Ekmek Zam

Ekmek Zam

Son dakika ekmek zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekmek zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekmek zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekmek Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekmek zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 407 ekmek zam haberi bulunmuştur. Tüm ekmek zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ekmek fiyatlarına zam geldi! Bugünden itibaren geçerli
Ekmek fiyatlarına zam geldi! Bugünden itibaren geçerli İzmir Ticaret Odası (İZTO) üyesi fırınlarda 200 gram ekmeğin 220 grama, 7 lira olan fiyatının da 9 liraya çıkarılmasına karar verildi. Yeni tarife, bugünden itibaren İZTO üyesi fırınlarda geçerli olacak.
1.02.2024 Ekonomi
Ekmek fiyatlarında indirim! Bugün başladı
Ekmek fiyatlarında indirim! Bugün başladı Kayseri'nin Tomarza İlçesi'nde 6.50 TL’ye satılan ekmek, bu gün itibarıyla 5 TL’ye satılmaya başladı.
30.01.2024 Ekonomi
İstanbul'da ekmeğe zam!
İstanbul'da ekmeğe zam! İstanbul Ticaret Odası'na (İTO) bağlı fırınlarda 200 gram ekmeğin fiyatı 6,5 TL'ye yükseltildi.
10.08.2023 Ekonomi
Uşak ve Hakkari'de ekmek zam
Uşak ve Hakkari'de ekmek zam Hakkari'de 200 gram ekmeğin fiyatı yeni zamla birlikte 7 TL’ye yükseldi. Uşak’ta Halk Ekmek, 5 liradan satılmaya başlandı.
2.08.2023 Ekonomi
Ekmeğe zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı
Ekmeğe zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, İzmit'te düzenlediği basın toplantısında ekmeğe zam geleceğine yönelik iddiaların doğru olmadığını belirtti. Balcı, "Hatırlayacak olursanız 2022 yılının Mart ayında, ekmeğin 7,5 lira olacağını, 2022 yılının Aralık ayında da 10 lira olacağını ifade ettiler. O zaman da söylemiştik. Bugün 2023 yılının temmuz ayındayız. Ekmeğin 210 gramı 7,5 lira, 200 gramı 7 lira" dedi.
21.07.2023 Ekonomi
Ekmeğe zam mı geldi? Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı açıkladı
Ekmeğe zam mı geldi? Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı açıkladı Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatlarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Balcı, ekmek fiyatının 10 TL'ye çıktığı iddiasını yalanladı.
23.06.2023 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Açıklama geldi
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Açıklama geldi İstanbul’da 5 liraya satılan ekmek fiyatının 7.5 liraya yükseleceği iddialarına yanıt veren Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, 7.5 liralık fiyatın gündemlerinde olmadığını söyledi.
8.11.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam! Fırıncılardan açıklama geldi
Ekmek fiyatlarına zam! Fırıncılardan açıklama geldi Ekmek fiyatladıklarıyla ilgili son dakika zam açıklaması. İstanbul’da 210 gram ekmek fiyatı 4 lira olarak belirlendi. Fırıncılar artan un, maya ve enerji fiyatlarından dolayı gelen fiyat artışını normal karşılıyor.
8.07.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 33 zam yapıldı
Ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 33 zam yapıldı Ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. İstanbul Ticaret Odası'na bağlı fırınlarda 210 gram ekmeğin fiyatı 4 TL'ye yükseltildi. Buna göre, ekmeğin kilogram fiyatına yüzde 33,3 zam gelmiş oldu.
7.07.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi Ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Birçok ilde fiyatlar değişti. Flaş kararı açıkladılar. Erzincan’da 210 gram ekmeğin fiyatı zamlanarak 4 TL oldu. Van’da ise 2 lira 50 kuruştan satılan 210 gram somun ekmeğin fiyatı 3 lira 50 kuruşa çıkarıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
26.06.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi, ramazan öncesi...
Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi, ramazan öncesi... Ekmek fiyatlarına zam mı gelecek? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyordu. Ekmek fiyatları ile ilgili o ilimizden yeni açıklama geldi. Fiyatlara zam yapıldı. Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından büyük ve küçük ekmeğe 1 TL zam yapıldığı bildirildi. İşte son dakika haberinin detayları...
30.03.2022 Ekonomi
Ekmeğe yeni zam kapıda! Tarih verildi, ekmek fiyatları...
