Elmalı Davası

Elmalı Davası

Son dakika elmalı davası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elmalı davası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elmalı davası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elmalı Davası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elmalı davası gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 elmalı davası haberi bulunmuştur. Tüm elmalı davası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Google 2021 arama trendleri! Google’da en çok ne arandı? 2021’de Türkiye en çok neyi merak etti?
Google 2021 arama trendleri! Google’da en çok ne arandı? 2021’de Türkiye en çok neyi merak etti? Dünyaca ünlü arama devi Google Türkiye’de 2021 yılında en çok aranan konu ve isimleri açıkladı. Google arama trendlerinde EBA başı çekerken, aranan ünlü isimler arasında ilk sırayı Mesut Özil aldı. Peki, Google’da en çok ne arandı? 2021 yılında Türkiye en çok neyi merak etti? İşte 2021 Google arama trendleri…
8.12.2021 Bilim ve Teknoloji
'Elmalı davası'nda son dakika gelişmesi!
'Elmalı davası'nda son dakika gelişmesi! Antalya’nın Finike ilçesinde, kız çocuğu G.E.G. ile ağabeyi İ.E.G.'ye cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla tutuksuz sanıklar anne Merve A., üvey baba Rahmi A. ile çocukların dayısı suça sürüklenen çocuk S.C.G., ‘cinsel istismar’ ve ‘eziyet’ suçlarından yargılandıkları davada beraat etti.
15.11.2021 Gündem
Cinsel istismarı resim ile anlatmıştı! Elmalı davasında flaş gelişme
Cinsel istismarı resim ile anlatmıştı! Elmalı davasında flaş gelişme Antalya’nın Finike ilçesinde, kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G.'ye (10) cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla yargılanan anne Merve A. ile üvey baba Rahmi A., Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi’nde 7'nci kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada tutuksuz sanıklar Merve A. ile Rahmi A. ve suça sürüklenen S.C.G. (15), babaanne G.S. ve taraf avukatları ile Türkiye’nin birçok ilinden avukat hazır bulundu.
15.11.2021 Yaşam
Elmalı Davası ile ilgili son dakika gelişmesi! ‘Ağır ilaçlar kullanıyorlar’
Elmalı Davası ile ilgili son dakika gelişmesi! ‘Ağır ilaçlar kullanıyorlar’ Kamuoyunca ‘Elmalı Davası’ olarak bilinen olayla ilgili son dakika gelişmesi! Antalya'nın Finike ilçesinde 7 yaşındaki G.E.G. ile ağabeyi 10 yaşındaki İ.E.G.'nin istismara uğradığı iddiasıyla çocukların annesi ile üvey babasının yargılandığı dava devam ediyor. Bugünkü duruşmada sanıklardan şikayetçi olduğunu söyleyen babaanne G.S., “Torunlarım ağır travma altındalar. Yaşlarının üzerinde ağır ilaçlar kullanıyorlar” dedi. Mağdur çocukların öz babası Gürhan G. ise “Çocuklarıma bunları yaşatanlar şu an serbest. Çocuklarım da yaklaşık 80 gündür benden ayrı. Sanıkların en ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum” diye konuştu.
17.09.2021 Gündem
Elmalı davası nedir? Elmalı davasında neler oldu?
Elmalı davası nedir? Elmalı davasında neler oldu? Türkiye'nin günlerce konuştuğu ve iki küçük çocuğun istismara uğradığı "Elmalı Davası"nda suçlanan anne Merve Akman ile Rahmi Akman, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme canlı yayınına katıldı. Yayında konuşulan Elmalı davası pek çok kişinin gündeminde. Peki, Elmalı davası nedir? Elmalı davasında neler oldu? Elmalı davasında son durum ne? İşte detaylar...
10.08.2021 Gündem
Öz babasının istismarına uğrayan Melisa Döngel'e ünlü isimlerden destek!
Öz babasının istismarına uğrayan Melisa Döngel'e ünlü isimlerden destek! ‘Bizim Hikâye’, ‘Sen Çal Kapımı’, ‘Elif’ gibi popüler dizilerde rol alan Melisa Döngel’in babası tarafından istismar edildiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncuya, Twitter'da #YalnızDeğilsinMelisaDöngel etiketi altında binlerce destek mesajı atıldı.
