Ekrem Yeter

Ekrem Yeter

Son dakika ekrem yeter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekrem yeter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekrem yeter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekrem Yeter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekrem yeter gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 ekrem yeter haberi bulunmuştur. Tüm ekrem yeter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter'in beraatine itiraz!
Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter'in beraatine itiraz! Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter hakkında verilen beraat kararına Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yaptığı itirazın gerekçeleri ortaya çıktı. Başsavcılık itirazında, “Sanığın örgütün gerçek yüzünden haberdar olmasına rağmen hiyerarşiye dahil olarak örgüt talimatlarına uygun hareket etmek suretiyle atılı suç işlediği değerlendirilmiştir” denildi.
3.01.2020 Siyaset
Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Kocaman'dan Yavaş ve Aygün açıklaması
Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Kocaman'dan Yavaş ve Aygün açıklaması Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, "2019'da FETÖ'ye yönelik 6 bin 831 iddianame hazırlandı. Operasyonel güçleri kalmadı. FETÖ ile mücadelede iyi bir noktaya geldik" dedi. Kocaman, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile eski CHP'li Sinan Aygün arasındaki "rüşvet" tartışmasına ilişkin, "Karşılıklı suç duyuruları var ve hepsiyle ilgili soruşturma açıldı. İlgili savcılar çalışmalarını yapıyor" dedi.
30.12.2019 Gündem
Bülent Arınç’ın kızı ve damadı trafik kazası geçirdi
Bülent Arınç’ın kızı ve damadı trafik kazası geçirdi Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve TBMM eski Başkanı Bülent Arınç’ın kızı, damadı ve torunları trafik kazası geçirdi. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan Yeter, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.
16.11.2019 Gündem
Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter tahliye edildi
Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter tahliye edildi Ekrem Yeter, 4 gün önce Ankara. 1. Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanmıştı
29.09.2021 Gündem
Arınç'ın damadı tutuklandı!
Arınç'ın damadı tutuklandı! Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter, FETÖ operasyonları kapsamında tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Arınç'ın damadı gözaltına alındı
Arınç'ın damadı gözaltına alındı Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter, FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alındı. Ankara'daki evinde gözaltına alınan Yeter, bugün savcılığa sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Bülent Arınç'ın yeğeni ve damadı da memuriyetten ihraç edildi
Bülent Arınç'ın yeğeni ve damadı da memuriyetten ihraç edildi Yeni KHK ile dün 42 bin 881 kişi daha kamudaki görevlerinden atıldı. Listede Bülent Arınç'ın yeğeni ve damadı da var. Bülent Arınç'ın ağabeyi Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç'ın oğlu İbrahim Said Arınç ve damadı Ekrem Yeter de memuriyetten ihraç edildi.
29.09.2021 Gündem
Çİfte soruşturma
Çİfte soruşturma Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hakkında yapılan suç duyuruları sonrasında soruşturma başlattı...
29.09.2021 Gündem
Arınç'ın damadından Gökçek'e yanıt!
Arınç'ın damadından Gökçek'e yanıt! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le, Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç arasındaki tartışmaya katılan son isim de Arınç'ın damadı Ekrem Yeter oldu.
29.09.2021 Gündem
Ahmet Hakan'dan Gökçek'e sert tepki: Kavga mezesi haline...
Ahmet Hakan'dan Gökçek'e sert tepki: Kavga mezesi haline... Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Gökçek-Arınç polemiğinde yazısının delil gösterilmesine tepki gösterdi...
29.09.2021 Gündem
Arınç’a ‘paralel’ suçlaması
Arınç’a ‘paralel’ suçlaması Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Başbakan Yardımcısı Arınç’ın ‘paralel yapının’ talimatıyla hareket ettiğini öne sürdü...
29.09.2021 Gündem
Kabine’nin dedeleri
Kabine’nin dedeleri Herkes onlara “Sayın Başbakan” veya “Sayın Bakan” diye hitap ediyor ama...
21.05.2010 Arşiv
Arınç'ın gelini
Arınç'ın gelini Bülent Arınç'ın oğlu Mücahit Arınç mezun oldu. Törende Arınç ailesinin yeni gelini de ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
AKP’li vekil kalbine yenildi
AKP’li vekil kalbine yenildi 50 yaşındaki AKP Yozgat Milletvekili İlyas Arslan, önceki akşam kalp krizi geçirerek, vefat etti
29.09.2021 Gündem
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız'
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’de düzenlenen Caferiler ile Sahur programına katıldı.
29.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ziyarette bulunduğu Azerbaycan'da bir dizi temaslarda bulundu. Erdoğan, Azerbaycan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyon, faiz ve asgari ücret ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
14.06.2023 Gündem
CHP'de tüm oklar Kılıçdaroğlu'na döndü! İstifa çağrısı
CHP'de tüm oklar Kılıçdaroğlu'na döndü! İstifa çağrısı CHP eski milletvekili Akif Hamzaçebi, sosyal medya hesabından ‘ön bilgilendirme’ başlığıyla seçim sonuçlarını değerlendirdi.
30.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kendinden olmayana tahammülü göstermeyen Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti. Bu bunların demokrasiden ne aldığını da gösteriyor. İlk başvurdukları yöntem linç kampanyası. Bunu 14 Mayıs'tan sonra depremzedelere de yaptılar." dedi.
26.05.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Bakan Varank: Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacaktır
Bakan Varank: Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacaktır AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacağını belirterek, "Bunlar ne geleceği okuyabiliyor, ne plandan ne programdan haberleri var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye büyük bir müjde verdi. Karadeniz'deki doğalgazı karayla buluşturduk. Ne diyorlardı? ‘Siz yıllardır gaz bulduk. Hani bu gaz nerede’ diyorlardı. İşte o gazı karayla buluşturduk" dedi.
21.04.2023 Ekonomi
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
CHP'nin Akşener stratejisi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'nin adaylık için yeşil ışık yaktığı isim
CHP'nin Akşener stratejisi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'nin adaylık için yeşil ışık yaktığı isim İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6 Mart'taki toplantıya katılıp katılmayacağı belli oldu. CHP’li büyükşehir belediye başkanları ile görüşen Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener’e, bir yanına Mansur Yavaş diğer yanına Ekrem İmamoğlu’nu alarak verdiği pozla yanıt verdi. Akşener’in adaylık için yeşil ışık yaktığı isim ise tartışma konusu oldu.
5.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mardin Derik Ovası Sulaması", "Midyat-Nusaybin Yolu", "Ömerli ve Dargeçit Doğalgaz Verme" ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Mardin Havalimanı'nın adının Mardin Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanı olarak değiştirileceğini açıkladı. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezasıyla ilgili ise, "Mahkeme kararının açıklanmasının ardından söylenenlere baktığımızda bir taraftan gülüyor, bir taraftan üzülüyoruz. Siyasi tartışma yok, bir şahsın YSK'ya hakareti var" dedi. Erdoğan buradaki konuşmasının ardından AK Parti Mardin İl Başkanlığı yeni binasının açılışını da gerçekleştirdi.
17.12.2022 Gündem
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek?
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca Ekrem İmamoğlu’na, siyasi yasak öngören TCK’nın 53. maddesinin uygulanmasına da hükmetti. Karar, İstinaf ve Yargıtay’a taşınacak.
15.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ekrem Yeter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekrem yeter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.