Emina Sandal

Emina Sandal

Son dakika Emina Sandal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emina Sandal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emina Sandal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emina Sandal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emina sandal gelişmeleri de dahil olmak üzere 384 emina sandal haberi bulunmuştur. Tüm emina sandal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa Sandal'dan düğün öncesi aşk dolu mesaj!
Mustafa Sandal'dan düğün öncesi aşk dolu mesaj! Geçtiğimiz günlerde 52 yaşındaki popçu Mustafa Sandal, kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Melis Sütşurup ile Roma'da nikah masasına oturdu. Mustafa Sandal, 11 Haziran'daki düğün öncesinde eşi Melis Sütşurup doğum gününü Instagram'dan kutladı. Sandal yaptığı paylaşıma, "Ya doğmasaydın, olmasaydın, hayatıma girip beni bulmasaydın! Hani bazen kader gelip de yapması gerekeni yapar ya... O yüzden iyi ki doğdun, kaderime ortak oldun..." notunu düştü. Ünlü popçunun aşk dolu mesajına eşi, "Kaderine, yoluna, hayatına ortak olmak çok özel, çok güzel. İyi ki" sözleriyle duygusal bir yanıt verdi.
Mustafa Sandal aşka geldi!
Mustafa Sandal aşka geldi! Şarkıcı Mustafa Sandal, yaklaşık dört ay önce tekrar barıştığı sevgilisi Melis Sütşurup ile aşkını sosyal medyaya taşıdı. Ünlü şarkıcı, güneş gözlüğü takan sevgilisine "Sen yeter ki hep böyle bak!" sözlerini yazınca takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.
26.01.2021 Magazin
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi?
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi? Gülben Ergen katıldığı bir televizyon programında geçmişte Hülya Avşar ile yaşadığı polemikler ile ilgili ilk kez konuştu. Magazin gündemine oturan Gülben Ergen internette merak ediliyor. Peki, Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
2.05.2020 Gündem
Melis'in midesini bulandıran olay ortaya çıktı
Melis'in midesini bulandıran olay ortaya çıktı Şarkıcı Mustafa Sandal (49) ile kendisinden 19 yaş küçük Melis Sütşurup, 6 aylık ilişkilerini noktaladı.
19.08.2019 Magazin
Emina Jahovic'in gerçek adresi belli oldu!
Emina Jahovic'in gerçek adresi belli oldu! Mustafa Sandal'a komşu olacağı haberleri çıkan Emina Jahovic, Zorlu Center'a değil birkaç yüz metre ilerde bir siteye taşınıyor
24.03.2019 Magazin
Aaaaa  Emina mı o?
Aaaaa Emina mı o? Sadettin Saran’ın Instagram sayfasında ‘Çok özledim’ notuyla paylaştığı fotoğraf takipçilerini heyecanlandırdı.
20.09.2018 Magazin
Bunlar hep acıdan!
Bunlar hep acıdan! Emina Sandal boşanma sonrası hızla kilo kaybederken, Mustafa Sandal kendini spora verip gençlik günlerine geri döndü.
16.08.2018 Magazin
Emina’sız ilk tatil
Emina’sız ilk tatil Emina Sandal ile evliliğini geçen ay anlaşmalı olarak bitiren Mustafa Sandal, oğlu Yavuz ve Yaman ile Göcek’te yorgunluk attı.
19.06.2018 Magazin
3 milyon dolarlık protokol
3 milyon dolarlık protokol Mustafa Sandal ile Emina Sandal’ın 10 yıllık evlilikleri 15 dakikalık tek celsede bitti
6.06.2018 Magazin
Ünlü sanatçı Sandal'ın 10 yıllık evliliği 15 dakikada bitti
Ünlü sanatçı Sandal'ın 10 yıllık evliliği 15 dakikada bitti Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ve eşi Emina Sandal'ın 10 yıllık evlilikleri 15 dakika süren tek celsede bitti.
6.06.2018 Magazin
Sırp basınından şok iddia!
Sırp basınından şok iddia! Emina Sandal'ın gizli aşk yaşadığını iddia eden Sırp basını, bu seferde Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa'yı oyuncu Aslı Enver'le aldattığını öne sürdü.
