Emek Sineması

Emek Sineması

Son dakika emek sineması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emek sineması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emek sineması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emek Sineması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emek sineması gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 emek sineması haberi bulunmuştur. Tüm emek sineması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zafer Algöz Twitter’da Feyyaz Yiğit’e ne dedi? Zafer Algöz Gibi dizisini eleştirdi mi, neden TT oldu?
Zafer Algöz Twitter’da Feyyaz Yiğit’e ne dedi? Zafer Algöz Gibi dizisini eleştirdi mi, neden TT oldu? ‘Erşan Kuneri’ dizisinin oyuncularından Zafer Algöz, ‘Gibi’ dizisiyle son dönemin popüler isimlerinden Feyyaz Yiğit’i Twitter’dan eleştirdi. Peki, Zafer Algöz Twitter’da Feyyaz Yiğit’e ne dedi? Zafer Algöz Gibi dizisini eleştirdi mi, neden TT oldu?
18.05.2022 Televizyon
Bakan Ersoy, 'Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali' tanıtım toplantısına katıldı
Bakan Ersoy, 'Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali' tanıtım toplantısına katıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali" tanıtım toplantısına katıldı . Bakan Ersoy, "Korkut Ata, Türk dünyasının sinemadaki varlığını en geniş kapsamıyla perdeye taşıyacağımız, tartışacağımız, fikir alışverişi yapıp ortak projeler üretmek için yol haritası belirlemeye çalışacağımız sanat ve sonuç odaklı bir birliktelik olacak" dedi.
3.11.2021 Kültür Sanat
Atatürk Kültür Merkezi 13 yıl sonra 'perde' diyor! Dünyanın gözü İstanbul'da
Atatürk Kültür Merkezi 13 yıl sonra 'perde' diyor! Dünyanın gözü İstanbul'da Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98’inci yıl dönümünde dünyanın gözü İstanbul’da olacak. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kadim İstanbul, kültür ve sanatın muhteşem buluşmasına şahitlik edecek. 13 yıldır kapalı olan Atatürk Kültür Merkezi (AKM), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle bugün “perde” diyecek. AKM’nin, aralarında opera, tiyatro konserlerin de bulunduğu açılış etkinlikleri yıl boyu sürecek.
29.10.2021 Gündem
İstanbul ‘Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ ile dünya sahnesinde
İstanbul ‘Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ ile dünya sahnesinde İstanbul görkemli ‘Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ ile dünya sahnesine çıkıyor. Medeniyetler, kültürler ve ekonomiler arasında köprüler kuran, dünyada iki kıta üzerine kurulu tek şehir olan İstanbul, ilk kez çok boyutlu ve geniş kapsamlı, kültür ve sanatı odağına alan uluslararası kent festivaline kavuşuyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy herkesi 17 gün sürecek festivale davet etti.
22.10.2021 Kültür Sanat
Bakan Ersoy'dan canlı yayında yeni projeyi açıkladı ve tarihi verdi
Bakan Ersoy'dan canlı yayında yeni projeyi açıkladı ve tarihi verdi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. AKM'nin inşasında sona gelindiğini belirten Bakan Ersoy, 29 Ekim'de açılışın yapılacağını ifade etti. Beyoğlu Kültür Yolu Projesi festivalinin AKM'nin açılmasıyla start vereceğini söyleyen Bakan Ersoy, 17 gün sürecek etkinliğe binden fazla sanatçının katılacağını belirtti. Bakan Ersoy, bu projeyle Galataport'tan AKM'ye uzanan bir kültür-sanat rotasının oluşacağını vurguladı. Öte yandan Bakan Ersoy, turizmde hedefin 22 milyar dolara çıktığını açıkladı.
20.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Adeta patlama yaşanıyor' dedi ve duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Adeta patlama yaşanıyor' dedi ve duyurdu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atlas Sineması ile İstanbul Sinema Müzesi'nin açılışında konuştu. Erdoğan 'Seyahat kısıtlamalarını kaldıran veya hafifleten her yerde, ülkemize yönelik rezervasyonlarda adeta patlama yaşanıyor.' dedi. Erdoğan ayrıca 'Galataport, 25 milyon ziyaretçi, 7 milyon turist ve 1,5 milyon gemi yolcusu potansiyeliyle dünya çapında bir projedir.' müjdesini verdi.
26.02.2021 Gündem
Yeşim Salkım: 25 yıllık arkadaşımla seviştim
Yeşim Salkım: 25 yıllık arkadaşımla seviştim Yazar Şükran Kozalı'nın Eğreti Gelinler romanından sinemaya uyarlanan, Yeşim Salkım'ın cesur sahnelerinin fragmana damgasını vurduğu 'Eğreti Gelin Ladik'in galası Beyoğlu Grand Pera Emek Sineması'nda yapıldı. Yeşim Salkım, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti
11.04.2018 Magazin
31 salon 70 tiyatro ile İstanbul’un en büyük sahnesi: Kadıköy
31 salon 70 tiyatro ile İstanbul’un en büyük sahnesi: Kadıköy Çok değil 11 yıl evvel iki özel tiyatronun olduğu Kadıköy’de bugün 70 kadar tiyatro topluluğu 31 farklı sahnede izleyici ile buluşuyor.
27.01.2018 Arşiv
'Ayla'nın ön gösterimi yapıldı!
