Elektrik Kesintileri

Elektrik Kesintileri

Son dakika elektrik kesintileri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektrik kesintileri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrik Kesintileri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrik kesintileri gelişmeleri de dahil olmak üzere 458 elektrik kesintileri haberi bulunmuştur. Tüm elektrik kesintileri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Birçok ilçede elektrik kesintisi var! BEDAŞ, AYEDAŞ ilçe sorgulama: İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek?
Birçok ilçede elektrik kesintisi var! BEDAŞ, AYEDAŞ ilçe sorgulama: İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek? AYEDAŞ ve BEDAŞ arıza sorgulama ekranına ilişkin araştırmalar BEDAŞ'ın yaptığı duyuru ardından hız kazandı. 24 Nisan Çarşamba günü planlı elektrik kesintileri yaşanacak. İşte elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler...
24.04.2024 Gündem
Güneş fırtınası ne zaman olacak 2024-2025? Güneş fırtınası nedir, nasıl oluşur, güneş fırtınasında neler olur, güneş fırtınası sonuçları neler?
Güneş fırtınası ne zaman olacak 2024-2025? Güneş fırtınası nedir, nasıl oluşur, güneş fırtınasında neler olur, güneş fırtınası sonuçları neler? Güneş fırtınası uyarıları peş peşe geldi. Elektromanyetik radyasyon ve yüklü parçacıkların uzaya yayılmasıyla sonuçlanan güneş fırtınası, parçacıkların hareketi ile Dünya'nın manyetosferi ve atmosferiyle iletişime girebiliyor. Güneş fırtınalarıyla manyetik fırtınalar, radyo frekanslarında kesintiler, iletişim ağlarında bozulmalar, uyduların işlevsiz hale gelmesi, elektrik kesintileri ve kutup bölgelerinde aurora (kutup ışıkları) gibi olaylar meydana gelebiliyor. Peki, Güneş fırtınası ne zaman olacak 2023? Güneş fırtınası nedir, nasıl oluşur, güneş fırtınasında neler olur, güneş fırtınası sonuçları neler?
8.12.2023 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek, İstanbul'da elektrik kesintisi ne kadar sürecek? 34 ilçede elektrik kesintisi
Elektrikler ne zaman gelecek, İstanbul'da elektrik kesintisi ne kadar sürecek? 34 ilçede elektrik kesintisi Elektrikler ne zaman gelecek sorusu araştırılıyor. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş, (BEDAŞ) ve İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş (AYEDAŞ) İstanbul'da 27 Kasım Pazartesi günü elektrik kesintileri uygulanacak ilçe ve sokakları paylaştı. Peki, elektrikler ne zaman gelecek?
28.11.2023 Gündem
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı!  Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı! Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 1 kişi ile Batman’da 1 kişinin sel sularına kapılarak hayatını kaybettiğini, 50 kişinin de yaralandığı açıkladı. Yerlikaya, Zonguldak açıklarında gündüz saatlerinde irtibatın kesildiği Türk bayraklı ‘Kafkametler’ adlı kuru yük gemisinin ise mendireğe çarpması sonucu battığını belirterek, "Bu kadar olumsuz bir hava koşulu ortamında maalesef ‘Kafkametler’ adlı gemimizde bulunan 12 Türk mürettebatın da arama kurtarma faaliyetini yapamadık. Olumsuz hava koşullarının düzelmesiyle birlikte hemen arama kurtarma faaliyetlerine başlanılacaktır” dedi. Ekipler, kayıp 12 personelden’1’inin Ereğli sahilinde cansız bedenine ulaştı.
20.11.2023 Gündem
Pakistan’da şiddetli yağış: 13 ölü, 15 yaralı
Pakistan’da şiddetli yağış: 13 ölü, 15 yaralı Pakistan’da Muson mevsimi öncesi etkili olan şiddetli yağışlar ve yıldırım düşmesi sonucu 13 kişi hayatını kaybetti.
26.06.2023 Dünya
Erdoğan ve Aliyev ayakta alkışladı! Azerin'in söylediği türkü geceye damga vurdu
Erdoğan ve Aliyev ayakta alkışladı! Azerin'in söylediği türkü geceye damga vurdu Azerbaycan'da İlham Aliyev ile akşam yemeğinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şarkıcı Azerin'in 'Çırpınırdın Karadeniz' performansını ayakta alkışladı.
13.06.2023 Gündem
Türkiye’den Ukrayna’ya yardım: Elektrik desteği yapılacak
Türkiye’den Ukrayna’ya yardım: Elektrik desteği yapılacak Türkiye, enerji altyapısı Rusya saldırıları yüzünden büyük zarar gören Ukrayna’ya elektrik tedarikinde destek olmaya hazırlanıyor. Türk ‘Karpowership’ ile Ukrayna enerji şirketi ECU arasında elektrik teminine dair ön anlaşma imzalandı. Süreç tamamlandığında Romanya ve Moldova’ya yanaşacak yüzer santrallar Ukrayna’ya elektrik sağlayacak.
