Camii'nde hatim indirildi
15 Temmuz şehitleri için Ayasofya Camii'nde hatim indirildi 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yılında şehitler için Ayasofya Camii'nde Kur'an-ı Kerim okunarak 252 hatim indirildi.
15.07.2023 Gündem
İstanbul Valisi Gül: 52 bini yabancı olmak üzere yaklaşık 70 bin seyircimiz gelecek
İstanbul Valisi Gül: 52 bini yabancı olmak üzere yaklaşık 70 bin seyircimiz gelecek İstanbul Valisi Davut Gül, yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finali öncesi Atatürk Olimpiyat Stadyumunda incelemelerde bulundu. Vali Gül, organizasyonda yaklaşık 15 bin polisin görevlendirildiği belirterek, "Her şey kusursuz. Eksiksiz hazırlıklar yapılmış. 52 bini yabancı olmak üzere yaklaşık 70 bin seyircimiz gelecek. Her maçta olduğu gibi bu maçta da biletsiz hiç kimse alınmayacak. Dışarıda buna yönelik tedbirler yapılmış. Taksilerin gideceği güzergahlar belirlenmiş. Bunu hem taksiciler, hem ilgili odalar, hem de gelen seyirciler biliyorlar. Bütün hazırlıklarımız tamam" dedi.
9.06.2023 Gündem
Bakan Soylu: Kimse birtakım rüyalar görmesin
Bakan Soylu: Kimse birtakım rüyalar görmesin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kimse birtakım rüyalar görmesin. Kimse güneyimizde bir terör devleti kurmak için içeride birtakım iş birliği yapan, terör örgütü PKK'yı, onun siyasi destekçilerini masum göstermeye çalışan anlayışların üzerine yatacağımızı zannetmesin." dedi.
10.04.2023 Gündem
Vinç faciasında 6 kişi hayatını kaybetti! Kahreden detay ortaya çıktı
Vinç faciasında 6 kişi hayatını kaybetti! Kahreden detay ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesindeki bir otel inşaatında yapıya doğru devrilen vinçten kopan parçaların şantiyedeki konteynerin üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybeden 6 işçinden 3'ünün isimleri belli oldu. Kimlikleri tespit edilen işçilerin Yıldırım Sarı, Fesih Çiftçi ve Baykal Gürbüz olduğu belirtildi. Yıldırım Sarı'nın inşaatta kardeşi Kenan Sarı ile birlikte çalıştığı, olay sırasında her ikisinin de konteynerde bulunduğu, vinçin arka ağırlığının Yıldırım Sarı’nın kaldığı tarafa düştüğü ifade edildi. Korkunç faciayla ilgili ortaya çıkan detay ise kahretti. İşte haberin detayları...
31.12.2022 Gündem
İzmir'de otel inşaatında vinç devrildi: 4 ölü, 2 yaralı, 2 kayıp
İzmir'de otel inşaatında vinç devrildi: 4 ölü, 2 yaralı, 2 kayıp İzmir'in Bornova ilçesinde inşaatı süren bir otele ait vinç, yapıya doğru devrildiği, kopan parçaların şantiyedeki konteynerlerin üzerine düşmesi sonucu 4 işçi yaşamını yitirdi, 2 işçi yaralandı. Kayıp olduğu değerlendirilen 2 işçinin bulunması için ise arama- kurtarma çalışması başlatıldı.
30.12.2022 Yaşam
Susurluk Kazası nasıl oldu, Susuzluk Kazası’nda ölenler kimler? 3 Kasım 1996 Susurluk Kazası!
Susurluk Kazası nasıl oldu, Susuzluk Kazası’nda ölenler kimler? 3 Kasım 1996 Susurluk Kazası! 26 yıl önce bugün yaşanan bir trafik kazası, Türkiye'nin yakın tarihinde bir dönüm noktası oldu. Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 1996 yılında dört kişiyi taşıyan bir Mercedes otomobil, benzin istasyonundan çıkmakta olan bir kamyona çarptı. Otomobildeki üç kişi yaşamını yitirirken, bir kişi de sağ kurtuldu. Bu kaza tarihe Susurluk Kazası olarak geçti. Peki, Susurluk Kazası nasıl oldu, Susuzluk Kazası’nda ölenler kimler? İşte 3 Kasım 1996 Susurluk Kazası hakkında merak edilenler…
3.11.2022 Gündem
Emniyet Müdürü atamaları 2022! İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaz dönemi atamaları: Emniyet Müdürü, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri listesi!
Emniyet Müdürü atamaları 2022! İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaz dönemi atamaları: Emniyet Müdürü, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri listesi! Emniyet Müdürü atamaları 2022 yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yaz dönemi atamaları çerçevesinde değişikliğe gidildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yaz dönemi atamaları çerçevesinde değişikliğe gidildi. Atamalar dahilinde 21 emniyet müdürü ve emniyet amirinin çeşitli illere tayin olurken, 12 Emniyet müdürü ve emniyet amiri ise İstanbul'da görevlendirildi. İşte İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaz dönemi atamaları ile Emniyet Müdürü, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri listesi…
18.08.2022 Çalışma Hayatı
İstanbul Emniyetinde görev değişikliği
İstanbul Emniyetinde görev değişikliği İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yaz dönemi atamaları çerçevesinde değişikliğe gidildi. Atamalar dahilinde 21 emniyet müdürü ve emniyet amirinin çeşitli illere tayin olurken, 12 Emniyet müdürü ve emniyet amiri ise İstanbul’da görevlendirildi.
