Emina Jahovic

Emina Jahovic

Son dakika Emina Jahovic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emina Jahovic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emina Jahovic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emina Jahovic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emina jahovic gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 emina jahovic haberi bulunmuştur. Tüm emina jahovic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa Sandal'a Emina Jahovic'ten kiralık araba' davası
Mustafa Sandal'a Emina Jahovic'ten kiralık araba' davası Emina Jahovic ve Mustafa Sandal mahkemelik oldu. Daha önce çocukların nafakası nedeniyle Sandal’a dava açan Sırp şarkıcı bu kez de eski eşinin boşanma protokolündeki araç kiralama yükümlülüğüne aykırı davrandığını iddia ederek mahkemeye başvurdu.
20.09.2023 Magazin
Emina Jahovic: O zamanlar Türkçe bilmiyordum, zorlanıyordum
Emina Jahovic: O zamanlar Türkçe bilmiyordum, zorlanıyordum Eski eşi Mustafa Sandal ile evlendikten sonra Türkiye'ye yerleşen Sırp şarkıcı Emina Jahovic, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Bayram tatilini sevgilisi Ljubomir Dorontic’le Maldivler’de geçirdiği iddialarına da yanıt verdi.
25.05.2023 Magazin
Emina Jahovic'ten aşk sorularına tepki! 'Artık güvenlikle dolaşacağım'
Emina Jahovic'ten aşk sorularına tepki! 'Artık güvenlikle dolaşacağım' Şarkıcı Mustafa Sandal'ın eski eşi ve iki çocuğunun annesi Emina Jahovic, geçtiğimiz gün oğullarıyla bir AVM'de görüntülendi. Gazetecilerin yeni ilişkisiyle ilgili sorular sorması üzerine sinirlenen şarkıcı, "Artık güvenlikle dolaşacağım!" diyerek tepkisini gösterdi.
6.05.2023 Magazin
Emina Jahovic, Kurt Daniel Suntay ile aşk yaşıyor
Emina Jahovic, Kurt Daniel Suntay ile aşk yaşıyor Sırp şarkıcı Emina Jahovic, 2 aydır finans danışmanı Kurt Daniel Suntay ile aşk yaşıyor. Çift, bayram tatilini Maldivler’de geçirdi.
28.04.2023 Magazin
Emina Jahovic tepki gösterdi! 'Çocukların yanında böyle şeyler sormayın'
Emina Jahovic tepki gösterdi! 'Çocukların yanında böyle şeyler sormayın' Şarkıcı Mustafa Sandal'ın eski eşi ve iki çocuğunun annesi Emina Jahovic, Maldivler tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Sırp şarkıcı, oğullarının yanında yöneltilen 'sevgili' sorusuna tepkisini dile getirdi. Jahovic'in büyük oğlu Yaman Sandal da basın mensubundan bu konuda ricada bulundu.
22.04.2023 Magazin
Mustafa Sandal'dan milyon dolarlık imza!
Mustafa Sandal'dan milyon dolarlık imza! Türk popunun ünlü ismi Mustafa Sandal, markaların aranan yüzü olmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı reklamdan alacağı ücretle dudak uçuklattı.
10.04.2023 Magazin
Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sütşurup'tan olay paylaşım! 'Emina Jahovic'e gönderme mi?'
Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sütşurup'tan olay paylaşım! 'Emina Jahovic'e gönderme mi?' Melis Sütşurup Sandal Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic'e göndermeli paylaşımda mı bulundu? 2018'de Emina Jahovic'ten boşanan şarkıcı Mustafa Sandal, haziran ayında ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Sandal, Melis Sütşurup ile İtalya'nın başkenti Roma'da evlenmişti. Şimdilerde mutlu bir evlilik sürdüren çiftten Melis Sandal Instagram'dan yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düştü. İşte o paylaşım...
2.04.2023 Magazin
Ünlülerin makyajsız hali şaşırttı
Ünlülerin makyajsız hali şaşırttı Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic makyajsız görüntülendi. Şarkıcıyı gören tanımakta zorlandı.
12.03.2023 Magazin
Kate Winslet'tan bağış çağrısı!
Kate Winslet'tan bağış çağrısı! Dünyaca ünlü oyuncu Kate Winslet, Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından depremzedeler için harekete geçti. Ünlü İngiliz bağış çağrısında bulundu.