5.07.2021 Magazin
Seçim anketleriyle ilgili flaş açıklama! Birinci parti...
Seçim anketleriyle ilgili flaş açıklama! Birinci parti... Son seçim anketleriyle ilgili flaş açıklama. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Hangi kamuoyu anketini getirirseniz getirin, bütün kamuoyu anketlerinde AK Parti açık ara birinci partidir. Bu anlamda da kendisini iktidara namzet görenlerin bu anketlerin geride nal topladıkları, çok daha geriden geldikleri açıktır, ortadadır" dedi.
2.07.2021 Siyaset
Elmalı Davası'nda dikkat çeken rapor! Fayda sağlama şüphesi...
Elmalı Davası'nda dikkat çeken rapor! Fayda sağlama şüphesi... Antalya'da kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G.'nin (10), cinsel istismara uğradığı iddiasına ilişkin Ayvalık Sosyal Hizmet Merkezi'nde görevli Uzman psikolog Deniz Karasapan'ın mahkemenin talebi üzerine çocuklarla görüşerek hazırladığı rapor, davanın görüldüğü Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na gönderildi. DHA'nın ulaştığı 12 Şubat 20121 tarihli raporda, "Babaannenin çocuklarda gözlemlediğini öne sürdüğü fiziksel ve psikolojik problemlerin olmadığı tespit edilmiş, çocuklar sorulduğunda da bu fiziksel sıkıntıları yaşamadıklarını beyan etmektedir" denildi.
2.07.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Yeni yol haritası çıkarılacak
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Yeni yol haritası çıkarılacak AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yapılan AK Parti İstişare Toplantısı'nın sonrasında önemli açıklamalarda bulunuyor.
1.07.2021 Siyaset
AK Parti'den anket sonuçları açıklaması: En az 15 puan fark var
AK Parti'den anket sonuçları açıklaması: En az 15 puan fark var AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı; "AK Parti'nin en yakın siyasi rakibiyle farkı en az 15 puandan daha fazladır ama bu yetmez. Cumhurbaşkanımızın bugünkü toplantılarının ana amacı ve fikri de budur. Gönüllerden düşmemek için bir çabanın içinde olmalıyız." dedi.
1.07.2021 Siyaset
'Elmalı Davası'nda bir skandal daha! İlk kez ortaya çıktı:  Eski gelini ile kocası...
'Elmalı Davası'nda bir skandal daha! İlk kez ortaya çıktı: Eski gelini ile kocası... Türkiye'nin gündemine 'Elmalı Davası' olarak giren cinsel istismar suçlamalarının yer aldığı olayda anne Merve Akman ile üvey baba Rahmi Akman, ilk kez konuştu. Özellikle iki gündür yaşananlara isyan ettiğini söyleyen Merve Akman, "Psikolog raporlarında her şey ortada. Çocuklarımı babaanneleri uydurma yalanlarla kandırmaya çalışıyor" dedi. Rahmi Akman ise "Biz çocukları istismar etmedik. Ben o çocuklara babasının yapmadığı babalığı yaptım, babasının vermediği sevgiyi verdim" diye konuştu. Eski gelini ile kocasının eleştirdiği babaanne Günay S. ise çocukların büyük bir travma yaşadığını ve psikolog desteği sağlandığını belirterek, "Bayağı bir yol kat ettik ama hala sayıklamaları mevcut. Korkuları mevcut. Orada gördükleri işkence, tehdit, istismar çocuklar da büyük travma uyandırmış. Hala kendilerini korkuda hissediyorlar." ifadelerini kullandı.
30.06.2021 Gündem
Emine Erdoğan: Çocuklara yönelen kirli ellere asla toleransımız yoktur
Emine Erdoğan: Çocuklara yönelen kirli ellere asla toleransımız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Her bir çocuk istismarı, kalbimizde onulmaz yaralar açıyor. Çocuklara yönelen kirli ellere asla toleransımız yoktur" dedi.