Ekmeğe yeni zam kapıda! Tarih verildi, ekmek fiyatları... Ekmek fiyatlarına zam mı gelecek? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor. Ekmek fiyatları ile ilgili yeni açıklama geldi. Uluslararası piyasalarda yükselen buğday fiyatı sonrası Toprak Mahsulleri Ofisi de fiyat artışına gitti. TMO, un sanayicilerine sattığı buğday fiyatına yüzde 20'nin üzerinde zam yaptı. İstanbul'da ekmek fiyatlarına son zam şubat ayında yapılmıştı.
30.03.2022 Ekonomi
Almanya’da ekmek 10 Euro olabilir
Almanya’da ekmek 10 Euro olabilir Rusya-Ukrayna arasında yaşanan çatışmaların neden olduğu tedarik zincirindeki sorunlar nedeniyle bir ekmeğin 10 Euro'ya satılabileceği ifade ediliyor.
25.03.2022 Dünya
Ekmek 1.5 liradan satılıyor
Ekmek 1.5 liradan satılıyor İhtiyaç sahibi vatandaşlar için harekete geçildi. Ekmek 15 liradan satılıyor. Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi’nin desteğiyle 26 fırın bir araya gelerek Tekirdağ Fırıncılar Derneği adı altında birleşerek ihtiyaç sahipleri vatandaşlara 10 noktadan 1,5 liraya ekmek satacak.
17.03.2022 Ekonomi
Buğday fiyatları artacak mı? Ekmek ve et fiyatlarına zam gelir mi?
Buğday fiyatları artacak mı? Ekmek ve et fiyatlarına zam gelir mi? Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Avrupa’nın tahıl ambarı olan Ukrayna’nın işgali et ve ekmeği etkileyecek. Şimdiden buğday fiyatların 14 yılın en yüksek seviyesine çıktı. Buğday fiyatlarındaki artış başta ekmek olmak üzere makarna ve bisküvi gibi ürünlerinin fiyatlarını da artırması bekleniyor. Hafta boyunca yüzde 40 artış gösteren buğday fiyatları yem fiyatlarına da yansırsa et fiyatlarını da etkileyeceği tahmin ediliyor. Peki, Buğday fiyatları arttı mı? Ekmek fiyatlarına zam gelir mi? Et fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar…
5.03.2022 Ekonomi
İBB resmen açıkladı! Halk ekmeğe zam geldi, işte yeni fiyatlar...
İBB resmen açıkladı! Halk ekmeğe zam geldi, işte yeni fiyatlar... İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) son dakika duyurdu. Halk ekmeğe zam geldi. Yeni fiyatları açıkladılar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İHE üretimi 250 gr Halk Ekmek'in 2 TL olduğunu duyurdu. Halk Ekmek 11 Şubat 2022'den itibaren 2 TL'den satışa sunulacak. İşte son dakika haberinin detayları...
9.02.2022 Ekonomi
Samsun'da ekmeğe yüzde 25 zam
Samsun'da ekmeğe yüzde 25 zam Samsun'da ekmek fiyatına yüzde 25 zam yapıldı. 2 TL'den satılan 200 gram ekmek, yeni tarifeyle birlikte 2,5 TL oldu. 23 Kasım 2021 tarihinde 2 TL’den satılan 230 gram ekmeğin gramı 30 gram düşürülmüş, 200 gramı 2 TL’den satılmaya başlanmıştı. Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Yönetim Kurulu ve Samsun Fırıncılar Odası tarafından yapılan son toplantıdan yeni bir zam kararı çıktı. Alınan karara göre Samsun’da 200 gram ekmeğin fiyatının 2,5 TL olması kararlaştırıldı.
21.01.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatı zammıyla ilgili flaş hamle! Düğmeye basıldı
Ekmek fiyatı zammıyla ilgili flaş hamle! Düğmeye basıldı Ekmek fiyatı zammına karşı flaş hamle. TMO’dan, muhtemel ekmek fiyat artışına karşı hamle geldi. Ofis, ‘un regülasyonu’ kapsamında 2022 Ocak ayı hububat satışlarına 2021 Kasım ve Aralık ayı fiyatlarıyla devam edilmesi kararı alındığını duyurdu.