23.02.2023 Magazin
Emina Jahovic yeni ev arayışına girdi!
Emina Jahovic yeni ev arayışına girdi! Kahramanmaraş depremi sonrası İstanbul depremi de gündeme gelmeye başladı. Ulus'ta yaşayan Emina Jahovic harekete geçti. Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic depremden korkup Kemerburgaz’da villa arayışına girdi. Ünlü isim bir kütük ev beğenip 25 milyon TL’yi gözden çıkardı ama evin tapusuz olmasıyla fikrini değiştirdi.
23.02.2023 Magazin
Mustafa Sandal'ın 'Aya Benzer' dansı itirafı herkesi şoke etti!
Mustafa Sandal'ın 'Aya Benzer' dansı itirafı herkesi şoke etti! Mustafa Sandal, ‘Doğu Demirkol ile Alelade Show’un son bölümüne konuk oldu. Programın hazır cevap bölümünde belirli bir süre içerisinde kendisine sorulan sorulara yanıt veren ünlü isim, 'Aya Benzer' şarkısıyla meşhur olan dans figürünün kendisine ait olmadığını açıkladı.
11.12.2022 Magazin
Emina Jahovic'ten 'nafaka' sorusuna yanıt! 'Erkek, erkek adam gibi davranmalı'
Emina Jahovic'ten 'nafaka' sorusuna yanıt! 'Erkek, erkek adam gibi davranmalı' Sırp şarkıcı Emina Jahovic, oğulları Yaman ve Yavuz'un babası Mustafa Sandal ile 2018 yılında boşanmıştı. Son dönemde eski eşlerin nafaka yüzünden davalık olduğu hatırlatılan Javovic, "Ünlü anneler bir yandan çalışıyor ise sizce nafaka almalı mı?" sorusunu yanıtladı. Şarkıcı, yeni aldığı yaklaşık 3 milyon TL değerindeki aracıyla da dikkat çekti.
3.12.2022 Magazin
Emina Jahovic: Mustafa mutlu olsun yeter
Emina Jahovic: Mustafa mutlu olsun yeter Emina Jahovic, 10 yıl evli kaldığı iki çocuğunun babası Mustafa Sandal ile 2018 yılında boşanmıştı. Emina Jahovic, Mustafa Sandal'ın geçtiğimiz haziran ayında sosyetik güzel Melis Sütşurup ile nikâh masasına oturması hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı. İş insanı Recep Ali Keydal ile birlikte görüntülenmesine açıklık getiren Sırp şarkıcı, evliliğe bakış açısını da anlattı.
7.11.2022 Magazin
Emina Jahovic'in açıklamaları dikkat çekti: Çocuklarımın kaderi bu!
Emina Jahovic'in açıklamaları dikkat çekti: Çocuklarımın kaderi bu! Emina Jahovic, 2018 yılında nikâh masasına oturduğu, oğulları Yaman (13) ve Yavuz'un (10) babası Mustafa Sandal'dan 2018'de sürpriz şekilde ayrılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda yaz sezonunu Bodrum'da açan 40 yaşındaki şarkıcı, eski eşine açtığı nafaka davası, özel hayatı ve çocukları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
3.08.2022 Magazin
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup evlendi! Roma'da 'evet' dediler...
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup evlendi! Roma'da 'evet' dediler... Emina Jahovic ile boşanan Mustafa Sandal uzun süredir aşk yaşadığı Melis Sütşurup ile İtalya'da evlendi. Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği’nde nikah masasına oturan çiftin düğünü 11 Haziran'da Marmaris’te yapılacak.
5.06.2022 Magazin
Melis Sütşurup ve Mustafa Sandal çiftine milyonluk jest!
Melis Sütşurup ve Mustafa Sandal çiftine milyonluk jest! Oğulları Yaman ve Yavuz'un annesi Emina Jahovic ile 10 yıllık evliliği 2018'de sona eren Mustafa Sandal, geçtiğimiz şubat ayında aile arasında düzenlenen sade bir nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımı attığı Melis Sütşurup ile nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. Sosyetik güzel Melis Sütşurup'un babası Cihan Sütşurup, ünlü çifte büyük jest yaptı.