30.06.2021 Gündem
Elmalı davasında gazino detayı! Çocukları suçladı
Elmalı davasında gazino detayı! Çocukları suçladı Antalya Elmalı'da iki kardeşin istismar edilmesiyle ilgili davada anne ve üvey babanın tahliye edilmesi Türkiye'de deprem etkisi yarattı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, tahliyelere itiraz ederken sanıklardan Merve A. ile Rahmi A.'nın nasıl serbest kaldıkları merak konusuydu. Bugün ise yeni detaylar ortaya çıktı. İki sanık mahkemede nasıl tanıştıklarını anlattı.
30.06.2021 Gündem
Elmalı davasında ne oldu, son durum ne? Merve - Rahmi Akman tutuklandı mı? İşte Elmalı davasında çocuğun yazdığı mektup ve davadaki çizimler…
Elmalı davasında ne oldu, son durum ne? Merve - Rahmi Akman tutuklandı mı? İşte Elmalı davasında çocuğun yazdığı mektup ve davadaki çizimler… Elmalı davası tüm Türkiye’yi derinden sarstı. Antalya'nın Finike ilçesinde, kız çocuğu G.E.G ve ağabeyi İ.E.G.'nin cinsel istismara uğramasına ilişkin yürütülen soruşturmada anne ile üvey baba gözaltına alınmış, sonrasında anne ve üvey baba için tahliye kararı verilmişti. Tahliye kararı sosyal medyada büyük tepki görünce, dava ve detayları Türkiye’nin gündemine yerleşti. Küçük kız ve ağabeyi, başlarına gelenleri, deftere yaptıkları çizimlerle de anlatınca dava dosyası yeniden gündeme geldi. Peki Merve - Rahmi Akman tutuklandı mı? Elmalı davasında son durum ne? İşte Elmalı davasında çocuğun yazdığı mektup ve çizimler…
30.06.2021 Gündem
Diyanet'ten Elmalı davası ile ilgili açıklama
Diyanet'ten Elmalı davası ile ilgili açıklama Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Antalya7nın Elmalı ilçesinde iki çocuğun istismar edilmesi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Çocuk istismarı karşısında hiçbir şekilde taviz, tehir ve ihmal söz konusu olamaz" dedi.
29.06.2021 Gündem
Elmalı davası ile ilgili Bakan Gül'den flaş açıklama
Elmalı davası ile ilgili Bakan Gül'den flaş açıklama Bakan Gül yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın cinsel istismarına hiç kimse, hiçbir şekilde müsamaha göstermez; gösteremez. Yargı süreci devam ediyor. Süreci yakından ve dikkatle takip ediyor, sürecin hassasiyetine uygun her türlü tedbiri alıyoruz. HSK da konu hakkında inceleme başlattı." dedi.
29.06.2021 Gündem
Elmalı davası ile ilgili flaş gelişme! İşte Türkiye'nin konuştuğu o anne ve üvey baba
Elmalı davası ile ilgili flaş gelişme! İşte Türkiye'nin konuştuğu o anne ve üvey baba Antalya'nın Finike ilçesinde, kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G.'nin (10) cinsel istismara uğramasına ilişkin yürütülen soruşturmada tutuklu anne Merve A. ile üvey baba Rahmi A.'nın, yargılandığı Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi'nce ocak ayındaki 3'üncü duruşmada tahliye edilmesi, bugün sosyal medyada gündem oldu. Tepki toplayan kararla ilgili açıklama yapan Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığı, "5 ay önce tutuksuz yargılanmalarına karar verilen sanıklar hakkındaki yargılama süreci devam etmekte olup, son duruşma 21 Mayıs 2021 tarihinde yapılarak, duruşması 17 Eylül 2021 tarihine bırakılmıştır" dedi.Bakan Gül yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın cinsel istismarına hiç kimse, hiçbir şekilde müsamaha göstermez; gösteremez. Yargı süreci devam ediyor. Süreci yakından ve dikkatle takip ediyor, sürecin hassasiyetine uygun her türlü tedbiri alıyoruz. HSK da konu hakkında inceleme başlattı." ifadelerini kullandı.
30.06.2021 Yaşam
Elmalı davası ile ilgili bakanlıktan son dakika açıklaması!
