Emniyet Güçleri

Emniyet Güçleri

Son dakika emniyet güçleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emniyet güçleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emniyet güçleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emniyet Güçleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emniyet güçleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.893 emniyet güçleri haberi bulunmuştur. Tüm emniyet güçleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lüks rezidansta kadını öldürdü! Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi...
Lüks rezidansta kadını öldürdü! Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi... İstanbul'un Kartal İlesinde lüks bir rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın'ı tabanca ile öldürdü. Öktem, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi ardından cinayeti işlediğini itiraf etti.
25.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama!
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama! Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması üzerine Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, kimlik ve kartların Korhan Berzeg’e ait olduğunu doğruladı. Akkaş, "Korhan Bey’in Armutlu’daki evine çok da yakın bir lokasyonda, 3 kilometrelik bir lokasyonda bulundu bu bulgular. Süreç devam ediyor" dedi.
24.04.2024 Gündem
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir. Bataklığı kurutup, Türk futbolunun kendini tekrar inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Niyet, arzu ve cesaret olsun Türkiye'de bunu yapacak liyakatli kadrolar mevcuttur" dedi.
7.04.2024 Futbol
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı İstanbul Adalet Sarayı'na yönelik 6 Şubat'taki terör saldırısını gerçekleştiren terörist Pınar Birkoç'un ablası Necmiye Birkoç, DHKP/C terör örgütü üyeliği suçundan yargılandığı davada adliye saldırısına ilişkin tutuklanmasıyla ilgili konuştu. Sanık Necmiye Birkoç, "Burada olanlar çok kötü bir tesadüftü. Tek sorun Pınar'ın ablaları olmamız. Hazır o gün burada biz vardık, suçlanacak biz vardık duruşmamız vardı. Ablamla ben suçlu değiliz, suçlamaları kabul etmiyoruz" diyerek tahliyesini talep etti. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına ve dosyasının da ayrılmasına karar verdi. Sanık Necmiye Birkoç, saldırının yapıldığı 6 Şubat'ta, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıkmış ve duruşmayı izlemeye gelen ablası Nejla Birkoç ile duruşma sonrasında gözaltına alınarak tutuklanmıştı.
2.04.2024 Gündem
Saldırı hazırlığındaki iki terörist yakalandı! Jandarma kıyafeti giymişler
Saldırı hazırlığındaki iki terörist yakalandı! Jandarma kıyafeti giymişler İstanbul’da düzenlenen DEAŞ operasyonunda, saldırı için hazırlık yaptıkları tespit edilen 2 DEAŞ üyesinin yakalandığı bildirildi. Tacikistan uyruklu Fazıljon A. (37) ve Kırgızistan kökenli Zulfııa S.’nin (41) barındıkları evde ise jandarma üniforması, polis yeleği, araç çakar tertibatı, polis şapkası, araç telsizi, bıçak ve silah kılıfı ile eylem talimatı içeren dijital malzeme bulundu.
1.04.2024 Gündem
İstihbarattan İstanbul'da kritik operasyon! Terör saldırısı hazırlığı yapan 2 DEAŞ’lı jandarma ve polis kıyafetiyle yakalandı
İstihbarattan İstanbul'da kritik operasyon! Terör saldırısı hazırlığı yapan 2 DEAŞ’lı jandarma ve polis kıyafetiyle yakalandı İstihbarat ve terörle mücadele ekiplerince İstanbul’da düzenlenen operasyonda, saldırı için hazırlık yaptıkları tespit edilen 2 DEAŞ üyesinin yakalandığı bildirildi. Orta Asya kökenli oldukları belirtilen hücre üyelerinin barındıkları evde ise jandarma üniforması, polis yeleği, araç çakar tertibatı, polis şapkası, araç telsizi, bıçak ve silah kılıfı ile eylem talimatı içeren dijital malzeme bulundu.
1.04.2024 Gündem
Seçmen üye nedir? Seçmen üye ücreti ne kadar, zorunlu mu, sandık görevlisi seçmen üye ne demek?
Seçmen üye nedir? Seçmen üye ücreti ne kadar, zorunlu mu, sandık görevlisi seçmen üye ne demek? Seçmen üyeleri, sandık kurulu içerisinde önemli bir rol üstlenirler. Görevleri arasında, seçmenlerin oy kullanma sürecinde yardımcı olmak, oy kullanma kabul işlemlerini yürütmek ve seçim sonuçlarını güvenilir bir şekilde belirlemek bulunmaktadır. Peki, Seçmen üye nedir, ne demek? Seçmen üye zorunlu mu, ne kadar ücret alır?