'Ayla'nın ön gösterimi yapıldı! Yönetmenliğini Can Ulkay’ın yaptığı, 90. Oscar Ödülleri kapsamında 'Yabancı Dilde En İyi Film' adayı olan Türk yapımı 'Ayla' filminin özel gösterimi önceki akşam Grand Pera Emek Sineması'nda gerçekleşti.
18.10.2017 Kültür Sanat
Podyumda ‘Çağla’dı
Podyumda ‘Çağla’dı Tuvana Büyükçınar Demir, Tuvanam isimli defilesini önceki akşam Emek Sineması’nda gerçekleştirdi
24.03.2017 Magazin
'Buraya ilk aşkımla gelmiştim'
'Buraya ilk aşkımla gelmiştim' Şarkıcı Ferhat Göçer ve Enbe Orkestrası Şefi Behzat Gerçeker, Emek Sineması'nda birlikte sahne aldılar.
26.02.2017 Magazin
Cumhurbaşkanlığı Korosu, İstanbul'da sahne aldı
Cumhurbaşkanlığı Korosu, İstanbul'da sahne aldı Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu'nun icra ettiği 'Cumhuriyet Dönemi Bestekarları' konseri İstanbul Beyoğlu Emek Sineması'nda gerçekleşti.
2.02.2017 Kültür Sanat
Ödüllerini Emek Sineması'nda aldı
Ödüllerini Emek Sineması'nda aldı Sinemanın görünmeyen kahramanları", Türk sinemasının 102...
15.11.2016 Kültür Sanat
İstanbul Devlet Opera ve Balesi, Emek'i seçti!
İstanbul Devlet Opera ve Balesi, Emek'i seçti! Beyoğlu’nda kültür, sanat, eğlence, moda ve gastronominin hizmetine sunulan yeni nesil yaşam merkezi Grand Pera, 1 Ekim Cumartesi akşamı İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nın açılış konserine ev sahipliği yaptı...
3.10.2016 Kültür Sanat
Doğu Perinçek: Meclis’te PKK istemiyoruz
Doğu Perinçek: Meclis’te PKK istemiyoruz VATAN Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Balıkesir İl Başkanlığı’nın Kongresi’ne katıldı. Terör örgütünün mecliste uzantılarının olduğunu, bu kişilerin de yargılanması gerektiğini söyleyen Perinçek, "Meclis’te PKK istemiyoruz. Meclis’te PKK olamaz. Mehmetçik’in Cizre’de, Silopi’de, Yüksekova’da, Nusaybin’de hendeklere gömdüğü PKK’yı hendeklerden çıkartıp meclise getiremezsiniz, getiremeyeceksiniz. Derhal dokunulmazlıkları kaldırılmalıdır" dedi.
29.09.2021 Gündem
11. piyano festivali acilisini emek sinemasinda yapıyor
11. piyano festivali acilisini emek sinemasinda yapıyor Pera Güzel Sanatlar’ın bu yıl 11.’sine imza atacağı Pera Uluslararası Piyano Festivali, 02-08 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.
2.05.2016 Kültür Sanat
Emek Sineması'nda yangın paniği
Emek Sineması'nda yangın paniği Petrol fiyatları dalgalanmaya devam ederken, motorin 4 kuruş indirim ve gazyağına 4 kuruş zam geldi. İndirimlerbu geceden itibaren geçerli olacak.
7.04.2016 Yaşam
İşte yeni Emek!
İşte yeni Emek! Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, restorasyonu tamamlanmak üzere olan tarihi Emek Sinemasına ilişkin, “Bu salon aslında Beyoğlu’nun ruhunu yansıtacak...
11.01.2016 Kültür Sanat
Emek Sineması ne zaman açılacak?
Emek Sineması ne zaman açılacak? Restorasyon süreci büyük olaylara neden olan Beyoğlu'ndaki Emek Sineması'nda son durum ve açılış tarihi açıklandı. Emek sineması ne zaman açılacak? Detayları haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Yeni Şafak yazarından Zeki Alasya için skandal ifadeler
Yeni Şafak yazarından Zeki Alasya için skandal ifadeler Yeni Şafak gazetesi eski yazarı ve Tv Net programcısı Sevda Türküsev, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybeden usta oyuncu Zeki Alasya'nın ardından skandal ifadeler kullandı.
29.09.2021 Gündem
Emek Sineması müjdesi
Emek Sineması müjdesi BEYOĞLU Belediyesi ile Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) ev sahipliğinde, Park Bosphorus Hotel’de Türk Filmi’nin 100...
29.09.2021 Gündem
Çok tartışılacak sözler! "Cahil yobazlar..."
Çok tartışılacak sözler! "Cahil yobazlar..." Rüzgâr Çetin: Bütün cahil yobazlara soruyorum; bu bina simsiyahtı, içeride çöp kokan koltuklarıyla iki film birden oynuyordu...
3.09.2014 Magazin
İsyan dansı!
İsyan dansı! Gezi Parkı, Haydarpaşa Garı, Emek Sineması, Sulukule, 3. köprü şantiyesi, Beşiktaş iskelesi...
31.03.2014 Yaşam
Engin Altan Düzyatan'a 'En Fena' oyuncu ödülü
Engin Altan Düzyatan'a 'En Fena' oyuncu ödülü Sinema dergisi Arka Pencere, 2013'ün 'En Fena'larına verdiği Altın Kestane Ödülleri'ni açıkladı.
15.02.2014 Kültür Sanat
İşte 'en fena' adayları!
İşte 'en fena' adayları! Altın Kestane adaylarında 'Aşk Kırmızı' favori!
30.01.2014 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Emek Sineması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emek sineması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.