Ekmek Fiyatlarına Zam

Ekmek Fiyatlarına Zam

Son dakika ekmek fiyatlarına zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekmek fiyatlarına zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekmek fiyatlarına zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekmek Fiyatlarına Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekmek fiyatlarına zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 ekmek fiyatlarına zam haberi bulunmuştur. Tüm ekmek fiyatlarına zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ekmek fiyatlarına zam geldi! Bugünden itibaren geçerli
Ekmek fiyatlarına zam geldi! Bugünden itibaren geçerli İzmir Ticaret Odası (İZTO) üyesi fırınlarda 200 gram ekmeğin 220 grama, 7 lira olan fiyatının da 9 liraya çıkarılmasına karar verildi. Yeni tarife, bugünden itibaren İZTO üyesi fırınlarda geçerli olacak.
1.02.2024 Ekonomi
İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam geldi
İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam geldi İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına yüzde 66 oranında zam yapıldı. Normal ekmek 3 liradan 5 liraya yükseldi.
26.07.2023 Ekonomi
Ankara'da ekmek fiyatlarına zam geldi
Ankara'da ekmek fiyatlarına zam geldi Ankara'da 200 gram ekmeğin fiyatı 20 Temmuz itibariyle 7 lira oldu.
20.07.2023 Ekonomi
Ekmek fiyatları ile ilgili yeni açıklama!  İstanbul Valiliği duyurdu
Ekmek fiyatları ile ilgili yeni açıklama!  İstanbul Valiliği duyurdu İstanbul Valiliği, ekmek fiyatlarına zam yapılmadığını açıkladı.
8.07.2023 Gündem
Fiyatlar bir yılda yüzde 50 arttı! Yumurtaya yeni zam gelecek mi?
Fiyatlar bir yılda yüzde 50 arttı! Yumurtaya yeni zam gelecek mi? Dünyada yumurta fiyatları geçen yıl yüzde 50’ye varan artış kaydetti. Uzmanlar bazı ülkelerde görülen tarihin en kötü kuş gribi salgınının ve artan yem fiyatlarının etkisinin 2023’te de sürebileceğini belirtiyor. Türkiye’de ise şimdilik kuş gribi ve yem fiyatları bir tehlike olarak görülmese de sektör temsilcileri gözlerinin yeni yılda mısır ve buğdaya gelecek olası zamlarda olduğunu ifade ediyor. Sektörün diğer bir sorunu da bilinçsiz yatırımlar ve plansızlık olarak öne çıkıyor.
3.01.2023 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi?
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Ekmek fiyatları ile ilgili son dakika haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Ekmeğe zam gelecek mi? Ocak ve şubat aylarına dilkkat çeken Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı zam ile ilgili açıklamalarda bulundu.
3.01.2023 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Açıklama geldi
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Açıklama geldi İstanbul’da 5 liraya satılan ekmek fiyatının 7.5 liraya yükseleceği iddialarına yanıt veren Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, 7.5 liralık fiyatın gündemlerinde olmadığını söyledi.
8.11.2022 Ekonomi
Ekonomiye 232 milyon dolar katkı sağladı! Potasyum, magnezyum ve kalsiyum...
Ekonomiye 232 milyon dolar katkı sağladı! Potasyum, magnezyum ve kalsiyum... Enerjisi yüksek, potasyum, magnezyum ve kalsiyum bakımından çok zengin! Türkiye’nin önemli ihracat ürünlerinden olan ve ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan kuru incirde 2022 yılı ihracat rakamları 232 milyon dolara ulaştı.
7.08.2022 Ekonomi
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Fiyatlar değişti, yeni ücretler tek tek açıklandı! Yapılması zorunlu ve...
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Fiyatlar değişti, yeni ücretler tek tek açıklandı! Yapılması zorunlu ve... Araba sahibi milyonları ilgilendiren son dakika kararı! ‘Zorunlu Trafik Sigortası’ ile ilgili kritik uyarı geldi. Tamamen zorunlu, fiyatlar değiş, yeni ücretler tek tek açıklandı. Son dönemde sigortacıların maliyeti gerekçe gösterip poliçe kesimini zorlaştırdığıyla ilgili şikayetler artmış, düzenleyici kurumdan da bu konuda uyarılar gelmişti. Şubat 2022 itibarıyla artış katsayısı, yüzde 1.50 olarak uygulanmaya başladı. Ayrıca 1 Şubat’ta tek seferlik yüzde 20 artış yapıldı. İşte tüm araç sahiplerini ilgilendiren trafik sigortasında güncel fiyatlar...
7.08.2022 Otomobil
Tarlada 80 kuruş, tezgahta 4-5 lira...
Tarlada 80 kuruş, tezgahta 4-5 lira... Bursa'da sezonu tarlada 3 liradan açan karpuzun fiyatı 80 kuruşa kadar düştü. Karpuzun kilosu pazarda ise 4-5 liradan satılıyor.