20.03.2024 Gündem
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "AK Parti’mizin ve Cumhur İttifakımızın Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıyı lanetliyor, ağır yaralanan vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Saldırıya ilişkin geniş kapsamlı tahkikat derhal başlatılmıştır" dedi.
10.02.2024 Gündem
Mossad ajanlarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı
Mossad ajanlarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı İsrail gizli servisi Mossad'a çalıştıkları gerekçesi ile MİT ve emniyet unsurları tarafından çökertilen casus ağındaki 34 şüphelinin sorgusu TEM Şube'de sürerken, soruşturmayla ilgili yeni ayrıntılar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Çeşitli yaş grubundaki sabotaj ekibinin, İsrail dış istihbarat servisinin Tel Aviv’deki Hamas masasına bakan birim tarafından yönetilip yönlendirildiği ortaya çıktı.
4.01.2024 Gündem
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız Ticaret Bakanı Ömer Bolat, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Bakan Bolat konut ve araç fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Ekonomi
Küçükçekmece'de kulüp başkanına silahlı saldırı; Hazırlıklı gelinmiş bir saldırı
Küçükçekmece'de kulüp başkanına silahlı saldırı; Hazırlıklı gelinmiş bir saldırı Küçükçekmece'de, Yeşilova Esnaf Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ulaş, otopark işletmeciliği yapan kiracısının yakını Levent Kalaycı tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan Levent Kalaycı, 9 el ateş ettikten sonra kaçarken, polis ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Bacağına isabet eden 4 kurşun ile yaralanan kulüp başkanı Ahmet Ulaş, hastaneye kaldırıldı. Şüphelinin saldırının ardından elinde silahla kaçtığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
20.12.2023 Gündem
Luis Diaz'ın anne ve babası, silahlı saldırganlarca kaçırıldı
Luis Diaz'ın anne ve babası, silahlı saldırganlarca kaçırıldı İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da forma giyen Luis Diaz'ın annesi ve babası, Kolombiya'da kaçırıldı. Kolombiya Cumhurbaşkanı konuyla ilgili açıklama yaptı.
29.10.2023 Şampiy10
Kozmetik mağazasında akılalmaz soygun! Dişleriyle söke söke çaldılar
Kozmetik mağazasında akılalmaz soygun! Dişleriyle söke söke çaldılar İstanbul'da ünlü bir kozmetik mağazasını adeta kendilerine mesken tutan 2 kadın hırsız mağaza çalışanlarının korkulu rüyası haline geldi. Her geldiklerinde ürünlerin üzerindeki alarmları dişleriyle söken hırsızlar çaldıkları malzemelerle kaçtı. Son eylemlerinin ardından emniyet güçlerinin kamera görüntülerinden tespit ettiği 2 hırsız hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
8.10.2023 Yaşam
Kağıthane'de Rus mankenin evinde milyonluk hırsızlık! 5 yıllık emeği çalındı
Kağıthane'de Rus mankenin evinde milyonluk hırsızlık! 5 yıllık emeği çalındı Kağıthane'de Rus manken Aleksandra Serıakova'nın yaşadığı rezidansa giren hırsız veya hırsızların 500 bin lira değerinde döviz ile 500 bin liralık mücevheri çalarak kayıplara karıştığı öne sürüldü. 5 yıllık emeğinin çalındığını söyleyen Serıakova, hırsız veya hırsızların bulunmasını istiyor.
12.09.2023 Yaşam
Korkunç rapor! 20 günde 295 orman yangını çıktı; 3 bin 160 hektar alan zarar gördü
Korkunç rapor! 20 günde 295 orman yangını çıktı; 3 bin 160 hektar alan zarar gördü Türkiye'de 12-18 Temmuz tarihleri arasında çıkan 147 orman yangını ve 166 ziraat yangının tamamı kontrol altına alındı. 1-20 Temmuz arasındaki 20 günlük dönemde 295 orman yangınında 3 bin 160 hektar alan zarar gördü. Geçen yıl aynı dönemde 197 orman yangını çıktı, 1438 hektar alan zarar gördü.
21.07.2023 Gündem
Türkiye'de son 20 günde 295 orman yangını çıktı! İşte kül olan alan
Türkiye'de son 20 günde 295 orman yangını çıktı! İşte kül olan alan Türkiye'de 12-18 Temmuz tarihleri arasında çıkan 147 orman yangını ve 166 ziraat yangının tamamı kontrol altına alındı. 1-20 Temmuz arasındaki 20 günlük dönemde 295 orman yangınında 3 bin 160 hektar alan zarar gördü. Geçen yıl aynı dönemde 197 orman yangını çıktı, 1438 hektar alan zarar gördü.
