Emel

Emel

Son dakika Emel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emel gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.006 emel haberi bulunmuştur. Tüm emel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Bileğindeki hastane künyesi korkuttu
Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Bileğindeki hastane künyesi korkuttu Emel Müftüoğlu, "Yiyerek zayiflama metotlarını öğretiyor" diyerek Sezen Aksu'nun iki ekmeği bir anda yemeğe çalıştığı anları yayınladı. Fotoğrafta Aksu'nun bileğindeki hastane bandı ise dikkat çekti.
19.03.2024 Magazin
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili olarak "İliç'te tehlikeli bir sızıntı tespit edilmemiştir. Altın madenciliğinde kimyasallarla değerli madenlerin kazanılmasında kullanılan siyanür ve ağır metallerin olumsuz etkilerinin olduğu bilinen husustur. Tedbirlerin göz ardı edildiği çatlaklara karşı müdahalenin yapılmadığı, ikazlara karşı alanlara solisyon basılması felaketin alt yapısını hazırladığı iddiası vardır. Bilirkişi raporunu tekrar ele alması akla en uygun seçenektir." dedi.
20.02.2024 Gündem
Tanışma hikayesi gündem oldu: İlk adımı İpek Filiz Yazıcı atmış! 'Bana umut verdi ama hiçbir zaman açılmadı'
Tanışma hikayesi gündem oldu: İlk adımı İpek Filiz Yazıcı atmış! 'Bana umut verdi ama hiçbir zaman açılmadı' 2 sene önce Roma'da evlenen Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı çifti, Dream Türk TV’nin Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya ile Müzik Evinde’ye konuk oldu. Evlilik sürecine dair açıklamalarda da bulunan çiftten İpek Yazıcı ilk adımı kendisinin attığını açıkladı.
20.02.2024 Magazin
Ayşe Nine: "Çok acı gördük, şimdi evlat acısı"
Ayşe Nine: "Çok acı gördük, şimdi evlat acısı" Kahramanmaraş'ta merkezli 7.7 büyüklüğündeki asrın depreminde kızı Emel Bolat’ın cansız bedenine iki gün sonra ulaştığını anlatan 84 yaşındaki Ayşe Güleç, kızının fotoğrafları ile teselli buluyor.
6.02.2024 Adana
MHP'den 3 ana tema ve 9 ilkeli yerel seçim beyannamesi
MHP'den 3 ana tema ve 9 ilkeli yerel seçim beyannamesi MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, partisinin 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin 3 ana tema ve 9 ilkeden oluşan seçim beyannamesini açıkladı.
5.02.2024 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu
İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu İki hafta sürecek yarıyıl tatili nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda öğle saatlerinden itibaren yolcu yoğunluğu yaşandı.
19.01.2024 Gündem
Bahçeli’den alçak saldırıya sert tepki: Canilerin barındığı her yer meşru hedeftir
Bahçeli’den alçak saldırıya sert tepki: Canilerin barındığı her yer meşru hedeftir MHP lideri Bahçeli "Yüreklerimize ateş düşüren canilerin barındığı, sığındığı, saklandığı, silahlandığı, eğitildiği, araziye sürüldüğü her yer açık ve meşru hedeftir." dedi.
13.01.2024 Gündem
İstanbul'da U-14 final maçında kaos! Taraftar futbolcuları böyle dövdü
İstanbul'da U-14 final maçında kaos! Taraftar futbolcuları böyle dövdü İstanbul Güngören'de Haznedar İdman Ocağı ile Zeytinburnu Yeşiltepe spor arasında oynan U-14 final maçı sonunda, Haznedar taraftarları sahaya inerek karşı takıma saldırdı. Yeşiltepe Spor Kulübünün Başkan Yardımcısı Emel Sungur, “Çok büyük bir kaos yaşandı, 13 yaşındaki çocuklar darbedildi. Hocalarımızdan ikisini darbettiler" diye açıklama yaptı.