18.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Görev yerleri değişti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Görev yerleri değişti! Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesiyle, 422 Mülki İdare hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin atamaları yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 2 ilin emniyet müdürü merkeze alındı, 11 ile ise emniyet müdürü atandı.
12.08.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: FETÖ’cülerin kamudan çıkarılmasıyla sayımız azaldı, gücümüz arttı
Bakan Çavuşoğlu: FETÖ’cülerin kamudan çıkarılmasıyla sayımız azaldı, gücümüz arttı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Alanya’ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamu kurumlarındaki FETÖ üyelerinin çıkarılmasıyla personel sayısının azaldığını ancak içeride ve yurt dışında güç kazanıldığını söyledi.
15.07.2022 Siyaset
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı 2022 ne kadar, İl Emniyet Müdürü nasıl olunur? 4. Sınıf emniyet Müdürü ne demek, Emniyet Müdürü nedir?
4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı 2022 ne kadar, İl Emniyet Müdürü nasıl olunur? 4. Sınıf emniyet Müdürü ne demek, Emniyet Müdürü nedir? ATV’nin çok izlenen programlarından Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, bugünkü yayınında izleyicilerine müjdeyi verdi. Yeni sezona evli gireceğini söyleyen Anlı, hayatını il emniyet müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birleştirecek. Müge Anlı’nın eşinin İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde 4. sınıf emniyet müdürü olarak İstanbul Asayiş Şube Müdürü olarak görev aldığı öğrenilince 4. sınıf emniyet müdürü maaşı 2022 ne kadar? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, İl Emniyet Müdürü nasıl olunur, 4. Sınıf emniyet Müdürü ne demek, Emniyet Müdürü nedir? İşte il emniyet müdürü maaşı 2022 hakkında merak edilenler…
20.06.2022 Çalışma Hayatı
28 yıllık sırrı bir bant parçası çözdü! Rikki Neave öldüğünde 6 yaşındaydı...
28 yıllık sırrı bir bant parçası çözdü! Rikki Neave öldüğünde 6 yaşındaydı... İngiltere'nin Peterborough şehrinin Welland kasabasındaki evlerinde annesi ve kız kardeşleriyle birlikte yaşayan Rikki Neave ortadan kaybolduğunda henüz 6 yaşındaydı.
4.05.2022 Dünya
FETÖ'nün 'kaset kumpası' davasında sanıklara ceza yağdı
FETÖ'nün 'kaset kumpası' davasında sanıklara ceza yağdı Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bazı eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internette yayınlanmasıyla ilgili, FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 171 sanıklı davada karar çıktı. 120 sanıktan 44’ü hakkında 6 yıl 3 aydan 92 yıl 10 aya kadar hapis cezası verildi. Aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in de bulunduğu 46 sanığın dosyası ayrıldı. 3 sanığın dosyası tefrik edilirken, 2 sanık hakkında da ölüm nedeniyle düşme kararı verildi.
27.04.2022 Gündem
PKK'lı teröristlerin katlettiği 6'sı çocuk, 8 kişi anıldı
PKK'lı teröristlerin katlettiği 6'sı çocuk, 8 kişi anıldı Mardin’in Nusaybin ilçesinin kırsal Açıkyol Mahallesi’nde 35 yıl önce PKK’lı teröristler tarafından katledilen 6'sı çocuk, 8 kişi, mezarları başında anıldı.
7.03.2022 Yaşam
Emniyet müdür yardımcısını şehit eden polise ağırlaştırılmış müebbet
Emniyet müdür yardımcısını şehit eden polise ağırlaştırılmış müebbet Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'i (46) şehit ettikten sonra yaralı olarak yakalanan ve tedavisinin ardından tutuklanan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Nasuh Çulcu 'ağırlaştırılmış müebbet hapis' cezasına çarptırıldı.
23.02.2022 Gündem
FETÖ’den aranan eski 1. sınıf emniyet müdürü Ankara’da yakalandı
FETÖ’den aranan eski 1. sınıf emniyet müdürü Ankara’da yakalandı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olmaktan aranan eski 1. Sınıf Emniyet Müdürü Necmeddin Ulusal, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.
11.02.2022 Gündem
Dolandırıcılık operasyonu başladı! Gözaltılar arasında emniyet müdür yardımcısı da var
Dolandırıcılık operasyonu başladı! Gözaltılar arasında emniyet müdür yardımcısı da var İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'dolandırıcılık' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul merkezli 4 ilde, aralarında emniyet müdür yardımcısı, tapu müdür yardımcısı ve noter çalışanlarının da bulunduğu 15 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
11.02.2022 Gündem
Sahte vekaletnameyle dolandırıcılık; 15 gözaltı
Sahte vekaletnameyle dolandırıcılık; 15 gözaltı İstanbul'da sahte vekaletnameyle dolandırıcılık yapılmasına ilişkin soruşturma kapsamında, aralarında emniyet müdür yardımcısı, tapu müdür yardımcısı ve noter çalışanları da olan 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul merkezli 4 ilde yapılan operasyonda, tüm şüpheliler yakalandı.
11.02.2022 Yaşam
Emniyet Müdür Yardımcısı hayatını kaybetti
Emniyet Müdür Yardımcısı hayatını kaybetti Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Akpınar (49), geçirdiği beyin kanaması nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastaneye yaşamını yitirdi.
4.02.2022 Gündem
Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı hayatını kaybetti
Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı hayatını kaybetti Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Akpınar (49), geçirdiği beyin kanaması nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastaneye yaşamını yitirdi.
4.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emniyet Müdür ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emniyet müdür haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.