7.08.2022 Ekonomi
‘Kilit kavşak’ tarih olacak, 43 ilin geçiş noktasında devrim! Tarih verip duyurdu...
‘Kilit kavşak’ tarih olacak, 43 ilin geçiş noktasında devrim! Tarih verip duyurdu... Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de, hızlı ve konforlu yolculuk imkanının sağlanması hedeflenen Ankara-Delice Otoyolu ile "Köprülü Kavşak" projesi hayata geçiriliyor. AK Parti Milletvekili Ramazan Can, proje sayesinde dini bayramlarda ve hafta sonu tatillerinde yaşanan trafik yoğunluğu sorununun çözüme kavuşacağını belirtti.
7.08.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam! Ankara'dan sonra İzmir ve İstanbul'da da halk ekmek fiyatları arttı
Ekmek fiyatlarına zam! Ankara'dan sonra İzmir ve İstanbul'da da halk ekmek fiyatları arttı Ankara'nın ardından İstanbul ve İzmir'de Halk Ekmek'te fiyatlara zam geldi. 2 ildeki yetkililerden yapılan açıklamada, artan maliyetler gerekçesiyle fiyatlarda artış yapıldığı bildirildi.
7.08.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam! 8 Ağustos itibarıyla...
Ekmek fiyatlarına zam! 8 Ağustos itibarıyla... Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankara Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen 250 gram ekmeğin perakende satış fiyatının, 8 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla 3 TL olarak belirlendiğini açıkladı.
5.08.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi Ekmek fiyatları değişti. Zam geldi. Samsun'da ekmeğe yüzde 33,3 zam yapıldı. 3 TL olan 200 gram ekmek, 30 Temmuz Cumartesi gününden itibaren 4 TL’den satılacak.
28.07.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam! Fırıncılardan açıklama geldi
Ekmek fiyatlarına zam! Fırıncılardan açıklama geldi Ekmek fiyatladıklarıyla ilgili son dakika zam açıklaması. İstanbul’da 210 gram ekmek fiyatı 4 lira olarak belirlendi. Fırıncılar artan un, maya ve enerji fiyatlarından dolayı gelen fiyat artışını normal karşılıyor.
8.07.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatları ile ilgili flaş açıklama! 20 lira...
Ekmek fiyatları ile ilgili flaş açıklama! 20 lira... Ekmek fiyatları ile ilgili açıklama! İstanbul’da ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, tüm Türkiye’de ekmeğin kilo fiyatının 20 TL’yi geçmeyeceğini söyledi.
25.06.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam geldi mi? 3 TL'nin üzerindeki satışlar...
Ekmek fiyatlarına zam geldi mi? 3 TL'nin üzerindeki satışlar... Ekmek fiyatları, bir süredir gündemin öne çıkan haber başlıkları arasında bulunuyor. İstanbul’da ekmek fiyatında tam bir karmaşa yaşanıyor. Fiyatı belirleyen komisyonun üyeleri İstanbul Fırıncılar Odası ve İstanbul Ticaret Odası ekmeğin 3 TL olduğunu söylüyor. Ancak birçok ilçede fiyat 4-5 TL’ye çıktı bile... Ticaret Bakanlığı denetime başladı, 3 TL’nin üzeri ekmek satan fırına ceza gelecek
23.06.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika zam açıklaması!
Ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika zam açıklaması! Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş zam açıklaması! Ekmek fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği merak konusu olmuştu. Ekmek fiyatlarına zam ile ilgili beklenen açıklama geldi. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, 2021 Eylül ayından itibaren un regülasyonunu yürüttüklerini hatırlatarak, "Ekmekteki unun maliyeti yüzde 30’u geçmez. Bu yüzde 30’luk kısmın minimum seviyede etkilenmesini, ekmek fiyatlarına yansımasını en az seviyede tutmak maksadı ile un regülasyonu çalışması yapıyoruz. Haziran, temmuz, ağustos ayında da devam edilmesi talimatı verildi. Kesintisiz devam ediyoruz şu anda. Haliyle undan kaynaklanan fiyat artışlarının ekmek fiyatlarını çok fazla etkilemeyeceğini değerlendiriyoruz. Regülasyon yaptığımız un fiyatları, un sanayicilerinin fırıncılara sattığı fiyatlar en makul fiyatlar. Ekmeklik un fiyatlarının makul fiyatta tutulması için gayret gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.