12.01.2024 Gündem
İstanbul'da taraftarlar sahaya girip futbolcuları böyle dövdü
İstanbul'da taraftarlar sahaya girip futbolcuları böyle dövdü İstanbul Güngören'de Haznedar İdman Ocağı ile Zeytinburnu Yeşiltepe spor arasında oynan U-14 final maçı sonunda, Haznedar taraftarları sahaya inerek karşı takıma saldırdı. Yeşiltepe Spor Kulübünün Başkan Yardımcısı Emel Sungur, “Çok büyük bir kaos yaşandı, 13 yaşındaki çocuklar darbedildi. Hocalarımızdan ikisini darbettiler" diye açıklama yaptı.
12.01.2024 Vatan TV
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
MHP lideri Bahçeli'den yeni yıl mesajı
MHP lideri Bahçeli'den yeni yıl mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türk sporunu kirli amaç ve arzularına alet etmek için sürekli faal halde bulunan kim ya da kimler varsa, alayının karşısında sapasağlam durmaya 2024 yılında da azimle devam edeceğiz” dedi.
31.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu! Erdoğan'dan destek mesajı
Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu! Erdoğan'dan destek mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde “Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri” töreninde önemli açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze katliamına tepki gösteren Erdoğan, 'Herkes orada neler yaşandığını biliyor. Dünyanın anlı şanlı onca devlet yönetiminin İsrail'in katliam ve hırsızlık üzerine kurulu saldırıları karşısında eli kolu bağlı durması, insanlık adına utanç verici bir durumdur' ifadelerini kullandı.
20.12.2023 Gündem
Asgari ücret görüşmeleri başlıyor! Zam oranı ne kadar olacak? İşte senaryolar...
Asgari ücret görüşmeleri başlıyor! Zam oranı ne kadar olacak? İşte senaryolar... Asgari ücretli milyonları ilgilendiren zam oranları için nefesler tutuldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ikinci toplantısını pazartesi günü yapacak. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Bunun yanında ilk rakam teklifi TİSK'ten gelecek. Öte yandan asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki, senaryolar neler? CNN TÜRK Muhabiri Emel Telli, Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz'a sordu.
16.12.2023 Çalışan Hakları
Filistin şarkısı gözyaşlarına boğdu! Eski bakan canlı yayında ağladı
Filistin şarkısı gözyaşlarına boğdu! Eski bakan canlı yayında ağladı İsrail’in bir aydır Gazze’deki masum sivillerin üzerine bomba yağdırıyor ve insanlık suçu işlemeye devam ediyor. Şarkılarıyla Filistin’in sesi olan, Gazze’deki acıları şarkılarıyla haykıran Arap dünyasının yakından tanıdığı Emel CNN TÜRK'te Akıl Çemberi programına konuk oldu. ‘Filistin’de Doğdum’ şarkısını canlı olarak söyledi. Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Bakanı Masum Türker gözyaşları içinde Emel’den şarkıyı bir daha söylemesini istedi. İşte o duygu dolu anlar ve verilen mesajlar…
4.11.2023 Gündem
Yeşilçam hafızasını kaybetti! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm öldü! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kimdir?
Yeşilçam hafızasını kaybetti! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm öldü! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kimdir? Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Yeşilçam'da Fatma Girik, Filiz Akın, Emel Sayın, Belgin Doruk gibi unutulmaz isimleri seslendirerek hafızalara kazınan ünlü seslendirme sanatçı Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kaç yaşında, neden öldü?
29.10.2023 Gündem
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
İstanbul kültür sanata doydu
İstanbul kültür sanata doydu Türkiye Kültür Yolu Festivallerine esin kaynağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali ile İstanbul kültür ve sanata doydu. 16 gün süren festival boyunca Atatürk Kültür Merkezi-Galataport rotasında binin üzerinde etkinlik gerçekleştirildi. Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin 8’inci durağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 50’den fazla mekanda birbirinden eğlenceli, renkli kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptı.
16.10.2023 Kültür Sanat
Bakan Koca'dan koronavirüs açıklaması: Asla uygulanmayacak
Bakan Koca'dan koronavirüs açıklaması: Asla uygulanmayacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Dr. Ersin Mahmutluoğlu’nun Eris varyantı sebebiyle vefat etmediğini belirterek, "Bu kara propaganda bilimsellikten tamamen uzak tedbirlerin uygulanmasına ve aşı kampanyaları başlatılmasına yöneliktir. Toplu bir aşı kampanyası ya da kapanma benzeri tedbirler asla uygulanmayacak" açıklamasını yaptı.