27.01.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: ABD Başkanı Biden F-16 konusunda desteğinin tam olduğu söyledi
Bakan Çavuşoğlu: ABD Başkanı Biden F-16 konusunda desteğinin tam olduğu söyledi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Moldova Dışişleri ve Avrupa ile Entegrasyon Bakanı Nicu Popescu Dışişleri Bakanlığı İstanbul Temsilciliği'nde ortak basın toplantısı düzenledi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.
7.12.2022 Dünya
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri!
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri! AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini anlık paylaşılıyor. Elektrik kesintisinden etkilenen vatandaşlar, mahallerinde elektriklerin ne zaman geleceğini sorguluyor. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022?
30.11.2022 Gündem
Rusya, 70 füzeyle Ukrayna’yı hedef aldı
Rusya, 70 füzeyle Ukrayna’yı hedef aldı Ukrayna Hava Kuvvetleri, Rusya tarafından Ukrayna topraklarına 70 füze fırlatıldığını açıkladı. Khmelnytskyi Nükleer Santrali ile Güney Ukrayna Nükleer Santrali’nin ise ulusal elektrik şebekesi ile bağlantılarının kesildiği bildirildi.
23.11.2022 Dünya
Solomon Adaları’nda 7 büyüklüğünde deprem
Solomon Adaları’nda 7 büyüklüğünde deprem Pasifik Okyanusu’nda bulunan Solomon Adaları’nda 7.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
22.11.2022 Dünya
Ukrayna, zorunlu elektrik tasarrufu kararıyla karanlığa gömüldü
Ukrayna, zorunlu elektrik tasarrufu kararıyla karanlığa gömüldü Rusya'nın Ukrayna'nın enerji altyapılarına yönelik saldırıları nedeniyle zorunlu elektrik tasarrufu yapılmasına karar verilen Ukrayna'da sokaklar karanlığa gömüldü.
20.10.2022 Dünya
Kasırga durmuyor, elektrik gitti sular kesildi! Rüzgar hızı saatte 145 kilometre
Kasırga durmuyor, elektrik gitti sular kesildi! Rüzgar hızı saatte 145 kilometre Atlas Okyanusu’nda oluşan Fiona Kasırgası’nın vurduğu Porto Riko’nun 3’te 2’sinde elektrik kesintileri meydana gelirken, birçok şehirde su kesintileri yaşandı.
19.09.2022 Dünya
Zelenskiy'den Rusya-Ukrayna savaşı açıklaması: 6 bin kilometrekare alan kurtarıldı
Zelenskiy'den Rusya-Ukrayna savaşı açıklaması: 6 bin kilometrekare alan kurtarıldı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya'nın saldırıları karşısında karşı atağa geçerek işgal edilen toprakların geri alınmaya başlandığını söyleyerek, "Eylül ayının başından bu yana 6 bin kilometrekare alan kurtarıldı" dedi.
12.09.2022 Dünya
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 24 ilçede bugün başlıyor, 8 saate kadar sürebilir
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 24 ilçede bugün başlıyor, 8 saate kadar sürebilir İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak. Bugün, yarın ve cumartesi günleri 24 ilçede farklı saatlerde uygulanacak. Elektrik kesintileri 8 saate kadar ulaşabilir.
8.09.2022 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik kesintisi nerelerde var? İstanbul’da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler!
Elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik kesintisi nerelerde var? İstanbul’da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler! İstanbul’da elektrik kesintisi! 8-9 Eylül’de 24 ilçeye 8 saate yakın elektrik verilemeyecek. AYEDAŞ ve BEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, elektrik kesintisi uygulanacak ilçeler ve mahalleleri paylaştı. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik kesintisi nerelerde var? İstanbul’da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler!
8.09.2022 Gündem
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Zaporijya Nükleer Santrali'nin elektrik bağlantısı kesildi Zelenski'den ilk açıklama geldi: Dünya felaketten kıl payı kurtuldu!
Zaporijya Nükleer Santrali'nin elektrik bağlantısı kesildi Zelenski'den ilk açıklama geldi: Dünya felaketten kıl payı kurtuldu! Ukrayna Devlet Nükleer Enerji Şirketi Energoatom, Zaporijya Nükleer Santrali'nin ulusal elektrik şebekesiyle bağlantısının tarihte ilk kez kesildiğini bildirdi. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski dünyanın bir radyasyon felaketinden kıl payı kurtulduğunu söyledi.
26.08.2022 Dünya
Doğal gaz vanaları kapandı, Avrupa’da ‘soba’ dönemi başladı! Türk firmalara sipariş yağıyor
Doğal gaz vanaları kapandı, Avrupa’da ‘soba’ dönemi başladı! Türk firmalara sipariş yağıyor Rusya ile Ukrayna savaşı Avrupa’da dengeleri değiştirdi. Moskova’nın doğal gaz yaptırımları Batı’da endişeye enden olurken, bu durum ısınmada farklı yöntemler geliştirilmesine neden oldu. Yüksek enerji fiyatları ve Rusya’nın doğal gazı kesmesi nedeniyle bu kış soba yakmaya hazırlanan Avrupa’dan, Türk firmalara soba siparişi yağıyor. Bazı ülkelerde ısıtıcı satışları ise yüzde 35 arttı.
