El Fetih

El Fetih

Son dakika el fetih haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan el fetih ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını el fetih haber sayfamızda bulabilirsiniz.

El Fetih

haberleri sayfasında son dakika yaşanan el fetih gelişmeleri de dahil olmak üzere 597 el fetih haberi bulunmuştur. Tüm el fetih haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Reisi, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile telefonda görüştü.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Reisi ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Reisi ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile telefonda görüştü. İletişim Başkanlığı'ndan görüşmeye ilişkin açıklama yapıldı.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte ziyaretine Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ile Sandor Sarayı’nda yaptığı görüşmeyle başladı. Daha sonra Karmelita Manastırı’na geçen Erdoğan, burada Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
19.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
Ergin Konuksever öldü mü, kimdir? Deniz Gezmiş'in parkalı fotoğrafını çeken Ergin Konuksever’ın hayatı!
Ergin Konuksever öldü mü, kimdir? Deniz Gezmiş'in parkalı fotoğrafını çeken Ergin Konuksever’ın hayatı! Türkiye’nin ilk savaş muhabirlerinden, Kıbrıs Barış Harekatı gazisi Deniz Gezmiş’in parkalı fotoğrafını çeken gazeteci-yazar Ergin Konuksever 85 yaşında öldü. Peki, Ergin Konuksever kimdir, nereli, kaç yaşında?
17.12.2022 Gündem
MİT'in MOSSAD operasyonu ilk değil! İşte 'Teşkilat'ın casus filmlerini aratmayan operasyonları...
MİT'in MOSSAD operasyonu ilk değil! İşte 'Teşkilat'ın casus filmlerini aratmayan operasyonları... Milli İstihbarat Teşkilatı, MOSSAD'ın 15 kişilik casusluk şebekesini önceki gün çökertti. Ancak bu ilk değil. Teşkilat son 6 yıl içinde 20'ye yakın kritik operasyona imza attı; yurtiçinde ve sınır ötesinde istihbarat servislerini, teröristleri, devlet sırlarını satanları yakalayarak adalete teslim etti.
23.10.2021 Gündem
CIA'den bomba eğitimi aldı, İstanbul'da bilgi topluyordu...
CIA'den bomba eğitimi aldı, İstanbul'da bilgi topluyordu... Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) yakalanan iki casusundan biri olan Samir S. R. Shaban’ın bağlı bulunduğu Türkiye karşıtı Filistinli Muhammed Dahlan hücresinin liderinin H.E.R. olduğu belirlendi. H.E.R.’nin Türkiye’den ayrıldığı öğrenilirken, Dahlan’ın hücresinin diğer kilit isminin Silivri Cezaevi’nde intihar eden Zaki Y. M. Hasan olduğu belirlendi.
27.08.2019 Gündem
Haniye: Yüzyılın anlaşması olarak nitelenen şeyi tanımayacağımızı ilan ediyoruz
Haniye: Yüzyılın anlaşması olarak nitelenen şeyi tanımayacağımızı ilan ediyoruz Hamas Siyasi Bürosu Başkanı İsmail Haniye, "Başkenti Kudüs olan Filistin devleti tanınmadığı sürece hiçbir anlaşmayı tanımıyor ve kabul etmiyoruz. Biz Hamas olarak 'Yüzyılın Anlaşması' olarak nitelenen şeyi tanımayacağımızı ilan ediyoruz" dedi.
20.07.2019 Dünya
El-Fetih İsrail'le anlaşmaları iptal edebilir
El-Fetih İsrail'le anlaşmaları iptal edebilir Fetih Hareketi Merkez Komitesi Üyesi Muhammed Eştiye, İsrail'in saldırılara devam etmesi durumunda, aralarında yapılan anlaşmalara saygı duymayacaklarını söyledi.
21.12.2018 Dünya
İşte Mısır'ın Dünya Kupası kadrosu! Trezeguet ve Salah...
İşte Mısır'ın Dünya Kupası kadrosu! Trezeguet ve Salah... Mısır Milli Takımı'nın 23 kişilik kadrosuna sakatlığı bulunan Liverpoollu Salah'ın yanı sıra Kasımpaşa'dan Trezeguet de dahil edildi.
4.06.2018 Arşiv
İbadi'ye şok! Bir günde dağıldı
İbadi'ye şok! Bir günde dağıldı Irak Başbakanı Haydar el-İbadi'nin İran'a yakın Şii milis gücü Haşdi Şabi ile seçim ittifakı bir günde dağıldı.
15.01.2018 Dünya
Irak Başbakanı İbadi seçim koalisyonu kurdu
Irak Başbakanı İbadi seçim koalisyonu kurdu Irak Başbakanlık basın ofisinden yapılan yazılı açıklamada, "Başbakan İbadi, Zafer Koalisyonunu oluşturarak, siyasi grupları mezhepler üstü bu ulusal koalisyonuna katılmaya çağırıyor." denildi.
13.01.2018 Dünya
İşte İsrail'in kirli planı!
İşte İsrail'in kirli planı! Trump'ın skandal açıklamasından cesaret alan İsrail yönetimi, Kudüs'te yaşayan 324 bin Filistinliyi şehirden çıkarmanın planlarını yapıyor.
9.12.2017 Dünya
Son dakika... İsrail askerleri saldırıya geçti! Can kaybı var!