2.10.2023 Gündem
Deniz Seki'nin annesi son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı
Deniz Seki'nin annesi son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden şarkıcı Deniz Seki'nin annesi Güler Seki, Göztepe Çemenzar Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende Deniz Seki, annesinin tabutu başında taziyeleri kabul etti.
24.09.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5. kol tuzaklarıyla boğuştuk
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5. kol tuzaklarıyla boğuştuk Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen “Gençlik Buluşması” programında açıklamalarda bulundu. "Gençlerimizi küresel bataklığa çekmeye çalışanların oyunlarını bozduk" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "5. kol tuzaklarıyla boğuştuk. Sayısız oyunu bozduk, ekonomi oyununu da bozacağız" ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Gündem
Türkiye'de ilk vaka: Auto-Brewery Sendromu! İçmeden sarhoş oldu, tedavisinin ardından yeni bir hayata başlıyor
Türkiye'de ilk vaka: Auto-Brewery Sendromu! İçmeden sarhoş oldu, tedavisinin ardından yeni bir hayata başlıyor Tıp literatüründe 'Auto-Brewery Sendromu' olarak bilinen karbonhidrat ve şekerli gıdanın vücutta alkole dönüşmesine neden olan vaka Türkiye’de ilk defa Giresun’da görüldü. Tükettiği karbonhidrat ve şekerli gıdalardan sonra "İçmeden sarhoş olmak" deyimini hayatında yaşayan ve sarhoş gibi gezen ancak kendisi bunun farkında olmayan hasta, tedavisinin ardından yeni bir hayata başlıyor.
7.09.2023 Yaşam
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminde rol alacak: Melisa Döngel Emel Sayın'ı canlandıracak
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminde rol alacak: Melisa Döngel Emel Sayın'ı canlandıracak Güzel oyuncu Melisa Döngel, 19 Eylül'de sahnelenecek olan 'Broadway in İstanbul Vol.2' müzikalinde Marilyn Monroe'yu canlandıracaktı. Döngel, Marilyn'den sonra da Anadolu rock müziğinin unutulmaz ozanı Cem Karaca’nın hayatını anlatacak olan filmde Emel Sayın'ı canlandıracak.
7.09.2023 Magazin
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve beraberindeki milletvekilleri Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan brifing aldı, fabrikada incelemelerde bulundu, ardından da Togg’un direksiyonuna geçti. Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle vekillerden tam not aldı.
5.09.2023 Gündem
Emel Sayın'dan üzen haber: Yürüyemez hale geldi, 3. kez ameliyata alındı
Emel Sayın'dan üzen haber: Yürüyemez hale geldi, 3. kez ameliyata alındı Ünlü sanatçı Emel Sayın bir süredir hastalıklarıyla boğuşuyor. Sayın, üçüncü kez ameliyat masasına yattı.
30.08.2023 Magazin
Ahmet Haşim Eserleri Nelerdir? Ahmet Haşim Eserleri'nin Özellikleri
Ahmet Haşim Eserleri Nelerdir? Ahmet Haşim Eserleri'nin Özellikleri Saf Şiir akımının temsilcilerinden biri olan Ahmet Haşim 1887 yılında Bağdat'ta doğdu. En çok etkilendiği Fransız şairler Stephan Mallerme, Charles Baudelaire ve Louis Aragon oldu. Dergilerde yayımlanan şiirleriyle edebiyat eleştirmenlerinden tam not alan Ahmet Haşim, önce Fecr-i Ati topluluğuna girdi. Topluluktaki diğer şairlerin fikir ayrılığına düşmesiyle Fecr-i Ati kısa sürede dağıldı. Daha sonrasında Yahya Kemal Beyatlı ile birlikte Nev Yunani ve saf şiir akımını kuran Ahmet Haşim, şiir dışında bir gezi ve iki deneme kitabı yazdı.
11.08.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Emel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.