10.06.2022 Ekonomi
Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Devlet el atıyor! 81 ilde harekete geçildi
Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Devlet el atıyor! 81 ilde harekete geçildi Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ev fiyatlarında yaşanan yüksek artış ile ilgili hükümet harekete geçti. 81 ilde ev fiyatlarıyla ilgili önemli adımlar atılıyor. Hükümetin sağladığı kolaylıkları fırsat bilen ve ikinci el konut fiyatlarını fahiş artışlarla sabote eden isimlerle ilgili çalışmalar hız kazandı. 81 ilde harekete geçilirken bu tür indirimlerde sözleşme günü tapuda satıştan cayan ev sahipleriyle ilgili de adımlar atılıyor. Tespitler yapılırken bu şekilde ev sattığı sabit olan isimler için de vergi incelemesi söz konusu. İşte 0.99 ve 0.89'luk konut kredisi indirimi sonrası konut ilanları ile satılık olan ev fiyatlarında oynama yapan fırsatçılarla ilgili son dakika gelişmeleri...
17.05.2022 Ekonomi
Büyük kriz! Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi?
Büyük kriz! Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Dünyanın en büyük buğday üreticilerinden Hindistan, ülkede yaşanan iklim şartları ve yükselen enflasyon nedeniyle buğday ihracatını yasakladı. Rusya-Ukrayna savaşı sonrası buğday tedariki zora girince birçok ülke gözünü Hindistan’a çevirmişti. Ancak Türkiye’nin söz konusu ülkelerde yaşanan durumlardan etkilenmeyeceği, Türkiye’de buğday rekoltesinin bu yıl 20 milyon ton beklendiği ifade edildi. Hindistan’ın etkisiyle buğday ithal edemeyen Türkiye’de ekmeğin fiyatında büyük artış olacağı iddialarına karşılık Ulusal Hububat Konseyi Başkanı Özkan Taşpınar, dünyada genel manada enflasyonda yükseliş olduğunu, maliyetlerin arttığını, bunun etkisinin ilerleyen süreçte ekmek fiyatlarını artırsa da bir anda halkın tükettiği ekmeğin fiyatında büyük artışlar olmayacağını söyledi.
17.05.2022 Ekonomi
Ekmeğe zam geldi mi? Ekmek ne kadar oldu? İşte ekmek fiyatları!
Ekmeğe zam geldi mi? Ekmek ne kadar oldu? İşte ekmek fiyatları! Un ve maya fiyatlarına gelen zamlar sonrası fırıncılar ekmeğe zam yapmaya başladı. İstanbul Ticaret Odası’na (İTO) zam talebinde bulunan fırıncılar, meclis toplantısını beklemeden ekmeğe zam yaptı. 6 ayda 3 kez zamlanan ekmeğin fiyatı 4,5 TL’ye kadar çıktı. İstanbul’da zam her yerde uygulanmasa da bazı fırıncılar ekmeği zamlı fiyattan satmaya başladı. Peki, Ekmeğe zam geldi mi? Ekmek ne kadar oldu? İşte ekmek fiyatları!
16.05.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi, ramazan öncesi...
Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi, ramazan öncesi... Ekmek fiyatlarına zam mı gelecek? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyordu. Ekmek fiyatları ile ilgili o ilimizden yeni açıklama geldi. Fiyatlara zam yapıldı. Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından büyük ve küçük ekmeğe 1 TL zam yapıldığı bildirildi. İşte son dakika haberinin detayları...
30.03.2022 Ekonomi
Ekmeğe yeni zam kapıda! Tarih verildi, ekmek fiyatları...
Ekmeğe yeni zam kapıda! Tarih verildi, ekmek fiyatları... Ekmek fiyatlarına zam mı gelecek? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor. Ekmek fiyatları ile ilgili yeni açıklama geldi. Uluslararası piyasalarda yükselen buğday fiyatı sonrası Toprak Mahsulleri Ofisi de fiyat artışına gitti. TMO, un sanayicilerine sattığı buğday fiyatına yüzde 20'nin üzerinde zam yaptı. İstanbul'da ekmek fiyatlarına son zam şubat ayında yapılmıştı.
30.03.2022 Ekonomi
Ekmeğe zam geldi mi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu?
Ekmeğe zam geldi mi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu? Türkiye Fırıncılar Federasyonu açıkladı! Ankara’da ekmek fiyatlarına zam geldi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Türkiye'de ekmeğin kilogram fiyatının en fazla 15 lira olduğunu söyledi. Peki, Ekmeğe zam geldi mi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu? Ankara halk ekmek fiyatları 2022!
15.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı stokçularına baskın! Hepsi depolardan çıktı
Ayçiçek yağı stokçularına baskın! Hepsi depolardan çıktı Ayçiçek yağında yapılan stoklarla ilgili mücadele başlatıldı. Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde marketlere yönelik denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri, bazı marketlerde 5 litrelik ayçiçek yağların raflarda olmadığını gördü. Yapılan incelemelerde, 5’er litrelik yağların depolarda koliler halinde bekletildiği ortaya çıktı.
8.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ekmek Fiyatlarına Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekmek fiyatlarına zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.