Emel Müftüoğlu

Emel Müftüoğlu

Son dakika emel müftüoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emel müftüoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emel müftüoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emel Müftüoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emel müftüoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 emel müftüoğlu haberi bulunmuştur. Tüm emel müftüoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Bileğindeki hastane künyesi korkuttu
Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Bileğindeki hastane künyesi korkuttu Emel Müftüoğlu, "Yiyerek zayiflama metotlarını öğretiyor" diyerek Sezen Aksu'nun iki ekmeği bir anda yemeğe çalıştığı anları yayınladı. Fotoğrafta Aksu'nun bileğindeki hastane bandı ise dikkat çekti.
19.03.2024 Magazin
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Deniz Seki'nin annesi son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı
Deniz Seki'nin annesi son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden şarkıcı Deniz Seki'nin annesi Güler Seki, Göztepe Çemenzar Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende Deniz Seki, annesinin tabutu başında taziyeleri kabul etti.
24.09.2023 Magazin
Emel Müftüoğlu'ndan çarpıcı itiraf!
Emel Müftüoğlu'ndan çarpıcı itiraf! 61 yaşındaki pop müziği şarkıcı Emel Müftüoğlu katıldığı bir programda yaptığı çarpıcı itiraflarla hayranlarını şaşkına çevirdi.
5.02.2023 Magazin
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu arasında tatlı atışma!
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu arasında tatlı atışma! Özge Gürel, kendisi gibi oyuncu olan eşi Serkan Çayoğlu ile birlikte gidecekleri etkinlik öncesi Instagram'dan eğlenceli bir paylaşıma imza attı. 35 yaşındaki güzel, eşinden önce hazırlanınca, ortaya ilginç bir diyalog çıktı.
5.01.2023 Magazin
Emel Müftüoğlu, Selda Bağcan'ı paylaştı! Gören inanamadı
Emel Müftüoğlu, Selda Bağcan'ı paylaştı! Gören inanamadı Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Emel Müftüopğlu, son paylaşımında filtrenin dozunu kaçırdı. Dizindeki rahatsızlık nedeniyle operasyon geçiren Demet Akbağ'ı ziyaret eden ünlü şarkıcının paylaşımına yorum yağdı. Doğallığa önem veren 74 yaşındaki sanatçı Selda Bağcan'ı görenler gözlerine inanamadı.
5.01.2023 Magazin
Emel Müftüoğlu'ndan yıllar sonra gelen itiraf: 'Bu çok yanlış anlaşılır' demiştim
Emel Müftüoğlu'ndan yıllar sonra gelen itiraf: 'Bu çok yanlış anlaşılır' demiştim Altan Erkekli ve Veysel Diker'in "Şifa Niyetine" adlı gösterisine katılan Emel Müftüoğlu, oyun öncesi muhabirlerin sorularına yanıt verdi. "Pandemi dönemiyle darmaduman" olduk diyen Emel Müftüoğlu, "İki ay çok korktum. Yurt dışına da çıktım o süreçte iki kez fakat hiç bu kadar ülkemi kısa sürede özleyeceğimi tahmin etmezdim" dedi.
20.11.2022 Magazin
Ece Erken ile küs olan Demet Akalın, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldüğünü duyunca... "Ayaklarının dibine sarıldı"
Ece Erken ile küs olan Demet Akalın, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldüğünü duyunca... "Ayaklarının dibine sarıldı" Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün yankıları sürüyor. Ece Erken ile uzun yıllardır küs olan Demet Akalın haberi alır almaz Erken'in yanına koşmuş. Bircan Bali açıklamasında "Okan Kurt ile geldi Ece'nin ayaklarının dibine sarıldı" dedi.
28.01.2022 Magazin
Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu 67 yaşında! Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri!
Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu 67 yaşında! Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri! Olağanüstü şarkı sözleri, besteleri ve dokunaklı sesi ile milyonların kalbine taht kuran Sezen Aksu'nun bugün doğum günü... Minik Serçe 67. yaşına bastı. Sevenleri ve dostları ünlü şarkıcının doğum gününü kutladı. Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu'nun doğum gününü Twitter'da da TT (Trend Topic) listesinde yer aldı. İşte Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri...
13.07.2021 Gündem
Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan vefatının 5. yıl dönümünde anılıyor!
Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan vefatının 5. yıl dönümünde anılıyor! Türk sinemasının ünlü oyuncularından Oya Aydoğan'ın vefatının üzerinden 5 yıl geçti. Güzelliği ile bir döneme damgasını vuran Oya Aydoğan Yeşilçam'da sayısız filmde rol aldı. 80'li yılların en beğenilen oyuncularından Oya Aydoğan, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Kemal Sunal gibi sanatçılarla filmlerde oynadı. Peki, Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan kaç yaşında öldü? Oya Aydoğan'ın neden öldü? İşte Oya Aydoğan'ın hayatı, filmleri ve dizileri...
15.05.2021 Gündem
Emel Müftüoğlu: Ajda ve Sezen'i kastetmedim
Emel Müftüoğlu: Ajda ve Sezen'i kastetmedim Emel Müftüoğlu, daha önceki bir röportajında söylediği 'Yaşı gelenler müziği bıraksın' cümlesine açıklık getirdi ve Ajda Pekkan ile Sezen Aksu’yu kastetmediğini belirtti.