Son dakika... İsrail askerleri saldırıya geçti! Can kaybı var! İsrail askerleri, Mescid-i Aksa ve Batı Şeria'da cuma namazı sonrası düzenlenen gösterilere gerçek mermi ve göz yaşartıcı gazla müdahalede bulunuyor. Bir Filistinli yaşamını yitirdi, onlarca yaralı hastanelere taşınıyor.
8.12.2017 Dünya
ABD ve Suudi Arabistan'ın kirli Kudüs planı ifşa oldu!
ABD ve Suudi Arabistan'ın kirli Kudüs planı ifşa oldu! ABD ve Suudi Arabistan'ın üzerinde anlaştığı kirli Kudüs planının yeni detayları ifşa oldu. Plana göre, Kudüs, İsrail'in başkenti olacak, Filistin ise yeni başkent olarak Abu Dis şehrini kabul edecek.
6.12.2017 Dünya
Son dakika haberi: Hükümeti 1 Aralık'a kadar devredecekler!
Son dakika haberi: Hükümeti 1 Aralık'a kadar devredecekler! Hamas ve Fetih, Gazze'nin idaresini devretme konusunda uzlaştı. Buna göre idare, en geç 1 Aralık'a kadar Birlik Hükümeti'ne devredilecek.
12.10.2017 Dünya
Korkunç gerçek! Türkiye gecikirse PKK...
Korkunç gerçek! Türkiye gecikirse PKK... Türkiye’ye karşı Mümbiç’te oynanan oyunun aynısı Afrin’de sahneleniyor. PKK’nın Mümbiç’i boşaltacağı sözünü yerine getirmeyen ABD, şimdi de Afrin’e müdahaleyi engelliyor, zamana oynuyor. Operasyon için ÖSO’dan 17 bin kişilik güç hazırlayan Türkiye’nin müdahalesi gecikirse PKK bölgeden sınırlarımızı vurmaya başlayacak.
29.09.2021 Gündem
Hamas'tan Katar açıklaması! 'İsrail ile savaş...'
Hamas'tan Katar açıklaması! 'İsrail ile savaş...' Hamas, Körfez bölgesinde yaşanan krize dahil edilmesinden üzüntü duyduğunu, Katar ile ilişkilerinin hala güçlü olduğunu belirtti. Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Halil el Hayye, "Hamas'ın Körfez krizine dahil edilmesi bizi üzüyor" dedi. Hayye "Hamas savaşı başlatmaz. Bu bizim siyasi düşüncemiz. Savaş beklemiyoruz çünkü bununla ilgilenmiyoruz ayrıca işgalciler de (İsrail) bununla ilgilenmediğini söylüyor" dedi.
19.06.2017 Dünya
Soykırımdan sonra Müslümanlık orada yükseliyor!
Soykırımdan sonra Müslümanlık orada yükseliyor! Ruanda Müftü Yardımcısı Şeyh Salih Nshimimana, Ruanda'da Müslümanların 1994'teki kanlı soykırıma karşı merhametli duruşlarının ülkede İslamiyet'i seçenlerin sayısını arttırdığını bildirdi.
20.05.2017 Dünya
Terör listesinden çıkardılar!
Terör listesinden çıkardılar! Suriye'nin kuzeybatısında etkin olan El Kaide bağlantılı eski ismiyle El Nusra olarak bilinen yeni yapılanma Hay'at Tahrir' eş Şam'ın Kanada'nın terör listesinde olmadığı haberleri geldi.
17.05.2017 Dünya
Açlık grevinde kurabiye tuzağı
Açlık grevinde kurabiye tuzağı İsrail, Filistinli mahkumların açlık grevine liderlik eden Marvan Barguti’nin hücresinde gizlice kurabiye yerken çekilen görüntülerini yayınladı. Cezaevi yetkilileri, Barguti’yi denemek için bisküvi verdiklerini söylerken, Barguti’nin eşi ‘Görüntüler sahte’ dedi
8.05.2017 Dünya
New York Times’a Barguti tepkisi
New York Times’a Barguti tepkisi İsrail, cinayetten ömür boyu hapis cezasına çarptırılan El Fetih’in önde gelen isimlerinden Mervan Barguti’den ‘lider’ ve ‘milletvekili’ diye bahseden New York Times gazetesine ateş püskürdü
19.04.2017 Dünya
'Diyalog olmayacak, vahşi katiller!'
'Diyalog olmayacak, vahşi katiller!' İsrail’de tutuklu bulunan Filistinli mahkumların başlattığı süresiz açlık grevi Tel Aviv’de karşılık bulmadı.
19.04.2017 Dünya
Türk askeri adım adım yaklaşıyor! Panikteler
Türk askeri adım adım yaklaşıyor! Panikteler Fırat Kalkanı Operasyonu kapsamında TSK'nın Menbiç'e doğru yönelmesi bekleniyor. Bunu duyan PYD aldığı talimatlarla hendek kazmaya başladı. Son gelen bilgilere göre saldırı hazırlığında 4 bin terörist var. Bölgede fil koptu kopacak...
29.09.2021 Gündem
Hamas'tan Fetih'e ortaklık çağrısı
Hamas'tan Fetih'e ortaklık çağrısı El Fetih Kongresi'ne mesaj gönderen Meşal, Hamas olarak tüm gruplarla ortaklığa hazır olduklarını söyledi. Kongrede mektubu okunan Hamas Siyasi Büro Başkanı Meşal, "Biz Hamas olarak sizinle (Fetih Hareketi) ve diğer bütün gruplarla halkımızın ve davamızın menfaatine, işgale karşı mücadelemizin lehine olacak her türlü ortaklığa hazırız" ifadelerini kullandı.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

El Fetih ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki el fetih haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.