31.05.2018 Magazin
Mustafa Sandal'dan Cengiz Ünder paylaşımı!
Mustafa Sandal'dan Cengiz Ünder paylaşımı! Şarkıcı Mustafa Sandal, boşanma yolunda olduğu eşi Emina Sandal özel hayatlarıyla ilgili açıkmalalarda bulunurken o son derece farklı paylaşımlar yapıyor.
16.05.2018 Magazin
'Boşanmak küçük bir ölüm'
'Boşanmak küçük bir ölüm' Popçu Mustafa Sandal ile 2008 yılında evlendiği Boşnak kökenli Emina Jahovic, oğulları Yavuz ve Yaman'a rağmen boşanacaklarını açıklamıştı. Emina Jahovic, ayrılık kararından sonra ilk röportajı doğup büyüdüğü Sırbistan'daki Hello dergisine verdi.
28.04.2018 Magazin
Koşarak kaçtı
Koşarak kaçtı Mustafa Sandal, önceki gün Etiler’deydi.
26.04.2018 Magazin
Emina Sandal son noktayı koydu
Emina Sandal son noktayı koydu Geçtiğimiz günlerde gizemli bir erkekle görüntülenen Emina Jahovic Sandal, boşanma davası devam eden Mustafa Sandal ile barışmalarının söz konusu olmadığını söyledi.
22.04.2018 Magazin
Ben bunları hak etmedim!
Ben bunları hak etmedim! MUSTAFA Sandal ile boşanma aşamasındaki Emina Sandal, ilk kez konuştu.
22.04.2018 Magazin
9 yıllık evliliği 'milliyetçilik' bitirmiş!
9 yıllık evliliği 'milliyetçilik' bitirmiş! Mustafa-Emina Sandal çifti 9 yıllık evliliklerini bitiriyor. İkilinin ayrılmasında Mustafa Sandal'ın Türkçe'den çok Sırpça konuşan çocuklarından dolayı duyduğu rahatsızlık yatıyormuş.
26.03.2018 Magazin
Emina Sandal'ın gizemli arkadaşı
Emina Sandal'ın gizemli arkadaşı Mustafa Sandal ile olan 10 yıllık evliliğini bitirmek üzere olan Emina Sandal önceki akşam bir erkek arkadaşı ile Etiler’deki Papermoon Restaurant’ta yemek yedi
21.03.2018 Magazin
230 bin liralık eve milyonluk tadilat!
230 bin liralık eve milyonluk tadilat! Emina Jahovic (Sandal), eşi Mustafa Sandalda boşanma kararının ardından bu kez, memleketi Sırbistan'da doğduğu eve yaptığı harcama ile dillerde. Emina Sandal'ın Novi Pazar şehrindeki aile yadigarı evine 500 bin Euro yani 2 milyon 360 bin liraya tadilat yaptırdı. Şehirdeki normal evlerin fiyatı ise 50 bin Euro civarı.
9.03.2018 Magazin
Bir kez daha deneyelim mi?
Bir kez daha deneyelim mi? Sırp basını, film yapımcısı Marko Miskoviç’in eski sevgilisi Emina Sandal’a “Yeniden bir araya gelelim” şeklinde mesajlar attığı haberini manşetlere taşıdı
1.03.2018 Magazin
15 milyonluk muhteşem villa Emina'ya kaldı!
15 milyonluk muhteşem villa Emina'ya kaldı! 9 yıldır evli olan Mustafa Sandal ile Emina Sandal boşanmak üzere. Musti, Çubuklu Vadi Evleri'ndeki 4 katlı 15 milyon liralık villayı eşine bırakacak. Emina Sandal bu villada iki oğluyla yaşayacak.
26.02.2018 Magazin
‘Ben aç bir kadın   değilim’
‘Ben aç bir kadın değilim’ Mustafa Sandal ile evliliğini bitirme kararı alan Emina Sandal, boşanma sürecinde yaşadıklarını ilk kez anlattı...
23.02.2018 Magazin
Koşar adım kaçtı
Koşar adım kaçtı İki çocuğunun annesi Emina Sandal’la boşanma kararı alan Mustafa Sandal, önceki gün Zorlu Center’daki ofisine girerken görüntülendi.
21.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emina Sandal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emina sandal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.