27.02.2021 Magazin
Emel Müftüoğlu Bodrum'da kaza geçirdi: O günden beri evdeyim
Emel Müftüoğlu Bodrum'da kaza geçirdi: O günden beri evdeyim Sahnelerin sevilen ismi Emel Müftüoğlu, Bodrum’da Jet ski’den düşüp kaza geçirdiğini açıkladı. Müftüoğlu, "O günden beri evde istirahat ediyorum. Sıkıldım oturmaktan. Bugün de biraz hava almak istedim." dedi.
10.10.2020 Magazin
İlk Instagram dizisi
İlk Instagram dizisi Türkiye’nin ilk Instagram IG TV dizisi ‘Altınkod 5.2.0’, dünyadan ve Türkiye’den sanatçılardan oluşan oyuncu kadrosuyla yarın yayınlanacak.
23.08.2020 Televizyon
Sabaha karşı evi terk etti! Büyük tartışma...
Sabaha karşı evi terk etti! Büyük tartışma... Çağrı Müftüoğlu, bir süredir beraber olduğu söz yazarı ve besteci Zeki Güner’le Urla’daki evinde büyük bir tartışma yaşadı. Sabaha karşı bağrışmaların duyulduğu evi Müftüoğlu bir arkadaşının aracıyla terk etti.
9.08.2020 Magazin
Fettah Can kimdir? Fettah Can kaç yaşında ve nereli?
Fettah Can kimdir? Fettah Can kaç yaşında ve nereli? Cumhurbaşkanlığı’nın organize ettiği konserler serisi "Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri" ile devam ediyor. Türkiye'nin farklı şehirlerindeki 8 farklı tarihi mekanda düzenlenecek konser serisi Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Fettah Can konseriyle Kanal D'de devam ediyor. Peki, Fettah Can kimdir? Fettah Can kaç yaşında ve nereli? İşte Fettah Can şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
25.05.2020 Gündem
Emel Müftüoğlu'nun zor anları... Ayı saldırdı
Emel Müftüoğlu'nun zor anları... Ayı saldırdı Hayvanseverliği ile tanınan Emel Müftüoğlu, sevdiği minik ayı yavrusunun saldırısına uğradı.
16.05.2020 Magazin
Bendeniz kimdir, kaç yaşında? Bendeniz Cenk Eren kavgasının nedeni ne? İşte Bendeniz'in biyografisi...
Bendeniz kimdir, kaç yaşında? Bendeniz Cenk Eren kavgasının nedeni ne? İşte Bendeniz'in biyografisi... Geçtiğimiz günlerde Cenk Eren'in bir röportajındaki sözlerine, Bendeniz’den sert tepki gelmişti. Ünlü şarkıcı Bendeniz'in, "Bazı densiz sanat camiasından arkadaşlara sesleniyorum" şeklindeki cevabı magazinde gündem oldu. Peki, Bendeniz kimdir, kaç yaşında? Bendeniz Cenk Eren kavgasının nedeni ne? İşte Bendeniz'in biyografisi...
16.05.2020 Gündem
Oya Aydoğan kimdir? Usta Oyuncu Oya Aydoğan'ın hayatı
Oya Aydoğan kimdir? Usta Oyuncu Oya Aydoğan'ın hayatı Usta oyuncucu Oya Aydoğan'ın bugün ölüm yıldönümü. Güzelliği ile bir döneme damgasını vuran Oya Aydoğan Yeşilçam'da sayısız filmde rol aldı. Oya Aydoğan vefatının dördüncü yılında unutulmadı. Peki, Oya Aydoğan kimdir? Usta Oyuncu Oya Aydoğan'ın hayatı...
15.05.2020 Gündem
'Kaset yok korkmasın!'
'Kaset yok korkmasın!' Zeynep Korel, Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’nın hazırladığı ‘Magazin Noteri’ne canlı bağlanarak, yine gündem yaratacak açıklamalar yaptı.
29.12.2019 Magazin
Harbiye'de yine yeniden Mustafa Sandal izdihamı
Harbiye'de yine yeniden Mustafa Sandal izdihamı Müzik hayatındaki 25'inci yılını kutlayan pop müziğin başarılı ismi Mustafa Sandal, önceki gün Poll Production organizasyonu, Demirören TV medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında müzikseverlerle buluştu.
30.08.2019 Magazin
Sezen Aksu, babasını son yolculuğuna uğurladı
Sezen Aksu, babasını son yolculuğuna uğurladı SANATÇI Sezen Aksu’nun, İzmir’de 91 yaşında vefat eden babası Sami Yıldırım’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Sezen Aksu’yu, acılı gününde, Sibel Can, Gülben Ergen, Emel Müftüoğlu, Sıla, Müjde Ar ve Demet Akbağ’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler de yalnız bırakmadı.
24.08.2019 Magazin
Beş yıl sonra ekrana döndü
Beş yıl sonra ekrana döndü Seray Sever ve Emel Müftüoğlu, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
10.07.2019 Magazin
Mutfak alışverişi çantasında
Mutfak alışverişi çantasında Ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu, önceki gün Nişantaşı City's AVM'de görüntülendi.
17.06.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emel Müftüoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emel müftüoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.