12.08.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Elektrik borçları ve meyve sebze fiyatları için yeni karar
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Elektrik borçları ve meyve sebze fiyatları için yeni karar Elektrik fatura borçları ve meyve sebze fiyatlarıyla vatandaşı rahatlatacak gelişme. Elektrik faturası borçları ve meyve sebze fiyatlarıyla ilgili yeni kararlar alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de gıda güvenliğinin sağlanması, vatandaşın daha ucuz ve sağlıklı meyve-sebze tüketmesi için çiftçinin elektrik faturaları, sulama birlikleri ve orman köylüleri ile ilgili üç önemli talimat verdi. Buna göre üreticiyi sıkıntıya sokan elektrik kesintilerine çözüm bulunacak. Gerekirse sulama birlikleri yeni bir yapılanmaya gidecek. Orman köylüsü rahatlatılacak.
11.08.2022 Siyaset
Dokuz günlük bayram tatili sahillerde nüfusu patlattı!
Dokuz günlük bayram tatili sahillerde nüfusu patlattı! Kurban Bayramı'nda tatilcilere sahil bölgelerine akın etti. Dokuz günlük bayram tatilinde büyük bayram göçü yaşanırken kentlerdeki nüfus sahillerde buluştu. Bodrum’un 188 binlik nüfusu 1 milyona dayandı. Çeşme’de nüfus 20 kat, Kemer’de 3.5 kat, Şarköy’de sekiz kat arttı.
13.07.2022 Gündem
Savaştan kaçan Ukraynalı kadın bebeği ile birlikte Türkiye'ye sığındı! Rusya'daki kayınpederinin sözleri şoke etti...
Savaştan kaçan Ukraynalı kadın bebeği ile birlikte Türkiye'ye sığındı! Rusya'daki kayınpederinin sözleri şoke etti... Rus ordusunun Ukrayna'yı işgal etmesinden sonra Türkiye'ye gelen Ukraynalılardan biri de Viktoriia Lulka. Genç kadın savaşın başladığı gece patlamayla yataktan fırladıkları anı ve Rusya'da yaşayan kayınpederinin o dakikalardaki sözlerini unutamadığını söylüyor. Eşini Ukrayna'da bırakarak yola çıkmak zorunda kalan Lulka, Timur adlı 5 aylık bebeğiyle İstanbul'a gelirken yolda yaşadıkları dehşeti de anlattı.
18.05.2022 Dünya
NASA duyurdu! Güneş'teki patlama böyle görüntülendi
NASA duyurdu! Güneş'teki patlama böyle görüntülendi NASA, Güneş yüzeyinde geçtiğimiz hafta meydana gelen şiddetli patlamayı görüntüledi. Kozmik olay, 2022'nin en şiddetli üçüncü Güneş patlaması oldu.
8.05.2022 Dünya
Elektrikle ilgili flaş karar! EPDK duyurdu, artık zorunlu olacak
Elektrikle ilgili flaş karar! EPDK duyurdu, artık zorunlu olacak Elektrikle ilgili son dakika kararı. EPDK resmen duyurdu. Artık zorunlu olacak. Elektrik Piyasası Dağıtım Yönetmeliği uyarınca, dağıtım şirketleri, yıllık bakım planları ve acil durum yönetim planlarını hazırlayarak EPDK’ya sunmak ve kesintilerin takibini sağlayan sistem kurmak zorunda olacak. Dağıtım şirketleri, elektrik enerjisinin kaliteli, güvenli ve sürekli bir şekilde gerçek ve tüzel kişilerin kullanımına sunulabilmesi ve kullanıcı memnuniyetinin arttırılması amacıyla yıllık bakım planı hazırlamakla yükümlü olacaklar. Bakım planı, her yıl 31 Aralık gününe kadar EPDK’ya sunulacak.  İşte son dakika haberinin detayları...
15.04.2022 Ekonomi
BEDAŞ resmen duyurdu! İstanbulluları ilgilendiriyor, 10-13 Mart tarihlerinde...
BEDAŞ resmen duyurdu! İstanbulluları ilgilendiriyor, 10-13 Mart tarihlerinde... Günlerdir uyarı üstüne uyarı yapılıyordu. İstanbul'da kar yağışı için alarm verildi. AKOM devrede. Meteoroloji vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Kar yağışının çok yoğun olması bekleniyor. Bu nedenle okullar 14 Mart tarihine kadar tatil edildi. İstanbullular kar yağışı sürecinde elektrik kesintisi yapılıp yapılmayacağını merak ediyordu. Açıklama BEDAŞ'tan geldi. Vatandaşlar olumsuzluklara karşı uyarıldı.
9.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Kesintileri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrik kesintileri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.