6.01.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatı ile ilgili yeni açıklama! Zam mı geliyor?
Ekmek fiyatı ile ilgili yeni açıklama! Zam mı geliyor? Türkiye Fırıncılar Federasyonu'ndan ekmek fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Elektrik, doğal gaz ve ulaşım zamlarının ardından, pek çok kişi, 'Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi?' diye merak ediyordu. Ekmek zammı ile ilgili açıklama geldi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, "İşletme giderlerimizde, elektrikte, doğal gazda zam var. Buna paralel olarak yine esnafımızın ayakta durabilmesi için ekmekte makul bir fiyat artışı mutlaka gündeme gelecektir ama bu demek değildir ki hemen ocak ayının içerisinde ekmek fiyatları ciddi anlamda artacak. Böyle bir algının kamuoyunda yer almasını doğru bulmuyoruz" dedi.
3.01.2022 Ekonomi
Ekmeğe zam geldi mi? Ekmek fiyatı kaç lira oldu? İstanbul’da ekmek fiyatı ne kadar?
Ekmeğe zam geldi mi? Ekmek fiyatı kaç lira oldu? İstanbul’da ekmek fiyatı ne kadar? Yaklaşık 1 ay önce ekmeğe zam yapılmış, kamuoyunda gündem olmuştu. Fırınlar, aradan 1 ay geçmesine rağmen zam üzerine zam yapmaya devam ediyor. Ekmeğe yapılan zammın gerekçesi ise geçen sene 106 liraya alınan unun bu sene 320 lira olması. Gramajı 210'a düşürülüp 3 liraya satılan ekmeğe yine zam geldi. Peki, Ekmek fiyatı kaç lira oldu? İstanbul’da ekmek fiyatı ne kadar? Normal ekmek kaç gram? İşte tüm detaylar…
11.12.2021 Ekonomi
Ekmeğe zam! Fiyatlar kuruş kuruş artıyor
Ekmeğe zam! Fiyatlar kuruş kuruş artıyor Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! İstanbul’da fırıncılar ekmeğe yine zam talep ediyor. Şu an ekmeğin gramajı neredeyse her sokaktaki fırında farklı farklı. Bu nedenle zam gelse bile adeta ‘gizli’ kalıyor. İstanbul’un bazı ilçelerinde ise fırıncılar, ‘maliyet’ bahanesine sığınarak Valilik ve İstanbul Ticaret Odası’nın kararını beklemeden ekmeği 2.5 liradan satmaya başladı.
22.10.2021 Ekonomi
Ekmek fiyatında indirim kararı! 1 lira olacak
Ekmek fiyatında indirim kararı! 1 lira olacak Ekmek fiyatlarında indirim yapılmasına karar verildi. Ramazan ayında Halk Ekmek'te ekmeğin fiyatı 1 TL olacak. İndirim kararını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş duyurdu.
8.04.2021 Ekonomi
Ankara'da ekmek fiyatlarına zam geldi!
Ankara'da ekmek fiyatlarına zam geldi! Ankara Fırıncılar Odası Başkanı Gürsel Alnıaçık, fırıncıların daha fazla zarar etmemesi için ekmek fiyatlarına yaklaşık yüzde 16 zam yapıldığını belirterek, "Zamla Ankara'da 1,5 lira olan 200 gram ekmek satış fiyatı bugün itibarıyla 1,75 liraya yükseldi." dedi.
3.03.2021 Ekonomi
Ekmeğe gizli zam! Ekmek fiyatları...
Ekmeğe gizli zam! Ekmek fiyatları... Ekmek fiyatına zam mı yapıldı? İstanbul Valiliği fırınları mercek altına aldı. " gramaj-fiyat " denetimi yaptı. O denetimlerde ise İstanbul’un bazı ilçelerinde esnafın resmi olmayan fiyat tarifeleri uyguladığı ortaya çıktı. Bunun üzerine CNN TÜRK muhabirleri de sahaya indi farklı ilçelerden ekmek aldı. Bakın kaç gram ekmek kaça satılmış...
2.12.2020 Ekonomi
Afyonkarahisar'da ekmeğe zam
Afyonkarahisar'da ekmeğe zam 3 yıllık aranın ardından 10 kuruşluk zamla 250 gramlık ekmeğin fiyatı 80 kuruş oldu
3.02.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ekmek Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekmek zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.