6.05.2022 Magazin
Emina Jahovic'den Ramazan açıklaması: Beni manevi olarak çok rahatlatıyor
Emina Jahovic'den Ramazan açıklaması: Beni manevi olarak çok rahatlatıyor Mustafa Sandal ile 2008-2018 yılları arasında evli kalan ve nafakasını ödemediği gerekçesiyle iki çocuğunun babasıyla icralık olan Emina Jahovic, önceki gece Etiler'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Jahovic, Ramazan ayında manevi olarak rahatladığını söyledi.
15.04.2022 Magazin
Emina Jahovic, Mustafa Sandal'ı icraya vermişti! Gerçek ortaya çıktı...
Emina Jahovic, Mustafa Sandal'ı icraya vermişti! Gerçek ortaya çıktı... Sırp şarkıcı Emina Jahovic, nafakasını ödemediği gerekçesiyle eski eşi ve iki çocuğunun babası Mustafa Sandal’ı icraya vermişti. Ünlü popçu, Jahovic’e toplam 1.8 milyon ödediğini kanıtlayınca dava iptal edildi.
2.03.2022 Magazin
Emina Jahovic'den Mustafa Sandal hakkında flaş iddia: Hiç ödemedi!
Emina Jahovic'den Mustafa Sandal hakkında flaş iddia: Hiç ödemedi! Sırp şarkıcı Emina Jahovic (40), 2008-2018 yılları arasında evli kaldığı, çocukları Yaman ve Yavuz'un babası Mustafa Sandal'ın (52) nafaka borcu olduğunu iddia etti.
25.02.2022 Magazin
Emina Jahovic'ten 40 yaş fotoğrafları!
Emina Jahovic'ten 40 yaş fotoğrafları! Sırp şarkıcı Emina Jahovic dün 40 yaşına girdi.
16.01.2022 Magazin
Emina Jahovic'ten Mustafa Sandal ve Can Atay açıklaması!
Emina Jahovic'ten Mustafa Sandal ve Can Atay açıklaması! Emina Jahovic, önceki gün Etiler’de yılbaşı alışverişi yaparken görüntülendi. Keyfinin yerinde olduğu görülen şarkıcı, isminin aşk dedikodularına karıştığı iş insanı Can Atay ve eski eşi Mustafa Sandal ile devam eden nafaka davası ile ilgili sorulara yanıt verdi.
1.01.2022 Magazin
Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup evleniyor!
Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup evleniyor! Indira Elemes ile yaptığı "Yok Say" şarkısının tanıtımını yapan Mustafa Sandal, sevgilisi Melis Sütşurup ile evlenme hazırlığında olduğunu doğruladı. Mustafa Sandal 2 çocuğunun annesi Emina Jahovic'ten 2018'de boşanmıştı. Melis Sütşurup'un da boşandığı Yusuf Çakır'dan bir oğlu var.
26.12.2021 Magazin
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup evleniyor! İşte nikah tarihi...
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup evleniyor! İşte nikah tarihi... Emina Jahovic ile 2018 yılında boşanan şarkıcı Mustafa Sandal'ın, üç yıldır birlikte olduğu cemiyetin ünlü ismi Melis Sütşurup'la yazın nikah masasına oturacağı konuşuluyor.
15.12.2021 Magazin
Emina Jahovic isyan etti: İnsanlar çok konuşuyor!
Emina Jahovic isyan etti: İnsanlar çok konuşuyor! Şarkıcı Emina Jahovic, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Annesiyle yürüyen ünlü isim, bankadan para çektikten sonra muhabirlerle sohbet etti. Jahovic, eski eşi ve oğullarının babası Mustafa Sandal'la aralarındaki nafaka davasıyla ilgili de konuştu.
25.11.2021 Magazin
Mustafa Sandal ve sevgilisi Melis Sütşurup evleniyor mu?
Mustafa Sandal ve sevgilisi Melis Sütşurup evleniyor mu? Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ve sevgilisi Melis Sütşurup, haftasonunu çocuklarıyla geçirdi. Sosyetik güzelin oğluyla, popçunun oğulları kaynaştı. Çocuklarından onay alan ikili, birlikte yaşayacakları ev için perde seçti.
26.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emina Jahovic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emina jahovic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.