21.07.2023 Gündem
Şehit babası Eker: "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez"
Şehit babası Eker: "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" Muğla’nın Marmaris ilçesinde polis memuru olarak görev yaparken 15 Temmuz 2016 günü FETÖ’nün darbe girişimi sırasında şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker için satın alıp, "Bu ev torunlarımın torunlarına kadar kalacak diyen" babası Nihat Eker o gece oğlu ile yaptığı son konuşmayı anlatırken, "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" dedi.
14.07.2023 Gündem
Sopalarla iş yerini basıp terziyi öldüresiye dövdüler
Sopalarla iş yerini basıp terziyi öldüresiye dövdüler Antalya’nın Manavgat ilçesinde terziyi basan 3 şüpheli, iş yeri sahibi ellerindeki sopalarla darp ederek hastanelik etti. İş yerindeki kadın müşterinin bağırması sayesinde zorbaların elinden kurtulan terzinin başına 30’a yakın dikiş atıldığı bildirildi. Kimseyle bir husumeti olmadığını belirten Mehmet Deniz, kiracısına mahkeme kararıyla tahliye kararı aldırdığını, bunun dışında kimseyle husumeti bulunmadığını söyledi.
11.07.2023 Yaşam
Düğünde olay çıktı! Polislere taşlı, sopalı ve baltalı saldırı
Düğünde olay çıktı! Polislere taşlı, sopalı ve baltalı saldırı Tekirdağ'da uyarılara rağmen gece yarısına kadar devam eden sokak düğününü durdurmaya gelen polis ekipleri, düğünde bulunanların taşlı, sopalı ve baltalı saldırısına uğradı. Kendilerine saldıran grubu dağıtmak için cop ve biber gazı kullanan polis ekipleri, şahısları güçlükle kontrol altına aldı.
26.06.2023 Yaşam
TikTok fenomenleri soruşturmasında flaş karar!
TikTok fenomenleri soruşturmasında flaş karar! İstanbul merkezli 37 ilde TikTok üzerinden sanal para ticaretiyle ilgili yürütülen soruşturmaya ilişkin adliyeye sevk edilen şüphelilerden 33'ü tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
24.06.2023 Gündem
Kırmızı Plaka Nedir, Ne İşe Yarar? Kırmızı Plaka Hangi Araçlarda Vardır?
Kırmızı Plaka Nedir, Ne İşe Yarar? Kırmızı Plaka Hangi Araçlarda Vardır? Kırmızı plaka, özel araçların yanı sıra kamu hizmeti veren araçlar için de kullanılan bir tür plakadır. Kırmızı plakalı araçlar, özel araçlardan farklı trafik kurallarına tabidirler ve bazı özel ayrıcalıklara sahiptirler.
3.06.2023 Gündem
Dede ve torununu FETÖ ile korkutup dolandırdılar! ‘Bana kredi kartından para dahi çektirdiler’
Dede ve torununu FETÖ ile korkutup dolandırdılar! ‘Bana kredi kartından para dahi çektirdiler’ Diyarbakır'da "FETÖ adına sahte kimlik çıkarıldığı" yalanıyla kandırılan dede ve torunu, 650 bin liralık ziynet eşyası ile 78 bin TL'yi dolandırıcılara kaptırdı. Olayın detayları ise şoke etti.
19.05.2023 Yaşam
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İmamoğlu ve Yavaş milletimize özür borçlular
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İmamoğlu ve Yavaş milletimize özür borçlular AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Çelik yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız seçimi açık ara önde bitirdi. Muhalefet bütün antidemokratik refleksleri sergiledi." ifadelerini kullandı.
15.05.2023 Gündem
İstanbul’da Yeşil Sol Parti mitingine katılan PKK üyesi Öcalan flamasıyla yakalandı
İstanbul’da Yeşil Sol Parti mitingine katılan PKK üyesi Öcalan flamasıyla yakalandı İstanbul’un Fatih ilçesinde, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nin (YSP) Yenikapı mitinginde bölücü terör örgütü PKK’nın İmralı’da tutuklu bulunan elebaşı Abdullah Öcalan’ın resmiyle yürüyen Davut K. adlı örgüt üyesi yakalanarak gözaltına alındı. PKK mensubunun, örgüt üyeliğinden 2, terör propagandasından 1 olmak üzere 3 suç dosyası tespit edildi.
13.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emniyet Güçleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emniyet güçleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.