Elmalı davası ile ilgili bakanlıktan son dakika açıklaması! Elmalı davası ile ilgili son dakika gelişmesi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Antalya Elmalı'da iki kardeşin istismarına ilişkin davada bakanlık avukatlarının sanıkların tahliyelerine karşı itirazda bulunduğunu, faillerin mümkün olan en ağır cezayı alması için hukuki süreçte yakın takibin sürdürüleceğini bildirdi.
29.06.2021 Gündem
Elmalı Davası nedir? Antalya’daki çocuk tacizi Elmalı Davası’nda resimli anlatımlar ve mektup!
Elmalı Davası nedir? Antalya’daki çocuk tacizi Elmalı Davası’nda resimli anlatımlar ve mektup! Antalya'nın Finike ilçesinde meydana gelen olay tüm Türkiye’nin gündemine yerleşti. Çocuk tacizi olayında, şüpheli olan çocukların annesi ve annenin evli olduğu adamın tahliye edilmesi büyük tepkiye neden oldu. Konu Twitter'a yansıyınca karar tepkiler büyümeye ve olayın detayları sorgulanmaya başladı. Peki Elmalı Davası nedir? Elmalı Davası olayı, çocukların resimleri, yazdığı mektup ve diğer detaylar…
29.06.2021 Gündem
Elmalı davasındaki çocukların öz babası ilk kez konuştu
Elmalı davasındaki çocukların öz babası ilk kez konuştu Kanal D’nin sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına istismar mağduru çocukların öz babası bağlandı. Babanın çarpıcı açıklamalarının ardından babaannede yayına bağlandı. İddialar tüyler ürpertti.
2.07.2021 Gündem
İkiz kız çocuğuna cinsel saldırı davasında flaş karar!
İkiz kız çocuğuna cinsel saldırı davasında flaş karar! Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde 10 yaşındaki ikiz kız kardeşler E.K. ve M.K.'nin, anneleri B.T., onun sevgilisi G.A. (43), G.A.'nın oğlu U.A. (17) ve onun arkadaşı S.B. (17) tarafından cinsel istismar uğradıkları gerekçesiyle açılan davanın 3'üncü duruşmasında, son tutuklu sanık G.A. da tahliye edildi. Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) avukatlarından Yeşim Aydın, karara tepki göstererek, "Mahkeme tahliye gerekçesini, çocukların ifadelerini değiştirmeleri olarak açıklıyor. Çocuklar da 'Biz hep kurum bakımında, annemiz de cezaevinde kalacak. Biz annemizin bu şekilde cezaevine kalmasını istemiyoruz" korkusu oluşmuş. Çocuk kalbiyle böyle ifade değişikliği olmuş. Ancak mahkemenin, çocukların kendi el yazılarıyla beyanları varken, sanıkları serbest bırakması anlaşılır bir durum değil" dedi.
2.07.2021 Yaşam
Belediye başkanının yasak aşk skandalında flaş gelişme! Ortaya çıktı
Belediye başkanının yasak aşk skandalında flaş gelişme! Ortaya çıktı Antalya'nın Elmalı ilçe Belediye Başkanı İYİ Partili Halil Öztürk'ün, eski şoförü Ahmet Tilki'nin eşi Sümeyra Tilki ile yaşadığı iddia edilen aşka ilişkin HTS kayıtları ortaya çıktı.
21.05.2021 Yaşam
Muhsin Yazıcıoğlu kimdir? Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümü üzerinden 12 yıl geçti, Muhsin Yazıcıoğlu ne zaman, neden, nasıl öldü?
Muhsin Yazıcıoğlu kimdir? Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümü üzerinden 12 yıl geçti, Muhsin Yazıcıoğlu ne zaman, neden, nasıl öldü? Siyasete genç yaşlarda atılan, her dönem millet iradesinin yanında yer alan duruşuyla dikkati çeken Muhsin Yazıcıoğlu'nun, vefatının üzerinden 12 yıl geçti. BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, 25 Mart 2009'da Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken düşen helikopterde yaşamını yitirdi. Peki, Muhsin Yazıcıoğlu kimdir? İşte Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatı ile ilgili merak edilenler…
25.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elmalı Davası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elmalı davası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.